Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55481 - 55500 Napsat příspěvek

xxENDxx

Promiň, ale zeptám se tě: Víš, jestli se vysílal včera The Pillars of the Earth? Díl 1x06?

OK, odkazy na torrenty nevyžaduju, já si to najdu, a btw tak mi napiš způsob jak si legálně stáhnout nějaký díl seriálu z USA?:D
551018
Promiň, ale zeptám se tě: Víš, jestli se vysílal včera The Pillars of the Earth? Díl 1x06? OK, odkazy na torrenty nevyžaduju, já si to najdu, a btw tak mi napiš způsob jak si legálně stáhnout nějaký díl seriálu z USA?*:D*
xxENDxx
0 0
reagovat
pletes si to tu s warforem, doufam ze dostanes ban
551017
pletes si to tu s warforem, doufam ze dostanes ban
0 0
reagovat

The Pillars of the Earth 1x06

Vysílal se včera vůbec šestý díl? Bo na myepisodes.com je jako, že se měl vysílat 20 srpna, ale na torrentech a známých sajtách o seriálech není k nalezení.
551016
Vysílal se včera vůbec šestý díl? Bo na myepisodes.com je jako, že se měl vysílat 20 srpna, ale na torrentech a známých sajtách o seriálech není k nalezení.
The Pillars of the Earth 1x06
0 0
reagovat

Party Down

Mám za sebou obě řady a nebylo to vůbec špatné. Pokud hledáte pohodovou komedii, tak vás to určitě nezklame.
551010
Mám za sebou obě řady a nebylo to vůbec špatné. Pokud hledáte pohodovou komedii, tak vás to určitě nezklame.
Party Down
0 0
reagovat

The Pillars of the Earth

Mohl by mi někdo do vzkazníku poslat odkaz na torrent, nebo stránku s odkazem na stažení posledního dílu Pilíře světa. Moc děkuji.
550996
Mohl by mi někdo do vzkazníku poslat odkaz na torrent, nebo stránku s odkazem na stažení posledního dílu Pilíře světa. Moc děkuji.
The Pillars of the Earth
0 0
reagovat
Nejlepší (zatím) vedlejší postava v Glee: link
550980
Nejlepší (zatím) vedlejší postava v Glee: http://www.bostonherald.com/entertainment/television/general/view/20100818dumb_luck_heather_morris_dances_into_airhead_role_on_glee/srvc=home&position=7
0 0
reagovat
zahron: Tak to jsme na tom dva, já mám Buffy zkouknutou celou snad už po několikáte, a některé oblibené díly jako OMWF opakovaně.
550964
zahron: Tak to jsme na tom dva, já mám Buffy zkouknutou celou snad už po několikáte, a některé oblibené díly jako OMWF opakovaně.
0 0
reagovat

jhr

Buffy sjíždím už podruhé ... kromě červeného trpaslíka a buffy si nikdy nepouštím seriály 2x ?)
550963
Buffy sjíždím už podruhé ... kromě červeného trpaslíka a buffy si nikdy nepouštím seriály 2x *?)*
jhr
0 0
reagovat
Jeffy: Ty jsi viděl asi jen pár dílů první série že, zkus si pustit jakýkoliv díl páté šesté nebo sedmé série a třeba změníš názor. Jinak, ano zaznamenala a od páté řady je Buffy skoro až geniální. Ale to bys musel mít trochu více trpělivosti.
550962
Jeffy: Ty jsi viděl asi jen pár dílů první série že, zkus si pustit jakýkoliv díl páté šesté nebo sedmé série a třeba změníš názor. Jinak, ano zaznamenala a od páté řady je Buffy skoro až geniální. Ale to bys musel mít trochu více trpělivosti.
0 0
reagovat

Jeffy

ano
550961
ano
Jeffy
0 0
reagovat

Burn notice 4x11

paráda, začíná se to konečně pěkně zvrtávat :)
550960
paráda, začíná se to konečně pěkně zvrtávat :)
Burn notice 4x11
0 0
reagovat

Jeffy

AMEN
550959
AMEN
Jeffy
0 0
reagovat
Díval jsem se na to jako malej - ale asi jen kvůli tomu, protože tam byli holky a kluci a líbali se a buffy byla kočka. Před pár lety jsem na to narazil v nova cinema a vypadalo to jako totální odpad (herci, kostýmy, příběh, děj) téměř na úrovni power rangers (no dobře, taková sračka zas ne :)))

To během pár řad Buffy zaznamenala naprosto galaktický skok v kvalitě?
550958
Díval jsem se na to jako malej - ale asi jen kvůli tomu, protože tam byli holky a kluci a líbali se a buffy byla kočka. Před pár lety jsem na to narazil v nova cinema a vypadalo to jako totální odpad (herci, kostýmy, příběh, děj) téměř na úrovni power rangers (no dobře, taková sračka zas ne *:))*) To během pár řad Buffy zaznamenala naprosto galaktický skok v kvalitě?
0 0
reagovat

jhr

jojo :+
550956
jojo *:+*
jhr
0 0
reagovat
zahron: verbst ji nemá rád, což nechápu, protože Buffy je jednoduše skvělá!
550955
zahron: verbst ji nemá rád, což nechápu, protože Buffy je jednoduše skvělá!
0 0
reagovat

verbst

Jakej vztah k Buffy ? ?)
550952
Jakej vztah k Buffy ? *?)*
verbst
0 0
reagovat
Mně se to naštěstí líbilo hned od začátku a pak už to jde jen nahoru.
550951
Mně se to naštěstí líbilo hned od začátku a pak už to jde jen nahoru.
0 0
reagovat
Ok, nemůžu ignorovat tolik reakcí, takže jdu na další díly;)
550950
Ok, nemůžu ignorovat tolik reakcí, takže jdu na další díly*;)*
0 0
reagovat

Sigi, Luc44

Vím, že ode mně to bude znít docela blbě, vzhledem k mému vztahu k Buffy, ale tady se opravdu vyplatí čekat. Od sedmého dílu je to perfektí, a pak chuťovky jako ModernWarfare a The Art of Discourse jsou geniální!
550949
Vím, že ode mně to bude znít docela blbě, vzhledem k mému vztahu k Buffy, ale tady se opravdu vyplatí čekat. Od sedmého dílu je to perfektí, a pak chuťovky jako ModernWarfare a The Art of Discourse jsou geniální!
Sigi, Luc44
0 0
reagovat
Tady fakt trpělivost. Ono jde o to, že většina z těch postav jsou doopravdy nesympatický egoistický hovada nebo blázni, a tak trvá dýl, než se člověku dostanou pod kůži.
550948
Tady fakt trpělivost. Ono jde o to, že většina z těch postav jsou doopravdy nesympatický egoistický hovada nebo blázni, a tak trvá dýl, než se člověku dostanou pod kůži.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se