Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55501 - 55520 Napsat příspěvek

Sigi

Začiatok Community nie je nijako úžasný, ale ono sa to zhruba od siedmeho dielu rapídne zlepší. A ku koncu s časťami ako Contemporary American Poultry (alebo mafia s kuracámi prstami) či Modern Warfare (nechaj sa prekvapiť :))) si to nemôžeš nezamilovať.
550941
Začiatok Community nie je nijako úžasný, ale ono sa to zhruba od siedmeho dielu rapídne zlepší. A ku koncu s časťami ako Contemporary American Poultry (alebo mafia s kuracámi prstami) či Modern Warfare (nechaj sa prekvapiť *:))*) si to nemôžeš nezamilovať.
Sigi
0 0
reagovat
trpezlivost;)
550939
trpezlivost*;)*
0 0
reagovat

Sigi

welcome to my world
550938
welcome to my world
Sigi
0 0
reagovat

Community

Mám za sebou první tři díly a fakt nevim, co je na tom tak skvělého. 30 Rock mi sedlo hned po prvním díle,ale tady je to spíš trápení. Půlka věcí vtipná a druhá bohužel trapná až na půdu. Aspon ze tam je Chevy Chase8)
550936
Mám za sebou první tři díly a fakt nevim, co je na tom tak skvělého. 30 Rock mi sedlo hned po prvním díle,ale tady je to spíš trápení. Půlka věcí vtipná a druhá bohužel trapná až na půdu. Aspon ze tam je Chevy Chase*8)*
Community
0 0
reagovat
jj
550917
jj
0 0
reagovat
Takže šestý Weeds už začalo?
550916
Takže šestý Weeds už začalo?
0 0
reagovat
Neuvěřitelné! Když jsem Pokání kdysi viděl, nikdy by mě nenapadlo, že se s představitelem Paula Marshalla ještě někdy setkám. A ejhle, je to tady.

Mimochodem, závěr třetího dílu Sherlocka je krásný prostředníček pro diváky a bitka v planetáriu je geniální a krásně braková.8):+
550907
Neuvěřitelné! Když jsem Pokání kdysi viděl, nikdy by mě nenapadlo, že se s představitelem Paula Marshalla ještě někdy setkám. A ejhle, je to tady. Mimochodem, závěr třetího dílu Sherlocka je krásný prostředníček pro diváky a bitka v planetáriu je geniální a krásně braková.*8)**:+*
0 0
reagovat
Teda pořád sem nemohl dostat z hlavy ksicht seriálového Sherlocka, Benedicta Cumberbatche, a dneska sem náhodou pustil kus Pokání (Atonement), kde hraje čokoládového magnáta Paula Marshalla... link
550906
Teda pořád sem nemohl dostat z hlavy ksicht seriálového Sherlocka, Benedicta Cumberbatche, a dneska sem náhodou pustil kus Pokání (Atonement), kde hraje čokoládového magnáta Paula Marshalla... http://bc-online.co.uk/wp-content/gallery/atonement/1054611.jpg
0 0
reagovat

a4am

jj, úplně jsem zapomněl jak je ta show vynikající. Jsem si říkal, no jo, weeds, tak na to kouknu.... a bylo to parádní :+
550896
jj, úplně jsem zapomněl jak je ta show vynikající. Jsem si říkal, no jo, weeds, tak na to kouknu.... a bylo to parádní *:+*
a4am
0 0
reagovat

Weeds

Musim suhlasit, ta prva cast bola vynikajuca, davno som sa tak pri Weeds nebavil...
550892
Musim suhlasit, ta prva cast bola vynikajuca, davno som sa tak pri Weeds nebavil...
Weeds
0 0
reagovat

IRIS

Momentálně sleduji korejský seriál IRIS, takové špionážní drama o 20ti dílech (zatím:)). První díl sice trochu rozporuplný, ale pak to jede. Nikdo si nemůže být jistý ničím, akce střídá akci, spousta napětí, zvratů a též skvělá hudba:+

