Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54441 - 54460 Napsat příspěvek

bender22

Já mám nejradši Jimmy Kimmela
555570
Já mám nejradši Jimmy Kimmela
bender22
0 0
reagovat
me ferguson nejak nesedi. zacinal jsem s conanem a tak to asi zustane. jimmy fallon vubec a jay leno take neni muj salek kavy.
555568
me ferguson nejak nesedi. zacinal jsem s conanem a tak to asi zustane. jimmy fallon vubec a jay leno take neni muj salek kavy.
0 0
reagovat

SGU

jen se bojim aby další díl schválně nezabili nějakejma sra*kama jako jsou vztahy apo. at se řeší to co se na konci tohohle dilu začlo řešit :)
555562
jen se bojim aby další díl schválně nezabili nějakejma sra*kama jako jsou vztahy apo. at se řeší to co se na konci tohohle dilu začlo řešit :)
SGU
0 0
reagovat

Loki

Ne :D
555559
Ne *:D*
Loki
0 0
reagovat
Inac taka otazka pre Craigovcov, neprehana to podla vas uz s tym Secretariatom?:))
555556
Inac taka otazka pre Craigovcov, neprehana to podla vas uz s tym Secretariatom?*:))*
0 0
reagovat
Když má Conan formu tak je nepřekonatelný. A vůbec na něm celkově oceňuji, že má svůj vlastní styl.
555554
Když má Conan formu tak je nepřekonatelný. A vůbec na něm celkově oceňuji, že má svůj vlastní styl.
0 0
reagovat

Luc44

Conan je tajtrlík, Craig je v pohodě, jeho styl dávám, ale Conan se mi vždycky přejí po jednom díle, že pak nemám chuť si ho znovu pustit...
555550
Conan je tajtrlík, Craig je v pohodě, jeho styl dávám, ale Conan se mi vždycky přejí po jednom díle, že pak nemám chuť si ho znovu pustit...
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

Kdo je podle tebe tajtrdlík? Craig nebo Conan? U Conana bych to bral, ale u Craiga ne.
555548
Kdo je podle tebe tajtrdlík? Craig nebo Conan? U Conana bych to bral, ale u Craiga ne.
Luc44
0 0
reagovat

SGU

absolutne bozacky dil... asi nejlepsi vubec :+
555546
absolutne bozacky dil... asi nejlepsi vubec *:+*
SGU
0 0
reagovat

KarelR

Chtěl jsem mu dát šanci, ale je to furt stejnej tajtrlík... Já se vrátim ke svýmu Jimmymu
555539
Chtěl jsem mu dát šanci, ale je to furt stejnej tajtrlík... Já se vrátim ke svýmu Jimmymu
KarelR
0 0
reagovat

SG°U

Jo, sice ta mise Destiny je možná až moc sci-fi, ale následující díl bude krutý!:+
555532
Jo, sice ta mise Destiny je možná až moc sci-fi, ale následující díl bude krutý!*:+*
SG°U
0 0
reagovat

SGU

konečně !!! na tenhe dil jsem čekal opravdu dlouho tak snad už se konečně věci zašnou hýbat větší rychlostí :))
555531
konečně !!! na tenhe dil jsem čekal opravdu dlouho tak snad už se konečně věci zašnou hýbat větší rychlostí :))
SGU
0 0
reagovat
aspon ze sa nam uz konecne zacina rysovat Matka
555529
aspon ze sa nam uz konecne zacina rysovat Matka
0 0
reagovat
HIMYM S06E08

U mě lepší díl, ale pořád. Věci, jako když si utahují z natvrdlosti postav (Kapitán) nebo zveličují vlastní vlastnosti (papalášství Marshala a Barneyho na začátku) u mě nefungují. Chybí mi u toho nadhled (kdyby to Marshal a Barney jen naschvál hráli a utahovali si z toho před Tedem, který to právě popřel, tak by to na mě fungovalo lépe).
A věci jako Marshal vyhynulý druh jsou fajn, ale takovým tím otřepaným způsobem. Nerozesměje mě to, nepřekvapí, ani nezaujme. Lily tím vysvětlila vlastně jen své pocity, což je hezké, ale mohli vymyslet vynalézavější způsob (což by byl i nějaký ten "normální" vtipný dialog, ale mám pocit, že na ty už v HIMYM zanevřeli).
Jinak ale u mě stále, lepší díl...
555527
HIMYM S06E08 U mě lepší díl, ale pořád. Věci, jako když si utahují z natvrdlosti postav (Kapitán) nebo zveličují vlastní vlastnosti (papalášství Marshala a Barneyho na začátku) u mě nefungují. Chybí mi u toho nadhled (kdyby to Marshal a Barney jen naschvál hráli a utahovali si z toho před Tedem, který to právě popřel, tak by to na mě fungovalo lépe). A věci jako Marshal vyhynulý druh jsou fajn, ale takovým tím otřepaným způsobem. Nerozesměje mě to, nepřekvapí, ani nezaujme. Lily tím vysvětlila vlastně jen své pocity, což je hezké, ale mohli vymyslet vynalézavější způsob (což by byl i nějaký ten "normální" vtipný dialog, ale mám pocit, že na ty už v HIMYM zanevřeli). Jinak ale u mě stále, lepší díl...
0 0
reagovat

The Good Wife

Michael J. Fox totálně ovládnul tenhle díl. To bylo neskutečný!
555514
Michael J. Fox totálně ovládnul tenhle díl. To bylo neskutečný!
The Good Wife
0 0
reagovat

Luc44

Já nějak nemám ani potřebu to testovat. Přes jeho pauzu jsem přeběhnul ke "scottish conan guy" a myslím, že už se od něj nikdy neodtrhnu :)
555512
Já nějak nemám ani potřebu to testovat. Přes jeho pauzu jsem přeběhnul ke "scottish conan guy" a myslím, že už se od něj nikdy neodtrhnu :)
Luc44
0 0
reagovat
Hmmm, tak Conan teda nic moc, fajn byl úvod, ale pak teda těžkej průměr...
555508
Hmmm, tak Conan teda nic moc, fajn byl úvod, ale pak teda těžkej průměr...
0 0
reagovat

deiwi

Ani v jednicce to neni tak jednoznacny. Diky tomu ze tam ty hlasky porad pridavali tak ses mohl dozvedet plno zajimavych veci. A btw Ellis je nejlepsi. 8):D
555498
Ani v jednicce to neni tak jednoznacny. Diky tomu ze tam ty hlasky porad pridavali tak ses mohl dozvedet plno zajimavych veci. A btw Ellis je nejlepsi. *8)**:D*
deiwi
0 0
reagovat

House

House - muze byt SPOILER
Ale já myslím že to každej čekal ... 8)
555480
[link="http://hollywoodinsider.ew.com/2010/11/05/house-scoop-olivia-wilde-plots-her-return/"]House - muze byt SPOILER[/link] Ale já myslím že to každej čekal ... *8)*
House
0 0
reagovat

Vardant

Takže změna oproti posledním dvěma "co to ku*va mělo znamenat" dílům?
555479
Takže změna oproti posledním dvěma "co to ku*va mělo znamenat" dílům?
Vardant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se