1.Problémy lidí:
To šaškování kvůli nevěře je dané kvůli tomu, že prostě nevěra je nevěra, jedno kdy. Lidé se najednou nezmění jen proto, že jsou někde zombíci. Jasně, měli by spolu "sexuálně kooperovat" co nejvíce, za padesát let od nákazy (=sci fi) si i umím přestavit i nějaké "kooperovací orgie", "zabíjení slabých pro zachování lidstva" atd., ale to je vše scifi.
Teďka je prostě jasné, že když je někdo rasista, bije svou ženu, zahýbá, tak je to prostě problém. A teď do toho hodili ještě zombíky a nákazu. Jsem za to hodně rád.
A nejdůležitější, oni takové situace řeší v klidu tábora, tudíž na místě, které jim nabízí určitý pocit domova, jistoty. I když všude kolem jsou zombíci. Takže jejich reakce se mi zdá adekvátní ("Jsem v háji se zombíku to jo ale mlátit svou ženu fakt nebudeš").
2.A domov důchodců? Nejdřív se mi to zdálo přitáhnuté za vlasy, ale vysvětlili to hezky. Dva lidi se o ně začli starat a kolem nich vyrostl celý tábor, navíc na bezpečném místě. A navíc nikdo neříká, že brzy všichni nepochcípají.
3. Hádka o zbraně: Vojáky tam moc lidí neřešilo. Buď jim samotným došli náboje (když pochcípali), nebo jsou už všichni vyrabováni a náboje poztráceny atd. Každá munice na ten počet zombíku je cenná.
4. U mě po minulém díle, kde se fakt skoro nic nestalo (hlavní hrdina se u mě subjektivně půl hodiny loučil ze všema než šel na záchranou misi, taková nuda) se to teď hezky rozjelo. A konec navnadil. Jen mě zatím pořád zajímají tak tři postavy (hlavní hrdina, daryl a korejec)
Walking Dead spoilery
|
reagovat
|

), případně že někdo párkrát praštil svou ženušku. Já vím že nemůžu čekat hardcore nářez ve stylu cesty, je to "jen spotřební seriál" pro televizi, ale mohli by to téma vytěžit víc (vždyť jen to uřezání vlastní ruky je téma klidně si zasluhující jeden celý díl)