Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56121 - 56140 Napsat příspěvek
neverheardaboutit
547255
neverheardaboutit
0 0
reagovat

xxendxx

Dlhujem ti ospravedlnenie, dal som celu sezonu Community a je to neskutocny narez, asi najlepsi serial sezony. Paintballovy diel ma totalne rozsekal, dik za motivaciu to nevzdat po prvych par dieloch:+

(Ak si toto nezasluzi vlastny profil, tak uz fakt neviem co)
547252
Dlhujem ti ospravedlnenie, dal som celu sezonu Community a je to neskutocny narez, asi najlepsi serial sezony. Paintballovy diel ma totalne rozsekal, dik za motivaciu to nevzdat po prvych par dieloch*:+* (Ak si toto nezasluzi vlastny profil, tak uz fakt neviem co)
xxendxx
0 0
reagovat
Hlad: jak ja ti zavidim... sladka nevedomost a nejlepsi sezona pred sebou
547251
Hlad: jak ja ti zavidim... sladka nevedomost a nejlepsi sezona pred sebou
0 0
reagovat
ok, tak mozna v zime, pokud bude malo prace :)
jesli tomu neco hrozi, netusim. ja nesleduju tyhle produkcni cachry vubec. ale i kdyby, imo to ma tak dva dily na rozreseni hlavni zapletky, tady se to nijak srackoidne netaha na pocet
547250
ok, tak mozna v zime, pokud bude malo prace :) jesli tomu neco hrozi, netusim. ja nesleduju tyhle produkcni cachry vubec. ale i kdyby, imo to ma tak dva dily na rozreseni hlavni zapletky, tady se to nijak srackoidne netaha na pocet
0 0
reagovat
Mluvím o těch, co jsem viděl. Sedmou mám až za odměnu na léto :)
547249
Mluvím o těch, co jsem viděl. Sedmou mám až za odměnu na léto :)
0 0
reagovat
Hlade hlade, obzvlast u tebe bych cekal, ze uvedes Shieldu spravnej pocet sezon :)
547248
Hlade hlade, obzvlast u tebe bych cekal, ze uvedes Shieldu spravnej pocet sezon :)
0 0
reagovat
a nehrozi tomu zruseni, nebo tak neco? tuhle kanadskou producki moc v malíku nemam...
547247
a nehrozi tomu zruseni, nebo tak neco? tuhle kanadskou producki moc v malíku nemam...
0 0
reagovat
Shield dej, Je to sice 6 sezón, ale jsou krátký (cca 12 epizod). A neodejdeš od toho.
547245
Shield dej, Je to sice 6 sezón, ale jsou krátký (cca 12 epizod). A neodejdeš od toho.
0 0
reagovat
shield sem stale nevidel a pravdepodobne uz neuvidim, nechce se mi dohanet tolik sezon :D ... hele dej pilot a uvidis, ten serial si drzi vicemene stejny tempo a kvality napric vsema epizodama a zvlast ted ke konci jde brutal nahoru.
547240
shield sem stale nevidel a pravdepodobne uz neuvidim, nechce se mi dohanet tolik sezon *:D* ... hele dej pilot a uvidis, ten serial si drzi vicemene stejny tempo a kvality napric vsema epizodama a zvlast ted ke konci jde brutal nahoru.
0 0
reagovat
jak moc je Bridge podobnej Shieldu? Porad nevim, jestli se do toho pustit nebo ne...
547232
jak moc je Bridge podobnej Shieldu? Porad nevim, jestli se do toho pustit nebo ne...
0 0
reagovat
njn... sem slepej :P
547231
njn... sem slepej :P
0 0
reagovat
vzdyt rikam, ze to udelam, geez :D
547227
vzdyt rikam, ze to udelam, geez *:D*
0 0
reagovat
škoda... třeba se toho ujme STčko, nebo někdo další... nevím, kdo je krom vás dvou v redakci serialovej geek :P
547219
škoda... třeba se toho ujme STčko, nebo někdo další... nevím, kdo je krom vás dvou v redakci serialovej geek :P
0 0
reagovat

KarelR

já mluvím o Letních seriálech (midseason), ne o novinkách na podzim ;)

začíná dost novejch věcí.

Persons Unknown, 100 questions, THE BIG C, Pretty little liars, The Gates, Scoundrels, Rookie Blue, Past Life, Rubicon, Covert Affairs

... udělat takovej ten přehled po prvních pár dílech (jako tomu bylo loni na podzim), jaký jsou z toho pocity a proč sledovat/nesledovat
547218
já mluvím o Letních seriálech (midseason), ne o novinkách na podzim ;) začíná dost novejch věcí. Persons Unknown, 100 questions, THE BIG C, Pretty little liars, The Gates, Scoundrels, Rookie Blue, Past Life, Rubicon, Covert Affairs ... udělat takovej ten přehled po prvních pár dílech (jako tomu bylo loni na podzim), jaký jsou z toho pocity a proč sledovat/nesledovat
KarelR
0 0
reagovat
Jo takhle... Já jsem upřímně rád, že mám seriálovou sezónu za sebou. Takže návrat k Entourage, Hung a Eastbound and Down a tím to pro mě hasne. Léto u kompu možná až jindy :)
547217
Jo takhle... Já jsem upřímně rád, že mám seriálovou sezónu za sebou. Takže návrat k Entourage, Hung a Eastbound and Down a tím to pro mě hasne. Léto u kompu možná až jindy :)
0 0
reagovat
aba:Podla mna nie chvilami, skorej to len chvilami davalo zmysel.
547216
aba:Podla mna nie chvilami, skorej to len chvilami davalo zmysel.
0 0
reagovat

killerzeli

OK. Beru. Vysvětlili spoustu méně podstatných věcí, ale za každou zodpovězenou otázku jsme dostali další dvě nové otázky. Jediná velká věc bylo vysvětlení flashforwardů. Jinak kdo a proč fakt netušíme. Záporáci se objevovali a mizeli a je tam dost postav, které díky ukončení seriálu postrádají smysl. Alkoholik s dcerou, mladý doktor zamilovaný do japonky. Jako finále první řady s příslibem druhé fajn, ale takhle to má dost hořkou příchuť a jsem čím dál radši, že to zrušili, protože chvílema to bylo tupé jak necky.
547210
OK. Beru. Vysvětlili spoustu méně podstatných věcí, ale za každou zodpovězenou otázku jsme dostali další dvě nové otázky. Jediná velká věc bylo vysvětlení flashforwardů. Jinak kdo a proč fakt netušíme. Záporáci se objevovali a mizeli a je tam dost postav, které díky ukončení seriálu postrádají smysl. Alkoholik s dcerou, mladý doktor zamilovaný do japonky. Jako finále první řady s příslibem druhé fajn, ale takhle to má dost hořkou příchuť a jsem čím dál radši, že to zrušili, protože chvílema to bylo tupé jak necky.
killerzeli
0 0
reagovat
KarelR:A nechcete nahodit aj nejake starsie veci?
547209
KarelR:A nechcete nahodit aj nejake starsie veci?
0 0
reagovat

xxendxx

Už jsem něco o seriálech málem psal, ale nakonec jsem dopátral, že moc není o čem. Undercovers vypadaj na Abramse pekelně obyč, a kromě nich mi vyčníval akorát The Cape. Vypadá to na neskutečně cheesy úlet :D Takže je to na Štěpánovi.
547206
Už jsem něco o seriálech málem psal, ale nakonec jsem dopátral, že moc není o čem. Undercovers vypadaj na Abramse pekelně obyč, a kromě nich mi vyčníval akorát The Cape. Vypadá to na neskutečně cheesy úlet *:D* Takže je to na Štěpánovi.
xxendxx
0 0
reagovat
šíšlá a vypadá jako postižená... jinak je to celkem dobrý
547205
šíšlá a vypadá jako postižená... jinak je to celkem dobrý
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se