Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56101 - 56120 Napsat příspěvek
Na filmy se ještě chystám... ale vyloženě by mě zajímalo, proč není další série - mám pocit, že je to obecně hodně uznávané anime a není v podstatě nijak ukončené (pokud to není právě v tom filmu).

Jinak osobně krom obsahu nehorázně žeru formu - fakt nechápu, jak se jim podařilo tak jemně zkombinovat 2D a 3D grafiku, líbí se mi, že je to kreslené seriozně a né jako třeba pokemon ( :D ) a naprosto mě fascinuje, jak živelné záběry tam jsou. Z veškerých výbuchů je cítit kinetická energie pomalu víc, než z jejich reálných bratříčků, střelné zbraně trhají lidi a zdi na kusy, často tam jsou DOF záběry, kamera umístěná za kytkou, oslňující efekty světel, pohledy skrze sklo... Ta forma je prostě úžasná.

Čímž se dostávám k otázce: Jaké jiné anime je takhle, nebo líp vypadající?
547327
Na filmy se ještě chystám... ale vyloženě by mě zajímalo, proč není další série - mám pocit, že je to obecně hodně uznávané anime a není v podstatě nijak ukončené (pokud to není právě v tom filmu). Jinak osobně krom obsahu nehorázně žeru formu - fakt nechápu, jak se jim podařilo tak jemně zkombinovat 2D a 3D grafiku, líbí se mi, že je to kreslené seriozně a né jako třeba pokemon ( *:D* ) a naprosto mě fascinuje, jak živelné záběry tam jsou. Z veškerých výbuchů je cítit kinetická energie pomalu víc, než z jejich reálných bratříčků, střelné zbraně trhají lidi a zdi na kusy, často tam jsou DOF záběry, kamera umístěná za kytkou, oslňující efekty světel, pohledy skrze sklo... Ta forma je prostě úžasná. Čímž se dostávám k otázce: Jaké jiné anime je takhle, nebo líp vypadající?
0 0
reagovat

Gonzi

Na druhou serii ještě navazuje film Solid State Society.
547326
Na druhou serii ještě navazuje film Solid State Society.
Gonzi
0 0
reagovat

stčko

čekám, jak z tý nezáživnosti a soapu vybruslej a líbí se mi vizuál a hudba. Na to že je to první řada, je tam dost nevýraznejch až slabejch dílů, nicméně je tam i těch pár dílů který se mi líbí dos a poslední díl předpovídá návrat ke kořenům SG mytologie. Navíc oznámená druhá řada se má nést v akčnějším a pestřejším duchu. Herecký výkony Rushe, Younga a toho mexikánskýho vojáka jsou fajn... a nemůžu se dočkat, až zdechne Lou Diamond Phillips, protože ho naprosto nesnášim (stejnej důvod proč jsem koukal na sračkoidní díly prisonbreaku s Purcelem)
547323
čekám, jak z tý nezáživnosti a soapu vybruslej a líbí se mi vizuál a hudba. Na to že je to první řada, je tam dost nevýraznejch až slabejch dílů, nicméně je tam i těch pár dílů který se mi líbí dos a poslední díl předpovídá návrat ke kořenům SG mytologie. Navíc oznámená druhá řada se má nést v akčnějším a pestřejším duchu. Herecký výkony Rushe, Younga a toho mexikánskýho vojáka jsou fajn... a nemůžu se dočkat, až zdechne Lou Diamond Phillips, protože ho naprosto nesnášim (stejnej důvod proč jsem koukal na sračkoidní díly prisonbreaku s Purcelem)
stčko
0 0
reagovat

SG

universe sleduju a nedám na něj dopustit,původní SG1 sem taky žral,BSG je modla
a ted je prostě období kde nic tu nic tak zkouším "nový" serialy
takže vpodstatě SGA = sledovat 1 a poslední díly resp dvoudíly pokud jsou ve prostřed :))
klasika
ještě pro ty co mají nakoukáno SGA,bude v dalších dílech podobná řež jako v trilogii Siege ????ve kterých kdyžtak prosím ?
547321
universe sleduju a nedám na něj dopustit,původní SG1 sem taky žral,BSG je modla a ted je prostě období kde nic tu nic tak zkouším "nový" serialy takže vpodstatě SGA = sledovat 1 a poslední díly resp dvoudíly pokud jsou ve prostřed :)) klasika ještě pro ty co mají nakoukáno SGA,bude v dalších dílech podobná řež jako v trilogii Siege ????ve kterých kdyžtak prosím ?
SG
0 0
reagovat

