Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55401 - 55420 Napsat příspěvek

scr00chy

Děkuji ti nastotisíckrát! :+
555932
Děkuji ti nastotisíckrát! *:+*
scr00chy
0 0
reagovat

Verbst

Úvod link
Tweets and emails s Chrisem Hardwickem link
Matt Smith interview link
Závěr link
555930
Úvod http://www.youtube.com/watch?v=X4RjvfOrCoU Tweets and emails s Chrisem Hardwickem http://www.youtube.com/watch?v=Jr6syOIbAOc Matt Smith interview http://www.youtube.com/watch?v=Cm_0-zqp52I Závěr http://www.youtube.com/watch?v=k3ntW3JLEH0
Verbst
0 0
reagovat

scroochy

máš link? :))
555927
máš link? *:))*
scroochy
0 0
reagovat
Mně se to studio líbí. Jinak speciální Dr. Who díl u Fergusona byl boží a to jsem Dr. Who nikdy neviděl. :+
555923
Mně se to studio líbí. Jinak speciální Dr. Who díl u Fergusona byl boží a to jsem Dr. Who nikdy neviděl. *:+*
0 0
reagovat
Taky mě to hned trklo, to studio asi brzy změní. Jinak jsem projel starší videa s Fordem u Conana a vždy působil tak decentně rezervovaně a když už se otevřel, tak to bylo hodně milé, tak se teď asi prostě sjel a dopadlo to takhle:D
555919
Taky mě to hned trklo, to studio asi brzy změní. Jinak jsem projel starší videa s Fordem u Conana a vždy působil tak decentně rezervovaně a když už se otevřel, tak to bylo hodně milé, tak se teď asi prostě sjel a dopadlo to takhle:D
0 0
reagovat
Mrknul jsem teda na kus Forda a... proč má Conan tak hnusný studio? ?)
555918
Mrknul jsem teda na kus Forda a... proč má Conan tak hnusný studio? *?)*
0 0
reagovat
a ten ford je sjetej fakt bozsky :+
555916
a ten ford je sjetej fakt bozsky *:+*
0 0
reagovat
ubulena scena v aute v modern family naprosto dokonala. smichy sem se taky rozplakal :D
555915
ubulena scena v aute v modern family naprosto dokonala. smichy sem se taky rozplakal :D
0 0
reagovat
Posledný Castle výborný, hoci celá zápletka bola nehorázne cheesy. (dokonca aj na Castla)
555914
Posledný Castle výborný, hoci celá zápletka bola nehorázne cheesy. (dokonca aj na Castla)
0 0
reagovat

Jeffy

Nesuhlasim. Argumenty som uz uviedol.
555913
Nesuhlasim. Argumenty som uz uviedol.
Jeffy
0 0
reagovat

scroochy

Mám pocit, že by tahle mapa byla leckdy v zeměpise užitečnější, než ty stávající v atlasech světa. Pěkný dílko :+
555896
Mám pocit, že by tahle mapa byla leckdy v zeměpise užitečnější, než ty stávající v atlasech světa. Pěkný dílko *:+*
scroochy
0 0
reagovat
na Castla jsem zapomněl... ten díl byl geniální a hodně mě těšilo, že Castlovo fantasy story vydrželo dýl, než do prvního důkazu :+
555891
na Castla jsem zapomněl... ten díl byl geniální a hodně mě těšilo, že Castlovo fantasy story vydrželo dýl, než do prvního důkazu *:+*
0 0
reagovat

Jeffy

No, tak že by Přátelé byli něco extra se taky říct nedá...
555889
No, tak že by Přátelé byli něco extra se taky říct nedá...
Jeffy
0 0
reagovat
Teda Harrison Ford včera u Conana link :D:D už v daily show se mi zdál divnej, ale tady je totálně sjetej , připomnělo mi to díl house, kde si Foreman a Taub vezmou vicodin link :D

a4am: naprosto souhlasím, ten nekriticky a hloupě sleduje většina lidí co znám, já se smál v posledním díle pouze těm dvojsmyslům (ale jen protože pubertální dvojsmysly miluju :)))

Gorecki: možná najdeš v díle tolik drobností které vypráví celkově hlubší příběh, jenže tohle je sitcom a ten má především být vtipný! Přátelé to s přehledem zvládali 10 let a příběh postav postupoval mnohem rychleji aniž by ztráceli na vtipnosti. Lidem se maximálně tak okoukalo koukat neustále stejné variace na jeden vtip (ano dělají to všechny sitcomy ale ne tak moc jako HIMYM), mám pocit jako kdyby ten seriál psali kapustňáci, ale místo nekonečna slov mají v bazénku pouze gagy z prvních tří sériii. A není to jenom opakováním vtipů - nedávno jsem si pustil první řadu a i když jsem každej díl už viděl desetkrát, padal jsem ze židle smíchy - timing a chytrost vtipů je úplně někde jinde a každá postava je nějak zajímavá a vtipná (Marshall je v 1. sérii tak geniální!! Imho lepší než barney.) . A mimochodem tvoje představa TBBT je daleko od pravdy, v součastnosti je to daleko víc situační komedie než HIMYM (což je velká ironie).
555887
Teda Harrison Ford včera u Conana http://www.youtube.com/watch?v=7U9GBvSCcYQ *:D**:D* už v daily show se mi zdál divnej, ale tady je totálně sjetej , připomnělo mi to díl house, kde si Foreman a Taub vezmou vicodin http://www.youtube.com/watch?v=riGMjPIC_9k *:D* a4am: naprosto souhlasím, ten nekriticky a hloupě sleduje většina lidí co znám, já se smál v posledním díle pouze těm dvojsmyslům (ale jen protože pubertální dvojsmysly miluju *:))*) Gorecki: možná najdeš v díle tolik drobností které vypráví celkově hlubší příběh, jenže tohle je sitcom a ten má především být vtipný! Přátelé to s přehledem zvládali 10 let a příběh postav postupoval mnohem rychleji aniž by ztráceli na vtipnosti. Lidem se maximálně tak okoukalo koukat neustále stejné variace na jeden vtip (ano dělají to všechny sitcomy ale ne tak moc jako HIMYM), mám pocit jako kdyby ten seriál psali kapustňáci, ale místo nekonečna slov mají v bazénku pouze gagy z prvních tří sériii. A není to jenom opakováním vtipů - nedávno jsem si pustil první řadu a i když jsem každej díl už viděl desetkrát, padal jsem ze židle smíchy - timing a chytrost vtipů je úplně někde jinde a každá postava je nějak zajímavá a vtipná (Marshall je v 1. sérii tak geniální!! Imho lepší než barney.) . A mimochodem tvoje představa TBBT je daleko od pravdy, v součastnosti je to daleko víc situační komedie než HIMYM (což je velká ironie).
0 0
reagovat
Lie to Me samozřejmě sleduju a je to pořád dobré. Lightman je čím dál větší magor :)
555885
Lie to Me samozřejmě sleduju a je to pořád dobré. Lightman je čím dál větší magor *:)*
0 0
reagovat
Weeds - To není možný, kam se ten seriál za těch šest let dostal... :o Myslel jsem, že jsem si na "víďácký" (:D) cliffhangery zvyknul, ale toto je fakt moc!

How I Met Your Mother - sračka díl. Fakt tohle dívím už jen ze setrvačnosti...

Chuck - Nová zápletka vypadá docela dobře. Snad ji nevyřeší už v příštím díle...

Rules of Engagement - Budu se opakovat, ale takhle se má vypadat komediální seriál po pěti letech!

Castle - To bylo skvělý! Takový téma se mi líbilo, a Castle pokračuje ve skvělých dílech s nepředvídatelnejma záporákam...

Lie to Me - Koukáte tady na to vůbec někdo? Vždycky na prvním místě, když koukám! Jeden Cal týdně nestačí!
555881
[b]Weeds[/b] - To není možný, kam se ten seriál za těch šest let dostal... *:o* Myslel jsem, že jsem si na "víďácký" (*:D*) cliffhangery zvyknul, ale toto je fakt moc! [b]How I Met Your Mother[/b] - sračka díl. Fakt tohle dívím už jen ze setrvačnosti... [b]Chuck[/b] - Nová zápletka vypadá docela dobře. Snad ji nevyřeší už v příštím díle... [b]Rules of Engagement[/b] - Budu se opakovat, ale takhle se má vypadat komediální seriál po pěti letech! [b]Castle[/b] - To bylo skvělý! Takový téma se mi líbilo, a Castle pokračuje ve skvělých dílech s nepředvídatelnejma záporákam... [b]Lie to Me[/b] - Koukáte tady na to vůbec někdo? Vždycky na prvním místě, když koukám! Jeden Cal týdně nestačí!
0 0
reagovat
Weeds - To není možný, kam se ten seriál za těch šest let dostal... :o Myslel jsem, že jsem si na "víďácký" (:D) cliffhangery zvyknul, ale toto je fakt moc!

How I Met Your Mother - sračka díl. Fakt tohle dívím už jen ze setrvačnosti...

Chuck - Nová zápletka vypadá docela dobře. Snad ji nevyřeší už v příštím díle...

Rules of Engagement - Budu se opakovat, ale takhle se má vypadat komediální seriál po pěti letech!

Castle - To bylo skvělý! Takový téma se mi líbilo, a Castle pokračuje ve skvělých dílech s nepředvídatelnejma záporákam...

Lie to Me - Koukáte tady na to vůbec někdo? Vždycky na prvním místě, když koukám! Jeden Cal týdně nestačí!
555882
[b]Weeds[/b] - To není možný, kam se ten seriál za těch šest let dostal... *:o* Myslel jsem, že jsem si na "víďácký" (*:D*) cliffhangery zvyknul, ale toto je fakt moc! [b]How I Met Your Mother[/b] - sračka díl. Fakt tohle dívím už jen ze setrvačnosti... [b]Chuck[/b] - Nová zápletka vypadá docela dobře. Snad ji nevyřeší už v příštím díle... [b]Rules of Engagement[/b] - Budu se opakovat, ale takhle se má vypadat komediální seriál po pěti letech! [b]Castle[/b] - To bylo skvělý! Takový téma se mi líbilo, a Castle pokračuje ve skvělých dílech s nepředvídatelnejma záporákam... [b]Lie to Me[/b] - Koukáte tady na to vůbec někdo? Vždycky na prvním místě, když koukám! Jeden Cal týdně nestačí!
0 0
reagovat

Memphis

jop, Castle byl hodně dobrej:+ hezkej ufo díl:)
555879
jop, Castle byl hodně dobrej*:+* hezkej ufo díl:)
Memphis
0 0
reagovat
říkejte si, co chcete, ale poslední díl Matky byl nejlepší v sérii... :+

Castle :o:D:+

a Henriksen skoro k nepoznání. :o
555875
říkejte si, co chcete, ale poslední díl Matky byl nejlepší v sérii... *:+* Castle *:o**:D**:+* a Henriksen skoro k nepoznání. *:o*
0 0
reagovat
Amerika podle seriálů :) link
555876
Amerika podle seriálů *:)* http://static.myextralife.com/wp-content/uploads/2010/11/tv1.png
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se