Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53301 - 53320 Napsat příspěvek

The Joker

Je pravda, že ten seriál už nie je čo býval. V prvých štyroch až piatich sériách to bol pre mňa dokonalý sitcom, kde som sa smial minimálne raz za minútu a brutálny smiech tiež nebol ničím ojedinelým. :) Ja som začal trpieť vtedy, keď tam bol Idris Elba a trvalo to zhruba nejak do polovice šiestej série. A k dokonalosti sa to už nedokázalo vrátiť, ale super to podľa mňa je stále, aj keď je tam už trochu viac emocionálnych vsuviek ako by som čakal. A regulérny dej sa vyvíja v siedmej sérii tak, že som s tým spokojný. Takže :+
561380
Je pravda, že ten seriál už nie je čo býval. V prvých štyroch až piatich sériách to bol pre mňa dokonalý sitcom, kde som sa smial minimálne raz za minútu a brutálny smiech tiež nebol ničím ojedinelým. *:)* Ja som začal trpieť vtedy, keď tam bol Idris Elba a trvalo to zhruba nejak do polovice šiestej série. A k dokonalosti sa to už nedokázalo vrátiť, ale super to podľa mňa je stále, aj keď je tam už trochu viac emocionálnych vsuviek ako by som čakal. A regulérny dej sa vyvíja v siedmej sérii tak, že som s tým spokojný. Takže *:+*
The Joker
0 0
reagovat

Nova

Pánové, já nechci nějako rejpat... ale neodpustím si to 8)

Já vám to říkal :D
561379
Pánové, já nechci nějako rejpat... ale neodpustím si to *8)* Já vám to říkal *:D*
Nova
0 0
reagovat
kyller: Celá sedmá řada super? IMHO spíše ukázka nevtipnosti, zbytečnosti... Už se tam dokonce ani nepářou s takovými "drobnostmi" jako že o vánočním dílu jdou v pozadí vidět stromy pokryté zeleným listím apod. Od té doby, co si zazpívali I Try a mihl se se tam Olyphant, tak jako fakt regulérně trpím. Ten seriál jsem měl opravdu hodně rád, ale už delší dobu padá na dno. :-:-
561375
kyller: Celá sedmá řada super? IMHO spíše ukázka nevtipnosti, zbytečnosti... Už se tam dokonce ani nepářou s takovými "drobnostmi" jako že o vánočním dílu jdou v pozadí vidět stromy pokryté zeleným listím apod. Od té doby, co si zazpívali I Try a mihl se se tam Olyphant, tak jako fakt regulérně trpím. Ten seriál jsem měl opravdu hodně rád, ale už delší dobu padá na dno. *:-**:-*
0 0
reagovat

Disketa

Jasne, takze to vlastne bylo uspesne a muzou si gratulovat, na druhou stranu se na to divalo 800tisic duchodcu a tem to muzou davat i v tech 17:30, genialni :D
561374
Jasne, takze to vlastne bylo uspesne a muzou si gratulovat, na druhou stranu se na to divalo 800tisic duchodcu a tem to muzou davat i v tech 17:30, genialni *:D*
Disketa
0 0
reagovat

The Office

Najnovšia časť super, tak ako celá siedma séria. A hlavne Kevin bodoval perfektnými hláškami :D:D:D
561373
Najnovšia časť super, tak ako celá siedma séria. A hlavne Kevin bodoval perfektnými hláškami *:D**:D**:D*
The Office
0 0
reagovat

Tisíc a jedna noc

Tahle tisková zpráva je ještě větší WTF než momenty vypíchnuté Karlem. link :D
561371
Tahle tisková zpráva je ještě větší WTF než momenty vypíchnuté Karlem. http://www.gorilla.cz/article/9782-tisc-a-jedna-noc-nova-pesouv-seril-do-jinho-asu.html *:D*
Tisíc a jedna noc
0 0
reagovat
Tak to hned ten vikend zprijmenili. Jeste, ze to vydrzelo tak kratce, bylo to zoufale, jak jsem psal, zapnul jsem to omylem a vydrzel cca 4min, to fakt neslo! Diky za to
561370
Tak to hned ten vikend zprijmenili. Jeste, ze to vydrzelo tak kratce, bylo to zoufale, jak jsem psal, zapnul jsem to omylem a vydrzel cca 4min, to fakt neslo! Diky za to
0 0
reagovat
"Ano, 20.00 je sice prime-time, ale myslíme si, že správný čas pro telenovelu je 17.30. Nedomníváme se, že to je horší čas a doufáme, že si i v tomto čase seriál Tisíc a jedna noc najde své diváky," - Tak proč ho ku*va dávaly v prime-timeu? :D

Podle nich pořad sledovaly nejen ženy. Oblíbili si ho prý i muži a teenageři do 12 let. - To je hlod za hlodem :)

