Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56041 - 56060 Napsat příspěvek
xxendxx: The Class je podle mě seriál který byl neuvěřitelně povedenej a to že to žádná pecka nebyla, mě mrzí o to víc že postavu Kat jsem si vážně moc zamiloval.
547782
xxendxx: The Class je podle mě seriál který byl neuvěřitelně povedenej a to že to žádná pecka nebyla, mě mrzí o to víc že postavu Kat jsem si vážně moc zamiloval.
0 0
reagovat

stcko

Mne sa neospravedlnuj, mna sa to nedotklo, len ma ta ironia "pobavila" ?)
547772
Mne sa neospravedlnuj, mna sa to nedotklo, len ma ta ironia "pobavila" *?)*
stcko
0 0
reagovat
gorecki > no sorry ze nesedim prilepenej k monitoru a necekam, az nekdo neco smaze :D. geez?)
547769
gorecki > no sorry ze nesedim prilepenej k monitoru a necekam, az nekdo neco smaze :D. geez*?)*
0 0
reagovat
Takhle to dopadá, když nemá podobný web spoiler tagy ;)
547767
Takhle to dopadá, když nemá podobný web spoiler tagy *;)*
0 0
reagovat

stcko

chapem tvoje rozhorcenie, ale co tak vymazat aj ten svoj spoiler...hm?
547766
chapem tvoje rozhorcenie, ale co tak vymazat aj ten svoj spoiler...hm?
stcko
0 0
reagovat

Kostěj

Tak to mě teda zajímá jakou roli tam bude mít.Že by nějaká nová sériová psychopatická zabíječka:D
547716
Tak to mě teda zajímá jakou roli tam bude mít.Že by nějaká nová sériová psychopatická zabíječka*:D*
Kostěj
0 0
reagovat
Julia Stiles je nahlášená jako nová postava do Dextera.
<--- je spokojenej :)
547708
Julia Stiles je nahlášená jako nová postava do Dextera. <--- je spokojenej *:)*
0 0
reagovat
The Class žádná velká pecka nebyla... Po pár dílech ruší dost slibnejch věcí. jako třeba Roommates (z nějakého důvodu moje GP na které nedam dopustit), Gary Unmarried (naprosto parádní věc ala ženatý se závazky), Accidentally on Purpose, ...
547671
The Class žádná velká pecka nebyla... Po pár dílech ruší dost slibnejch věcí. jako třeba Roommates (z nějakého důvodu moje GP na které nedam dopustit), Gary Unmarried (naprosto parádní věc ala ženatý se závazky), Accidentally on Purpose, ...
0 0
reagovat

Loki

Jááj, to je velká škoda, když jsou schopní vysílat tolik seriálů, proč museli tohle zabít:/ Hlavně je to strašně nahláškovaný:)
547670
Jááj, to je velká škoda, když jsou schopní vysílat tolik seriálů, proč museli tohle zabít:/ Hlavně je to strašně nahláškovaný:)
Loki
0 0
reagovat

Memphis

To já vždycky vypnu (ty ukázky), abych si náhodou něco nevyzradil... :D:D
547668
To já vždycky vypnu (ty ukázky), abych si náhodou něco nevyzradil... *:D**:D*
Memphis
0 0
reagovat

Vincent

Mě ze začatku taky napadla Entourage, ale nakonec si to jde vlastní cestou. těch 8 dílů uteče dost rychle
547650
Mě ze začatku taky napadla Entourage, ale nakonec si to jde vlastní cestou. těch 8 dílů uteče dost rychle
Vincent
0 0
reagovat
stranger: How To Make It In America jsem viděl pár dílů a moc mě to nebralo abych řekl pravdu.. snaží se to bejt takovej Entourage knock-off odehrávající se v New Yorku..
547648
stranger: How To Make It In America jsem viděl pár dílů a moc mě to nebralo abych řekl pravdu.. snaží se to bejt takovej Entourage knock-off odehrávající se v New Yorku..
0 0
reagovat
Fluke:Opytaj sa HIMYM, to ono ho to "vysouplo":), aj ked proti prvej serii HIMYM nemam pol kriveho slova.
547641
Fluke:Opytaj sa HIMYM, to ono ho to "vysouplo"*:)*, aj ked proti prvej serii HIMYM nemam pol kriveho slova.
0 0
reagovat

The Class (Spolužáci)

Okay, jakto může být tak dobrý a mít to jenom jednu sérii?:) A Lizy Kaplan je tam neuvěřitelně sexy8)
547640
Okay, jakto může být tak dobrý a mít to jenom jednu sérii?:) A Lizy Kaplan je tam neuvěřitelně sexy*8)*
The Class (Spolužáci)
0 0
reagovat

verbst

nejdřív sem pátral na wiki, jestli už byl další díl odvysílanej, až potom mi došlo, že už je zase neděle :D

jinak to bylo přece jasný od ukázek na konci předchozí epizody, ne? :D:+
547637
nejdřív sem pátral na wiki, jestli už byl další díl odvysílanej, až potom mi došlo, že už je zase neděle *:D* jinak to bylo přece jasný od ukázek na konci předchozí epizody, ne? *:D**:+*
verbst
0 0
reagovat
BILL NIGHY V DOCTOROVI :D:D:D:+:+:+
547634
BILL NIGHY V DOCTOROVI *:D**:D**:D**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
ja v tom taky strarou sg nevidel ani nahodou (v cem, proboha?). naopak jsem si to velmi uzil
547624
ja v tom taky strarou sg nevidel ani nahodou (v cem, proboha?). naopak jsem si to velmi uzil
0 0
reagovat

SGU

A sakra, já chci další díl:/

speta.jr: abych pravdu řekl, jediný co je na tom stará SG je to, že tam bylo cameo Carterový a Oneila plus naše slavné vesmírné letectvo:) a všechno prostě camea, takže nějak v tom prostě starou SG nevidím.
547623
A sakra, já chci další díl:/ speta.jr: abych pravdu řekl, jediný co je na tom stará SG je to, že tam bylo cameo Carterový a Oneila plus naše slavné vesmírné letectvo:) a všechno prostě camea, takže nějak v tom prostě starou SG nevidím.
SGU
0 0
reagovat
Zajimave je, ze v diskuzich na SG strankach vsichni tento dil opevuji , ze je to stara dobra SG... proc jen my v tom vidime zapor? :D
547622
Zajimave je, ze v diskuzich na SG strankach vsichni tento dil opevuji , ze je to stara dobra SG... proc jen my v tom vidime zapor? *:D*
0 0
reagovat
jinak doporučuju "how to make it in America" výbornej seriál HBO
547593
jinak doporučuju "how to make it in America" výbornej seriál HBO
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se