Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53281 - 53300 Napsat příspěvek
to se máš, škoda že u nás vyšla jen jedna kniha
554914
to se máš, škoda že u nás vyšla jen jedna kniha
0 0
reagovat

Walking Dead 1x1

Sice se to rozbíhá pomalu, ale chytlo mě to a zajímá mě jak se to vyvine. Doma mám asi 50 komiksů, tak snad abych si je přečetl. A jinak chudák koník.
554911
Sice se to rozbíhá pomalu, ale chytlo mě to a zajímá mě jak se to vyvine. Doma mám asi 50 komiksů, tak snad abych si je přečetl. A jinak chudák koník.
Walking Dead 1x1
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Mě teda nenakoplo nic... až na parádní naháněčku... přijde mi to dost podobný jako třetí série... namísto Migela ženská... no bomba...to se odvázali...
554940
Mě teda nenakoplo nic... až na parádní naháněčku... přijde mi to dost podobný jako třetí série... namísto Migela ženská... no bomba...to se odvázali...
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Walking dead super a závěr s tankem v Atlantě výbornej. Bezpochyby zatím nejlepší novej seriál letos (na Boardwalk empire se teprve chystam) a i nejlepší jednotlivej díl letošní sezony:+
554859
Walking dead super a závěr s tankem v Atlantě výbornej. Bezpochyby zatím nejlepší novej seriál letos (na Boardwalk empire se teprve chystam) a i nejlepší jednotlivej díl letošní sezony*:+*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Stěžovat si na 4. sérii Dextera? Proboha proč? :D
554931
Stěžovat si na 4. sérii Dextera? Proboha proč? *:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
The Walking Dead je bomba, Darabont prostě umí :+ Teď aby člověk čejal na další díl :D

Dexter to rozjel velkolepě. Tenhle díl musel koupnout do prdele i ty nevěřící, kteří si na 4. sérku stěžují ;)
554930
The Walking Dead je bomba, Darabont prostě umí *:+* Teď aby člověk čejal na další díl *:D* Dexter to rozjel velkolepě. Tenhle díl musel koupnout do prdele i ty nevěřící, kteří si na 4. sérku stěžují *;)*
0 0
reagovat
walking dead bezva. jedna z prvnich veci, u kterejch sem byl fakt napjatej celejch sedmdesat minut. :+
554921
walking dead bezva. jedna z prvnich veci, u kterejch sem byl fakt napjatej celejch sedmdesat minut. *:+*
0 0
reagovat
U True Blood mě zase první série chytla jako málo co, ale od půlky druhý jsem to už dokoukával ze setrvačnosti. Ta kráva (doslova :D) mě neskutečně iritovala... A teď nemám vůbec chuť na 3. sérii, i když do mě okolí hučí, že je to super.

Jinak Walking dead je výborný:+
554919
U True Blood mě zase první série chytla jako málo co, ale od půlky druhý jsem to už dokoukával ze setrvačnosti. Ta kráva (doslova :D) mě neskutečně iritovala... A teď nemám vůbec chuť na 3. sérii, i když do mě okolí hučí, že je to super. Jinak Walking dead je výborný*:+*
0 0
reagovat

deiwi

:D:D:D

Ale v tomhle jsem s krajecem... Prvních šest dílů šesté řady mě stačilo. Odradit. Nikdy víc. Jsou mnohem lepší seriály...
554916
*:D**:D**:D* Ale v tomhle jsem s [b]krajec[/b]em... Prvních šest dílů šesté řady mě stačilo. Odradit. Nikdy víc. Jsou mnohem lepší seriály...
deiwi
0 0
reagovat

Fluke

Marná snaha, fakt je poznat, že to píšeš pod vlivem Jamesona. Jimmy McNulty by měl radost 8)
554909
Marná snaha, fakt je poznat, že to píšeš pod vlivem Jamesona. Jimmy McNulty by měl radost *8)*
Fluke
0 0
reagovat

krajec

Dont get it, dont watch it, první serka je spíš telenovela pro fanpousky, pak se to rozjede, rozhodně nerma´smyskl ten serial zatracovat.
554908
Dont get it, dont watch it, první serka je spíš telenovela pro fanpousky, pak se to rozjede, rozhodně nerma´smyskl ten serial zatracovat.
krajec
0 0
reagovat
IT USA - Cumim jako puk, americkej pretoceni a stejnej Moss, nechapu 8)
554904
IT USA - Cumim jako puk, americkej pretoceni a stejnej Moss, nechapu *8)*
0 0
reagovat

WALKING DEAD

Poviem to asi takto - nalial som si k tomu pohár vína, ale siahol som po ňom až pri záverečných titulkoch. Dovtedy som zízal s otvorenou hubou a miestami zabúdal dýchať.

