Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55401 - 55420 Napsat příspěvek
Ja sveho casu bez problemu taky stihal sledovat nekolik serialu a jeste se aspon trikrat do tydne ozrat.... A to jsem obcas chodil i do skoly!
551406
Ja sveho casu bez problemu taky stihal sledovat nekolik serialu a jeste se aspon trikrat do tydne ozrat.... A to jsem obcas chodil i do skoly!
0 0
reagovat
nejlepsi na tom je, ze to vychazi v prumeru na 1-2 hodiny denne... coz je vlastně prd... ale vsichni si stejne mysli, ze si nolajf... kdyz jim ale reknes, ze stravis 1-2 hodky denne u telky, tak je to málo :D at zije logika.
551404
nejlepsi na tom je, ze to vychazi v prumeru na 1-2 hodiny denne... coz je vlastně prd... ale vsichni si stejne mysli, ze si nolajf... kdyz jim ale reknes, ze stravis 1-2 hodky denne u telky, tak je to málo :D at zije logika.
0 0
reagovat

jaLO

Já su tak rád, že v tom nejsu sám! :D:D:D
551403
Já su tak rád, že v tom nejsu sám! *:D**:D**:D*
jaLO
0 0
reagovat
Oni maju dojem, ze ked ma clovek tolko serialov tyzdenne, tak nic ine nerobi. Pravda je ale taka, ze cloveku zostava este plno casu na nudu alebo osobnu hygienu. Zalezi, co preferuje. Ale ten ich dojem, ze ist sa ozrat v piatok von je hodnotnejsie ako doma pozerat serialy mma stve.
551402
Oni maju dojem, ze ked ma clovek tolko serialov tyzdenne, tak nic ine nerobi. Pravda je ale taka, ze cloveku zostava este plno casu na nudu alebo osobnu hygienu. Zalezi, co preferuje. Ale ten ich dojem, ze ist sa ozrat v piatok von je hodnotnejsie ako doma pozerat serialy mma stve.
0 0
reagovat

jaLO

Přesně tak! Co mám asi tak dělat jinýho? "Chodit do města" ? Ožírat se jak debil v hospodách?
Díky nechci ?)
551401
Přesně tak! Co mám asi tak dělat jinýho? "Chodit do města" ? Ožírat se jak debil v hospodách? Díky nechci *?)*
jaLO
0 0
reagovat

verbst

Mas ich viac ako ja ( ja 14). A ked taketo udaje clovek povie znamym, tak sa tvaria, akoby oni mali ovela zaujimavejsi zivot a nemaju cas na 14 serialov tyzdenne.:D. Neznasam ich.:D
551399
Mas ich viac ako ja ( ja 14). A ked taketo udaje clovek povie znamym, tak sa tvaria, akoby oni mali ovela zaujimavejsi zivot a nemaju cas na 14 serialov tyzdenne.*:D*. Neznasam ich.:D
verbst
0 0
reagovat

mikosuo

Tak jsem to nakonec našel na serialy.kinema.sk

Zajímalo by mě, jak to budu dělat... :o:D8)
- Boardwalk Empire
- Dexter
- Weeds
- How I Met Your Mother
- Chuck
- Rules of Engagement
- Castle
- Stargate: Universe
- Glee
- The Good Wife
- No Ordinary Family
- Cougar Town
- Modern Family
- Lie to Me
- The Big Bang Theory
- Fringe
- Community
- Supernatural

A to ještě nevím, kdy budou vysílat:
- Caprica
- Doctor Who 2005
- Fringe
- How not to Live Your Life
- Sherlock
- Spartacus
- V
551398
Tak jsem to nakonec našel na serialy.kinema.sk Zajímalo by mě, jak to budu dělat... *:o**:D**8)* - Boardwalk Empire - Dexter - Weeds - How I Met Your Mother - Chuck - Rules of Engagement - Castle - Stargate: Universe - Glee - The Good Wife - No Ordinary Family - Cougar Town - Modern Family - Lie to Me - The Big Bang Theory - Fringe - Community - Supernatural A to ještě nevím, kdy budou vysílat: - Caprica - Doctor Who 2005 - Fringe - How not to Live Your Life - Sherlock - Spartacus - V
mikosuo
0 0
reagovat
Díky :+ ;)
imdb totiž nevěřím, co by se za moje ostříhaný nehty vešlo...
551394
Díky *:+* *;)* imdb totiž nevěřím, co by se za moje ostříhaný nehty vešlo...
0 0
reagovat
na TV.com bol vyborny rozpis
551392
na TV.com bol vyborny rozpis
0 0
reagovat

