Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56161 - 56180 Napsat příspěvek

xxendxx

Bylo by to férovější. Mně rozhodě FF líto není, ale na rozdíl od V jsem to nevzdal po pár dílech, takže je troško škoda času u toho stráveného.
547191
Bylo by to férovější. Mně rozhodě FF líto není, ale na rozdíl od V jsem to nevzdal po pár dílech, takže je troško škoda času u toho stráveného.
xxendxx
0 0
reagovat
ano, měli zrušit oboje
547190
ano, měli zrušit oboje
0 0
reagovat
Flashforward se stává vítězem o jedno z nejhorších finále, vzhledem k tomu, že seriál byl zrušen a vysvětleno nebylo nic. Ačkoliv kvalitativně se nejedná o nic extra, tak si nezasloužil být zrušen na úkor V.
547189
Flashforward se stává vítězem o jedno z nejhorších finále, vzhledem k tomu, že seriál byl zrušen a vysvětleno nebylo nic. Ačkoliv kvalitativně se nejedná o nic extra, tak si nezasloužil být zrušen na úkor V.
0 0
reagovat

STčko, KarelR

budete dělat nějakkej "New Summer TV SHOWs" special, jako v pripade zacatku lonsky hlavni sezony?
547180
budete dělat nějakkej "New Summer TV SHOWs" special, jako v pripade zacatku lonsky hlavni sezony?
STčko, KarelR
0 0
reagovat

100.Questions.S01E01

Překvapivě jsem se hodně dobře bavil. Hlavní hrdinka mi sice vůbec nesedla, ale jinak celkem pohodovej sitcom, kterej po 13 dílech stejně axnou. Stejně jako v případě Roommates, kterejm se to (spolu s Accidentally on Purpose) podobá asi nejvíc.
547179
Překvapivě jsem se hodně dobře bavil. Hlavní hrdinka mi sice vůbec nesedla, ale jinak celkem pohodovej sitcom, kterej po 13 dílech stejně axnou. Stejně jako v případě Roommates, kterejm se to (spolu s Accidentally on Purpose) podobá asi nejvíc.
100.Questions.S01E01
0 0
reagovat
Finále Chucka fajn, jen se chci zeptat není v něm až moc hudebních Terminátor podkresů nebo se mi to jen zdá...
547176
Finále Chucka fajn, jen se chci zeptat není v něm až moc hudebních Terminátor podkresů nebo se mi to jen zdá...
0 0
reagovat
já si zas myslim, že finále Fringe je děsně overrated. Za ty dva díly se tam toho zas tolik nestalo... fajn to bylo, to jo, ale nic úžasnýho
547170
já si zas myslim, že finále Fringe je děsně overrated. Za ty dva díly se tam toho zas tolik nestalo... fajn to bylo, to jo, ale nic úžasnýho
0 0
reagovat
V a Fringe měly podle mě hodně dobrý finále. TBBT celkem taky.
547148
V a Fringe měly podle mě hodně dobrý finále. TBBT celkem taky.
0 0
reagovat
Finále BBT mi teda přišlo výborný. Poprvý za celou sezónu, co bych si dal hned další díl:+
547147
Finále BBT mi teda přišlo výborný. Poprvý za celou sezónu, co bych si dal hned další díl*:+*
0 0
reagovat
Ale jinak všechny finále byly takový mrtvý, kromě Chucka. To byl neskutečnej náser!
Cougar Town - nic moc...
Modern Family - nuda...
How I Met Your Mother - pokračovat ještě budu, ale měli by s tím něco šupem udělat!
The Big Bang Theory - otřes!
V - taky nic moc
Fringe - WTF?! Čekal jsem o HODNĚ víc!
547143
Ale jinak všechny finále byly takový mrtvý, kromě Chucka. To byl neskutečnej náser! Cougar Town - nic moc... Modern Family - nuda... How I Met Your Mother - pokračovat ještě budu, ale měli by s tím něco šupem udělat! The Big Bang Theory - otřes! V - taky nic moc Fringe - WTF?! Čekal jsem o HODNĚ víc!
0 0
reagovat

verbst

už jsem ho chválil link
547140
už jsem ho chválil http://www.moviezone.cz/clanek/12003-24-hodin-o-serialu/diskuze/
verbst
0 0
reagovat

Series finale of 24

A co Jack? To finále nikdo neviděl? Mě LOSTi čekají až v sobotu, ale tohle je pánové způsob jak odejít se vztyčenou hlavou! Ještě teď z toho nemůžu! Bude se mi hodně stýskat...
547141
A co Jack? To finále nikdo neviděl? Mě LOSTi čekají až v sobotu, ale tohle je pánové způsob jak odejít se vztyčenou hlavou! Ještě teď z toho nemůžu! Bude se mi hodně stýskat...
Series finale of 24
0 0
reagovat

xxendxx

hej, presne to ma napadlo:D
547120
hej, presne to ma napadlo*:D*
xxendxx
0 0
reagovat
lista ne ...
547119
lista ne ...
0 0
reagovat

xxendxx

linkuj prosím :)
547115
linkuj prosím *:)*
xxendxx
0 0
reagovat
ten posledni obrazek z futuramy takovej teaser na StarTrek :D
547113
ten posledni obrazek z futuramy takovej teaser na StarTrek :D
0 0
reagovat
Jsem na tom podobně, já jsem snad dokonce první díl ani nedokoukal. Jsem rád, že to někdo s podobnou zkušenosti zkusil znovu a tím mi ušetřil čas :)
547099
Jsem na tom podobně, já jsem snad dokonce první díl ani nedokoukal. Jsem rád, že to někdo s podobnou zkušenosti zkusil znovu a tím mi ušetřil čas *:)*
0 0
reagovat
já sem dal první 4 díly zhruba za hodinu s prstem na pretaceni a i tak sem u toho umiral nudou
547098
já sem dal první 4 díly zhruba za hodinu s prstem na pretaceni a i tak sem u toho umiral nudou
0 0
reagovat

st39.6

A to je ještě dobrý, že sis vybral tenhle díl, kterej byl spíš nadprůměrnej.
547092
A to je ještě dobrý, že sis vybral tenhle díl, kterej byl spíš nadprůměrnej.
st39.6
0 0
reagovat
pustil jsem si glee s NPH a jsem i nadale rad, ze sem to opustil po prvni epizode. hudba a tanec sice okej, ale jinak je to imo desna sracka . naprosto nechapu, co v tom lidi videj
547089
pustil jsem si glee s NPH a jsem i nadale rad, ze sem to opustil po prvni epizode. hudba a tanec sice okej, ale jinak je to imo desna sracka . naprosto nechapu, co v tom lidi videj
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se