Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55281 - 55300 Napsat příspěvek
To Glee to tam jako zpívají samé covery? Protože ta cover verze Don't stop believing od Journey mi přijde trochu gay. Vlastně tam co jsem našel na YT, tak tam dost znásilňujou ty Journey. Obzvláště, když to porovnám s tímto naprosto awesome coverem od Northern Kings link A vůbec mi to z těch ukázek připadá, jako mírně lepší High School Musical.
552060
To Glee to tam jako zpívají samé covery? Protože ta cover verze Don't stop believing od Journey mi přijde trochu gay. Vlastně tam co jsem našel na YT, tak tam dost znásilňujou ty Journey. Obzvláště, když to porovnám s tímto naprosto awesome coverem od Northern Kings http://www.youtube.com/watch?v=cGmhDLnWhOY A vůbec mi to z těch ukázek připadá, jako mírně lepší High School Musical.
0 0
reagovat
to se divkam obcas deje. A z okoli koukaji na glee povetsinou devcata. Mene serialu a vic socialni interakce, a budes to mit taky jako vlastni zkusenost :)
552059
to se divkam obcas deje. A z okoli koukaji na glee povetsinou devcata. Mene serialu a vic socialni interakce, a budes to mit taky jako vlastni zkusenost :)
0 0
reagovat
:D:D mluvíš z vlastní zkušenosti???:D
552058
*:D**:D* mluvíš z vlastní zkušenosti???*:D*
0 0
reagovat
je to dobrej pocit, nez si zacnes holit nohy, jist bio jogurt a menstruovat :)
552057
je to dobrej pocit, nez si zacnes holit nohy, jist bio jogurt a menstruovat :)
0 0
reagovat
Stal se ze mě Gleek. A je to dobrej pocit.:D:D:D
552055
Stal se ze mě Gleek. A je to dobrej pocit.*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Ted: Však si mi to už asi 5x pripomenul. Potrebuješ k tomu psychológa, alebo sa z toho nejako dostaneš sám? ;)?)
552054
Ted: Však si mi to už asi 5x pripomenul. Potrebuješ k tomu psychológa, alebo sa z toho nejako dostaneš sám? *;)**?)*
0 0
reagovat
Ne, v poho. Zatím třetí sérku nesleduju, takže naštěstí netuším, k čemu by se to mohlo vázat. Jenom mě napadlo radši varovat lidi dopředu ohledně finále, kolem kterýho se určitě vyrojí větší debata :D
552038
Ne, v poho. Zatím třetí sérku nesleduju, takže naštěstí netuším, k čemu by se to mohlo vázat. Jenom mě napadlo radši varovat lidi dopředu ohledně finále, kolem kterýho se určitě vyrojí větší debata *:D*
0 0
reagovat

KarelR

Jestli sem ti tou větou zaspoileroval, tak se moc omlouvám, Cary... Sám sem na spoilery šíleně háklivej, do dneška sem Durovi nezapomněl jeho nenápadné prokecnutí konce Knowing :D
552037
Jestli sem ti tou větou zaspoileroval, tak se moc omlouvám, Cary... Sám sem na spoilery šíleně háklivej, do dneška sem Durovi nezapomněl jeho nenápadné prokecnutí konce Knowing *:D*
KarelR
0 0
reagovat
A jestli tu v pondělí někdo utrousí nějaký neoznačený spoilery, skončím já s ním.