verbst

serialy.kinema.sk tam maju pekny rozpis niekde
551390
serialy.kinema.sk tam maju pekny rozpis niekde
verbst
0 0
reagovat
Hele, je nějaká stránka, kde najdu kdy začínají nový řady seriálů? Teďka od září? Respektive podzimu?
551389
Hele, je nějaká stránka, kde najdu kdy začínají nový řady seriálů? Teďka od září? Respektive podzimu?
0 0
reagovat

The Wire

Naprosto nejpropracovanější a nejkomplexnější (uff) nejen krimi seriál. Škoda, že si pozornost nezasloužil už dřív;)
551363
Naprosto nejpropracovanější a nejkomplexnější (uff) nejen krimi seriál. Škoda, že si pozornost nezasloužil už dřív*;)*
The Wire
0 0
reagovat

The Wire

Svojí neučesaností a realističností je to unikát, stejně jako 24 je to prostě něco jiného než ostatní seriály, nelze než doporučit - osobně bych byl radši, kdyby seriál skončil už po 3. sérii. Pak totiž pomalu začne ztrácet dech a celkově hrdinové i záporáci nejsou už tak zajímaví

p.s. ale do Baltimoru bych se chtěl podívat moc 8)
551360
Svojí neučesaností a realističností je to unikát, stejně jako 24 je to prostě něco jiného než ostatní seriály, nelze než doporučit - osobně bych byl radši, kdyby seriál skončil už po 3. sérii. Pak totiž pomalu začne ztrácet dech a celkově hrdinové i záporáci nejsou už tak zajímaví p.s. ale do Baltimoru bych se chtěl podívat moc *8)*
The Wire
0 0
reagovat
LOOOL, v dnesnej Eureke je nadherne pomrknutie na BSG.:D:+:+
551343
LOOOL, v dnesnej Eureke je nadherne pomrknutie na BSG.*:D**:+**:+*
0 0
reagovat

Comunnity S2 Promo

551335
http://www.youtube.com/watch?v=-nQjwYQdgmY
Comunnity S2 Promo
0 0
reagovat
zahron, jaLO: Tak to se přidám! :D
551333
zahron, jaLO: Tak to se přidám! *:D*
0 0
reagovat

jaLO

Vážněji to možná brát budou, no co už ... až příjde čas - dej vědět, uděláme masivní ikonovací útok všech Buffyček na MZ 8):D
551320
Vážněji to možná brát budou, no co už ... až příjde čas - dej vědět, uděláme masivní ikonovací útok všech Buffyček na MZ *8)**:D*
jaLO
0 0
reagovat

zahron

Ale...furt tu obhajujem Buffy a tak som si povedal, ze ludia to predsa len budu brat vaznejsie, ak nebudem mat aj ikonku Buffy ako Buffy maniak :D...Strategia8) Plus teraz vysla na DVD kompletka Darie, tak som isiel aj do marketingu:D
551302
Ale...furt tu obhajujem Buffy a tak som si povedal, ze ludia to predsa len budu brat vaznejsie, ak nebudem mat aj ikonku Buffy ako Buffy maniak *:D*...Strategia*8)* Plus teraz vysla na DVD kompletka Darie, tak som isiel aj do marketingu*:D*
zahron
0 0
reagovat

jaLO

sakra kde máš ikonku, teď tě nepoznávám ... :D
551293
sakra kde máš ikonku, teď tě nepoznávám ... *:D*
jaLO
0 0
reagovat
No asi ten Warehouse 13 aspoň zkusím. Jinak jsem si pustil video z Burn notice a uvědomil si, že jsem ten seriál někde na kabelovce sledoval, respektive první sezónu. Byo to vtipný, ale celkem průměr, tak uvidím.
551291
No asi ten Warehouse 13 aspoň zkusím. Jinak jsem si pustil video z Burn notice a uvědomil si, že jsem ten seriál někde na kabelovce sledoval, respektive první sezónu. Byo to vtipný, ale celkem průměr, tak uvidím.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se