Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53321 - 53340 Napsat příspěvek

JUSTIFIED?

Sleduje to niekto? Vyzerá to maximálne lákavo.
561350
Sleduje to niekto? Vyzerá to maximálne lákavo.
JUSTIFIED?
0 0
reagovat

Tisíc a jedna noc

Tak co říkáte na dnešní díl? Konečně se tam začlo něco dít a hlavní zápletka se začíná rozjíždět... :D
561349
Tak co říkáte na dnešní díl? Konečně se tam začlo něco dít a hlavní zápletka se začíná rozjíždět... *:D*
Tisíc a jedna noc
0 0
reagovat

Memphis

Větší DOF, lepší kresba detailů a jiný nasvícení scény (nevyžaduje tolik světla) + celkem specifický ostření... asi... proto se ptám :D
561348
Větší DOF, lepší kresba detailů a jiný nasvícení scény (nevyžaduje tolik světla) + celkem specifický ostření... asi... proto se ptám *:D*
Memphis
0 0
reagovat

Nameless

Jak se to pozná? :D
561347
Jak se to pozná? *:D*
Nameless
0 0
reagovat

House 7x11

Zdálo se mi to nebo byl zase natáčenej aspon z části zrcadlovkou?
561346
Zdálo se mi to nebo byl zase natáčenej aspon z části zrcadlovkou?
House 7x11
0 0
reagovat

Chuck

Možné SPOILERY - jako samozřejmě všecko po druhé řadě, kde zničili Kruh(nebo jak se ta první organizace jmenovaa), je natahovačka, ale doteď mě to tak nějak bavilo. I ta čtvrtá řada, Bond a Sarrah Connor byli v klidu. Ale minulej díl tak nějak ten celej rodinnej příběh uzavřel a už to nemá moc o čem bejt. Doufám že nebudou dalších nměkolik řad o tom jak se hleda rodiče Sary W. . Jako chápu, že za prachy je v Praze dům ( v malibu asi třeba taky) , ale tenhle díl by šílenej. Jediný pozitivum byla nazážka na 127 hodin, doufám že to tak mělo bejt, ale jinak bída. ideální by bylo kdyby dojeli těch cc a5 dílů tyhle serie a v nějakých superparodickym komediálním duchu a pak skončit.
561345
Možné SPOILERY - jako samozřejmě všecko po druhé řadě, kde zničili Kruh(nebo jak se ta první organizace jmenovaa), je natahovačka, ale doteď mě to tak nějak bavilo. I ta čtvrtá řada, Bond a Sarrah Connor byli v klidu. Ale minulej díl tak nějak ten celej rodinnej příběh uzavřel a už to nemá moc o čem bejt. Doufám že nebudou dalších nměkolik řad o tom jak se hleda rodiče Sary W. . Jako chápu, že za prachy je v Praze dům ( v malibu asi třeba taky) , ale tenhle díl by šílenej. Jediný pozitivum byla nazážka na 127 hodin, doufám že to tak mělo bejt, ale jinak bída. ideální by bylo kdyby dojeli těch cc a5 dílů tyhle serie a v nějakých superparodickym komediálním duchu a pak skončit.
Chuck
0 0
reagovat

Chuck - diskuze

Já jsem s tím skončil s koncem loňskýho roku a Morganem jako McClanem, hezký moment v jinak rozplizlém ničem...
561344
Já jsem s tím skončil s koncem loňskýho roku a Morganem jako McClanem, hezký moment v jinak rozplizlém ničem...
Chuck - diskuze
0 0
reagovat

Taky názor k Tisíci a jedené noci

PŘEVZATO:

Hubert Pavelek
jsou tomu asi tři roky, co jsem se vzdal TV, myslím že ani nevím jak se ta, kterou máme doma, zapíná... Proto mě nějaká turecká telenovela nemůže vyvést z míry, když ani nevím, co tam místo ní bylo předtím :-) doporučuji, udělejte to jako já :-)
561343
PŘEVZATO: Hubert Pavelek jsou tomu asi tři roky, co jsem se vzdal TV, myslím že ani nevím jak se ta, kterou máme doma, zapíná... Proto mě nějaká turecká telenovela nemůže vyvést z míry, když ani nevím, co tam místo ní bylo předtím :-) doporučuji, udělejte to jako já :-)
Taky názor k Tisíci a jedené noci
0 0
reagovat

