Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56001 - 56020 Napsat příspěvek
mě pěkně točíte, ale já už budu mít druhou sérku dokoukanou! 8) :D
548131
mě pěkně točíte, ale já už budu mít druhou sérku dokoukanou! *8)* *:D*
0 0
reagovat
Největší respekt si stejně zasloužila královna 8)
548124
Největší respekt si stejně zasloužila královna *8)*
0 0
reagovat
Andy s Jasonem náhodou byli nejlepší. :)) :+ Ale Tara by se mohla odrovnat, s tím souhlasím. :)
548118
Andy s Jasonem náhodou byli nejlepší. *:))* *:+* Ale Tara by se mohla odrovnat, s tím souhlasím. :)
0 0
reagovat
Těch postav, který mě nezajímají zas tolik nemám, ale o to víc je nesnáším :)
548115
Těch postav, který mě nezajímají zas tolik nemám, ale o to víc je nesnáším *:)*
0 0
reagovat

True Blood

Skvělý, akorát mám trochu problém s tím, že některý linky příběhu mě prostě nezajímaj... Tara a její sebevražedný pokusy, Andy a Jason co má problémy s erekcí, i ten Hoyt s Jessicou se trochu okoukávaj. Po druhý sérii mám prostě pocit, že to, co načli v prvním díle se bude trochu táhnout celou sérií, a zrovna u některejch postav mě to mrzí...
Jenomže...
Jsou tu skvělý linie ztracenýho Billa a zmatenýho anděla Sookie, drogovej dealer Erik a ta bitch Marylina Mansona ;) ,pes, co byl za barem, hledá divný rodiče...
Má to prostě furt velkej potenciál, akorát některý postavy bych zabil a věnoval mnohem víc prostoru těm zajímavějším částem příběhu. Anebo by se některý linie mohli spojit mnohem dřív než na konci série. Mě prostě mrzí, že v každým díle dostanou moji oblíbenci tak málo prostoru na úkor nudnějších vedlejších postav. Působí to trochu roztříštěně.

Ale stejně, na seriálovým poli to je pořád zázrak a tváří v tvář letnímu seriálovýmu suchu je to prostě to nejlepší co teď běží.
548111
Skvělý, akorát mám trochu problém s tím, že některý linky příběhu mě prostě nezajímaj... Tara a její sebevražedný pokusy, Andy a Jason co má problémy s erekcí, i ten Hoyt s Jessicou se trochu okoukávaj. Po druhý sérii mám prostě pocit, že to, co načli v prvním díle se bude trochu táhnout celou sérií, a zrovna u některejch postav mě to mrzí... Jenomže... Jsou tu skvělý linie ztracenýho Billa a zmatenýho anděla Sookie, drogovej dealer Erik a ta bitch Marylina Mansona *;)* ,pes, co byl za barem, hledá divný rodiče... Má to prostě furt velkej potenciál, akorát některý postavy bych zabil a věnoval mnohem víc prostoru těm zajímavějším částem příběhu. Anebo by se některý linie mohli spojit mnohem dřív než na konci série. Mě prostě mrzí, že v každým díle dostanou moji oblíbenci tak málo prostoru na úkor nudnějších vedlejších postav. Působí to trochu roztříštěně. Ale stejně, na seriálovým poli to je pořád zázrak a tváří v tvář letnímu seriálovýmu suchu je to prostě to nejlepší co teď běží.
True Blood
0 0
reagovat

True Blood 3

Našlapaný úvod. Plno nápadov, humor, zábavný WTF moment. Potešilo, že vlci nie sú digitálni. 8)

Myslíte, že smraďoch v pivnici vstane a budú tam aj zombíci? :)
548110
Našlapaný úvod. Plno nápadov, humor, zábavný WTF moment. Potešilo, že vlci nie sú digitálni. *8)* Myslíte, že smraďoch v pivnici vstane a budú tam aj zombíci? *:)*
True Blood 3
0 0
reagovat

True Blood

Super, ten styl humoru mi proste vyhovuje...
Sp!der-bite: asi viem o ktorom WTF momente pises :D
548100
Super, ten styl humoru mi proste vyhovuje... Sp!der-bite: asi viem o ktorom WTF momente pises *:D*
True Blood
0 0
reagovat

True Blood

Super... Teda až na ten 4% WTF okamžik... :D
548066
Super... Teda až na ten 4% WTF okamžik... *:D*
True Blood
0 0
reagovat
No tak konečně jsme se jich v True Blood dočkali :)
548050
No tak konečně jsme se jich v True Blood dočkali *:)*
0 0
reagovat

