Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53301 - 53320 Napsat příspěvek
to tezko... veskery filmy z prostredi SG (i ty co uz maj hotovej scenar) byly zamitnuty s tim, ze SGU nebude ani pokracovat, ani mit film, ted uz se jedna o prodeji rekvizit na nejaky drazbe a kulisy se zacaly bourat...
566532
to tezko... veskery filmy z prostredi SG (i ty co uz maj hotovej scenar) byly zamitnuty s tim, ze SGU nebude ani pokracovat, ani mit film, ted uz se jedna o prodeji rekvizit na nejaky drazbe a kulisy se zacaly bourat...
0 0
reagovat

SGU

Třeba se i ten seriál za 3 roky vrátí k životu.
566531
[spoiler]Třeba se i ten seriál za 3 roky vrátí k životu.[/spoiler]
SGU
0 0
reagovat
To vím, ale tohle bylo extra pitomý i na normální cliffhanger. Po posledních dílech jsem čekal něco lepšího.
566530
To vím, ale tohle bylo extra pitomý i na normální cliffhanger. Po posledních dílech jsem čekal něco lepšího.
0 0
reagovat
o tom se vedelo ze to takhle blbe skonci uz od zacatku ty pauzy
566528
o tom se vedelo ze to takhle blbe skonci uz od zacatku ty pauzy
0 0
reagovat

SGU

Tak tohle byl blbý konec :(
566525
Tak tohle byl blbý konec *:(*
SGU
0 0
reagovat
ja taky celkem bloudim, ale trochu akcnejsi by to bejt mohlo... alespon mistama
566523
ja taky celkem bloudim, ale trochu akcnejsi by to bejt mohlo... alespon mistama
0 0
reagovat

xxendxx

za tu omáčku jsem jen rád - alespoň se chytám v postavách (byť jména jsou mi pořád záhadou)
566521
za tu omáčku jsem jen rád - alespoň se chytám v postavách (byť jména jsou mi pořád záhadou)
xxendxx
0 0
reagovat
snad se naplni to co sem psal pred premierou, ze podle vsech co to videli driv jsou prvni 4 dily vomacka a pak se to rozjede...
566510
snad se naplni to co sem psal pred premierou, ze podle vsech co to videli driv jsou prvni 4 dily vomacka a pak se to rozjede...
0 0
reagovat
Ale áno, bolo to trochu lepšie ako minule, len už to fakt chce nejaký dramatickejší zvrat. Promo na päťku sľubuje, že k tomu dôjde, takže všetko v poriadku.
566499
Ale áno, bolo to trochu lepšie ako minule, len už to fakt chce nejaký dramatickejší zvrat. Promo na päťku sľubuje, že k tomu dôjde, takže všetko v poriadku.
0 0
reagovat

got4

skrcek je nejlepsi! A ano nic se tam nedeje, ale je to pekne. :D
566498
skrcek je nejlepsi! A ano nic se tam nedeje, ale je to pekne. *:D*
got4
0 0
reagovat

got 4

bavil jsem se o dost vic nez minule... nic moc se tam nedeje, ale skvele se na to kouka... a ten konec byl super
566482
bavil jsem se o dost vic nez minule... nic moc se tam nedeje, ale skvele se na to kouka... a ten konec byl super
got 4
0 0
reagovat

GoT 4. časť

Sakra! Tešil som sa na turnaj a na súboj Clegane vs. Clegane, ale zatiaľ som sa nedočkal. Cliffhanger na konci je ale našťastie super, herci sú stále fantastickí a niektorí dostávajú viacej priestoru, ako v knihe, čo je prekvapivé a potešujúce. No a samozrejme - Duch a Hodor! (7/10)
566466
Sakra! Tešil som sa na turnaj a na [spoiler]súboj Clegane vs. Clegane[/spoiler], ale zatiaľ som sa nedočkal. Cliffhanger na konci je ale našťastie super, herci sú stále fantastickí a niektorí dostávajú viacej priestoru, ako v knihe, čo je prekvapivé a potešujúce. No a samozrejme - Duch a Hodor! (7/10)
GoT 4. časť
0 0
reagovat
Hej, záverečná scéna bola perfektná.
566461
Hej, záverečná scéna bola perfektná.
0 0
reagovat
Už kvůli závěrečné epizodce z hospody to i teď bylo super.
566460
Už kvůli závěrečné epizodce z hospody to i teď bylo super.
0 0
reagovat
Hmmmmm, to vyzerá skutočne dynamickejšie.
566450
Hmmmmm, to vyzerá skutočne dynamickejšie.
0 0
reagovat
duro:Mrkni na promo na dalsi diel.;) Myslim, ze to bude presne to, co ti dnes chybalo a aj mne vlastne. Uondane to dneska bolo, ale aj tak som mal pri zav. titulkoch nerv, ze uz je koniec.:))
566448
duro:Mrkni na promo na dalsi diel.*;)* Myslim, ze to bude presne to, co ti dnes chybalo a aj mne vlastne. Uondane to dneska bolo, ale aj tak som mal pri zav. titulkoch nerv, ze uz je koniec.*:))*
0 0
reagovat

GoT 4

Už sa to fakt vlečie. Chcelo by to nejakú akcičku.
566447
Už sa to fakt vlečie. Chcelo by to nejakú akcičku.
GoT 4
0 0
reagovat

Kamy

Ta scéna s oblekem byl v několika oficiálních trailerech už tak 2 měsíce, takže to spoiler fakt není. To je jako bys řekl, že návrat Rosenbauma v posledním díle je spoiler. Každý to ví a čeká na to.
566401
Ta scéna s oblekem byl v několika oficiálních trailerech už tak 2 měsíce, takže to spoiler fakt není. To je jako bys řekl, že návrat Rosenbauma v posledním díle je spoiler. Každý to ví a čeká na to.
Kamy
0 0
reagovat

Hellblazer

vďaka za spoiler
566386
vďaka za spoiler
Hellblazer
0 0
reagovat
V Smallville bol konecne ukazany oblek :D
566376
V Smallville bol konecne ukazany oblek *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se