Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55441 - 55460 Napsat příspěvek

rcorp, Kostěj

Ano myslím Arlene .... na Jessicu by nadával asi málokdo ... :+

s rcorpem naprosto souhlasím ?) 2 polohy jako autíčko na ovládání ( dopředu, a levotočivé couvání ).
A srovnávat Sookie s Penny je trochu ... dejme tomu už jen ten žánr - komedie proti seriálu s erotickou a hororovou předlohou ? :D
551201
Ano myslím Arlene .... na Jessicu by nadával asi málokdo ... *:+* s rcorpem naprosto souhlasím *?)* 2 polohy jako autíčko na ovládání ( dopředu, a levotočivé couvání ). A srovnávat Sookie s Penny je trochu ... dejme tomu už jen ten žánr - komedie proti seriálu s erotickou a hororovou předlohou ? *:D*
rcorp, Kostěj
0 0
reagovat
Tara nemá hloubku, ona má dvě polohy- nasraná Tara a hysterická Tara, nic mezi tím. Problém je podle mě v tom, že se někdo rozhodl, že se někomu budou muset dít hnusné věci, a když se rozhodovalo, kdo toho peška dostane, tak to vždycky zbylo na Taru, protože byla všem ukradená. Takže se ty šílenosti vrší jedna na druhou a ta postava nemá možnost si oddychnout, ale fakt si nemyslím, že v tom byla nějaká hloubka.
551196
Tara nemá hloubku, ona má dvě polohy- nasraná Tara a hysterická Tara, nic mezi tím. Problém je podle mě v tom, že se někdo rozhodl, že se někomu budou muset dít hnusné věci, a když se rozhodovalo, kdo toho peška dostane, tak to vždycky zbylo na Taru, protože byla všem ukradená. Takže se ty šílenosti vrší jedna na druhou a ta postava nemá možnost si oddychnout, ale fakt si nemyslím, že v tom byla nějaká hloubka.
0 0
reagovat
Jde o to, že Tara je postava která má hloubku, občas se nechová racionálně, ale člověk aspoň chápe co k tomu vede (tohle jsem špatně formuloval možná), stejně jako Sam či Kate v LOSTech - člověk tu postavu nemusí mít rád, ale jaksi jí respektuje (aspoň v mém případě). Jenže Sookie je strašná postava bez hloubky či charakteru - stále si myslím, že je to kvůli herečce která odvádí naprosto špatnou práci (a i hloupá jižanská ženská (Penny :D) jde zahrát mnohem líp - například Arlene..), protože je mi doslova fyzicky špatně kdykoliv je na scéně, ať dělá cokoliv a chci jí z očí - stejně jako v béčkových filmech, kdy fandím žralokovi/monstru ať hlavního hrdinu zabije, protože je tak nemožnej.

jaLO: sorry za buffy, dosaď si jakkýkoliv fiction seriál kde je spousta akce a bezrozměrné postavy (což buffy byla, když jsem se díval)

Kostěj: Jessica je asi to poslední, co mi na tom seriálu vadí. ;)
551195
Jde o to, že Tara je postava která má hloubku, občas se nechová racionálně, ale člověk aspoň chápe co k tomu vede (tohle jsem špatně formuloval možná), stejně jako Sam či Kate v LOSTech - člověk tu postavu nemusí mít rád, ale jaksi jí respektuje (aspoň v mém případě). Jenže Sookie je strašná postava bez hloubky či charakteru - stále si myslím, že je to kvůli herečce která odvádí naprosto špatnou práci (a i hloupá jižanská ženská (Penny *:D*) jde zahrát mnohem líp - například Arlene..), protože je mi doslova fyzicky špatně kdykoliv je na scéně, ať dělá cokoliv a chci jí z očí - stejně jako v béčkových filmech, kdy fandím žralokovi/monstru ať hlavního hrdinu zabije, protože je tak nemožnej. jaLO: sorry za buffy, dosaď si jakkýkoliv fiction seriál kde je spousta akce a bezrozměrné postavy (což buffy byla, když jsem se díval) Kostěj: Jessica je asi to poslední, co mi na tom seriálu vadí. *;)*
0 0
reagovat
Steven Spielberg, Alex Kurtzman and Roberto Orci are gearing up to make a television series from spooky supernatural comic Locke & Key, written by Joe Hill. And they've hired Terminator: The Sarah Connor Chronicles' Josh Friedman to write and produce the TV series.