Tak hurá na poslední dva díly8)
550884
Momentálně sleduji korejský seriál IRIS, takové špionážní drama o 20ti dílech (zatím:)). První díl sice trochu rozporuplný, ale pak to jede. Nikdo si nemůže být jistý ničím, akce střídá akci, spousta napětí, zvratů a též skvělá hudba*:+* Tak hurá na poslední dva díly*8)*
IRIS
0 0
reagovat
Já viděl teď ten první díl Weeds a paráda. Nejlepší je Shane, parádní černý humor, směju směju se, ale zároveň je to lehce mrazivě nepříjemné. Jsem zvědav jak to bude dál, vůbec by mi nevadilo kdyby jen tak těch cca 12 dílů jezdili
550882
Já viděl teď ten první díl Weeds a paráda. Nejlepší je Shane, parádní černý humor, směju směju se, ale zároveň je to lehce mrazivě nepříjemné. Jsem zvědav jak to bude dál, vůbec by mi nevadilo kdyby jen tak těch cca 12 dílů jezdili
0 0
reagovat

rcorp

Až nahodí video z focení, tak uvěřím, možná :D
550870
Až nahodí video z focení, tak uvěřím, možná *:D*
rcorp
0 0
reagovat

rcorp

tak ono to už dneska funguje tak, že pokud je fotka jen trochu posunutá od něčí představy o realitě, tak je hned photoshopovaná (a celý umělecký záměr autora je pak v kytkách) :D
550863
tak ono to už dneska funguje tak, že pokud je fotka jen trochu posunutá od něčí představy o realitě, tak je hned photoshopovaná (a celý umělecký záměr autora je pak v kytkách) *:D*
rcorp
0 0
reagovat
Vy jste z těch fotošopů úplně zblblí, to bude normální fotka, tady je z toho photoshootu další: link .
550861
Vy jste z těch fotošopů úplně zblblí, to bude normální fotka, tady je z toho photoshootu další: http://www.rollingstone.com/music/photos/28431/191807/1 .
0 0
reagovat
Luc44: No hlavně na to plakátu Expendables brutálně přidali Slyovi :)
550859
Luc44: No hlavně na to plakátu Expendables brutálně přidali Slyovi :)
0 0
reagovat

vardant

:D

teď jsme na to chvilku upřeně zíral a xichty maj připhotoshopovaný na těla - hlavně u Stephena je to dost patrný - když kouknete na linii 8) jeho zad směrem k hlavě tak vypadá jako troll :D táák to bylo ale plodných pět minut :D
550854
*:D* teď jsme na to chvilku upřeně zíral a xichty maj připhotoshopovaný na těla - hlavně u Stephena je to dost patrný - když kouknete na linii *8)* jeho zad směrem k hlavě tak vypadá jako troll *:D* táák to bylo ale plodných pět minut *:D*
vardant
0 0
reagovat
Sice na seriály moc (čti skoro vůbec) nekoukám, z True Blood jsem viděl první dva díly, které dávali před loňskými Oscary (navíc nadabované), ale tahle obálka je fakt výživná. Že bych to s tím seriálem přeci jen zkusil?
550846
Sice na seriály moc (čti skoro vůbec) nekoukám, z True Blood jsem viděl první dva díly, které dávali před loňskými Oscary (navíc nadabované), ale tahle obálka je fakt výživná. Že bych to s tím seriálem přeci jen zkusil?
0 0
reagovat
Oni taky nemusí stát všichni přímo na podlaze, aby to nevypadalo blbě, že.
550845
Oni taky nemusí stát všichni přímo na podlaze, aby to nevypadalo blbě, že.
0 0
reagovat
Na druhou stranu třicet centimetrů je podel hollywoodských grafiků zřejmě normovaně převáděno na půl hlavy, bo Lundgren (196 cm) přišel vedle Jeta Li (168 cm), jak patrno pa pár centimetrů nad logem MovieZone, tak o dost. Nebo je to nějaké pomsta malých zavalitých Američnů vysokým Švédům :D
550843
Na druhou stranu třicet centimetrů je podel hollywoodských grafiků zřejmě normovaně převáděno na půl hlavy, bo Lundgren (196 cm) přišel vedle Jeta Li (168 cm), jak patrno pa pár centimetrů nad logem MovieZone, tak o dost. Nebo je to nějaké pomsta malých zavalitých Američnů vysokým Švédům *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se