Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56081 - 56100 Napsat příspěvek
tož to vypadá hustě :-)
547469
tož to vypadá hustě :-)
0 0
reagovat
Novy trailer na 3. sezonu True Blood :+
"...Santa?" :D
547467
Novy [link="http://www.youtube.com/watch?v=dsCIYBVVSaQ"]trailer[/link] na 3. sezonu True Blood *:+* "...Santa?" *:D*
0 0
reagovat

mikosuo

oplati
547373
oplati
mikosuo
0 0
reagovat
ak sa fakt nudim oplati sa pozriet 9.sezon AktyX?
547372
ak sa fakt nudim oplati sa pozriet 9.sezon AktyX?
0 0
reagovat

SGA

Jedna z nejlepších epizod je S04E11, která se fakt povedla.
547371
Jedna z nejlepších epizod je S04E11, která se fakt povedla.
SGA
0 0
reagovat

Merlin

Naprosto souhlasím :+
547368
Naprosto souhlasím *:+*
Merlin
0 0
reagovat
ROFL, Jacob je teď v Mentalistovi, takže je to všechno propojený! :D
547365
ROFL, Jacob je teď v Mentalistovi, takže je to všechno propojený! *:D*
0 0
reagovat
Tak jsem dokoukal Flashforward a velmi lituji, že nebude další série, přitom tomu seriálu vůbec nic nechybělo (ehm, no,možná ta sledovanost:-)). Zvraty, záhady, akce, všechno sedělo a pěkně odsejpalo. Dokážu si živě představit, že by časem seriálu došel dech, ale jednu sérii by ještě snesl.

A opravdu se nerad loučím s Dominicem Monaghanem - Charlie z Lostu byl mou téměř nejoblíbenější postavou a tady byl ´Smíšek´ zase v úplně jiné poloze (geniální, vyčůraný a arogantní kvantový fyzik, který se sebou nenechá vyjebávat) a opět jsem si ho zcela zamiloval...
547362
Tak jsem dokoukal Flashforward a velmi lituji, že nebude další série, přitom tomu seriálu vůbec nic nechybělo (ehm, no,možná ta sledovanost:-)). Zvraty, záhady, akce, všechno sedělo a pěkně odsejpalo. Dokážu si živě představit, že by časem seriálu došel dech, ale jednu sérii by ještě snesl. A opravdu se nerad loučím s Dominicem Monaghanem - Charlie z Lostu byl mou téměř nejoblíbenější postavou a tady byl ´Smíšek´ zase v úplně jiné poloze (geniální, vyčůraný a arogantní kvantový fyzik, který se sebou nenechá vyjebávat) a opět jsem si ho zcela zamiloval...
0 0
reagovat
Viděli jste někdo posledního Doctora? :o:o:+:+
547359
Viděli jste někdo posledního Doctora? *:o**:o**:+**:+*
0 0
reagovat
No nevim, ale jestli z toho chce udělat zase seriál, tak mi to přijde dost zbytečný. Chápu, že se mu závěrečná série nelíbila, ale měl si to holt chlapec pohlídat8) Na reboot je imho moc brzo.
547358
No nevim, ale jestli z toho chce udělat zase seriál, tak mi to přijde dost zbytečný. Chápu, že se mu závěrečná série nelíbila, ale měl si to holt chlapec pohlídat*8)* Na reboot je imho moc brzo.
0 0
reagovat
J.J Abrams a jeho reboot Aliasu by nemusel bejt marnej... pokut tam nedaj do hlavní role zas nějakou nesympatickou trapku, kvuli ktery na to opět koukat nebudu :P
547355
J.J Abrams a jeho reboot Aliasu by nemusel bejt marnej... pokut tam nedaj do hlavní role zas nějakou nesympatickou trapku, kvuli ktery na to opět koukat nebudu :P
0 0
reagovat

Wonderful days

jj, to je hodně luxusní, ale je to 'jen film' a docela rušivě tam působila kombinace 2D a 3D.
547335
jj, to je hodně luxusní, ale je to 'jen film' a docela rušivě tam působila kombinace 2D a 3D.
Wonderful days
0 0
reagovat
Ešte by som určite skúsil Wonderful Days :

link
547333
Ešte by som určite skúsil Wonderful Days : http://www.youtube.com/watch?v=9EqA0NmKTak
0 0
reagovat
Lépe vypadajicích anime je asi málo. Tedy mě se třeba líbí živelnost zpracování tengen toppa gueren lagann, ale to jsou právě perfektně stylizované exploze atd spíš do toho pokemonovska, než do seriózna (jinak ale naprostá špička).