True Blood S3E1

Dost mi sadol humor v tejto epizode...aj bola tcelkom dynamicka, teda na pomery True Blood...a Pam mala prekvapivo dost priestoru, co je plus (len keby sa chceli zbait Billa ) :)
548043
Dost mi sadol humor v tejto epizode...aj bola tcelkom dynamicka, teda na pomery True Blood...a Pam mala prekvapivo dost priestoru, co je plus (len keby sa chceli zbait Billa ) :)
True Blood S3E1
0 0
reagovat

Chuck 3. řada

Další a další díl pořád lepší a lepší... :+ (až se mi to sere do studia na zkoušku :-)
548025
Další a další díl pořád lepší a lepší... *:+* (až se mi to sere do studia na zkoušku *:-*)
Chuck 3. řada
0 0
reagovat

SGU

skvele, ne ze by dej byl kdovijak super, ale zrucnost tvurcu, se kterou to vali celou sezonu se zde opet potvrdila
548015
skvele, ne ze by dej byl kdovijak super, ale zrucnost tvurcu, se kterou to vali celou sezonu se zde opet potvrdila
SGU
0 0
reagovat
Koukám že nejsem jediný, kdo to považuje za to nej, co v seriálech viděl :+ Jsem si vždycky říkal, že jsem to zrovna jenom moc žral, že to byl klasický cliffhanger :D
547992
Koukám že nejsem jediný, kdo to považuje za to nej, co v seriálech viděl *:+* Jsem si vždycky říkal, že jsem to zrovna jenom moc žral, že to byl klasický cliffhanger *:D*
0 0
reagovat

Balder

Gal vs Pegas = Jeden z nejlepších okamžiků celý seriálový tvorby, co jsem kdy viděl... Pro mě osobně asi i nejlepší, ale tenhle poslední záběr v SGU byl taky hoodně atmosférickej :+ A ani bych se nedivil, kdyby se linka s Luciánama táhla třeba půlku druhý řady (ne že bych to chtěl)
547990
Gal vs Pegas = Jeden z nejlepších okamžiků celý seriálový tvorby, co jsem kdy viděl... Pro mě osobně asi i nejlepší, ale tenhle poslední záběr v SGU byl taky hoodně atmosférickej *:+* A ani bych se nedivil, kdyby se linka s Luciánama táhla třeba půlku druhý řady (ne že bych to chtěl)
Balder
0 0
reagovat

BSG

Hej, to bol jeden z najlepších okamihov celej BSG 8)
547989
Hej, to bol jeden z najlepších okamihov celej BSG *8)*
BSG
0 0
reagovat

SGU

Parádní cliffhanger - dokonce jsem si vzpomenul na zatím (pořád zdaleka) nejsilnější osobní cliffhanger: Battlestar Galactica, když proti sobě vyletí raptory Galacticy a Paegasusu :+
547987
Parádní cliffhanger - dokonce jsem si vzpomenul na zatím (pořád zdaleka) nejsilnější osobní cliffhanger: Battlestar Galactica, když proti sobě vyletí raptory Galacticy a Paegasusu *:+*
SGU
0 0
reagovat
link
Že bych se KONEČNĚ dočkal hry s Raidery a Vipery?
547984
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=36926&r=top Že bych se [b]KONEČNĚ[/b] dočkal hry s Raidery a Vipery?
0 0
reagovat

SGU

Cliffhanger jak se patří... Teď už jen to čekání... :-
547982
Cliffhanger jak se patří... Teď už jen to čekání... *:-*
SGU
0 0
reagovat

SGU 20

super.akorat jsem na to měl začít koukat až někdy v létě protože to čekání na 2 serii bude děs běs.
a pořád čekám že Eli neco "najde" a doufám že chcípne ta lesba asiatka ta mě sere už od začátku serialu8)
547979
super.akorat jsem na to měl začít koukat až někdy v létě protože to čekání na 2 serii bude děs běs. a pořád čekám že Eli neco "najde" a doufám že chcípne ta lesba asiatka ta mě sere už od začátku serialu*8)*
SGU 20
0 0
reagovat

Vardant

mám stejný pocit, že se to táhne už docela dlouho a ještě minimálně jeden, dva díly potáhne :-/
547974
mám stejný pocit, že se to táhne už docela dlouho a ještě minimálně jeden, dva díly potáhne :-/
Vardant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se