Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56021 - 56040 Napsat příspěvek

SGU 20

super.akorat jsem na to měl začít koukat až někdy v létě protože to čekání na 2 serii bude děs běs.
a pořád čekám že Eli neco "najde" a doufám že chcípne ta lesba asiatka ta mě sere už od začátku serialu8)
547979
super.akorat jsem na to měl začít koukat až někdy v létě protože to čekání na 2 serii bude děs běs. a pořád čekám že Eli neco "najde" a doufám že chcípne ta lesba asiatka ta mě sere už od začátku serialu*8)*
SGU 20
0 0
reagovat

Vardant

mám stejný pocit, že se to táhne už docela dlouho a ještě minimálně jeden, dva díly potáhne :-/
547974
mám stejný pocit, že se to táhne už docela dlouho a ještě minimálně jeden, dva díly potáhne :-/
Vardant
0 0
reagovat
Já jsem z toho teda moc nadšený nebyl. Roztažené min. na 4 díly a na vyřešení se bude čekat kdo ví jak dlouho.
547961
Já jsem z toho teda moc nadšený nebyl. Roztažené min. na 4 díly a na vyřešení se bude čekat kdo ví jak dlouho.
0 0
reagovat

SGU

Tak finále, jak se sluší a patří. Poslední 2 minuty prostě wow. Sice se dá slušně odhadnout, jak to bude pokračovat, ale ta gradace mi udělala radost :+
547943
Tak finále, jak se sluší a patří. Poslední 2 minuty prostě wow. Sice se dá slušně odhadnout, jak to bude pokračovat, ale ta gradace mi udělala radost *:+*
SGU
0 0
reagovat
Částečné OT: Při dnešním koukní na CR ve chvíli kdy se zmínil o tom, že podle něj je Michael Jodan nejlepší atlet všech dob, tak jsem musel zastavit a přemýšlet, protože je to dost zajímavá otázka - kdo je nejlepší atlet šech dob? A na youtube jsem narazil na tohle video: link Wow :o, tenhle chlap byl z jiný planety. Kam se hrabe Usain, Tiger či Maradona. Možná Michael Johnson. 8)
547916
Částečné OT: Při dnešním koukní na CR ve chvíli kdy se zmínil o tom, že podle něj je Michael Jodan nejlepší atlet všech dob, tak jsem musel zastavit a přemýšlet, protože je to dost zajímavá otázka - kdo je nejlepší atlet šech dob? A na youtube jsem narazil na tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=b-46tzhOlzc Wow *:o*, tenhle chlap byl z jiný planety. Kam se hrabe Usain, Tiger či Maradona. Možná Michael Johnson. *8)*
0 0
reagovat

KarelR

Ta zápletka je ale geniální!!! :D už aby to tu bylo!
547907
Ta zápletka je ale geniální!!! *:D* už aby to tu bylo!
KarelR
0 0
reagovat
nejnudnější sou pasáže se Sloan, kvalitu si to drží pořád +- stejnou a 6. řada je fakt asi nejlepší. Matt Damon je parádní prudič :)
547906
nejnudnější sou pasáže se Sloan, kvalitu si to drží pořád +- stejnou a 6. řada je fakt asi nejlepší. Matt Damon je parádní prudič :)
0 0
reagovat

pytlik

No, časem to lehce stagnuje a trpí to omíláním tý samý hlavní zápletky (Vince bude/nebude točit film :D ), ale v podstatě je to pecka celou dobu. A šestá série je asi nejlepší 8)
547905
No, časem to lehce stagnuje a trpí to omíláním tý samý hlavní zápletky (Vince bude/nebude točit film *:D* ), ale v podstatě je to pecka celou dobu. A šestá série je asi nejlepší *8)*
pytlik
0 0
reagovat
Z nudy jsem začal koukat na Entourage a chytlo mě to jako už dlouho nic.:+ A konec 2. série byl jak se patří vyhrocenej.:o:D. Chci se zeptat jestli si ten seriál drží svojí kvalitu až do tý 6. série, která myslim letos běžela??
547904
Z nudy jsem začal koukat na Entourage a chytlo mě to jako už dlouho nic.*:+* A konec 2. série byl jak se patří vyhrocenej.*:o**:D*. Chci se zeptat jestli si ten seriál drží svojí kvalitu až do tý 6. série, která myslim letos běžela??
0 0
reagovat
JÁ ! Dík žes to připoměl :)
547897
JÁ ! Dík žes to připoměl :)
0 0
reagovat
Rozjelo se po pauze LIE TO ME ! ! ! Koukáte někdo?
547896
Rozjelo se po pauze LIE TO ME ! ! ! Koukáte někdo?
0 0
reagovat
Tak náš Spartacus je vyliečený :+
len neviem ci to do 2.sezóny vydržím ja:))
547824
Tak náš Spartacus je vyliečený *:+* len neviem ci to do 2.sezóny vydržím ja*:))*
0 0
reagovat
Souhlas s Justified. Je to boží jako máloco jiného. Pomalé to je možná na dnešní hyperakční poměry, ale oproti Deadwoodu to uhání kupředu raketovým tempem. Tím samozřejmě neříkám nic proti DW, jen konstatuju.
547802
Souhlas s Justified. Je to boží jako máloco jiného. Pomalé to je možná na dnešní hyperakční poměry, ale oproti Deadwoodu to uhání kupředu raketovým tempem. Tím samozřejmě neříkám nic proti DW, jen konstatuju.
0 0
reagovat
je to sice pomaly jako prase, ale je to pecka :) Na Shield to ovšem zdaleka nemá...
547795
je to sice pomaly jako prase, ale je to pecka :) Na Shield to ovšem zdaleka nemá...
0 0
reagovat
vrrraugh! justified awsome!
547794
vrrraugh! justified awsome!
0 0
reagovat
Fluke: Tak myslím že máme stejný vkus ale HIMYM se mi taky docela líbil ovšem teď už moc ne, jsem přesvědčen že kdyby The Class dostal šanci tak by tak neupadl jako právě HIMYM.
547792
Fluke: Tak myslím že máme stejný vkus ale HIMYM se mi taky docela líbil ovšem teď už moc ne, jsem přesvědčen že kdyby The Class dostal šanci tak by tak neupadl jako právě HIMYM.
0 0
reagovat
Pilot Persons Unknown !!! :+:+:+
547791
Pilot Persons Unknown !!! *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
finále glee:+:+:+
547790
finále glee*:+**:+**:+*
0 0
reagovat

jhr

Přesně:+ Hlavně to dělal tvůrce Přátel. Není to taková neřízená cool sranda jako HIMYM, ale je to maximálně nahláškovaný:)
547788
Přesně*:+* Hlavně to dělal tvůrce Přátel. Není to taková neřízená cool sranda jako HIMYM, ale je to maximálně nahláškovaný*:)*
jhr
0 0
reagovat

Cougar Town season One

Zkouknul jsem to celé ... a vážně mě to chytlo ..:D už pilot mě chytl docela dobře, takové komediální řešení vztahů které má vždycyk svojí hranici ..:+
547787
Zkouknul jsem to celé ... a vážně mě to chytlo ..*:D* už pilot mě chytl docela dobře, takové komediální řešení vztahů které má vždycyk svojí hranici ..*:+*
Cougar Town season One
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se