Locke & Key's story focuses on three kids who end up keeping watch over a spooky old mansion that is a giant maze full of hidden portals and adventures. A few of the rooms, which turn into worlds, even give the kids superpowers. According to rumor, Fox is hoping to seal the deal with DreamWorks TV.
551192
Steven Spielberg, Alex Kurtzman and Roberto Orci are gearing up to make a television series from spooky supernatural comic Locke & Key, written by Joe Hill. And they've hired Terminator: The Sarah Connor Chronicles' Josh Friedman to write and produce the TV series. Locke & Key's story focuses on three kids who end up keeping watch over a spooky old mansion that is a giant maze full of hidden portals and adventures. A few of the rooms, which turn into worlds, even give the kids superpowers. According to rumor, Fox is hoping to seal the deal with DreamWorks TV.
0 0
reagovat

Kostěj

Určitě myslel Arlene...
551190
Určitě myslel Arlene...
Kostěj
0 0
reagovat

Hellblazer

Co takhle naučit se psát "SPOILER!"
551187
Co takhle naučit se psát "SPOILER!"
Hellblazer
0 0
reagovat
Tara je jedina postava ktora mi vylozene vadi. Skoda, ze zabili Franklina, ten to zachranoval.
551183
Tara je jedina postava ktora mi vylozene vadi. Skoda, ze zabili Franklina, ten to zachranoval.
0 0
reagovat
Která zrzka? Nemyslíš Jessicu, že ne? :o
551182
Která zrzka? Nemyslíš Jessicu, že ne? *:o*
0 0
reagovat

TB

No tak jako Tara mi leze nanervy už od první série prvního dílu :D.
Co se týče scénáře no .. mohlo by tam být méně agresivity, teď už mě to připadá že se tam prostě každý hádá s každým, každý někomu kuje pikle za zády atd .. :-.
Zrzka je fakt pitomá to je fakt, přefňukaná až běda, dále mi tam vadí Samův bratr - tuhle roli prostě nemám rád ( chápu že takhle ta postava byla napsaná :D), ale mám s ním osobní nesympatie.
Franklin byl naprostý wtf !! Talbot mě přišel jako postava k hovnu - jaký měl účel ? ví to vůbec někdo ? ( podle mě měl jenom účel pro Ericovu pomstu ).
Teď už to sleduje čistě jen kvůli hlavní dějové linii, Ericovi a Sookie která ať si všichni říkají co chtějí hraje postavu skvěle. ( sice tu svoji drzost stupňuje víc a víc, což je někdy k smíchu, ale je to O.K ). Snad jsem nenapsal nějákou dlouhou blbost ... :D
551181
No tak jako Tara mi leze nanervy už od první série prvního dílu *:D*. Co se týče scénáře no .. mohlo by tam být méně agresivity, teď už mě to připadá že se tam prostě každý hádá s každým, každý někomu kuje pikle za zády atd .. *:-*. Zrzka je fakt pitomá to je fakt, přefňukaná až běda, dále mi tam vadí Samův bratr - tuhle roli prostě nemám rád ( chápu že takhle ta postava byla napsaná *:D*), ale mám s ním osobní nesympatie. Franklin byl naprostý wtf !! Talbot mě přišel jako postava k hovnu - jaký měl účel ? ví to vůbec někdo ? ( podle mě měl jenom účel pro Ericovu pomstu ). Teď už to sleduje čistě jen kvůli hlavní dějové linii, Ericovi a Sookie která ať si všichni říkají co chtějí hraje postavu skvěle. ( sice tu svoji drzost stupňuje víc a víc, což je někdy k smíchu, ale je to O.K ). Snad jsem nenapsal nějákou dlouhou blbost ... *:D*
TB
0 0
reagovat
Tara je dobrá postava. Bohužel opravdu jen ve chvílích, kdy se k něčemu odhodlá. Což bohužel v praxi znamená jen první půlku první série a pak občasný záblesky tu a tam, viz útěk z Jacksonu, případně poslední pohovor s Franklinem.
Na "trasenie dolnou perou" jsem už taky docela alergickej :-
551180
Tara je dobrá postava. Bohužel opravdu jen ve chvílích, kdy se k něčemu odhodlá. Což bohužel v praxi znamená jen první půlku první série a pak občasný záblesky tu a tam, viz útěk z Jacksonu, případně poslední pohovor s Franklinem. Na "trasenie dolnou perou" jsem už taky docela alergickej *:-*
0 0
reagovat

