Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55121 - 55140 Napsat příspěvek

Ex-SOLDIER

Díky. Vypadá to na totální masakr, už se nemůžu dočkat :+
552825
Díky. Vypadá to na totální masakr, už se nemůžu dočkat *:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

:+:+:+:+:+
552824
*:+**:+**:+**:+**:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Glee - KURVA NÁŘEZ! Já nechci čekat celej týden na další díl!
Weeds - to je tak šíleně moc rozjetý, že tomu se ani nechce věřit... :+
552822
Glee - KURVA NÁŘEZ! Já nechci čekat celej týden na další díl! Weeds - to je tak šíleně moc rozjetý, že tomu se ani nechce věřit... *:+*
0 0
reagovat
Stargate Universe Season 2 trailer 2
trailer 2
552821
Stargate Universe Season 2 trailer 2 [link="http://www.gateworld.net/news/2010/09/watch-the-new-sgu-season-two-trailer/"]trailer 2[/link]
0 0
reagovat
Hawaii Five-O me docela mile prekvapilo, na serial to ma hodne napaditou akci
552807
Hawaii Five-O me docela mile prekvapilo, na serial to ma hodne napaditou akci
0 0
reagovat
Mě se taky matka libila. lepší jak polovina páté řady
552796
Mě se taky matka libila. lepší jak polovina páté řady
0 0
reagovat

Memphis

Jo, viděl si jinej díl Castla. Tohle je třetí série, první díl, a je to prostě bomba :)
552795
Jo, viděl si jinej díl Castla. Tohle je třetí série, první díl, a je to prostě bomba :)
Memphis
0 0
reagovat
nečekaně se musim postavit na stranu zastánců HIMYM, docela to šlo...

naopak nechápu nadšení z Castla, asi sem viděl jinej díl, snad se to ale příště rozjede.
552794
nečekaně se musim postavit na stranu zastánců HIMYM, docela to šlo... naopak nechápu nadšení z Castla, asi sem viděl jinej díl, snad se to ale příště rozjede.
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Keď už to teda takto v rámci HBO a súperenia Scorsese/Spielberg porovnávate, tak áno, pilot BE je lepší ako celý Pacific dokopy.
552793
Keď už to teda takto v rámci HBO a súperenia Scorsese/Spielberg porovnávate, tak áno, pilot BE je lepší ako celý Pacific dokopy.
Boardwalk Empire
0 0
reagovat
HBO renews Boardwalk Empire for a second season:+
552792
HBO renews Boardwalk Empire for a second season*:+*
0 0
reagovat
Tak nový HIMYM mi přišel lepší než spousta dílů páté série?)
552788
Tak nový HIMYM mi přišel lepší než spousta dílů páté série*?)*
0 0
reagovat
Nový HIMYM jsem zatim neviděl, ale mě osobně to předtim nepřišlo nějak slabý. Spousta lidí na to nadává už od 4. série a já si o prázkách 4. sérii napodruhý perfektně užil kromě jednoho dílu (Stinsons... nejhorší díl vůbec). Uznávám, že 5. série byla celkově slabší a byli tam i špatný díly, ale pořád tam byli i skvělý díly. :D
552787
Nový HIMYM jsem zatim neviděl, ale mě osobně to předtim nepřišlo nějak slabý. Spousta lidí na to nadává už od 4. série a já si o prázkách 4. sérii napodruhý perfektně užil kromě jednoho dílu (Stinsons... nejhorší díl vůbec). Uznávám, že 5. série byla celkově slabší a byli tam i špatný díly, ale pořád tam byli i skvělý díly. *:D*
0 0
reagovat
TaaHM vynikající! A hlavně:Showtime renews Weeds for a seventh.
552786
TaaHM vynikající! A hlavně:Showtime renews Weeds for a seventh.
0 0
reagovat
How I Met Your Mother - Slabý jak sviňa. Bohužel. Kde jyou ty časy...
Castle - Takhle se nakopává nová řada!!!
Rules of Engagement - "Matka" může jít do prdele. Hodně hluboko... Takovýhle záchvaty smíchu jsem neměl hodně moc dlouho! Jen tak dál!
Chuck - Wooooooo! Nemám slov! Snad jen HE IS BACK ! Fakt nářez! P.S.: "I must brake you!" F-T-W ! ! !
Weeds & Boardwalk Empire - už jsem moc unavenej. Snad zítra
552785
How I Met Your Mother - Slabý jak sviňa. Bohužel. Kde jyou ty časy... Castle - Takhle se nakopává nová řada!!! Rules of Engagement - "Matka" může jít do prdele. Hodně hluboko... Takovýhle záchvaty smíchu jsem neměl hodně moc dlouho! Jen tak dál! Chuck - Wooooooo! Nemám slov! Snad jen HE IS BACK ! Fakt nářez! P.S.: "I must brake you!" F-T-W ! ! ! Weeds & Boardwalk Empire - už jsem moc unavenej. Snad zítra
0 0
reagovat
Tak to potom souhlas. Já si dneska vetřel něco nechtěně do očí a trošku blbě vidím :-

TAAHM ale taky nebylo špatné. Taková klasika.
552777
Tak to potom souhlas. Já si dneska vetřel něco nechtěně do očí a trošku blbě vidím *:-* TAAHM ale taky nebylo špatné. Taková klasika.
0 0
reagovat

Vardant

precti si znova, co sem psal ;)

...nez ostatni DNESNI sitcomy

(Himym, TAAHM, Mike and Molly)
552775
precti si znova, co sem psal ;) ...nez ostatni DNESNI sitcomy (Himym, TAAHM, Mike and Molly)
Vardant
0 0
reagovat
Trochu předčasné tvrzení bych řekl, uvidíme, s čím se vytasí Community.

Jinak je dost smutné, když House nebo Castle jsou vtipnější než HIMYM.
552772
Trochu předčasné tvrzení bych řekl, uvidíme, s čím se vytasí Community. Jinak je dost smutné, když House nebo Castle jsou vtipnější než HIMYM.
0 0
reagovat

Rules of Engagement 5x01

genialni, zabavne, dokonale... o nekolik radu lepsi nez ostatni dnesni sitcomy
552766
genialni, zabavne, dokonale... o nekolik radu lepsi nez ostatni dnesni sitcomy
Rules of Engagement 5x01
0 0
reagovat
Chuck
nové promo k epizodám 4x02-06 8)
552765
[b]Chuck[/b] nové promo k epizodám [link="http://www.youtube.com/watch?v=QVuRU63_F3Q"]4x02-06[/link] *8)*
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

prvá časť je u mňa bezchybná filmárčina po všetkých smeroch ... nevie niekto aký to malo rozpočet lebo mne len táto časť prišla drahšia ako celý Pacific
552763
prvá časť je u mňa bezchybná filmárčina po všetkých smeroch ... nevie niekto aký to malo rozpočet lebo mne len táto časť prišla drahšia ako celý Pacific
Boardwalk Empire
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se