Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53361 - 53380 Napsat příspěvek
Sice opozdene, ale Californication vali! Sice je to skoro furt o tom samem, ale vo to tady go, ne? Po kazdem dile mam vetsi a vetsi chut se zkalit:D8)
561215
Sice opozdene, ale Californication vali! Sice je to skoro furt o tom samem, ale vo to tady go, ne? Po kazdem dile mam vetsi a vetsi chut se zkalit*:D**8)*
0 0
reagovat
doporučuju se v noci podívat na dnešní startrek na primě cool, to s nedá popsat to se musí vidět... kam se hrabe robin hood od scota :-) :-)

561209
doporučuju se v noci podívat na dnešní startrek na primě cool, to s nedá popsat to se musí vidět... [link="http://www.prima-cool.cz/porad/star-trek-nova-generace-iv-20"]kam se hrabe robin hood od scota :-) :-) [/link]
0 0
reagovat

Gonzi

Je to tak, velmi nekvalitní ventil který nemá s pořadem jako takovým vlastně nic společného :D
561205
Je to tak, velmi nekvalitní ventil který nemá s pořadem jako takovým vlastně nic společného *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
A sorac, koukam, ze to nekdo hodil uz par prispevku prede mnou :))
561203
A sorac, koukam, ze to nekdo hodil uz par prispevku prede mnou *:))*
0 0
reagovat

Gorecki

Presne, tady se na to bude za chvili divat 2mil lidi :)) Druhej dil mel o fous vice lidi, treti mene, ale to sli lidi spat, to nic neznamena :D link
561201
Presne, tady se na to bude za chvili divat 2mil lidi *:))* Druhej dil mel o fous vice lidi, treti mene, ale to sli lidi spat, to nic neznamena *:D* http://www.novinky.cz/kultura/224597-turecka-telenovela-na-nove-se-zatim-ve-sledovanosti-drzi.html
Gorecki
0 0
reagovat

ad Šeherezáda

Řekl bych, že to má velkou sociální hodnotu... tipl bych si, že bude hodně podniků, kde to uvidí třeba půlka zaměstnanců a druhá půlka se na to teda začne dívat taky, protože i když to bude sra*ka, tak bude o čem kecat v práci. Pro casual diváka to je určitě přidaná hodnota. Ze druhé strany na Primu COOL s rádoby kvalitním obsahem "nikdo" nekouká, protože cílovka sosá z netu. V zásadě na Šeherezádu remcají lidi, kteří na tv v zásadě nekoukaj a tak se jich to netýká. Ti, co u tv tráví večery tam většinou sedí spíš z principu (IMO) a je jim to jedno, resp. jednoduchá věc, jako telenovela je bude bavit víc, protože to bude lepší ventil po celodenní zátěži.
561198
Řekl bych, že to má velkou sociální hodnotu... tipl bych si, že bude hodně podniků, kde to uvidí třeba půlka zaměstnanců a druhá půlka se na to teda začne dívat taky, protože i když to bude sra*ka, tak bude o čem kecat v práci. Pro casual diváka to je určitě přidaná hodnota. Ze druhé strany na Primu COOL s rádoby kvalitním obsahem "nikdo" nekouká, protože cílovka sosá z netu. V zásadě na Šeherezádu remcají lidi, kteří na tv v zásadě nekoukaj a tak se jich to netýká. Ti, co u tv tráví večery tam většinou sedí spíš z principu (IMO) a je jim to jedno, resp. jednoduchá věc, jako telenovela je bude bavit víc, protože to bude lepší ventil po celodenní zátěži.
ad Šeherezáda
0 0
reagovat

HIMYM

Hodně povedenej díl :+
561195
Hodně povedenej díl *:+*
HIMYM
0 0
reagovat

Mildik

Ne, že bych ti chtěl brát naděje, ale... [link] :-
561194
Ne, že bych ti chtěl brát naděje, ale... [link="http://tn.nova.cz/zpravy/film/uspech-seherezada-valcuje-ceske-domacnosti.html"][link][/link] *:-*
Mildik
0 0
reagovat

himym

Já bych to označil za dost povedenej díl. A Katy byla ozdobou dílu :+
561193
Já bych to označil za dost povedenej díl. A Katy byla ozdobou dílu *:+*
himym
0 0
reagovat

HIMYM

Smíchy na zem nelehnete, ale aspoň se tam něco stalo..
561192
Smíchy na zem nelehnete, ale aspoň se tam něco stalo..
HIMYM
0 0
reagovat

Mildik

Nie, ale zase nemam sa velmi cim chvalit, reklama nema od toho tvojho semenista zla daleko. Proste len konstatujem fakty a poznanie cielovej skupiny je mojim dennym chlebom.
561191
Nie, ale zase nemam sa velmi cim chvalit, reklama nema od toho tvojho semenista zla daleko. Proste len konstatujem fakty a poznanie cielovej skupiny je mojim dennym chlebom.
Mildik
0 0
reagovat

Gorecki

Že ty pracuješ pro Novu :D

Jinak já doufám, že ty čísla polezou fakt dolů... Je to nepřející, ale fakt v hlavním vysílacím čase - no way...
561190
Že ty pracuješ pro Novu *:D* Jinak já doufám, že ty čísla polezou fakt dolů... Je to nepřející, ale fakt v hlavním vysílacím čase - no way...
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

indeed - doma to jako večerní tv program zatím celkem vyhovuje. Dokonce padlo (když jsem do toho ryl) že ten příběh zajímavě začal, že jsou tam dobře dobraní herci atd... no já ležel smíchy. :D:D
561189
indeed - doma to jako večerní tv program zatím celkem vyhovuje. Dokonce padlo (když jsem do toho ryl) že ten příběh zajímavě začal, že jsou tam dobře dobraní herci atd... no já ležel smíchy. *:D**:D*
Gorecki
0 0
reagovat

krajec

Ale ono sa to "libi", ver mi, nemozes to hodnotit podla seba, okolia alebo nejakych facebookovych skupin. Bude to hit, uvidis.
561188
Ale ono sa to "libi", ver mi, nemozes to hodnotit podla seba, okolia alebo nejakych facebookovych skupin. Bude to hit, uvidis.
krajec
0 0
reagovat

Gorecki

Nemusí. Buď si to lidi zapli ze zvědavosti a zjistili že je to shit, tak už to nezapnou, nebo se jim to líbí a budou o tom všude blábolit a bude se na to dívat víc lidí. Pokud ale na ostatních stanicích nebudou dávat nic pořádnýho, tak se bojím že ze zoufalosti tu šeherezádu zapne pořád velká spousta lidí.
561187
Nemusí. Buď si to lidi zapli ze zvědavosti a zjistili že je to shit, tak už to nezapnou, nebo se jim to líbí a budou o tom všude blábolit a bude se na to dívat víc lidí. Pokud ale na ostatních stanicích nebudou dávat nic pořádnýho, tak se bojím že ze zoufalosti tu šeherezádu zapne pořád velká spousta lidí.
Gorecki
0 0
reagovat

Mildik

Sorry, ale si naivny. Alebo lepsie povedane, zle informovany. Sledovanost pilotu nehovori absolutne o nicom v nasich koncinach, tie cisla este porastu ;)
561186
Sorry, ale si naivny. Alebo lepsie povedane, zle informovany. Sledovanost pilotu nehovori absolutne o nicom v nasich koncinach, tie cisla este porastu *;)*
Mildik
0 0
reagovat

Luc44

Delas si z nas srandu, ze se fakt na tu sragoru divalo 1,3mil lidi? Ty woe, kam to tady speje, ja se nejdrive chtel podivat ze srandy na par minut, ale nakonec to dopadlo tak, ze jsem se od nedele do dneska zacal radsi divat na prvni 3 dily ´sagy´ Twilight, o kterem jsem rikal, ze se budu fakt nekdy divat v krizi nebo kdyz budu nalitej ci pod omamnejma latkama :D
561184
Delas si z nas srandu, ze se fakt na tu sragoru divalo 1,3mil lidi? Ty woe, kam to tady speje, ja se nejdrive chtel podivat ze srandy na par minut, ale nakonec to dopadlo tak, ze jsem se od nedele do dneska zacal radsi divat na prvni 3 dily ´sagy´ Twilight, o kterem jsem rikal, ze se budu fakt nekdy divat v krizi nebo kdyz budu nalitej ci pod omamnejma latkama *:D*
Luc44
0 0
reagovat

Primeval

Finále 4. série teda celkom slabota.
561183
Finále 4. série teda celkom slabota.
Primeval
0 0
reagovat

Disk

Já to vím, ale vědí to na Nově? ;)
Luc:
Ano, jak jsem psal - byl to Pilot. Za týden budou rádi když se vyšplhaj na 0,5 mil...
561182
Já to vím, ale vědí to na Nově? *;)* Luc: Ano, jak jsem psal - byl to Pilot. Za týden budou rádi když se vyšplhaj na 0,5 mil...
Disk
0 0
reagovat
Mildík: :D:o
561181
Mildík: *:D**:o*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se