Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55421 - 55440 Napsat příspěvek

Sherlock

Ma iba 3 epizody v tejto serii. Planuju sa dalsie, no nebudu asi skor ako buduci rok.
551281
Ma iba 3 epizody v tejto serii. Planuju sa dalsie, no nebudu asi skor ako buduci rok.
Sherlock
0 0
reagovat
Jak je to s tím Sherlockem? Budou další díly? Nějak nemůžu najít čtvrtej...
551277
Jak je to s tím Sherlockem? Budou další díly? Nějak nemůžu najít čtvrtej...
0 0
reagovat

duro

My jsme s bráchou ve třetí. A nemůžeme si to vynachválit! Pravděpodobně nejlepší "seriál" (ono se snad ani nehodí to nazývat seriálem...) co kdy běžel a běžet bude. Nechápu, že se neumisťujě výš na žebříčcích... HBO FTW
551267
My jsme s bráchou ve třetí. A nemůžeme si to vynachválit! Pravděpodobně nejlepší "seriál" (ono se snad ani nehodí to nazývat seriálem...) co kdy běžel a běžet bude. Nechápu, že se neumisťujě výš na žebříčcích... HBO FTW
duro
0 0
reagovat
Normálně tu sice nediskutuju, ale musím se přidat ke chválám na Wire. Bez debaty nejlepší seriál, jaký jsem viděla. Uvěřitelný prostředí i postavy, který zalezou pod kůži. Napětí jako blázen (i když ne úplně toho klasickýho detektivního střihu).
Zkoukla jsem ho prakticky v kuse a nepřestal mě ani na chvíli bavit. Nejvíc se mi líbily první a čtvrtá série. Pátá mi sice přišla o stupínek horší než ostatní, ale pořád celkově 100%.
A Omar je největší badass a za tu pravdu klidně umřu jako Hus :D
551259
Normálně tu sice nediskutuju, ale musím se přidat ke chválám na Wire. Bez debaty nejlepší seriál, jaký jsem viděla. Uvěřitelný prostředí i postavy, který zalezou pod kůži. Napětí jako blázen (i když ne úplně toho klasickýho detektivního střihu). Zkoukla jsem ho prakticky v kuse a nepřestal mě ani na chvíli bavit. Nejvíc se mi líbily první a čtvrtá série. Pátá mi sice přišla o stupínek horší než ostatní, ale pořád celkově 100%. A Omar je největší badass a za tu pravdu klidně umřu jako Hus *:D*
0 0
reagovat
deiwi:Vies co sa mi paci na 2. serii? To jak sa tam venuju tomu druhemu pribehu z prvej serie, ktory vobec ale vobec nezasahuje do aktualneho diania.:) Krasne si pripravia podu na to, aby to mohli v tretej vyuzit. Genious. Kvoli tomu je pre mna aj tretia seria asi najoblubenejsia.
551255
deiwi:Vies co sa mi paci na 2. serii? To jak sa tam venuju tomu druhemu pribehu z prvej serie, ktory vobec ale vobec nezasahuje do aktualneho diania.*:)* Krasne si pripravia podu na to, aby to mohli v tretej vyuzit. Genious. Kvoli tomu je pre mna aj tretia seria asi najoblubenejsia.
0 0
reagovat
Ve Wire nejde jen o pomalý styl, ale taky o postavy, kterým proudí krev v žilách. Zapomeňte na černobílé postavy a situace, tady jde o víc. Jsem na začátku třetí série a očekávání boří střechu. :+
551254
Ve Wire nejde jen o pomalý styl, ale taky o postavy, kterým proudí krev v žilách. Zapomeňte na černobílé postavy a situace, tady jde o víc. Jsem na začátku třetí série a očekávání boří střechu. *:+*
0 0
reagovat
xxendxx:To mna prave na tom bavi, je to strasne prepracovane a obsiahle, ziadna trapna CSI.
551244
xxendxx:To mna prave na tom bavi, je to strasne prepracovane a obsiahle, ziadna trapna CSI.
0 0
reagovat

