Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55261 - 55280 Napsat příspěvek

Fluke

je skoro úplně stejná, jen trochu zkrácená, tudíž míň hlášek, jen pokud budeš mít zbytečnou hodinu... ;)
552125
je skoro úplně stejná, jen trochu zkrácená, tudíž míň hlášek, jen pokud budeš mít zbytečnou hodinu... *;)*
Fluke
0 0
reagovat

Jeffy

Přepočítej si to na minuty a pak na hodiny za den. Já to tak nesleduju, protože teď mám volno, ale mám pocit, že to nejsou ani celé dvě hodiny na den. Piece of cake.
552123
Přepočítej si to na minuty a pak na hodiny za den. Já to tak nesleduju, protože teď mám volno, ale mám pocit, že to nejsou ani celé dvě hodiny na den. Piece of cake.
Jeffy
0 0
reagovat
Tak jsem se vykašlal na Warehouse 13 zatím a začal sledovat Sherlocka, dneska jsem si dal pilot a vážně pecka:+ a skvělý hlášky. Omylem jsem stáhl i unaired verzi, přemýšlím jestli na ní taky kouknout:)
552121
Tak jsem se vykašlal na Warehouse 13 zatím a začal sledovat Sherlocka, dneska jsem si dal pilot a vážně pecka*:+* a skvělý hlášky. Omylem jsem stáhl i unaired verzi, přemýšlím jestli na ní taky kouknout:)
0 0
reagovat

Vardant

Není to málo, Antone Pavloviči? :D
552120
Není to málo, Antone Pavloviči? *:D*
Vardant
0 0
reagovat

crimson moon

Iba vravim, ze Maggie je velmi pritazliva zena, rovnako ako napriklad Keira, aj ked maju tak malo kilo. :)
552118
Iba vravim, ze Maggie je velmi pritazliva zena, rovnako ako napriklad Keira, aj ked maju tak malo kilo. :)
crimson moon
0 0
reagovat
No tak u mě to vypadá následovně.

Jisté:
Vamp. Diaries, Dexter, House, Chuck, Rules of Engagement, Castle, Modern Family, Cougar Town, Bones, TBBT, Community, Grey's Anatomy, Fringe, The Mentalist, Supernatural, SGU
Na zkoušku:
Nikita, Terriers, The Event, Undercovers, Hellcats (eye-candy)
552116
No tak u mě to vypadá následovně. Jisté: Vamp. Diaries, Dexter, House, Chuck, Rules of Engagement, Castle, Modern Family, Cougar Town, Bones, TBBT, Community, Grey's Anatomy, Fringe, The Mentalist, Supernatural, SGU Na zkoušku: Nikita, Terriers, The Event, Undercovers, Hellcats (eye-candy)
0 0
reagovat
90210.. ROFL :D
jaLO: eww
552115
90210.. ROFL *:D* jaLO: eww
0 0
reagovat
Já to mám jasné

90210, SGU, SW Clone Wars.

Ještě zkusím tu Nikitu.:+
552114
Já to mám jasné 90210, SGU, SW Clone Wars. Ještě zkusím tu Nikitu.*:+*
0 0
reagovat
Maggie sa mi paci tak, ako je :) Nie vsetky dievcata musia byt krv a mlieko. Niekedy stacia iba kosti :D
552113
Maggie sa mi paci tak, ako je :) Nie vsetky dievcata musia byt krv a mlieko. Niekedy stacia iba kosti *:D*
0 0
reagovat
Nikita nebyla špatná, ale za ten casting bych pořád nejradši vraždil. Maggie mohla aspoň trochu přibrat, ta scéna u bazénu je takhle dost hrozná.

Vampire Diaries se s tím pořád koukám nes*re, hlavy padají pořád skoro v každém díle, což je jedině dobře.
552112
Nikita nebyla špatná, ale za ten casting bych pořád nejradši vraždil. Maggie mohla aspoň trochu přibrat, ta scéna u bazénu je takhle dost hrozná. Vampire Diaries se s tím pořád koukám nes*re, hlavy padají pořád skoro v každém díle, což je jedině dobře.
0 0
reagovat

Serialy

NIKITA ovela lepsia, nez som cakal. TERRIERS zatial velmi priemerny a trochu klisodiny, co sa postav tyka. A zaciatok The vampire Diaries velmi vyzivny.
552109
NIKITA ovela lepsia, nez som cakal. TERRIERS zatial velmi priemerny a trochu klisodiny, co sa postav tyka. A zaciatok The vampire Diaries velmi vyzivny.
Serialy
0 0
reagovat

duro

Ok, nechme toho teda navždy :+
552092
Ok, nechme toho teda navždy *:+*
duro
0 0
reagovat
Ted: Pokojne mi to zase pripomeň, ja ti zase pripomeniem, že som vtedy pri tom spoilere neuviedol názov filmu. :)
552085
Ted: Pokojne mi to zase pripomeň, ja ti zase pripomeniem, že som vtedy pri tom spoilere neuviedol názov filmu. *:)*
0 0
reagovat

Duro

Vždycky, když někdo načne spoilery, tak si na tebe vzpomenu. A už to tu dobře půl roku nezaznělo, tak sem si řekl: "popíchnu Dura". Zapomněl sem na to den po tom, co sem ten film viděl, ale nějak mě v hlavě utkvěla tvá reakce (byla to tenkrát švanda). Ale ok, už ti to nikdy v životě připomínat nebudu, ty si na to vzpomeneš sám :D

552084
Vždycky, když někdo načne spoilery, tak si na tebe vzpomenu. A už to tu dobře půl roku nezaznělo, tak sem si řekl: "popíchnu Dura". Zapomněl sem na to den po tom, co sem ten film viděl, ale nějak mě v hlavě utkvěla tvá reakce (byla to tenkrát švanda). Ale ok, už ti to nikdy v životě připomínat nebudu, ty si na to vzpomeneš sám :D
Duro
0 0
reagovat

HAL

S03E03 The Gothowitz Deviation
552080
S03E03 The Gothowitz Deviation
HAL
0 0
reagovat
Disketa: Určitě, věř mi. :D
552079
Disketa: Určitě, věř mi. *:D*
0 0
reagovat
Může mi někdo říct z kolikátého dílu jaké série je toto: link ?
552078
Může mi někdo říct z kolikátého dílu jaké série je toto: http://wwwimage.cbs.com/primetime/big_bang_theory/images/content/home/big_bang_theory_how_to_be_a_goth_5.jpg ?
0 0
reagovat
Já si díky České televizi rozkoukal True Blood a britské Milenky a na Nově dávám Okresní přebor. Víc seriálů za týden nepotřebuju a jsem spokojený. A Glee - no nevím, jestli zrovna tohle by mě zajímalo.
552077
Já si díky České televizi rozkoukal True Blood a britské Milenky a na Nově dávám Okresní přebor. Víc seriálů za týden nepotřebuju a jsem spokojený. A Glee - no nevím, jestli zrovna tohle by mě zajímalo.
0 0
reagovat
pytlik: Nemáš se za co stydět, Glee je skělej seriál a to ve všech směrech a rozhodně není jen pro holky. ;)
552076
pytlik: Nemáš se za co stydět, Glee je skělej seriál a to ve všech směrech a rozhodně není jen pro holky. *;)*
0 0
reagovat
Glee je super...a rozhodne nie iba pre zenske. V mojom okoli sa na to pozeraju ale uplne vsetci.
552069
Glee je super...a rozhodne nie iba pre zenske. V mojom okoli sa na to pozeraju ale uplne vsetci.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se