Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53381 - 53400 Napsat příspěvek

Primeval

Finále 4. série teda celkom slabota.
561183
Finále 4. série teda celkom slabota.
Primeval
0 0
reagovat

Disk

Já to vím, ale vědí to na Nově? ;)
Luc:
Ano, jak jsem psal - byl to Pilot. Za týden budou rádi když se vyšplhaj na 0,5 mil...
561182
Já to vím, ale vědí to na Nově? *;)* Luc: Ano, jak jsem psal - byl to Pilot. Za týden budou rádi když se vyšplhaj na 0,5 mil...
Disk
0 0
reagovat
Mildík: :D:o
561181
Mildík: *:D**:o*
0 0
reagovat

Mildík

1,3 milionu diváků, nejsledovanější nezpravodajský pořad dne, Smrtonostná past na Primě prohrála o nělik set tisíc...
561180
1,3 milionu diváků, nejsledovanější nezpravodajský pořad dne, Smrtonostná past na Primě prohrála o nělik set tisíc...
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Myslíš, že ten komentář není psaný z recese? ;)
561179
Myslíš, že ten komentář není psaný z recese? *;)*
Mildík
0 0
reagovat

Loki

Kdepak, myslím si že tohle Nova nemůže ustát... I ten jejich pilot byl podle mě pod jejich očekávání... A to si myslím, že sami moc dobře vědí že pilot měl extrémní sledovanost (zvědavost lidí)... Teď už to půjde jen a jen dolů...

A už jednou něco takového udělali... Nevím s čím, ale pamatuju si, jak nasadili do hlavního vvysílacího času nějakou chujovinu a po týdnu to s výmluvami přesouvali... Je to komerční televizi, ona žije ze sledovanosti, tohle si podle mě nemůže dovolit 8)

BTW: Zabrousil sem na CSFD a opravdu vděčíme Slovákům (děkujeme bratři :D)... první koment, který na mě vybafl:

"Tomuto seriálu všetci krivdíte! Je to jeden z najlepších seriálov aké kedy vyšli. Nedokážete prežgrieť, že tak komplexne pojatému deju nemôžete všetci pochopiť. Tento seriál je posolstvo, ktorému porozumejú len vyvolení. A jo som šťasný, že som pochopil!!! Áno pochopil som a preto budem spasený!!!"
561178
Kdepak, myslím si že tohle Nova nemůže ustát... I ten jejich pilot byl podle mě pod jejich očekávání... A to si myslím, že sami moc dobře vědí že pilot měl extrémní sledovanost (zvědavost lidí)... Teď už to půjde jen a jen dolů... A už jednou něco takového udělali... Nevím s čím, ale pamatuju si, jak nasadili do hlavního vvysílacího času nějakou chujovinu a po týdnu to s výmluvami přesouvali... Je to komerční televizi, ona žije ze sledovanosti, tohle si podle mě nemůže dovolit *8)* BTW: Zabrousil sem na CSFD a opravdu vděčíme Slovákům (děkujeme bratři *:D*)... první koment, který na mě vybafl: "Tomuto seriálu všetci krivdíte! Je to jeden z najlepších seriálov aké kedy vyšli. Nedokážete prežgrieť, že tak komplexne pojatému deju nemôžete všetci pochopiť. Tento seriál je posolstvo, ktorému porozumejú len vyvolení. A jo som šťasný, že som pochopil!!! Áno pochopil som a preto budem spasený!!!"
Loki
0 0
reagovat
Dream on, buddy.
561176
Dream on, buddy.
0 0
reagovat
A víte co? Já to Nově přeju... Parádně pod sebou podřezala větev a dávám tomu 2 tádny než si ti kašpaři uvědomí realitu... A jsem pak zvědav jak se budou vykrucovat a přesouvat Šeherezádu na dopoledne 8)

Tohle jim prostě nemůže klapnout...
561175
A víte co? Já to Nově přeju... Parádně pod sebou podřezala větev a dávám tomu 2 tádny než si ti kašpaři uvědomí realitu... A jsem pak zvědav jak se budou vykrucovat a přesouvat Šeherezádu na dopoledne *8)* Tohle jim prostě nemůže klapnout...
0 0
reagovat
Viděl už někdo něco z těch nových seriálů? Outcast, Bedlam, Chicago Code atd.?
561173
Viděl už někdo něco z těch nových seriálů? Outcast, Bedlam, Chicago Code atd.?
0 0
reagovat

Misfits

2. řada je imo lepší, ale poslední díl byla celkem facka.
561171
2. řada je imo lepší, ale poslední díl byla celkem facka.
Misfits
0 0
reagovat
Až teraz som si všimol... "stiahnem" v zmysle "pozriem", samozrejme ;)
561168
Až teraz som si všimol... "stiahnem" v zmysle "pozriem", samozrejme *;)*
0 0
reagovat
Spíše vzešup řekl bych.
561167
Spíše vzešup řekl bych.
0 0
reagovat
Macejko: Žiadny sešup sa nekoná, to je len mýtus. :)
561166
Macejko: Žiadny sešup sa nekoná, to je len mýtus. *:)*
0 0
reagovat
Macejko: Tak buď připraven na kvalitativní sešup dolů.
Spooner: Tipuju Uzbekistán nebo krajiny kolem.
561161
Macejko: Tak buď připraven na kvalitativní sešup dolů. Spooner: Tipuju Uzbekistán nebo krajiny kolem.
0 0
reagovat

duro

Tak to vám teda pěkně děkujeme :D

Nejlepší je, jak z toho Nova dělá pomalu televizní událost roku a do zpráv o tom dala už 2 reportáže, přičemž v tý dnešní padaly hlášky typu "turecká kinematografie je na vzestupu" apod. :DˇJsem zvědavej odkuď vezmem seriály příště.
561160
Tak to vám teda pěkně děkujeme *:D* Nejlepší je, jak z toho Nova dělá pomalu televizní událost roku a do zpráv o tom dala už 2 reportáže, přičemž v tý dnešní padaly hlášky typu "turecká kinematografie je na vzestupu" apod. *:D*ˇJsem zvědavej odkuď vezmem seriály příště.
duro
0 0
reagovat

duro, krajec

Duro: co se nepovedlo turkům u vídně...
Krajec: jsem omylem viděl "zprávy" na nově a kecaly o tom snad 5 min, i když mě to přišlo jak půl hodiny... (sem si nejdřív myslel že jde o fran. pohádku z 90 let s Catherine Zeta-Jones...)
561159
Duro: co se nepovedlo turkům u vídně... Krajec: jsem omylem viděl "zprávy" na nově a kecaly o tom snad 5 min, i když mě to přišlo jak půl hodiny... (sem si nejdřív myslel že jde o fran. pohádku z 90 let s Catherine Zeta-Jones...)
duro, krajec
0 0
reagovat
Misfits ma totálne dostali. Briti nehorázne vládnu. Najprv famózny Sherlock, teraz toto (resp. naopak). Fantastické. Ja zajtra snáď stiahnem celú druhú sériu. :+:+:+
561156
Misfits ma totálne dostali. Briti nehorázne vládnu. Najprv famózny Sherlock, teraz toto (resp. naopak). Fantastické. Ja zajtra snáď stiahnem celú druhú sériu. *:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Cain

Nepřidávej tomu procenta. Má to už jen 4% :D
561142
Nepřidávej tomu procenta. Má to už jen 4% *:D*
Cain
0 0
reagovat

Šeherezáda

Zrejme za to môžeme my Slováci, u nás to začali dávať niekedy popoludní, ale hneď to malo obrovskú sledovanosť, tak to preložili na večer, kde to sleduje viac ako milión "ľudí", následne to rýchlo kúpila Nova. Sorry, bratia. :D
561141
Zrejme za to môžeme my Slováci, u nás to začali dávať niekedy popoludní, ale hneď to malo obrovskú sledovanosť, tak to preložili na večer, kde to sleduje viac ako milión "ľudí", následne to rýchlo kúpila Nova. Sorry, bratia. *:D*
Šeherezáda
0 0
reagovat
jak na nově chrochtaj blahem nad tou 7% kolosální sračkou, znáte někoho v okolí kdo sledovat "pilot", protože nevěřim tomu že by sledovanost byla taková jak tvrděj... a pokud ano bůh s náma
561139
jak na nově chrochtaj blahem nad tou 7% kolosální sračkou, znáte někoho v okolí kdo sledovat "pilot", protože nevěřim tomu že by sledovanost byla taková jak tvrděj... a pokud ano bůh s náma
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se