Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55261 - 55280 Napsat příspěvek

HOBIT

556570
Mhmmm [link="http://worstpreviews.com/headline.php?id=19848&count=0"]McKellen is Gandalf[/link] *:+*
HOBIT
0 0
reagovat

Mantreq

Prvně obchod se zbraněmi, pak Tesco. Občas tam bývají agresivní pokladní.
556514
Prvně obchod se zbraněmi, pak Tesco. Občas tam bývají agresivní pokladní.
Mantreq
0 0
reagovat
Popravdě nevím proč rabovat Tesco... spíš obchod se zbraněmi... :D
556498
Popravdě nevím proč rabovat Tesco... spíš obchod se zbraněmi... *:D*
0 0
reagovat

Walking dead

Pánové s ohledem na nadšené reakce, které se v této diskuzi na tento seriál objevují, jsem se i já dneska rozhodl shlédnout první díl ... A masakr :+

Naprosto parádní podívaná, co mě opravdu překvapilo, tak maskéři odvedli parádní práci při "přípravě" zombíků ... No prostě lahoda pro oči :))

Jediné, co bych vytknul, tak se mi zdá dosti odfláklá digitální krev, která často dost bije do očí ... S ohledem na ostatní propracované kostými, reálnou krev atd, to docela lehce kazí dojem ... Snad se to do budoucna vypiluje ...

A jinak postapokalyptický scénář na našem světě -> Doporučuji shlédnout film THE ROAD ... Opravdu depresivní snímek, po kterém nebudete mít vůbec žádnou radost ze života ... A bohužel to je i dosti reálné, že v případě nějakého průseru by to takhle dopadlo :-
556477
Pánové s ohledem na nadšené reakce, které se v této diskuzi na tento seriál objevují, jsem se i já dneska rozhodl shlédnout první díl ... A masakr *:+* Naprosto parádní podívaná, co mě opravdu překvapilo, tak maskéři odvedli parádní práci při "přípravě" zombíků ... No prostě lahoda pro oči *:))* Jediné, co bych vytknul, tak se mi zdá dosti odfláklá digitální krev, která často dost bije do očí ... S ohledem na ostatní propracované kostými, reálnou krev atd, to docela lehce kazí dojem ... Snad se to do budoucna vypiluje ... A jinak postapokalyptický scénář na našem světě -> Doporučuji shlédnout film THE ROAD ... Opravdu depresivní snímek, po kterém nebudete mít vůbec žádnou radost ze života ... A bohužel to je i dosti reálné, že v případě nějakého průseru by to takhle dopadlo *:-*
Walking dead
0 0
reagovat

Fluke

Zrovna na tohle téma se na lapiduchu v klubu Walking Dead rozjela před pár dny pěkná diskuze, doporučuju :) link
556473
Zrovna na tohle téma se na lapiduchu v klubu Walking Dead rozjela před pár dny pěkná diskuze, doporučuju :) http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=walking_dead&from=816
Fluke
0 0
reagovat
ja to mam bliz do kauflandu, takze muj prvni napad tesco nebude :D
556467
ja to mam bliz do kauflandu, takze muj prvni napad tesco nebude :D
0 0
reagovat

Fluke

V případě zombíků by si všichni měli přečíst tohle: link :D
556466
V případě zombíků by si všichni měli přečíst tohle: http://neviditelnypes.lidovky.cz/recenze-max-brooks-zombie-prirucka-pro-preziti-kompletni-ochrana-pred-zivymi-mrtvymi-gli-/p_scifi.asp?c=A100622_080805_p_scifi_hpe *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Tak já to myslím z hlediska toho, aby člověk věděl, co dělat a jeho první nápad nebyl vyrabovat Tesco:D
556464
Tak já to myslím z hlediska toho, aby člověk věděl, co dělat a jeho první nápad nebyl vyrabovat Tesco:D
0 0
reagovat
přecijen je lehčí okupovat a vyrabovat TESCO, než v lese za Prahou lovit jeleny klackem a sbírat maliny :)
556463
přecijen je lehčí okupovat a vyrabovat TESCO, než v lese za Prahou lovit jeleny klackem a sbírat maliny :)
0 0
reagovat
"proč neučí občany, jak se v takových případech chovat?" - v pripade celosvetovyho "ozombičení" ? :D
neco takovyho (ani v jinym nez zombie pripade) nema smysl. i kdyby se to ucilo, rabovani a podobny tvoreni skupin by bylo vzdycky.
556462
"proč neučí občany, jak se v takových případech chovat?" - v pripade celosvetovyho "ozombičení" ? *:D* neco takovyho (ani v jinym nez zombie pripade) nema smysl. i kdyby se to ucilo, rabovani a podobny tvoreni skupin by bylo vzdycky.
0 0
reagovat
Fluke: Dřív se to u nás dělalo v předmětu "civilní obrana" moji rodiče si ještě pamatují.
Ale v současné době na to náš stát kašle. Stačilo by málo a naše společnost se naprosto rozloží. 8)
556460
Fluke: Dřív se to u nás dělalo v předmětu "civilní obrana" moji rodiče si ještě pamatují. Ale v současné době na to náš stát kašle. Stačilo by málo a naše společnost se naprosto rozloží. *8)*
0 0
reagovat

Walking Dead

Docela mě přivádí na myšlenku, co bychom kurva dělali v případě totálního zkolabování služeb, i kdyby nebyly zombíci?
Šli bychom lovit zvěř nebo pěstovat brambory? Možná, když najdem zemědělce, žijeme si tak pohodlně, že ani nevíme, jak v podstatě přežít mimo byt.