Jako tím přesunem na poslední chvíli naštvou hodně lidí... A patří jim to ?)
561372
"Ano, 20.00 je sice prime-time, ale myslíme si, že správný čas pro telenovelu je 17.30. Nedomníváme se, že to je horší čas a doufáme, že si i v tomto čase seriál Tisíc a jedna noc najde své diváky," - Tak proč ho ku*va dávaly v prime-timeu? *:D* Podle nich pořad sledovaly nejen ženy. Oblíbili si ho prý i muži a teenageři do 12 let. - To je hlod za hlodem *:)* Jako tím přesunem na poslední chvíli naštvou hodně lidí... A patří jim to *?)*
0 0
reagovat
imo to tak planovali celou dobu a tim primetimem udelali jen velkej bordel v mediich (a prinutili treba primu pozmenit svuj program). protoze je nesmysl, aby obetovali primetime nejaky telenovele, misto tak velkyho a drahyho formatu jako jsou superstar nebo vlastni tvorby ... a nejelepsi je, ze se serialu v prime-time darilo a takhle si "koupej" divaky jeste pred svym nejsledovanejsim poradem - televiznima novinama
561369
imo to tak planovali celou dobu a tim primetimem udelali jen velkej bordel v mediich (a prinutili treba primu pozmenit svuj program). protoze je nesmysl, aby obetovali primetime nejaky telenovele, misto tak velkyho a drahyho formatu jako jsou superstar nebo vlastni tvorby ... a nejelepsi je, ze se serialu v prime-time darilo a takhle si "koupej" divaky jeste pred svym nejsledovanejsim poradem - televiznima novinama
0 0
reagovat

Šeherezáda

[link] Tak to jim to v tom prime timeu dlouho nevydrželo.:D Sám jsem to tak brzo nečekal..:+
561368
[link="http://www.novinky.cz/kultura/224999-turecka-telenovela-v-cesku-neuspela-nova-ji-presouva-na-podvecer.html"][link][/link] Tak to jim to v tom prime timeu dlouho nevydrželo.*:D* Sám jsem to tak brzo nečekal..*:+*
Šeherezáda
0 0
reagovat

Justified

a navic je tam Walton Goggins (Shane ze Shieldu) jako vidláckej nácko-hlavní-záporák :)
561364
a navic je tam Walton Goggins (Shane ze Shieldu) jako vidláckej nácko-hlavní-záporák :)
Justified
0 0
reagovat
Díky vám všem. :)
561359
Díky vám všem. *:)*
0 0
reagovat
jop, proto je taky pouzivaj :)
561358
jop, proto je taky pouzivaj :)
0 0
reagovat

stčko

Jo, v dnešním díle mě to prostě jen trko a přišlo mi to extra výrazný... každopádně to beru jako krok kupředu, najednou mi to přijde takový... osobnější :)
561357
Jo, v dnešním díle mě to prostě jen trko a přišlo mi to extra výrazný... každopádně to beru jako krok kupředu, najednou mi to přijde takový... osobnější *:)*
stčko
0 0
reagovat

Duro

Je to super, sice to má trochu pomalejší rozjezd, ale po pár dílech to nabere pořádný obrátky. Už jenom kvůli Olyphantovi a jeho výborný postavě se to vyplatí zkouknout. Navíc zrovna včera začala 2. série :+
561356
Je to super, sice to má trochu pomalejší rozjezd, ale po pár dílech to nabere pořádný obrátky. Už jenom kvůli Olyphantovi a jeho výborný postavě se to vyplatí zkouknout. Navíc zrovna včera začala 2. série *:+*
Duro
0 0
reagovat
justified je NAPROSTA prda, jeden z nejzajimavejsich serialu minuly sezony. ze druhy serky jsem jeste nic nevidel, ale taky se nemuzu dockat.
a House je tuhle sezonu tocenej na zrcadlovky celej 8)
561355
justified je NAPROSTA prda, jeden z nejzajimavejsich serialu minuly sezony. ze druhy serky jsem jeste nic nevidel, ale taky se nemuzu dockat. a House je tuhle sezonu tocenej na zrcadlovky celej *8)*
0 0
reagovat

Strike

pod to se můžu podepsat;)
561353
pod to se můžu podepsat;)
Strike
0 0
reagovat
duro: Ja som nad tym tiez rozmyslal...a len co mna trochu pusti West Wing, tak sa do toho asi pustim.
561354
duro: Ja som nad tym tiez rozmyslal...a len co mna trochu pusti West Wing, tak sa do toho asi pustim.
0 0
reagovat
Místy je to trochu roztahané, ale jinak super. K dnešnímu dílu jsem se ještě nedostal, takže uvidíme. Snad bude druhá řada alespoň stejně dobrá.
561352
Místy je to trochu roztahané, ale jinak super. K dnešnímu dílu jsem se ještě nedostal, takže uvidíme. Snad bude druhá řada alespoň stejně dobrá.
0 0
reagovat

duro

Sleduje a je to těžká pecka. Pilot výborný, pak to pár dílů vyžaduje trochu trpělivosti, aby se to následně parádně rozjelo. Rozhodně doporučuju :+
561351
Sleduje a je to těžká pecka. Pilot výborný, pak to pár dílů vyžaduje trochu trpělivosti, aby se to následně parádně rozjelo. Rozhodně doporučuju *:+*
duro
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se