To jenom tak na okraj, dík za připomenutí, Drovere :D;)
552021
A jestli tu v pondělí někdo utrousí nějaký neoznačený spoilery, skončím já s ním. To jenom tak na okraj, dík za připomenutí, Drovere *:D**;)*
0 0
reagovat
Nějak přestávám chápat, jak zvládáte tolik seriálů... Teď se ale nejvíc těším na pondělní finále True Blood. Jestli nechají shořet Erika, tak s tím seriálem na protest skončím 8)
552016
Nějak přestávám chápat, jak zvládáte tolik seriálů... Teď se ale nejvíc těším na pondělní finále True Blood. Jestli nechají shořet Erika, tak s tím seriálem na protest skončím *8)*
0 0
reagovat

Drago

Ja som myslel serial Louie...nie Lucky Louie. Ale inak mas pravdu, Lucky Louie-mu dabing moc vtipy nekazi. V cestine zneju nadavky akosi oplzlejsie a tvrdsie, ako v anglictine.8)
552013
Ja som myslel serial Louie...nie Lucky Louie. Ale inak mas pravdu, Lucky Louie-mu dabing moc vtipy nekazi. V cestine zneju nadavky akosi oplzlejsie a tvrdsie, ako v anglictine.*8)*
Drago
0 0
reagovat
Louie je neskutečně nahláškovanej i v dabingu. Až jsem si někdy řikal, že je to moc. :) On má Louis CK i dobrý skeče 8)
552009
Louie je neskutečně nahláškovanej i v dabingu. Až jsem si někdy řikal, že je to moc. :) On má Louis CK i dobrý skeče *8)*
0 0
reagovat
louie me taky docela bavil :+
552006
louie me taky docela bavil *:+*
0 0
reagovat

Louie

Prave som dopozeral prvu seriu a rozhodne uz teraz sa serial vmestil do mojich sukromnych top 10. Viac drama ako komedia, viac melancholicke ako radostne. Inteligentny serial o muzovi, ktoremu dobre idu iba dve veci- vychovavat deti a masturbovat. Slabsi pilot, inak skvela kvalita delov ( a v niektorych castiach dost experimentalny- God)... Esteze o chvilu zacina nova serial Its always sunny in Philadelphia;)
552005
Prave som dopozeral prvu seriu a rozhodne uz teraz sa serial vmestil do mojich sukromnych top 10. Viac drama ako komedia, viac melancholicke ako radostne. Inteligentny serial o muzovi, ktoremu dobre idu iba dve veci- vychovavat deti a masturbovat. Slabsi pilot, inak skvela kvalita delov ( a v niektorych castiach dost experimentalny- God)... Esteze o chvilu zacina nova serial Its always sunny in Philadelphia*;)*
Louie
0 0
reagovat
Hele, MZkoví Gleeci. Musím se pochlubit: link 8) :D
P.S.: Už jen třináct dní! :+
551993
Hele, MZkoví Gleeci. Musím se pochlubit: http://twitpic.com/2mcbrx/full *8)* *:D* P.S.: Už jen třináct dní! *:+*
0 0
reagovat
... a pak přišla mrkev! :D tak potom i něco vařili, že. Celkově ale dost nuda, zlatej Okresní přebor
551992
... a pak přišla mrkev! *:D* tak potom i něco vařili, že. Celkově ale dost nuda, zlatej Okresní přebor
0 0
reagovat

Hellblazer

Jo neco takoveho v prvnim dile 40 lidi hoooodne dlouho krajelo cibuli, novymi nozi a hooodne lidi se porezalo nejedenkrat... a pak prisla mrkev :D
551989
Jo neco takoveho v prvnim dile 40 lidi hoooodne dlouho krajelo cibuli, novymi nozi a hooodne lidi se porezalo nejedenkrat... a pak prisla mrkev *:D*
Hellblazer
0 0
reagovat

speta.jr

Co je to zac? Nieco na sposob Top Chef alebo Hells Kitchen?
551980
Co je to zac? Nieco na sposob Top Chef alebo Hells Kitchen?
speta.jr
0 0
reagovat
Walking dead bude bomba a předlohu naschvál nečtu, aby mě to smetlo se vším všudy
551978
Walking dead bude bomba a předlohu naschvál nečtu, aby mě to smetlo se vším všudy
0 0
reagovat
Novy Pohlreich: solidni zabava s prislibem hlaskovani v dalsich dilech:+
551971
Novy Pohlreich: solidni zabava s prislibem hlaskovani v dalsich dilech*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se