Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55301 - 55320 Napsat příspěvek
aha... no tak to mě probuďte mě až se budou dělat nový Rychlý Šípy. Do tý doby budu asi těžce out :D
551966
aha... no tak to mě probuďte mě až se budou dělat nový Rychlý Šípy. Do tý doby budu asi těžce out *:D*
0 0
reagovat
Asi tak. Znalci komiksu vedia, aká je to parádna epická story.
551965
Asi tak. Znalci komiksu vedia, aká je to parádna epická story.
0 0
reagovat

Memphis

Keby citas predlohu, tak ta to nenecha :D
551962
Keby citas predlohu, tak ta to nenecha *:D*
Memphis
0 0
reagovat

Walking Dead

sem jedinej, koho ten seriál nechává úplně chladným? ?)
551960
sem jedinej, koho ten seriál nechává úplně chladným? *?)*
Walking Dead
0 0
reagovat
WD vyzera stale lepsie a lepsie :+
551959
WD vyzera stale lepsie a [link="http://www.bloody-disgusting.com/news/21557"]lepsie[/link] *:+*
0 0
reagovat
Tricia Helfer (Caprica Six z BSG) bude hrát novou ženskou postavu ve třetí řadě Lie to Me! :+:+:+
551954
Tricia Helfer (Caprica Six z BSG) bude hrát novou ženskou postavu ve třetí řadě Lie to Me! *:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Nameless

tak tak
551949
tak tak
Nameless
0 0
reagovat

Breaking Bad

Jeffy: (spoiler 1. řada) Viz. ten maník co ho měli ve sklepě. Nechtěl kůrku...
551942
Jeffy: (spoiler 1. řada) Viz. ten maník co ho měli ve sklepě. Nechtěl kůrku...
Breaking Bad
0 0
reagovat
Gorecki: určitě je to nějaká symbolika, kamera to vždycky detailně vezme ;)
551941
Gorecki: určitě je to nějaká symbolika, kamera to vždycky detailně vezme *;)*
0 0
reagovat
Upřimě, Vetchýho moc nemusím ale seriál to může být dobrej.
551929
Upřimě, Vetchýho moc nemusím ale seriál to může být dobrej.
0 0
reagovat
Tak som tiez pozrel ten Okresni Prebor a je to dost v pohode. Urcite prekvapko, kedze to je z Novackej produkcie. Inak podobnost s Kozenym Sluncem(ten film mam fakt rad) viac nez nahodna, ale nejak mi to neva.:+:):)
551926
Tak som tiez pozrel ten Okresni Prebor a je to dost v pohode. Urcite prekvapko, kedze to je z Novackej produkcie. Inak podobnost s Kozenym Sluncem(ten film mam fakt rad) viac nez nahodna, ale nejak mi to neva.*:+**:)**:)*
0 0
reagovat
Hlavně se tvůrce Okresního přeboru Prušinovský dívá na Breaking bad!:D:+
551923
Hlavně se tvůrce Okresního přeboru Prušinovský dívá na Breaking bad!:D*:+*
0 0
reagovat

Jeffy

TOLDJA ;)
551922
TOLDJA *;)*
Jeffy
0 0
reagovat

Jeffy

Preco si davaju na toast arasidove maslo a dzem, k sendvicom cipsy, opekaju marshmellowy, leju sirup na palacinky (ktore nie su palacinky), opekaju pruzky slaniny k ranajkam a su zavisli na Fruit loops a Frosties? Lebo USA.
Ale mozno je za tou korkou nejaka tazka metafora o odstranovani ochranneho panciera a odhalovani jemnejsieho zranitelnejsieho vnutra;)
551919
Preco si davaju na toast arasidove maslo a dzem, k sendvicom cipsy, opekaju marshmellowy, leju sirup na palacinky (ktore nie su palacinky), opekaju pruzky slaniny k ranajkam a su zavisli na Fruit loops a Frosties? Lebo USA. Ale mozno je za tou korkou nejaka tazka metafora o odstranovani ochranneho panciera a odhalovani jemnejsieho zranitelnejsieho vnutra;)
Jeffy
0 0
reagovat

Breaking bad

4. řada až v červenci 2011?! Damnit :(:-:- To do té doby netrpělivostí skončím na drogách . :))