V podstatě narážím na to, jak velkej je sichr, že se ve školách neučí, jak jednat při krizových situacích. Státy obecně se bojí národní paniky, ať už z jakéhokoliv důvodu, tak proč neučí občany, jak se v takových případech chovat?
Člověka pak napadne nejrychlejší řešení v případě krize, což je například rabování.

Anebo můžeme věřit, že elektrika už nikdy nevypadne a internet nám nikdy nevypnou:D
556459
Docela mě přivádí na myšlenku, co bychom kurva dělali v případě totálního zkolabování služeb, i kdyby nebyly zombíci? Šli bychom lovit zvěř nebo pěstovat brambory? Možná, když najdem zemědělce, žijeme si tak pohodlně, že ani nevíme, jak v podstatě přežít mimo byt. V podstatě narážím na to, jak velkej je sichr, že se ve školách neučí, jak jednat při krizových situacích. Státy obecně se bojí národní paniky, ať už z jakéhokoliv důvodu, tak proč neučí občany, jak se v takových případech chovat? Člověka pak napadne nejrychlejší řešení v případě krize, což je například rabování. Anebo můžeme věřit, že elektrika už nikdy nevypadne a internet nám nikdy nevypnou*:D*
Walking Dead
0 0
reagovat
SoA dávaj ve stejnej čas o den dřív 3,2 milionu diváků

Terriers začali s 1,8 mil a teď maj průměr mezi 480-600 tisíc v premiéře

pokud poslední díl neukáže nějakej zázrak a nedostane alespon 0,6 rating pro cílovku, tak je to jasnej konec, kterej nejspíš stejně bude, protože předposlední epizoda airovala přímo na večer díkuvzdání, takže nejspíš měla sledovanost ještě o mnoho horší. Jediná šance na 2. řadu byla v podobě DirectTV, který kdysi zachránili SNL a Damages, ale ti se nechali slyset, ze se zachranovanim kvalitnich serialu s mizernejma cislama koncej. AMC uz zrusila Rubicon, kterej měl o fous lepší čísla než Terriers. Navíc FX má v záloze Wilfred - komediální seriál o chlápkovi a jeho vztahu se sousedovic sexy psem (!!!) v hlavní roli s Eliahem Woodem
556458
SoA dávaj ve stejnej čas o den dřív 3,2 milionu diváků Terriers začali s 1,8 mil a teď maj průměr mezi 480-600 tisíc v premiéře pokud poslední díl neukáže nějakej zázrak a nedostane alespon 0,6 rating pro cílovku, tak je to jasnej konec, kterej nejspíš stejně bude, protože předposlední epizoda airovala přímo na večer díkuvzdání, takže nejspíš měla sledovanost ještě o mnoho horší. Jediná šance na 2. řadu byla v podobě DirectTV, který kdysi zachránili SNL a Damages, ale ti se nechali slyset, ze se zachranovanim kvalitnich serialu s mizernejma cislama koncej. AMC uz zrusila Rubicon, kterej měl o fous lepší čísla než Terriers. Navíc FX má v záloze Wilfred - komediální seriál o chlápkovi a jeho vztahu se sousedovic sexy psem (!!!) v hlavní roli s Eliahem Woodem
0 0
reagovat

xxendxx

A kurva... :(:-
556457
A kurva... *:(**:-*
xxendxx
0 0
reagovat

ad Terriers

maj horsi sledovanost nez Ulice, to myslim mluvi za vsechno :)

i reprízy sons of anarchy ktery bezej o pulnoci z patku na sobotu maj lepsi cisla.
556446
maj horsi sledovanost nez Ulice, to myslim mluvi za vsechno :) i reprízy sons of anarchy ktery bezej o pulnoci z patku na sobotu maj lepsi cisla.
ad Terriers
0 0
reagovat

a4am

E-e... To ví myslím xxENDxx ;)
556436
E-e... To ví myslím [b]xxENDxx[/b] *;)*
a4am
0 0
reagovat

verbst

A sledujes i sledovanost terriers? Nevíš, jak na tom jsou? přežijou to?
556435
A sledujes i sledovanost terriers? Nevíš, jak na tom jsou? přežijou to?
verbst
0 0
reagovat

Terriers

:o:o:o
:+:+:+
556433
*:o**:o**:o* *:+**:+**:+*
Terriers
0 0
reagovat
Hele, Akta X mají nějaký výročí? Minulej tejden byly dva tématický díly: Castle & Supernatural...
556404
Hele, Akta X mají nějaký výročí? Minulej tejden byly dva tématický díly: Castle & Supernatural...
0 0
reagovat

Misfits

:::::::::::::::::SPOILERY:::::::::::::::::::

Díl sice opět super, ale cestování v čase se bojím. Všichni víme jak to dopadlo v Heroes.
A to že ten ninja je Simon mě teda překvapilo. Že to bude někdo z nich mě napadlo, ale logicky jsem předpokládal Curtise.
556388
:::::::::::::::::SPOILERY::::::::::::::::::: Díl sice opět super, ale cestování v čase se bojím. Všichni víme jak to dopadlo v Heroes. A to že ten ninja je Simon mě teda překvapilo. Že to bude někdo z nich mě napadlo, ale logicky jsem předpokládal Curtise.
Misfits
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se