Duro a Drago

Přesně
551179
Přesně
Duro a Drago
0 0
reagovat
Ve spoustě diskuzí se objevuje, že je Sookie blbě zahraná nebo napsaná, což je strašnej bullshit. Všechno je tak jak má bejt, líp si "jižanskou americkou pipku" nedokážu představit 8)
551178
Ve spoustě diskuzí se objevuje, že je Sookie blbě zahraná nebo napsaná, což je strašnej bullshit. Všechno je tak jak má bejt, líp si "jižanskou americkou pipku" nedokážu představit *8)*
0 0
reagovat
Tara je na zdochnutie otravná, večne len trasie dolnou perou, stále čakám, kedy ju všetka tá hrôza prepne na tvrdý terminátorský postoj, a stále je to len ufňukaná srajda.

Sookie naopak hláškuje ostošesť, výborná postava a výborné herecké podanie.
551176
Tara je na zdochnutie otravná, večne len trasie dolnou perou, stále čakám, kedy ju všetka tá hrôza prepne na tvrdý terminátorský postoj, a stále je to len ufňukaná srajda. Sookie naopak hláškuje ostošesť, výborná postava a výborné herecké podanie.
0 0
reagovat
Naprosto skvělou postavou je naopak Tara, od první série je přesně taková jak člověk čeká, člověk chápe tu postavu, je přede všemi silná a vede ostatní, ale pak se naprosto sesype...takychto charakterov v Buffy bolo (a este neboli tak otravni). Aj cez urcitu repetivnost zapletok si myslim, ze tretia seria nasla svoj rytmus a jasny smer a oproti druhej je ovela lepsia.
551174
Naprosto skvělou postavou je naopak Tara, od první série je přesně taková jak člověk čeká, člověk chápe tu postavu, je přede všemi silná a vede ostatní, ale pak se naprosto sesype...takychto charakterov v Buffy bolo (a este neboli tak otravni). Aj cez urcitu repetivnost zapletok si myslim, ze tretia seria nasla svoj rytmus a jasny smer a oproti druhej je ovela lepsia.
0 0
reagovat
Nevím, jak moc je to zaviněno scénáristami a jak moc předlohou (řekl bych, že už v předloze získavají všichni schopnosti, tak se toho scénaristé drží, nicméně mě to taky štve, trochu). Co mě ale zaráží je lehká repetivnost, respektive v minulé sérii byla otravná matka Tary bláznivá, teďka je to Lafayetova matka. Jason se opět zase zamiloval do tajemné ženy, minule se podobně zamiloval Sam. Ale to jsou drobnosti, nad vodou to zatím drží Russel, Eric, i Sam a jeho rodina mě teď hodně baví. (v každé sérii mě vždy tak 70 procent zápletek baví, 30 nesmírně irituje)
551172
Nevím, jak moc je to zaviněno scénáristami a jak moc předlohou (řekl bych, že už v předloze získavají všichni schopnosti, tak se toho scénaristé drží, nicméně mě to taky štve, trochu). Co mě ale zaráží je lehká repetivnost, respektive v minulé sérii byla otravná matka Tary bláznivá, teďka je to Lafayetova matka. Jason se opět zase zamiloval do tajemné ženy, minule se podobně zamiloval Sam. Ale to jsou drobnosti, nad vodou to zatím drží Russel, Eric, i Sam a jeho rodina mě teď hodně baví. (v každé sérii mě vždy tak 70 procent zápletek baví, 30 nesmírně irituje)
0 0
reagovat
A už se perou! :D
551169
A už se perou! *:D*
0 0
reagovat