Dále je graficky perfektní jsou nové filmy Evangelionu, kde původní seriál je z roku 1995, takže určitá "zastaralost" na grafice je patrná, ale nové filmy jsou graficky dokonalé. link

A třeba Baccano! je graficky fajn, žádné statické levné záběry atd., ale zase to už není tak realistické ve srovnání s GITS.
547330
Lépe vypadajicích anime je asi málo. Tedy mě se třeba líbí živelnost zpracování tengen toppa gueren lagann, ale to jsou právě perfektně stylizované exploze atd spíš do toho pokemonovska, než do seriózna (jinak ale naprostá špička). Dále je graficky perfektní jsou nové filmy Evangelionu, kde původní seriál je z roku 1995, takže určitá "zastaralost" na grafice je patrná, ale nové filmy jsou graficky dokonalé. http://www.youtube.com/watch?v=s1CNWntwTSI A třeba Baccano! je graficky fajn, žádné statické levné záběry atd., ale zase to už není tak realistické ve srovnání s GITS.
0 0
reagovat

Gonzi

Mne sa hodne páčilo aj Ergo Proxy, ale oproti Ghost in the Shell je to druhá liga :
link
547328
Mne sa hodne páčilo aj Ergo Proxy, ale oproti Ghost in the Shell je to druhá liga : http://www.youtube.com/watch?v=sMaujWMeBmM&feature=related
Gonzi
0 0
reagovat
Na filmy se ještě chystám... ale vyloženě by mě zajímalo, proč není další série - mám pocit, že je to obecně hodně uznávané anime a není v podstatě nijak ukončené (pokud to není právě v tom filmu).

Jinak osobně krom obsahu nehorázně žeru formu - fakt nechápu, jak se jim podařilo tak jemně zkombinovat 2D a 3D grafiku, líbí se mi, že je to kreslené seriozně a né jako třeba pokemon ( :D ) a naprosto mě fascinuje, jak živelné záběry tam jsou. Z veškerých výbuchů je cítit kinetická energie pomalu víc, než z jejich reálných bratříčků, střelné zbraně trhají lidi a zdi na kusy, často tam jsou DOF záběry, kamera umístěná za kytkou, oslňující efekty světel, pohledy skrze sklo... Ta forma je prostě úžasná.

Čímž se dostávám k otázce: Jaké jiné anime je takhle, nebo líp vypadající?
547327
Na filmy se ještě chystám... ale vyloženě by mě zajímalo, proč není další série - mám pocit, že je to obecně hodně uznávané anime a není v podstatě nijak ukončené (pokud to není právě v tom filmu). Jinak osobně krom obsahu nehorázně žeru formu - fakt nechápu, jak se jim podařilo tak jemně zkombinovat 2D a 3D grafiku, líbí se mi, že je to kreslené seriozně a né jako třeba pokemon ( *:D* ) a naprosto mě fascinuje, jak živelné záběry tam jsou. Z veškerých výbuchů je cítit kinetická energie pomalu víc, než z jejich reálných bratříčků, střelné zbraně trhají lidi a zdi na kusy, často tam jsou DOF záběry, kamera umístěná za kytkou, oslňující efekty světel, pohledy skrze sklo... Ta forma je prostě úžasná. Čímž se dostávám k otázce: Jaké jiné anime je takhle, nebo líp vypadající?
0 0
reagovat

Gonzi

Na druhou serii ještě navazuje film Solid State Society.
547326
Na druhou serii ještě navazuje film Solid State Society.
Gonzi
0 0
reagovat

stčko

čekám, jak z tý nezáživnosti a soapu vybruslej a líbí se mi vizuál a hudba. Na to že je to první řada, je tam dost nevýraznejch až slabejch dílů, nicméně je tam i těch pár dílů který se mi líbí dos a poslední díl předpovídá návrat ke kořenům SG mytologie. Navíc oznámená druhá řada se má nést v akčnějším a pestřejším duchu. Herecký výkony Rushe, Younga a toho mexikánskýho vojáka jsou fajn... a nemůžu se dočkat, až zdechne Lou Diamond Phillips, protože ho naprosto nesnášim (stejnej důvod proč jsem koukal na sračkoidní díly prisonbreaku s Purcelem)
547323
čekám, jak z tý nezáživnosti a soapu vybruslej a líbí se mi vizuál a hudba. Na to že je to první řada, je tam dost nevýraznejch až slabejch dílů, nicméně je tam i těch pár dílů který se mi líbí dos a poslední díl předpovídá návrat ke kořenům SG mytologie. Navíc oznámená druhá řada se má nést v akčnějším a pestřejším duchu. Herecký výkony Rushe, Younga a toho mexikánskýho vojáka jsou fajn... a nemůžu se dočkat, až zdechne Lou Diamond Phillips, protože ho naprosto nesnášim (stejnej důvod proč jsem koukal na sračkoidní díly prisonbreaku s Purcelem)
stčko
0 0
reagovat

SG

universe sleduju a nedám na něj dopustit,původní SG1 sem taky žral,BSG je modla
a ted je prostě období kde nic tu nic tak zkouším "nový" serialy
takže vpodstatě SGA = sledovat 1 a poslední díly resp dvoudíly pokud jsou ve prostřed :))
klasika
ještě pro ty co mají nakoukáno SGA,bude v dalších dílech podobná řež jako v trilogii Siege ????ve kterých kdyžtak prosím ?
547321
universe sleduju a nedám na něj dopustit,původní SG1 sem taky žral,BSG je modla a ted je prostě období kde nic tu nic tak zkouším "nový" serialy takže vpodstatě SGA = sledovat 1 a poslední díly resp dvoudíly pokud jsou ve prostřed :)) klasika ještě pro ty co mají nakoukáno SGA,bude v dalších dílech podobná řež jako v trilogii Siege ????ve kterých kdyžtak prosím ?
SG
0 0
reagovat

Ghost In The Shell SAC

Neví někdo, proč to má jen dvě řady? Je to škoda :-
547320
Neví někdo, proč to má jen dvě řady? Je to škoda *:-*
Ghost In The Shell SAC
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se