xxendxx

Tak já zrovna dokoukal tři sérky Mad Men, takže jsem na pomalý nepřijde a je to vlastně v tom stylu hodně podobný
551250
Tak já zrovna dokoukal tři sérky Mad Men, takže jsem na pomalý nepřijde a je to vlastně v tom stylu hodně podobný
xxendxx
0 0
reagovat
Díky za názory. Zajtra ma čaká 5-hodinová cesta vlakom, tak to nabijem do netbooku. :)
551247
Díky za názory. Zajtra ma čaká 5-hodinová cesta vlakom, tak to nabijem do netbooku. *:)*
0 0
reagovat
Wire je bez debaty najlepsi serial co som videl. V podstate je to taky serialovy roman. Proste dokonale, ked vam sadne ten pomaly styl, ktory ale rozhodne NIE JE nudny, tak budete chrochtat blahom a je vysoka pravdepodobnost, ze to kuknete hyperrychlostou.:)) Mozem len a len doporucit.:+:+:+
551245
Wire je bez debaty najlepsi serial co som videl. V podstate je to taky serialovy roman. Proste dokonale, ked vam sadne ten pomaly styl, ktory ale rozhodne NIE JE nudny, tak budete chrochtat blahom a je vysoka pravdepodobnost, ze to kuknete hyperrychlostou.*:))* Mozem len a len doporucit.*:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Luc44

je tam problém v tom, že každá serie = 1 pribeh. a je to takovy dost utahany
551243
je tam problém v tom, že každá serie = 1 pribeh. a je to takovy dost utahany
Luc44
0 0
reagovat

crimson_moon

s Eurekou sem seknul po 4x02, s Warehousem 13 po 1x02. Někdo ale řiká, že 2. serie je lepší. Nevim a zjistovat to nebudu. Je milion kvalitnejsich serialu.
551242
s Eurekou sem seknul po 4x02, s Warehousem 13 po 1x02. Někdo ale řiká, že 2. serie je lepší. Nevim a zjistovat to nebudu. Je milion kvalitnejsich serialu.
crimson_moon
0 0
reagovat

duro

Zrovna jsem "koupil" první sérku a teď jsem dokoukal první dva díly a rozjíždí se to hodně do šířky hned od začátku. Jdu kouknout na třetí díl. Je to sympaticky neučasný až "špinavý" oproti jinejm "krimi" seriálům, neepizodní, takže to chytne. Zatím chválím
551241
Zrovna jsem "koupil" první sérku a teď jsem dokoukal první dva díly a rozjíždí se to hodně do šířky hned od začátku. Jdu kouknout na třetí díl. Je to sympaticky neučasný až "špinavý" oproti jinejm "krimi" seriálům, neepizodní, takže to chytne. Zatím chválím
duro
0 0
reagovat
xxendxx: Eureka sla hodne, ale HODNE dolu... a za ten nesnesitelny (a stale se zhorsujici) technobabble by se nemusel stydet zadny Star Trek. Facepalm imminent.

Eureka uz proste neni takova zabava jako kdysi.
551240
xxendxx: Eureka sla hodne, ale HODNE dolu... a za ten nesnesitelny (a stale se zhorsujici) [link="http://en.wikipedia.org/wiki/Technobabble"]technobabble[/link] by se nemusel stydet zadny Star Trek. Facepalm imminent. Eureka uz proste neni takova zabava jako kdysi.
0 0
reagovat
pokud ti nevadí absence CZ titulků, tak se vrhni na OZ, to je taky kvalitka !
551239
pokud ti nevadí absence CZ titulků, tak se vrhni na OZ, to je taky kvalitka !
0 0
reagovat
zeptej se hlada, řekne ti to samý co já (nedavno jsme o tom ve vzkazniku diskutovali) :)

"Wire je na muj vkus takovej až moc realistickej na ukor zabavnosti."