Jeffy

Jako jedno z těch děcek žehrajících na hroznou Taru ti musím říct, že si mi šáhl na oblíbenou hračku, a já si za to s tebou nebudu hrát. Sookie tímhle jižním New Orleanským přehrávaným buranstvím naopak získává body navíc. A žádnou velkou změnu ve třetí sérii nepozoruju.
Tak se koukej na Dextera a tuhle "jednoduší" potravu nech nám, prckům.
551166
Jako jedno z těch děcek žehrajících na hroznou Taru ti musím říct, že si mi šáhl na oblíbenou hračku, a já si za to s tebou nebudu hrát. Sookie tímhle jižním New Orleanským přehrávaným buranstvím naopak získává body navíc. A žádnou velkou změnu ve třetí sérii nepozoruju. Tak se koukej na Dextera a tuhle "jednoduší" potravu nech nám, prckům.
Jeffy
0 0
reagovat

True Blood

Už delší dobu přemýšlím nad jednou věcí - je postava Sookie napsaná tříletým dítětem, nebo je ta herečka naprosto stupidní a nezahraje ani průměrnou roli? Snad za (minimálně ) celou třetí sérii, sookie neřekla ani jednu věc co by znělo trochu přirozeně či normálně - a to nejen slova samotná, ale i způsob jakým všechno říká - jako kdyby to byla totální slepice co nechápe následky svých činů a nestará se moc o ostatní (a rozhodně mi nepřipadá, že takhle byla napsána od začátku), je mi pak na blití vidět její scénu s ericem (který je naprosto famozní) jak se s ním líbá a pak říká "ok, chápu že jsem neodolatelná", jak kdyby jí to přišlo super vtipný.

Naprosto skvělou postavou je naopak Tara, od první série je přesně taková jak člověk čeká, člověk chápe tu postavu, je přede všemi silná a vede ostatní, ale pak se naprosto sesype (a že místním dětem se to nelíbí, fajn ale tohle je HBO ne Buffy)

A ještě to, jak těď všichni a všechno má nějakou schopnost, chybí už jen Jason a ta pitomá zrzka - stává se z toho Heroes - stejně jako v první sérii kdy bylo jen pár hrdinů a zbytek normální a dohromady to dávalo skvělou kombinaci - pak postupem scénárstům docházely nápady a každej měl najednou schopnost (což teď je dost podobné)

Zkrátka ten seriál jde do sraček a pár skvělých herců a sem tam zajímavej děj to nezachrání (ať už je dexter, bože).
551164
Už delší dobu přemýšlím nad jednou věcí - je postava Sookie napsaná tříletým dítětem, nebo je ta herečka naprosto stupidní a nezahraje ani průměrnou roli? Snad za (minimálně ) celou třetí sérii, sookie neřekla ani jednu věc co by znělo trochu přirozeně či normálně - a to nejen slova samotná, ale i způsob jakým všechno říká - jako kdyby to byla totální slepice co nechápe následky svých činů a nestará se moc o ostatní (a rozhodně mi nepřipadá, že takhle byla napsána od začátku), je mi pak na blití vidět její scénu s ericem (který je naprosto famozní) jak se s ním líbá a pak říká "ok, chápu že jsem neodolatelná", jak kdyby jí to přišlo super vtipný. Naprosto skvělou postavou je naopak Tara, od první série je přesně taková jak člověk čeká, člověk chápe tu postavu, je přede všemi silná a vede ostatní, ale pak se naprosto sesype (a že místním dětem se to nelíbí, fajn ale tohle je HBO ne Buffy) A ještě to, jak těď všichni a všechno má nějakou schopnost, chybí už jen Jason a ta pitomá zrzka - stává se z toho Heroes - stejně jako v první sérii kdy bylo jen pár hrdinů a zbytek normální a dohromady to dávalo skvělou kombinaci - pak postupem scénárstům docházely nápady a každej měl najednou schopnost (což teď je dost podobné) Zkrátka ten seriál jde do sraček a pár skvělých herců a sem tam zajímavej děj to nezachrání (ať už je dexter, bože).
True Blood
0 0
reagovat
Prve 3 serie mi Shane nevadil, ale stal sa z neho akysi spratek a je mi vazne dost otravny...
551142
Prve 3 serie mi Shane nevadil, ale stal sa z neho akysi spratek a je mi vazne dost otravny...
0 0
reagovat

jaLO

Co ti na Shanovi vadí? Mary Louis Parker řadím hned za Tinu Fey jako nejzábavnější ženu tv show a weeds je supér :)
551137
Co ti na Shanovi vadí? Mary Louis Parker řadím hned za Tinu Fey jako nejzábavnější ženu tv show a weeds je supér :)
jaLO
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se