Chuck diskuze

No já to jako protahování neberu, samozřejme nechci aby se ztoho stala turecká telenovela, ale v poslední řadě jsem si všiml že scénaře už jsou celkem dobře vybroušené, už přišli nato jak správně kombinovat všechny charaktery aby to bylo vtipné - což řekněme si narovinu ve čtvrté řadě to není teda žádný boží dílo, ale myslím že pátá bude, a mě by sedla - ale už jako vážně poslední :)
561341
No já to jako protahování neberu, samozřejme nechci aby se ztoho stala turecká telenovela, ale v poslední řadě jsem si všiml že scénaře už jsou celkem dobře vybroušené, už přišli nato jak správně kombinovat všechny charaktery aby to bylo vtipné - což řekněme si narovinu ve čtvrté řadě to není teda žádný boží dílo, ale myslím že pátá bude, a mě by sedla - ale už jako vážně poslední *:)*
Chuck diskuze
0 0
reagovat
Jj, i mě poslední chuck přijde jako pěkná natahovaná, je doufám tahle série poslední? Protože tam fakt zakončili všechno, co šlo, po svatbě už nevidím důvod pokračovat:)
561339
Jj, i mě poslední chuck přijde jako pěkná natahovaná, je doufám tahle série poslední? Protože tam fakt zakončili všechno, co šlo, po svatbě už nevidím důvod pokračovat:)
0 0
reagovat
ja jsem v polovine treti rady a zatim se mi zda nejlepsi, takze asi ne, ze po prvni to melo skoncit :D
561338
ja jsem v polovine treti rady a zatim se mi zda nejlepsi, takze asi ne, ze po prvni to melo skoncit *:D*
0 0
reagovat
šlo to do sra*ek jak do toho zamíchali jeho mámu. :-
561334
šlo to do sra*ek jak do toho zamíchali jeho mámu. *:-*
0 0
reagovat
Měli to skončit po 1. řadě :D
561333
Měli to skončit po 1. řadě :D
0 0
reagovat
Taky už mi to začíná lézt na nervy. Mám pocit, že už zase nemají ponětí, jak pokračovat.

Možná by bylo načase ten seriál tentokrát opravdu ukončit.
561332
Taky už mi to začíná lézt na nervy. Mám pocit, že už zase nemají ponětí, jak pokračovat. Možná by bylo načase ten seriál tentokrát opravdu ukončit.
0 0
reagovat

Chuck

Jeden z nejblbších dílů. Zbytečná natahovaná, měli to skončit minule...
561328
Jeden z nejblbších dílů. Zbytečná natahovaná, měli to skončit minule...
Chuck
0 0
reagovat

Vardant

Aha, špatně jsem to pochopil z myepisodes.com
561310
Aha, špatně jsem to pochopil z myepisodes.com
Vardant
0 0
reagovat

vychova rodicu

ja zatim mamku vychovavam serialama castle a white collar. v budoucnu mam v planu nasadit life a pak prejit na cougar town.
561273
ja zatim mamku vychovavam serialama castle a white collar. v budoucnu mam v planu nasadit life a pak prejit na cougar town.
vychova rodicu
0 0
reagovat

hitrádio Orion - důchodce Kachlička

dneska volal na turecké velvyslanectví zeptat se, jak že ta turecká telenova skončí a dozvěděl se to :D:D:D jsem skoro nebyl schopný jet rovně jak jsem se válel smíchy :D
561272
dneska volal na turecké velvyslanectví zeptat se, jak že ta turecká telenova skončí a dozvěděl se to *:D**:D**:D* jsem skoro nebyl schopný jet rovně jak jsem se válel smíchy *:D*
hitrádio Orion - důchodce Kachlička
0 0
reagovat
A všichni už z minula víme jak to dopadne. Jakmile skončí jedna, tak přijde druhá.
561271
A všichni už z minula víme jak to dopadne. Jakmile skončí jedna, tak přijde druhá.
0 0
reagovat
cim castejsie, tym skor sa im minu diely
561270
cim castejsie, tym skor sa im minu diely
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se