"Kup" si rafěji The Shield
551238
zeptej se hlada, řekne ti to samý co já (nedavno jsme o tom ve vzkazniku diskutovali) :) "Wire je na muj vkus takovej až moc realistickej na ukor zabavnosti." "Kup" si rafěji The Shield
0 0
reagovat

The Wire

Sleduje to niekto? Počujem samé chvály, tak si to práve "kupujem". 8)
551235
Sleduje to niekto? Počujem samé chvály, tak si to práve "kupujem". *8)*
The Wire
0 0
reagovat
fluke:
Celkem dobra oddychovka, samozrejme v ramci "moznosti" SyFy, takze tak 6-9/10, prumer spis k 7. Obecne bych rek, ze cim lehci tema dilu, tim lepe. Ty, ktere se berou vice vazne, jsou celkem jednoznacne nejhorsi. Scenar, prostredi ani rekvizity tomu nikdy neumozni vypracovat nejaky vaznejsi ton, a taky kdo by to chtel? Ja teda ne.
Teda aspon z meho pohledu to kockovani se Pete/Myka a Petovy vylomeniny - zatim - bavi... a to celkem dost.
Ten dil s vymenou tel byl naprosto luxusni :D:+
BTW mam dve vytky:
1) Joanne Kelly & Allison Scagliotti in one scene = too much hotness on one screen at a time for me to focus on the story :D
2.) Joanne Kelly's upper lip = Botox fail :-
551233
fluke: Celkem dobra oddychovka, samozrejme v ramci "moznosti" SyFy, takze tak 6-9/10, prumer spis k 7. Obecne bych rek, ze cim lehci tema dilu, tim lepe. Ty, ktere se berou vice vazne, jsou celkem jednoznacne nejhorsi. Scenar, prostredi ani rekvizity tomu nikdy neumozni vypracovat nejaky vaznejsi ton, a taky kdo by to chtel? Ja teda ne. Teda aspon z meho pohledu to kockovani se Pete/Myka a Petovy vylomeniny - zatim - bavi... a to celkem dost. Ten dil s vymenou tel byl naprosto luxusni :D*:+* BTW mam dve vytky: 1) Joanne Kelly & Allison Scagliotti in one scene = too much hotness on one screen at a time for me to focus on the story :D 2.) Joanne Kelly's upper lip = Botox fail *:-*
0 0
reagovat
warehouse 13 je naprostá nuda, která se snaží kopírovat Eureku. V nějakym zapadákově je supertajnej sklad s kouzelnejma věcma, a 2 novy agenti běhaj po světě a v každym díle se snaží nějakou takovou věc zachránit. Z nějakýho zvláštního důvodu je to nejlsedovanější SYFY seriál současnosti.

Jestli chceš špióny, není nic lepšího než Burn Notice :)
551232
warehouse 13 je naprostá nuda, která se snaží kopírovat Eureku. V nějakym zapadákově je supertajnej sklad s kouzelnejma věcma, a 2 novy agenti běhaj po světě a v každym díle se snaží nějakou takovou věc zachránit. Z nějakýho zvláštního důvodu je to nejlsedovanější SYFY seriál současnosti. Jestli chceš špióny, není nic lepšího než Burn Notice :)
0 0
reagovat
Sleduje tu někdo Warehouse 13? Nějaké dojmy?

a btw. je to nějakou chvíli, co tu bylo video ze seriálu, kterej se taky týká špionáže z vtipnýho hlediska, bylo to video z kanceláře, kde byla dobrá bitka mezi jedním typem a ženskou, pamatuje si někdo název?:)
551231
Sleduje tu někdo Warehouse 13? Nějaké dojmy? a btw. je to nějakou chvíli, co tu bylo video ze seriálu, kterej se taky týká špionáže z vtipnýho hlediska, bylo to video z kanceláře, kde byla dobrá bitka mezi jedním typem a ženskou, pamatuje si někdo název?:)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se