A teď vážně - 2. a 3. řada naprosto parádní, sice trochu zakolísání ze začátku 3. řady co se týká vztahu Waltera a Skyler (boží jméno) a trochu předvídatelnější, ale konec zase parádní a opravdu jsem zvědavý kudy půjde 4. řada. Co je a zůstalo naprosto fantastické je vývoj a hloubka postav, i z postavy jako Hank, která se mi zdála trochu jednoduchá, se vyklubala opravdu promyšlená a komplexní osoba. Jako jeden z mála dramatických seriálů, na který se podívám rozhodně znovu, protože ten pokrok se ústřední dvojice udělala příběhu je neskutečný a to nejen co se týká příběhu, ale i herecky je to prostě radost ty dva sledovat a zatímco Walter zářil ve 2. řadě, tak ve třetí už to měl v rukou Jesse a to Emmy si naprosto zasloužil.

p.s. Vůbec bych se nebránil jedné postranní řadě jako prequel, určitě by bylo zajímavé zjistit co opravdu dostalo Jesseho ke drogám a jaký vlastně Walter byl a spousta dalších věcí (gretchen, elliot) ke kterým se asi už nevrátí.
p.p.s. Sakra proč Walter vždycky okrajuje sendvič?:))
551917
4. řada až v červenci 2011?! Damnit *:(**:-**:-* To do té doby netrpělivostí skončím na drogách . *:))* A teď vážně - 2. a 3. řada naprosto parádní, sice trochu zakolísání ze začátku 3. řady co se týká vztahu Waltera a Skyler (boží jméno) a trochu předvídatelnější, ale konec zase parádní a opravdu jsem zvědavý kudy půjde 4. řada. Co je a zůstalo naprosto fantastické je vývoj a hloubka postav, i z postavy jako Hank, která se mi zdála trochu jednoduchá, se vyklubala opravdu promyšlená a komplexní osoba. Jako jeden z mála dramatických seriálů, na který se podívám rozhodně znovu, protože ten pokrok se ústřední dvojice udělala příběhu je neskutečný a to nejen co se týká příběhu, ale i herecky je to prostě radost ty dva sledovat a zatímco Walter zářil ve 2. řadě, tak ve třetí už to měl v rukou Jesse a to Emmy si naprosto zasloužil. p.s. Vůbec bych se nebránil jedné postranní řadě jako prequel, určitě by bylo zajímavé zjistit co opravdu dostalo Jesseho ke drogám a jaký vlastně Walter byl a spousta dalších věcí (gretchen, elliot) ke kterým se asi už nevrátí. p.p.s. Sakra proč Walter vždycky okrajuje sendvič?*:))*
Breaking bad
0 0
reagovat

The Pillars of the Earth

Tak sa to pekne uzavrelo, každému čo si zaslúži. Z tých tohtoročných minisérii je to u mňa zatiaľ to najlepšie takže kvalitných 8/10 ale za tie Scottovské úvodne titulky a zvučku zvyšujem na 9/10. :+
551913
Tak sa to pekne uzavrelo, každému čo si zaslúži. Z tých tohtoročných minisérii je to u mňa zatiaľ to najlepšie takže kvalitných 8/10 ale za tie Scottovské úvodne titulky a zvučku zvyšujem na 9/10. *:+*
The Pillars of the Earth
0 0
reagovat
mně to přišlo dost nucený a až na pár momentů celkem dost průměrný
551911
mně to přišlo dost nucený a až na pár momentů celkem dost průměrný
0 0
reagovat
Viděl jsem asi 15 minut a překvapivě fajn. Vetchý a Sobota :+
551910
Viděl jsem asi 15 minut a překvapivě fajn. Vetchý a Sobota *:+*
0 0
reagovat
bylo to na české poměry nadprůměrně zábavný. Vetchý geniální, stejně jako Novotný, zbytek OK. Taky nechápu, na co to tak dlouho sušili...
551907
bylo to na české poměry nadprůměrně zábavný. Vetchý geniální, stejně jako Novotný, zbytek OK. Taky nechápu, na co to tak dlouho sušili...
0 0
reagovat
videl jsem posledních pět minut a přišlo mi to hodně sympatický, zejtra se určitě kouknu na celý. nechápu, proč to nova držela tak dlouho v sejfu ?). debilové :))
551905
videl jsem posledních pět minut a přišlo mi to hodně sympatický, zejtra se určitě kouknu na celý. nechápu, proč to nova držela tak dlouho v sejfu *?)*. debilové *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se