Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53321 - 53340 Napsat příspěvek

KarelR

suhlas :+
554013
suhlas *:+*
KarelR
0 0
reagovat
Nevím, jestli to už nepadlo, ale... nejlepší komediální seriál je teď Modern Family :))
554012
Nevím, jestli to už nepadlo, ale... nejlepší komediální seriál je teď Modern Family *:))*
0 0
reagovat

scroochy

S tym vsetkym suhlasim, ako jedno (teda dvoj;) razovy experiment je to v pohode, lem ze humor 30 Rock je postaveny na rychlych replikach, kedy ak nedavas pozor tak ti for ujde a uz ide vzapeti dalsi. Ma to skratka drive (aky imho nema ziadny iny serial, ani Community ci Modern Family), ktory mu uberaju tie pauzy kym sa obecenstvo dosmeje a uz to skratka nieje ono. Cize bolo to fajn, ale uz nikdy viac8)
554009
S tym vsetkym suhlasim, ako jedno (teda dvoj;) razovy experiment je to v pohode, lem ze humor 30 Rock je postaveny na rychlych replikach, kedy ak nedavas pozor tak ti for ujde a uz ide vzapeti dalsi. Ma to skratka drive (aky imho nema ziadny iny serial, ani Community ci Modern Family), ktory mu uberaju tie pauzy kym sa obecenstvo dosmeje a uz to skratka nieje ono. Cize bolo to fajn, ale uz nikdy viac*8)*
scroochy
0 0
reagovat

Gorekci

Podobnej experiment jako v případě muzikálový epizody Scrubs. Někomu se to bude líbit, někomu ne. Já oceňuju odvahu něco takovýho zkusit a ten skill to dvakrát za sebou téměř perfektně odehrát. Bylo to originální, zajímavý a já smekám tvůrcům i hercům :)

Je sranda pustit si obě verze a porovnat je :D
554006
Podobnej experiment jako v případě muzikálový epizody Scrubs. Někomu se to bude líbit, někomu ne. Já oceňuju odvahu něco takovýho zkusit a ten skill to dvakrát za sebou téměř perfektně odehrát. Bylo to originální, zajímavý a já smekám tvůrcům i hercům *:)* Je sranda pustit si obě verze a porovnat je *:D*
Gorekci
0 0
reagovat

xxendxx

:D:D Ah. Tak díky :))
554005
*:D**:D* Ah. Tak díky :))
xxendxx
0 0
reagovat
Pro mě tuhle sezonu zatimm naplné čáře vede Rules of Engagement a Community, nějaké HIMYM a TBBT se může jít letos zahrabat 8)
554004
Pro mě tuhle sezonu zatimm naplné čáře vede Rules of Engagement a Community, nějaké HIMYM a TBBT se může jít letos zahrabat *8)*
0 0
reagovat
Community s02e04

Nene, u mě se žádné nové Modern Warfare nekoná. Celé to nebylo tak propracované, jak by si zaslužilo, připadalo mi to skoro až narychlo zpíchnuté (v první sérii mafiánský a akční díl byl v té dvacetiminutovce s přehledem zparodován a rozpitván, tady tohle mělo jen jakous takous kostru a pár vtípků). Druhá série je zatím hezká, nic víc. Ale to není vůbec problém, protože první měla taky rozjezd jakž takž hezký a nakonec z toho byla komediální pecka, kterou si pouštím několikrát.
554003
Community s02e04 Nene, u mě se žádné nové Modern Warfare nekoná. Celé to nebylo tak propracované, jak by si zaslužilo, připadalo mi to skoro až narychlo zpíchnuté (v první sérii mafiánský a akční díl byl v té dvacetiminutovce s přehledem zparodován a rozpitván, tady tohle mělo jen jakous takous kostru a pár vtípků). Druhá série je zatím hezká, nic víc. Ale to není vůbec problém, protože první měla taky rozjezd jakž takž hezký a nakonec z toho byla komediální pecka, kterou si pouštím několikrát.
0 0
reagovat

verbst

reagoval sem na Event
554002
reagoval sem na Event
verbst
0 0
reagovat

30 Rock

Pri najnovsom dieli som si uvedomil dve veci - ako velmi tu show milujem a ze jej humor nefunguje so zivym smejucim sa obecenstvom a je to len dobre.
554001
Pri najnovsom dieli som si uvedomil dve veci - ako velmi tu show milujem a ze jej humor nefunguje so zivym smejucim sa obecenstvom a je to len dobre.
30 Rock
0 0
reagovat

xxendxx

Just give it some time... ;)
554000
Just give it some time... *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

verbst

ani moc ne...
553999
ani moc ne...
verbst
0 0
reagovat

Community

Zdá se to neuvěřitelné, ale tenhle díl šlape hodně na paty Modern Warfare dílu. GENIÁLNÍ ! ! ! :D :D :D :D :D
553998
Zdá se to neuvěřitelné, ale tenhle díl šlape hodně na paty Modern Warfare dílu. GENIÁLNÍ ! ! ! *:D* *:D* *:D* *:D* *:D*
Community
0 0
reagovat
Kouká někdo na The Event? Stojí to za to? Je to dobrý?
553995
Kouká někdo na The Event? Stojí to za to? Je to dobrý?
0 0
reagovat

vardant

jsem se upsal. az si me opravil, tak jsem si uvedomil jaky trapas jsem zpusobil:)
553994
jsem se upsal. az si me opravil, tak jsem si uvedomil jaky trapas jsem zpusobil*:)*
vardant
0 0
reagovat
Neřekl bych, že "nascar" díl SP byl horší než "jersey shore" epizoda, spíš naopak.. jediný vtipný v novym díle byla snooki haha.. jinak nascar na plný čáře zvítězil.. he's a real champ all right :)
553993
Neřekl bych, že "nascar" díl SP byl horší než "jersey shore" epizoda, spíš naopak.. jediný vtipný v novym díle byla snooki haha.. jinak nascar na plný čáře zvítězil.. he's a real champ all right :)
0 0
reagovat
díky, tak to napravim ;)
553991
díky, tak to napravim *;)*
0 0
reagovat

Memphis

Propásl jsi právě ty nejlepší sérky z House:)
553989
Propásl jsi právě ty nejlepší sérky z House:)
Memphis
0 0
reagovat
Memphis : první a poslední tři díly z každé série, v šesté je taky super díl : wilson samotný, Cuddy a House s Cuddy na konferenci. přeskakovat díly je ale docela prasárna, house není CSI :))
553987
Memphis : první a poslední tři díly z každé série, v šesté je taky super díl : wilson samotný, Cuddy a House s Cuddy na konferenci. přeskakovat díly je ale docela prasárna, house není CSI *:))*
0 0
reagovat
Znáte někdo důvod proč bude mít Fringe měsíční přestávku ??
553986
Znáte někdo důvod proč bude mít Fringe měsíční přestávku ??
0 0
reagovat
Castle zatím nejlepší díl nový řady, SP taky dobrý ("It's a Jersey thing :D),

jinak dohánim House, sedmá sérka zatim hodně slušná, může mi někdo říct jak si proti ní stojí starší díly? skončil jsem někdy během čtvrtý série a chtěl bych přednostně sjet to nejzajímavější, čas se krátí... a nějaká kontinualita je mi celkem ukradená...
553985
Castle zatím nejlepší díl nový řady, SP taky dobrý ("It's a Jersey thing *:D*), jinak dohánim House, sedmá sérka zatim hodně slušná, může mi někdo říct jak si proti ní stojí starší díly? skončil jsem někdy během čtvrtý série a chtěl bych přednostně sjet to nejzajímavější, čas se krátí... a nějaká kontinualita je mi celkem ukradená...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist