Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53401 - 53420 Napsat příspěvek
Jj tiez mna Hank prestava pomaly bavit. Namiesto toho, aby serial posuvali niekam dejom, tak sa len snazia tie jeho eskapady "vylepsovat" a dostavaju ho do viac a viac nepravdepodobnych situacii.:-:- Naviac zo zaciatku to bola super love story a tie postavy sa dali chapat. Teraz su to take karikatury. Hank prefikne co vidi, nech uz to ma ake chce nasledky, Charlie a Sexy Smurf boli zo zaciatku v podstate normalny par a doteraz si tam vyskusali S/M,, lesbicky vztah, gigantickeho cernocha, fukanie kokainu do... a bohvie na com som zabudol, z Karen je uplna krava - chcem Hanka, nechcem Hanka, chcem Hanka, nechcem Hanka, Uz trojka mala taky nadych a teraz je to len horsie.:( Mali to ukoncit po 2.-3. serii, tento typ serialu sa po chvili proste zacne okukavat.
561137
Jj tiez mna Hank prestava pomaly bavit. Namiesto toho, aby serial posuvali niekam dejom, tak sa len snazia tie jeho eskapady "vylepsovat" a dostavaju ho do viac a viac nepravdepodobnych situacii.*:-**:-* Naviac zo zaciatku to bola super love story a tie postavy sa dali chapat. Teraz su to take karikatury. Hank prefikne co vidi, nech uz to ma ake chce nasledky, Charlie a Sexy Smurf boli zo zaciatku v podstate normalny par a doteraz si tam vyskusali S/M,, lesbicky vztah, gigantickeho cernocha, fukanie kokainu do... a bohvie na com som zabudol, z Karen je uplna krava - chcem Hanka, nechcem Hanka, chcem Hanka, nechcem Hanka, Uz trojka mala taky nadych a teraz je to len horsie.*:(* Mali to ukoncit po 2.-3. serii, tento typ serialu sa po chvili proste zacne okukavat.
0 0
reagovat
Mna stvrta seria bavi. Pride mi ako navrat domov. Tretia ma s odstupom par nediel velmi sklamala a nova je oproti nej zlato.
561135
Mna stvrta seria bavi. Pride mi ako navrat domov. Tretia ma s odstupom par nediel velmi sklamala a nova je oproti nej zlato.
0 0
reagovat

Luc

Každá série měla zatim nějakou tmelící dějovou linku. Ve čtyrce to moh bejt Hankův soudní proces, bohužel se to nestalo... Začíná to bejt dost stereotypní.
561134
Každá série měla zatim nějakou tmelící dějovou linku. Ve čtyrce to moh bejt Hankův soudní proces, bohužel se to nestalo... Začíná to bejt dost stereotypní.
Luc
0 0
reagovat
"přehlídka čím dál tím větších a zfetovanějších karikatur a Hankovejch průserů" Ono to bylo někdy o něčem jiným ? :D j/k, mě náhodou aktuální sérka baví :+
561136
"přehlídka čím dál tím větších a zfetovanějších karikatur a Hankovejch průserů" Ono to bylo někdy o něčem jiným ? *:D* j/k, mě náhodou aktuální sérka baví *:+*
0 0
reagovat

Vincent

Mě přijde jakoby už těžce vařili z vody. Charlie je tam úplně navíc a naopak Carly Cugino je tam příliš málo, místo nějaký pořádný zápletky jen přehlídka čím dál tím větších a zfetovanějších karikatur a Hankovejch průserů. Zatím mě to vůbec nechytlo...
561133
Mě přijde jakoby už těžce vařili z vody. Charlie je tam úplně navíc a naopak Carly Cugino je tam příliš málo, místo nějaký pořádný zápletky jen přehlídka čím dál tím větších a zfetovanějších karikatur a Hankovejch průserů. Zatím mě to vůbec nechytlo...
Vincent
0 0
reagovat

xxendxx

Však měl ještě týden volno :D
561132
Však měl ještě týden volno *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

SuperBowl GLEE

AWESOME ! ! ! Já to neskutečně žeru!!! :+:+:+:+:+
561127
AWESOME ! ! ! Já to neskutečně žeru!!! *:+**:+**:+**:+**:+*
SuperBowl GLEE
0 0
reagovat

bender22

tak to kompletní SG ti fakt nezeru... vdyt je to vic jak tyden cistyho casu...
561124
tak to kompletní SG ti fakt nezeru... vdyt je to vic jak tyden cistyho casu...
bender22
0 0
reagovat
Hank Moody je prostě hrdina se všim všudy.. :+
561081
Hank Moody je prostě hrdina se všim všudy.. *:+*
0 0
reagovat
fakt se jdu zahrabat... :D
561057
fakt se jdu zahrabat... *:D*
0 0
reagovat
Tak ako som začal sledovať aj US verziu The Office, musím uznať, že tá je omnoha lepšia ako originál. Asi úplne vo všetkom a dokonca aj dabing je geniálny.:+
561056
Tak ako som začal sledovať aj US verziu The Office, musím uznať, že tá je omnoha lepšia ako originál. Asi úplne vo všetkom a dokonca aj dabing je geniálny.*:+*
0 0
reagovat
ja mam rekord kompletni sg-1 za necelych 14 dni, ale to bylo kdysi, ted uz nejsem tak ve forme. :-)
561049
ja mam rekord kompletni sg-1 za necelych 14 dni, ale to bylo kdysi, ted uz nejsem tak ve forme. :-)
0 0
reagovat
vzil sem se do postavy a takovy zbytecnosti nedelal :))
561020
vzil sem se do postavy a takovy zbytecnosti nedelal *:))*
0 0
reagovat

st39.6

Whoa, hardcore :+
PS: Kdy jsi chodil na záchod nebo jedl, kdyz Jack se takovýma vecma nikdy nezdrzoval? :D
561019
Whoa, hardcore *:+* PS: Kdy jsi chodil na záchod nebo jedl, kdyz Jack se takovýma vecma nikdy nezdrzoval? *:D*
st39.6
0 0
reagovat

aba

Ja si to tiež púšťam k obedu. Inak by som to už fakt nevydržal sledovať. Ešte keď som bol ale minulý rok na internáte a sledovali sme to s partiou, tak to bola šupa akú srandu sme si z toho robili. :D
561010
Ja si to tiež púšťam k obedu. Inak by som to už fakt nevydržal sledovať. Ešte keď som bol ale minulý rok na internáte a sledovali sme to s partiou, tak to bola šupa akú srandu sme si z toho robili. *:D*
aba
0 0
reagovat
Uff, tak to je docela crazy... 8)
Můj rekord je asi 2 díly za den :D
561009
Uff, tak to je docela crazy... *8)* Můj rekord je asi 2 díly za den *:D*
0 0
reagovat
komplet shield asi za 14 dni
561008
komplet shield asi za 14 dni
0 0
reagovat
dve sezony 24 za dva dny 8)
561007
dve sezony 24 za dva dny *8)*
0 0
reagovat
můj rekord je celá sedmá řada hvězdné brány za jeden den :D
561006
můj rekord je celá sedmá řada hvězdné brány za jeden den *:D*
0 0
reagovat
Pokud je to seriál typu The Wire, Dexter, Lost...tak jedu jenom jeden díl denně, protože mi pak přijde, že si to neužívám. To čekání mě baví a zážitek je pak o to větší, když si vybavím, co všechno jsem s tím prožil za třeba čtvrt roku.

U South Parku, Futuramy, Big Bangu prostě jedu a nezájem.
561005
Pokud je to seriál typu The Wire, Dexter, Lost...tak jedu jenom jeden díl denně, protože mi pak přijde, že si to neužívám. To čekání mě baví a zážitek je pak o to větší, když si vybavím, co všechno jsem s tím prožil za třeba čtvrt roku. U South Parku, Futuramy, Big Bangu prostě jedu a nezájem.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se