Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53341 - 53360 Napsat příspěvek

Snipsley

Už celé měsíce předsvědčuju na Cougar Town, Matku nebo Californication - ale zatím jsem ji donutil jen k Trpaslíkovi :D:D
561258
Už celé měsíce předsvědčuju na Cougar Town, Matku nebo Californication - ale zatím jsem ji donutil jen k Trpaslíkovi *:D**:D*
Snipsley
0 0
reagovat
Já mamku naučil i na Top Gear a Californication 8):D
561257
Já mamku naučil i na Top Gear a Californication *8)**:D*
0 0
reagovat

Bachy

Tak, tak. A rodiče si musíte vychovat... U nás mamka pravidelně sleduje HIMYM, TBBT, Doctor Who, Dextera.. ;)
561256
Tak, tak. A rodiče si musíte vychovat... U nás mamka pravidelně sleduje HIMYM, TBBT, Doctor Who, Dextera.. *;)*
Bachy
0 0
reagovat

ad Nova turecký shit

Kde jsou ty časy Hospody. člověk si toho hned cení víc :)
561255
Kde jsou ty časy Hospody. člověk si toho hned cení víc :)
ad Nova turecký shit
0 0
reagovat
Já nechápu, proč o tom vůbec mluvíte. Já se o něčem takovém dozvěděl až od vás, jak je to úspěšný taky od vás. Jéžiš, prostě nasadím ignoraci a hotovo.
561252
Já nechápu, proč o tom vůbec mluvíte. Já se o něčem takovém dozvěděl až od vás, jak je to úspěšný taky od vás. Jéžiš, prostě nasadím ignoraci a hotovo.
0 0
reagovat
No sic tu diskuzí hejbe Šeherezáda, ale dnešní HIMYM bylo fakt povedený:+. Takhle má vypadat romantika ne jak nějakej připitomělej tureckej shit
561251
No sic tu diskuzí hejbe Šeherezáda, ale dnešní HIMYM bylo fakt povedený*:+*. Takhle má vypadat romantika ne jak nějakej připitomělej tureckej shit
0 0
reagovat
zvedavosti nove zvetsujou kolace jen lidi s peoplemetrama, takze ja si muzu bejt zvedavej jak chci
561248
zvedavosti nove zvetsujou kolace jen lidi s peoplemetrama, takze ja si muzu bejt zvedavej jak chci
0 0
reagovat
u nás našťastie nemá telenovely kto pozerať, mamku sme odnaučili :D
561247
u nás našťastie nemá telenovely kto pozerať, mamku sme odnaučili *:D*
0 0
reagovat

st39.6 a ostatní

To nevíte, že tou svou pitomou zvědavostí zvětšujete Nově koláče? Většina lidí, co to sleduje začínala "jen ze zvědavosti"...

Jinak já sem rád, že sme asi jedna z mála domácností, kam žádná telenovela nesmí... Teda pokud není z produkce ČT. Ale člověk se dneska spokojí s málem.
561245
To nevíte, že tou svou pitomou zvědavostí zvětšujete Nově koláče? Většina lidí, co to sleduje začínala "jen ze zvědavosti"... Jinak já sem rád, že sme asi jedna z mála domácností, kam žádná telenovela nesmí... Teda pokud není z produkce ČT. Ale člověk se dneska spokojí s málem.
st39.6 a ostatní
0 0
reagovat
sakra, ja se na to musim mrknout, kdyz je kolem toho takovej flame :D
561244
sakra, ja se na to musim mrknout, kdyz je kolem toho takovej flame :D
0 0
reagovat
V ničom, len mali Panelák a Ordinácia prestávku a stádo sa potrebovalo dívať na nejakú pravidelnú kokotinu.
561243
V ničom, len mali Panelák a Ordinácia prestávku a stádo sa potrebovalo dívať na nejakú pravidelnú kokotinu.
0 0
reagovat
A kvoli comu je to teda taky hit? V com je to ine nez normalne telenovely?
561242
A kvoli comu je to teda taky hit? V com je to ine nez normalne telenovely?
0 0
reagovat

Tisíc a jedna noc

Nielenže je to hovadina, ale kvôli tomu dokonca v rodine vyvolávame také menšie konflikty, presnejšie ja som ten čo ich vyvoláva. 8):)
561240
Nielenže je to hovadina, ale kvôli tomu dokonca v rodine vyvolávame také menšie konflikty, presnejšie ja som ten čo ich vyvoláva. *8)**:)*
Tisíc a jedna noc
0 0
reagovat

Tisíc a jedna noc

U nás kvôli tomu na neskorší čas presúvajú aj Ordináciu v Ružovej záhrade, najsledovanejší domáci seriál vôbec.
561238
U nás kvôli tomu na neskorší čas presúvajú aj Ordináciu v Ružovej záhrade, najsledovanejší domáci seriál vôbec.
Tisíc a jedna noc
0 0
reagovat

Bedlam

Btw, ten Bedlam se vysílá dneska - 1. díl. Tudíž ho někdo předtím nemohl už vidět.
561237
Btw, ten Bedlam se vysílá dneska - 1. díl. Tudíž ho někdo předtím nemohl už vidět.
Bedlam
0 0
reagovat
Koncim, vypinam, to stacilo...
561231
Koncim, vypinam, to stacilo...
0 0
reagovat
Tak ted jsem to omylem zapnul a to si fakt delaji prd... Nejen, ze uz podle uvodnich titulek to bude fakt stat za to, ale oni v dnesni dobe neco koupi na x.mesicu pro prime time a ani to neni 16:9?? To je pro mne vrchol 8)
561230
Tak ted jsem to omylem zapnul a to si fakt delaji prd... Nejen, ze uz podle uvodnich titulek to bude fakt stat za to, ale oni v dnesni dobe neco koupi na x.mesicu pro prime time a ani to neni 16:9?? To je pro mne vrchol *8)*
0 0
reagovat
kdybych se u toho serialu kurvil, zaslouzim si spis metal :-P ... a ty to trochu klidni
561229
kdybych se u toho serialu kurvil, zaslouzim si spis metal :-P ... a ty to trochu klidni
0 0
reagovat
Lidstvo si zaslouží nukleární válku, když místo, aby koukalo na Die Hard 4.0, tak se kurví u Pičazády.:(
561228
Lidstvo si zaslouží nukleární válku, když místo, aby koukalo na Die Hard 4.0, tak se kurví u Pičazády.*:(*
0 0
reagovat
Whoopi Goldberg? :o:D
561219
Whoopi Goldberg? *:o**:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se