Ghost In The Shell SAC

Neví někdo, proč to má jen dvě řady? Je to škoda :-
547320
Neví někdo, proč to má jen dvě řady? Je to škoda *:-*
Ghost In The Shell SAC
0 0
reagovat
OMG... A zase se tu budeme dohadovat o tom, jaký SGčko je sračka a proč ?)
547318
OMG... A zase se tu budeme dohadovat o tom, jaký SGčko je sračka a proč *?)*
0 0
reagovat
U SGA bych si asi pustil celou první a druhou sérii, a pak bych skončil nebo skočil rovnou na pátou poslední:)
547317
U SGA bych si asi pustil celou první a druhou sérii, a pak bych skončil nebo skočil rovnou na pátou poslední:)
0 0
reagovat
za a) je to asi to nejhloupejsi srovnani, co sem kdy slysel (a je tezce mimozni), za b) na to ocividne koukas, takze se ti na tom neco zrejme libi, ne?
547316
za a) je to asi to nejhloupejsi srovnani, co sem kdy slysel (a je tezce mimozni), za b) na to ocividne koukas, takze se ti na tom neco zrejme libi, ne?
0 0
reagovat
ten byl dobrej :D Z těch 18 epizod co sou venku byly dobrý tak 4, možná 5... zbytek je Gossip Girl ve vesmiru
547315
ten byl dobrej :D Z těch 18 epizod co sou venku byly dobrý tak 4, možná 5... zbytek je Gossip Girl ve vesmiru
0 0
reagovat
s cestnou vyjimkou SGU samozrejme 8)
547314
s cestnou vyjimkou SGU samozrejme *8)*
0 0
reagovat
SG serie je na "epizody ktery posouvaj děj" to nejhorší. Ty seriály jsou postavený na schématu "planeta týdne", takže za těch 5 sezón by ti imho stačilo tak 10 dílů celkem. Jenže problém je v tom, že i v těch vatovejch dílech se něco malýho dycky stane, takže to stejně chápat nebudeš. Jestli chceš děj, pusť si BSG a s SG všeobecně neztrácej čas. O tom ty seriály prostě nejsou
547313
SG serie je na "epizody ktery posouvaj děj" to nejhorší. Ty seriály jsou postavený na schématu "planeta týdne", takže za těch 5 sezón by ti imho stačilo tak 10 dílů celkem. Jenže problém je v tom, že i v těch vatovejch dílech se něco malýho dycky stane, takže to stejně chápat nebudeš. Jestli chceš děj, pusť si BSG a s SG všeobecně neztrácej čas. O tom ty seriály prostě nejsou
0 0
reagovat
Tak to ja pro změnu SGA doporučuji a dej ji celou. :+
547312
Tak to ja pro změnu SGA doporučuji a dej ji celou. *:+*
0 0
reagovat
Nechtěl jsem to napsat takhle přímo, ale když už to tu je :D
547311
Nechtěl jsem to napsat takhle přímo, ale když už to tu je *:D*
0 0
reagovat
na SGA srat, jde to rychle do haje
547310
na SGA srat, jde to rychle do haje
0 0
reagovat
Takových dilů kromě těch prvních, prostředních a posledních v sérii zas tolik není. Pokud bys ale sledoval jen ty, kde se posouvá hlavní dějová linka, tak by se ti tam mohli objevit nové postavy nebo pro změnu zmizet. Tohle bude dost těžké řekl bych.
547308
Takových dilů kromě těch prvních, prostředních a posledních v sérii zas tolik není. Pokud bys ale sledoval jen ty, kde se posouvá hlavní dějová linka, tak by se ti tam mohli objevit nové postavy nebo pro změnu zmizet. Tohle bude dost těžké řekl bych.
0 0
reagovat

SG atlantis

můžete mě doporučit díly v 1 2 a 3 serii kde se "něco děje" tím mám namysli kde děj jde dopředu a nepřešlapujese na místě nebo jiných planetách ?
včera jsem si dal pilotní dvoudíl a ted bych chtěl koukat na další díly ale nechce se mě to dávat komplet celý :-X
547304
můžete mě doporučit díly v 1 2 a 3 serii kde se "něco děje" tím mám namysli kde děj jde dopředu a nepřešlapujese na místě nebo jiných planetách ? včera jsem si dal pilotní dvoudíl a ted bych chtěl koukat na další díly ale nechce se mě to dávat komplet celý :-X
SG atlantis
0 0
reagovat
maškarní je zrovna 1x07
547266
maškarní je zrovna 1x07
0 0
reagovat

Community

beh, tak já viděl kdysi asi pěr šest dílů... a nic velkýho... v tej době už Moder Family dávno rulovala, ale OK dám tomu ještě jednu šanci
547264
beh, tak já viděl kdysi asi pěr šest dílů... a nic velkýho... v tej době už Moder Family dávno rulovala, ale OK dám tomu ještě jednu šanci
Community
0 0
reagovat
taky sem tomu zezačátku nevěřil, ale díl o maškarnim (Abed jako dokonalej Batman) se mi líbil strašně moc a pak už sem se vezl... a paintball je dokonalost... Chevy Chase a ty jeho hlášky... pro mě jednoznačně nejlepší novej seriál
547257
taky sem tomu zezačátku nevěřil, ale díl o maškarnim (Abed jako dokonalej Batman) se mi líbil strašně moc a pak už sem se vezl... a paintball je dokonalost... Chevy Chase a ty jeho hlášky... pro mě jednoznačně nejlepší novej seriál
0 0
reagovat

Gorecki

souhlas pintball díl byl neskutečnej nářez. Community je z těch nových sitcomu jeden z nejlepších :+:+
547256
souhlas pintball díl byl neskutečnej nářez. Community je z těch nových sitcomu jeden z nejlepších *:+**:+*
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se