WOW. Milujem zombie horory a videl som všetko zásadné, čo sa v tomto subžánri natočilo, ale táto vec 80% z nich nakopalo riť. A to je iba pilot.
554903
Poviem to asi takto - nalial som si k tomu pohár vína, ale siahol som po ňom až pri záverečných titulkoch. Dovtedy som zízal s otvorenou hubou a miestami zabúdal dýchať. WOW. Milujem zombie horory a videl som všetko zásadné, čo sa v tomto subžánri natočilo, ale táto vec 80% z nich nakopalo riť. A to je iba pilot.
WALKING DEAD
0 0
reagovat

a4am

docela ujetý, nejvíc by mne zajímalo jak se cítil herec originálního mosse, přehrávajícího sám sebe...
554901
docela ujetý, nejvíc by mne zajímalo jak se cítil herec originálního mosse, přehrávajícího sám sebe...
a4am
0 0
reagovat

IT CROWD USA

Americký pilot IT CROWD. Staré, až teď jsem objevil. Jen, nefunguje tam toho pro mě moc, ani doslovný přepis vtipných anglických vtipů. Alespoň hraje tam Joel McHale Z Community (který se mi tam vůbec nehodí) a "original moss".

link

Opravdu nechápu přetočení anglického seriálu do amerického, přičemž americký vypadá v něčem (obzvlášť úvodní scéna) hůře než anglický originál a všechny scény o řadu méně vtipněji.
554899
Americký pilot IT CROWD. Staré, až teď jsem objevil. Jen, nefunguje tam toho pro mě moc, ani doslovný přepis vtipných anglických vtipů. Alespoň hraje tam Joel McHale Z Community (který se mi tam vůbec nehodí) a "original moss". http://www.youtube.com/watch?v=0jcfJOLbGKs Opravdu nechápu přetočení anglického seriálu do amerického, přičemž americký vypadá v něčem (obzvlášť úvodní scéna) hůře než anglický originál a všechny scény o řadu méně vtipněji.
IT CROWD USA
0 0
reagovat

True blood

Divím se, proč se na to ještě dívám. Seriál je čím dál tupější, nechtutnější, nelogičtější a všichni jsou naprosto ujetí. Jako.....šu*at s mrtvým týpkem, kterej se právě vyhrabe z hrobu a je celej od bahna je fakt něco. Ze začátku mi aspoň Sookie byla sympatická, ale po pár dílech ji nenávidím stejně jako všechny ostatní postavy v seriálu. Nashle, sbohem, adie...už to nikdy nezapnu.
554897
Divím se, proč se na to ještě dívám. Seriál je čím dál tupější, nechtutnější, nelogičtější a všichni jsou naprosto ujetí. Jako.....šu*at s mrtvým týpkem, kterej se právě vyhrabe z hrobu a je celej od bahna je fakt něco. Ze začátku mi aspoň Sookie byla sympatická, ale po pár dílech ji nenávidím stejně jako všechny ostatní postavy v seriálu. Nashle, sbohem, adie...už to nikdy nezapnu.
True blood
0 0
reagovat
Walking Dead byla opravdova parada. Z toho comba odstrelovacka / park mrazilo.. Emotivni jak svin :o)
554881
Walking Dead byla opravdova parada. Z toho comba odstrelovacka / park mrazilo.. Emotivni jak svin :o)
0 0
reagovat
Hellblazer: :+
554879
Hellblazer: *:+*
0 0
reagovat

Dexter 5x06

Líbilo se mi to moc moc moc.

ZAČÁTEK SPOILERU

Tajný ,,odposlech´´ Dextera pana dětského doktora, zatímco volal komplicům/ Harrisonovo die die/ Pan Igelit a Krvavé trenky... Pravda, fakt nejnapínavější díl téhle série, snad se tempo ještě zlepší. A jak Dexter naháněl pana Igelita, tak jsem myslel, že dostanu infarkt.
:D

KONEC SPOILERU
554870
Líbilo se mi to moc moc moc. ZAČÁTEK SPOILERU Tajný ,,odposlech´´ Dextera pana dětského doktora, zatímco volal komplicům/ Harrisonovo die die/ Pan Igelit a Krvavé trenky... Pravda, fakt nejnapínavější díl téhle série, snad se tempo ještě zlepší. A jak Dexter naháněl pana Igelita, tak jsem myslel, že dostanu infarkt. *:D* KONEC SPOILERU
Dexter 5x06
0 0
reagovat

duro

Tak sledovanost WD bola jednoducho...wow...:o
"5.3 million viewers and a 3.2 national adults 18-49 rating (3.6 million adults 18-49), the best premiere of any cable series premiere for 2010."
554869
Tak sledovanost WD bola jednoducho...wow...*:o* "5.3 million viewers and a 3.2 national adults 18-49 rating (3.6 million adults 18-49), the best premiere of any cable series premiere for 2010."
duro
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist