Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53321 - 53340 Napsat příspěvek
Mně taky, a ani ty předcházející z poslední řady nebyly žádnej zázrak.
554783
Mně taky, a ani ty předcházející z poslední řady nebyly žádnej zázrak.
0 0
reagovat
Mne naopak tento diel TBBT prišiel trochu slabší ako predchádzajúce. Ale stále fajn.
554767
Mne naopak tento diel TBBT prišiel trochu slabší ako predchádzajúce. Ale stále fajn.
0 0
reagovat

RainMakeR

Hit troll with axe, hit troll with axe, hit troll with axe ..... :D

Musím se přidat, TBBT byl vážně super, málem jsem spadl smíchy ze židle .. :D
554762
Hit troll with axe, hit troll with axe, hit troll with axe ..... *:D* Musím se přidat, TBBT byl vážně super, málem jsem spadl smíchy ze židle .. *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat
zahoď sekeru :)))
554752
zahoď sekeru :)))
0 0
reagovat

RainMakeR

Spadla z koňa, a ten jej dupol na nohu, tak sa z toho lieči.
554750
Spadla z koňa, a ten jej dupol na nohu, tak sa z toho lieči.
RainMakeR
0 0
reagovat
brečím smíchy po 6 dílu BBT 4 řady to je prostě něco neuvěřitelnýho ten díl prostě valil od začátku do konce snad nejvíc nabitej díl zatím ze 4 řady

btw nevíte kde je Penny ? ?:-(((
554748
brečím smíchy po 6 dílu BBT 4 řady to je prostě něco neuvěřitelnýho ten díl prostě valil od začátku do konce snad nejvíc nabitej díl zatím ze 4 řady btw nevíte kde je Penny ? ?:-(((
0 0
reagovat
supernatural :o:o
554736
supernatural *:o**:o*
0 0
reagovat
bude
554731
bude
0 0
reagovat
Bude někdo z titulkářů dělat titulky k The Walking Dead?
554728
Bude někdo z titulkářů dělat titulky k The Walking Dead?
0 0
reagovat
říkal jsem si co je s Penny - ">link každopádně, na to že to byl dneska rychle zpíchnutej díl, tak paráda :+

p.s. link Wolowitz musí slintat :D (jinak ten posun ve vývoji je parádní, ještě před 10 lety tu byl jen mrkající asimo)
554720
říkal jsem si co je s Penny - http://www.youtube.com/watch?v=EIKY32rzpw4*:-* každopádně, na to že to byl dneska rychle zpíchnutej díl, tak paráda *:+* p.s. http://www.youtube.com/watch?v=cFVlzUAZkHY&feature=player_embedded#! Wolowitz musí slintat *:D* (jinak ten posun ve vývoji je parádní, ještě před 10 lety tu byl jen mrkající asimo)
0 0
reagovat
Sigi: Tak to jsme na tom dva. Taky jsem byl přesvědčen, že to bude špatné ale to jsem se docela spletl, na můj nejoblíbeněší seriál o upírech to sice nemá ale i tak celkem spokojenost. Jinak, TVD je samozřejmě mnohonásobně lepší než ta otřesná "emohomo" zrůdnost. :D
554702
Sigi: Tak to jsme na tom dva. Taky jsem byl přesvědčen, že to bude špatné ale to jsem se docela spletl, na můj nejoblíbeněší seriál o upírech to sice nemá ale i tak celkem spokojenost. Jinak, TVD je samozřejmě mnohonásobně lepší než ta otřesná "emohomo" zrůdnost. *:D*
0 0
reagovat
Počkej si na druhou řadu, tam teprve něco uvidíš ;)

Jinak je to podle knížek, které vznikly daleko dříve, takže se není co divit.
554701
Počkej si na druhou řadu, tam teprve něco uvidíš *;)* Jinak je to podle knížek, které vznikly daleko dříve, takže se není co divit.
0 0
reagovat
OK, ve slabé chvilce jsem začal sledovat The Vampire Diaries a ono to není v pozdějších dílech vůbec špatný a dokonce to je zábavné :D pro mě překvápko roku pže jsem čekal odvar z té Emo sračky, které nemůžu přijít na jméno ...
554700
OK, ve slabé chvilce jsem začal sledovat The Vampire Diaries a ono to není v pozdějších dílech vůbec špatný a dokonce to je zábavné *:D* pro mě překvápko roku pže jsem čekal odvar z té Emo sračky, které nemůžu přijít na jméno ...
0 0
reagovat
HIMYM a 6. série utrpení. A to jsem si myslel, že po páté už nemůžou jít více dolů.
554686
HIMYM a 6. série utrpení. A to jsem si myslel, že po páté už nemůžou jít více dolů.
0 0
reagovat
Jasně no, tohle zas jedno z témat které záleží na člověku samotném .. . Takže dej bože za seriály které aspoň pobaví, kdyby se měl každý dívat na brazilskou telenovelu, nevím jestli by počet psychiatrických léčeben v ČR byl dostatečný. :+
554657
Jasně no, tohle zas jedno z témat které záleží na člověku samotném .. . Takže dej bože za seriály které aspoň pobaví, kdyby se měl každý dívat na brazilskou telenovelu, nevím jestli by počet psychiatrických léčeben v ČR byl dostatečný. *:+*
0 0
reagovat

zahron

sak aj strata casu patri k zivotu, nemoze mat vsetko v zivote pragmaticky zmysel 8)
554656
sak aj strata casu patri k zivotu, nemoze mat vsetko v zivote pragmaticky zmysel *8)*
zahron
0 0
reagovat

zahron

+ a - neresim, protoze sleduju HODNE serialu. Ale uz to tu padlo nescetnekrat, ze ty lidi si neuvedomujou, ze kdyz se to rozpocita, tak to vychazi na 2-3 hodky denne... a to je mnohokran o dost min, nez zabijou televizi oni
554652
+ a - neresim, protoze sleduju HODNE serialu. Ale uz to tu padlo nescetnekrat, ze ty lidi si neuvedomujou, ze kdyz se to rozpocita, tak to vychazi na 2-3 hodky denne... a to je mnohokran o dost min, nez zabijou televizi oni
zahron
0 0
reagovat

xxendxx

plus a mínus ? Já vidím spíše to mínus .. :D Všichni kterým říkám jak jsou seriály cool mi říkají že to je ztráta času, a přitom dělají věci který mě připadají už jako úplná a totální ztráta času - tak kdo je tu pak divnej .. ?)
554650
plus a mínus ? Já vidím spíše to mínus .. *:D* Všichni kterým říkám jak jsou seriály cool mi říkají že to je ztráta času, a přitom dělají věci který mě připadají už jako úplná a totální ztráta času - tak kdo je tu pak divnej .. *?)*
xxendxx
0 0
reagovat
Oprava v utorok.:))
554647
Oprava v utorok.*:))*
0 0
reagovat
Inak vcera zacala tretia seria In Treatment. Pre tych co by si to nevsimli.:)
554646
Inak vcera zacala tretia seria In Treatment. Pre tych co by si to nevsimli.*:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist