Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55661 - 55680 Napsat příspěvek
scéna u Boba byla vynikající :+ a Ariho manželka, šmankote ta prdelka, ve čtyřiceti :+
550040
scéna u Boba byla vynikající *:+* a Ariho manželka, šmankote ta prdelka, ve čtyřiceti *:+*
0 0
reagovat
to jo, ta scena byla super... já měl spíš na mysli celou jeho dějovou linku v novy serii
550038
to jo, ta scena byla super... já měl spíš na mysli celou jeho dějovou linku v novy serii
0 0
reagovat
Pravda.. Drama byl celkem nudnej, ale teď jak se mu to začlo rozpadat pod rukama, tak začal bejt zase zábavnej.. scéna u Boba před barákem neměla chybu :)
550037
Pravda.. Drama byl celkem nudnej, ale teď jak se mu to začlo rozpadat pod rukama, tak začal bejt zase zábavnej.. scéna u Boba před barákem neměla chybu :)
0 0
reagovat

Entourage

vince + Sasha byli super, ale pomalu mě začíná unavovat Drama a jeho problémy
550031
vince + Sasha byli super, ale pomalu mě začíná unavovat Drama a jeho problémy
Entourage
0 0
reagovat

Vincent

Konečně někdo, už sem si myslel, že na to koukám sám :))
550026
Konečně někdo, už sem si myslel, že na to koukám sám *:))*
Vincent
0 0
reagovat
Entourage konečně nabralo trošku spád.. nedělní díl zatim nejlepší z týhle série.. Sasha a Vince jsou dobrá dvojka :)
550020
Entourage konečně nabralo trošku spád.. nedělní díl zatim nejlepší z týhle série.. Sasha a Vince jsou dobrá dvojka :)
0 0
reagovat
Pro mě například SGU i V jsou hodně kvalitní seriály. Já se třeba nedívám na většinu těch ostatních co tu dokola pitváte, ale neurážím je. Jinak konečně jsem dokoukal Lost :D:+:+:+
550015
Pro mě například SGU i V jsou hodně kvalitní seriály. Já se třeba nedívám na většinu těch ostatních co tu dokola pitváte, ale neurážím je. Jinak konečně jsem dokoukal Lost *:D**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Ja som to pochopil tak, ze to suvisi s jej krvou....

TedGeorge: bohuzial ten skvost mi unikol :D
550011
Ja som to pochopil tak, ze to suvisi s jej krvou.... TedGeorge: bohuzial ten skvost mi unikol *:D*
0 0
reagovat
A bill je celkem mladý, takže to tolik na něj neučinkuje (to říkal godric a někdy v první serii zachrání sookie ve dne), ale vypadal rozhodně překvapeně.
550010
A bill je celkem mladý, takže to tolik na něj neučinkuje (to říkal godric a někdy v první serii zachrání sookie ve dne), ale vypadal rozhodně překvapeně.
0 0
reagovat
Erik mu zahne s milencem a pak ho probodne. :D Ba ne, viděl bych to na nějaký velkolepý finále, kde bude Erik bojovat po boku s Billem a krále nakonec oddělá Sookie svojí svítící rukou 8)
550009
Erik mu zahne s milencem a pak ho probodne. *:D* Ba ne, viděl bych to na nějaký velkolepý finále, kde bude Erik bojovat po boku s Billem a krále nakonec oddělá Sookie svojí svítící rukou *8)*
0 0
reagovat

Drago

Bill se může jít zahrabat, co mě zajímá je provedení Erikovy pomsty.
550007
Bill se může jít zahrabat, co mě zajímá je provedení Erikovy pomsty.
Drago
0 0
reagovat
TB Spoiler: Hlavně by mě zajímalo co je s Billem, že ho tolik nezraňovalo slunce, neřekl bych, že je to jenom lidskou krví...
550005
TB Spoiler: Hlavně by mě zajímalo co je s Billem, že ho tolik nezraňovalo slunce, neřekl bych, že je to jenom lidskou krví...
0 0
reagovat

Hellblazer

Vzpomínáš si na ten šílený seriál co běžel na ČT1, "Dotek Anděla" ? 8)
550004
Vzpomínáš si na ten šílený seriál co běžel na ČT1, "Dotek Anděla" ? *8)*
Hellblazer
0 0
reagovat
True Blood ma vobec vynikajucu sezonu a tato cast to len potvrdila, len sa vynorilo nejak vela otazok ?) Spoiler: Sookie je ako co? Nejaka vila ci co? :D
550003
True Blood ma vobec vynikajucu sezonu a tato cast to len potvrdila, len sa vynorilo nejak vela otazok *?)* Spoiler: Sookie je ako co? Nejaka vila ci co? *:D*
0 0
reagovat

True Blood

Vynikajúci diel. Nekompromisný odpis niektorých opotrebovaných postáv, k tomu otváranie nových zaujímavých otázok... Dokonca aj línia so Samovým príbuzenstvom konečne zábavná.
550001
Vynikajúci diel. Nekompromisný odpis niektorých opotrebovaných postáv, k tomu otváranie nových zaujímavých otázok... Dokonca aj línia so Samovým príbuzenstvom konečne zábavná.
True Blood
0 0
reagovat
Tam byla písnička? :)) A Russel za pár dílů zhebne.

A mimoto se mi vůbec nelíbí to "čím starší, tím silnější" - nemá cenu se snažit, protože jen starší můžou mluvit (asi mě to štve, protože přesně tohle jsem před pár lety slýchával :))) - co síla ducha co překoná všechno? A v kontextu seriálu - Bill je téměř neschopný protože je tak mladý a nikdy nebude silnější než Erik - k čemu teda vůbec je?

diskuze dole: pánové včera jsem koukal na Galaxy Quest a tohle je prima bonus :D:D (a vážně - ufo-nazi-tuleni? WTF :D)
549998
Tam byla písnička? *:))* A Russel za pár dílů zhebne. A mimoto se mi vůbec nelíbí to "čím starší, tím silnější" - nemá cenu se snažit, protože jen starší můžou mluvit (asi mě to štve, protože přesně tohle jsem před pár lety slýchával *:))*) - co síla ducha co překoná všechno? A v kontextu seriálu - Bill je téměř neschopný protože je tak mladý a nikdy nebude silnější než Erik - k čemu teda vůbec je? diskuze dole: pánové včera jsem koukal na Galaxy Quest a tohle je prima bonus *:D**:D* (a vážně - ufo-nazi-tuleni? WTF *:D*)
0 0
reagovat

True Blood

Možný spoilery...

Hell Yeah !!! Celej díl si říkám ok, ok, jeden díl musí být trochu výplňovej, jenže pak přijde what the FUCK kóma-scéna Sookie s písničkou, kterou zaboha nemůžu dostat z hlavy a nový otázky. Což by možná i stačilo. Jenomže pak pár nasranejch upírů dostane žízeň a řeknou si: "Dáme si Magistra ve sklepě". To, co se tam odehrálo, je pro mě zatím vrchol seriálu, kterej prostě potěšil. Russel je king, a od Erika přebírá korunu nejcharizmatičtější postavy seriálu.
549997
Možný spoilery... Hell Yeah !!! Celej díl si říkám ok, ok, jeden díl musí být trochu výplňovej, jenže pak přijde what the FUCK kóma-scéna Sookie s písničkou, kterou zaboha nemůžu dostat z hlavy a nový otázky. Což by možná i stačilo. Jenomže pak pár nasranejch upírů dostane žízeň a řeknou si: "Dáme si Magistra ve sklepě". To, co se tam odehrálo, je pro mě zatím vrchol seriálu, kterej prostě potěšil. Russel je king, a od Erika přebírá korunu nejcharizmatičtější postavy seriálu.
True Blood
0 0
reagovat

Entourage

Sasha Grey s Vincem! muhehe a k tomu Tyson, Simpson, Sorkin! sweet! Poslední dva díly o 100% lepší než začátek série. Velká spokojenost.
549983
Sasha Grey s Vincem! muhehe a k tomu Tyson, Simpson, Sorkin! sweet! Poslední dva díly o 100% lepší než začátek série. Velká spokojenost.
Entourage
0 0
reagovat
bu bu bu
549968
bu bu bu
0 0
reagovat
:D:+
549967
*:D**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se