Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53341 - 53360 Napsat příspěvek

TBBT 4x22

Amy začína byť znova neskutočne otravná. Ale Sheldon a Rajesh :D:+
566300
Amy začína byť znova neskutočne otravná. Ale Sheldon a Rajesh *:D**:+*
TBBT 4x22
0 0
reagovat

Fringe

WTF? :D
566299
[spoiler]WTF? *:D*[/spoiler]
Fringe
0 0
reagovat

TBBT

"Ta-dááá!" :D
566289
"Ta-dááá!" *:D*
TBBT
0 0
reagovat
Jo, Community super! :))
566257
Jo, Community super! *:))*
0 0
reagovat
Community peckovní, i když jsem se bál, že se na podobné téma vyčerpali posledně, ten díl mě přesvědčil o opaku a bylo mi líto, že to má jen 20 minut.

Zároveň bych chtěl pochválit poslední Justified, kdy ten seriál dosáhl na na svůj vrchol:+
566255
Community peckovní, i když jsem se bál, že se na podobné téma vyčerpali posledně, ten díl mě přesvědčil o opaku a bylo mi líto, že to má jen 20 minut. Zároveň bych chtěl pochválit poslední Justified, kdy ten seriál dosáhl na na svůj vrchol*:+*
0 0
reagovat
Naprosto bezkonkurenční Community A málem jsem se posral když tam vešel SAWYER!!! To je bezchybnost sama!
566254
Naprosto bezkonkurenční [b]Community[/b] A málem jsem se posral když tam vešel [spoiler]SAWYER!!![/spoiler] To je bezchybnost sama!
0 0
reagovat
Nie som nejaky zapaleny fanda The Vampire Diaries, ale co predvadzaju posledne tyzdne, to je VYBORNE. Plus najnovsia epizoda je velmi Whedonovska co sa postav tyka.:D To plati aj pre NIKITU.

Inak je to celkom sranda, ale zo vsetkych tych serialov, ktore pozeravam , a ze je ich pozehnane, sa kazdy tyzden najviac tesim na Cougar Town. Urcite nie je najlepsi, ale taku pohodu, co vyzaruje, to je snad trestne.
566246
Nie som nejaky zapaleny fanda The Vampire Diaries, ale co predvadzaju posledne tyzdne, to je VYBORNE. Plus najnovsia epizoda je velmi Whedonovska co sa postav tyka.*:D* To plati aj pre NIKITU. Inak je to celkom sranda, ale zo vsetkych tych serialov, ktore pozeravam , a ze je ich pozehnane, sa kazdy tyzden najviac tesim na Cougar Town. Urcite nie je najlepsi, ale taku pohodu, co vyzaruje, to je snad trestne.
0 0
reagovat
Community - naprostej nářez...... nemůžu se dočkat dalšího dílu :+:+8)
566230
[b]Community [/b]- naprostej nářez...... nemůžu se dočkat dalšího dílu *:+**:+**8)*
0 0
reagovat
Community! :+ Awesomesauce 8)
566220
Community! *:+* Awesomesauce *8)*
0 0
reagovat
Todd and the Book of Pure Evil dosralo 2. serii... woohoo :) Pro ty co neznají, tak doporučuju.
566170
Todd and the Book of Pure Evil dosralo 2. serii... woohoo :) Pro ty co neznají, tak doporučuju.
0 0
reagovat

Ferguson

Michael Clarke Duncan Perfektní! Nejlepší za poslední dobu! :+
566169
[link="http://www.youtube.com/watch?v=m10onL7-y9Y&feature=related"]Michael Clarke Duncan[/link] Perfektní! Nejlepší za poslední dobu! *:+*
Ferguson
0 0
reagovat
Sci-fi seriálů pár ještě je, ale ve vesmíru se neodehrává bohužel žádný. Jinak se chystá snad jen Battlestar Galactica: Blood & Chrome. Ostatní se odehrává na Zemi.
566137
Sci-fi seriálů pár ještě je, ale ve vesmíru se neodehrává bohužel žádný. Jinak se chystá snad jen Battlestar Galactica: Blood & Chrome. Ostatní se odehrává na Zemi.
0 0
reagovat

SGU

poslední scifi serial a oni ho zaříznou :-(( chjo

nevíte jestli se chystá něco novýho v žánru vesmírné scifi ???
566141
poslední scifi serial a oni ho zaříznou :-(( chjo nevíte jestli se chystá něco novýho v žánru vesmírné scifi ???
SGU
0 0
reagovat

SGU

Tak až teď mi opravdu došlo, že mi ten seriál bude dost chybět... Parádní díl.
566136
Tak až teď mi opravdu došlo, že mi ten seriál bude dost chybět... Parádní díl.
SGU
0 0
reagovat

Stargate Universe

Skvělý díl, ukázka toho, co ten seriál mohl být. Skutečně tleskám
566121
Skvělý díl, ukázka toho, co ten seriál mohl být. Skutečně tleskám
Stargate Universe
0 0
reagovat
Castle je libovýdveřní scéna byla příjemná a Cate v bikinách... no yummy
566106
Castle je libový[spoiler]dveřní scéna byla příjemná a Cate v bikinách... no yummy[/spoiler]
0 0
reagovat

Castle

Purcell to krapet kazil, ten konec by zahrála líp moje sestra... Ale ta Kate! :o:+ To je prostě nářez! Bazén FTW! Při scéně v pokoji jsem málem křičel na monitor "Tak už kurva dělějte!" a konec v letadle už to snad dotáhne do konce!
566103
Purcell to krapet kazil, ten konec by zahrála líp moje sestra... Ale ta Kate! *:o**:+* To je prostě nářez! Bazén FTW! Při scéně v pokoji jsem málem křičel na monitor "Tak už kurva dělějte!" a konec v letadle už to snad dotáhne do konce!
Castle
0 0
reagovat
yop, SGU bylo naprosto skvely, i kdyz me to postavani dronu na ulici trochu s*alo :D
566051
yop, SGU bylo naprosto skvely, i kdyz me to postavani dronu na ulici trochu s*alo *:D*
0 0
reagovat
vymecne musim relativne souhlasit... novej hymim byl o poznani min tragickej, nez jindy... mozna bych se odvazil epizodu oznacit i za dobrou...

Vyborna byla naopak nova epka SGU, ktera snad od oznameni zruseni serialu nemela vylozene spatnej dil... o to vic to nastve.

Novej mad love veskrze prumerny

House taky takovej prumer, jediny co vylozene potesilo je Hank z Terriers, jakozto novej pacient
566050
vymecne musim relativne souhlasit... novej hymim byl o poznani min tragickej, nez jindy... mozna bych se odvazil epizodu oznacit i za dobrou... Vyborna byla naopak nova epka SGU, ktera snad od oznameni zruseni serialu nemela vylozene spatnej dil... o to vic to nastve. Novej mad love veskrze prumerny House taky takovej prumer, jediny co vylozene potesilo je Hank z Terriers, jakozto novej pacient
0 0
reagovat
Dobrej HIMYM. Perfektně nahláškovanej, a vůbec. Po dlouhé době koukatelný.
566048
Dobrej HIMYM. Perfektně nahláškovanej, a vůbec. Po dlouhé době koukatelný.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se