Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53281 - 53300 Napsat příspěvek
Jo jo.. Radši jsem si trochu odsednul a pak pomalu rozevíral prsty, ale při pohledu na to jedno slovo jsem se musel začít smát... :D
572757
Jo jo.. Radši jsem si trochu odsednul a pak pomalu rozevíral prsty, ale při pohledu na to [spoiler]jedno slovo[/spoiler] jsem se musel začít smát... *:D*
0 0
reagovat

Memphis

No, tak ono vzhledem k tomu, kolik postav už je tuhejch vlastně je :D jak vypadá "velmi opatrné kliknutí"? Držel sis druhou ruku před očima? :D:D:D
572756
No, tak ono vzhledem k tomu, kolik postav už je tuhejch vlastně je *:D* jak vypadá "velmi opatrné kliknutí"? Držel sis druhou ruku před očima? *:D**:D**:D*
Memphis
0 0
reagovat

Luc44

Velmi opatrně jsem kliknul na ten spoiler a byl připravenej na nejhorší, a on to nakonec ani spoiler neni :D
572755
Velmi opatrně jsem kliknul na ten spoiler a byl připravenej na nejhorší, a on to nakonec ani spoiler neni *:D*
Luc44
0 0
reagovat
Tanec s Draky je, přátele zatím výbornej, možná je to tím čekáním (proti fandům bylo to moje kraťoučký, ale i tak), ale prostě jistý postavy Tyrion si to pořád nehorázně dávaj!
572754
Tanec s Draky je, přátele zatím výbornej, možná je to tím čekáním (proti fandům bylo to moje kraťoučký, ale i tak), ale prostě jistý postavy [spoiler]Tyrion[/spoiler] si to pořád nehorázně dávaj!
0 0
reagovat
No a pochopitelně děkuju za feedback ;):+
572753
No a pochopitelně děkuju za feedback *;)**:+*
0 0
reagovat
Tak né, že by mi tohle moc pomohlo :D Ale nakonec asi vlítnu na ten Střet Králů. A Hru o Trůny dám určitě do roka 8)
A nějaká pauza mezi tou TV Show a knížkou mi stejně jen prospěje. Pamatuju si jak jsem hned den po premiéře Společenstva valil koupit knížku a v průběhu čtení jsem málem umřel nudou...
A teď si dávám všechno (Silmarillion, Nedokončený příběhy, Hobita a LOTRa) minimálně jednou za dva tři roky.
572752
Tak né, že by mi tohle moc pomohlo *:D* Ale nakonec asi vlítnu na ten Střet Králů. A Hru o Trůny dám určitě do roka *8)* A nějaká pauza mezi tou TV Show a knížkou mi stejně jen prospěje. Pamatuju si jak jsem hned den po premiéře Společenstva valil koupit knížku a v průběhu čtení jsem málem umřel nudou... A teď si dávám všechno (Silmarillion, Nedokončený příběhy, Hobita a LOTRa) minimálně jednou za dva tři roky.
0 0
reagovat
Mne to náhodou dost zajímá, ono se toho vlastně dost událo ještě předtím, než začal děj knih, tak si to studuji na wiki of ice and fire. V podstatě v Pánovi prstenů mne taky dost brala historie Středozemě, možná více, než hlavní děj :-)
572747
Mne to náhodou dost zajímá, ono se toho vlastně dost událo ještě předtím, než začal děj knih, tak si to studuji na wiki of ice and fire. V podstatě v Pánovi prstenů mne taky dost brala historie Středozemě, možná více, než hlavní děj :-)
0 0
reagovat
Vatou bych to nenazval, ale obejdeš se bez toho úplně v pohodě a zážitek ti to nějak nezkazí. Nevím jak vy, pánové, ale já tyhlety věci oceňuju většinou až při druhým, nebo třetím čtení ;)
572745
Vatou bych to nenazval, ale obejdeš se bez toho úplně v pohodě a zážitek ti to nějak nezkazí. Nevím jak vy, pánové, ale já tyhlety věci oceňuju většinou až při druhým, nebo třetím čtení *;)*
0 0
reagovat
Luban má pravdu, ale méně tolerantní čtenář (já ne) by to nazval "vatou" :D
572734
Luban má pravdu, ale méně tolerantní čtenář (já ne) by to nazval "vatou" *:D*
0 0
reagovat
Navíc Talpress má knihu na skladě, navíc za rozumnou cenu a doma to máš rychle :)
572733
Navíc Talpress má knihu na skladě, navíc za rozumnou cenu a doma to máš rychle *:)*
0 0
reagovat
@verbst
Dá se, nicméně bych to nedoporučoval. Hlavní nosná linka téměř všech postav navazuje přesně, nicméně budeš ochuzen o takové ty hlubší motivace jednotlivých postav co ses v seriálu nedozvěděl a i tu mytologii Západozemí budeš mít o něco ochuzenou, protože Martin je v tomhle ohledu podle mě mistr. Odhadem typuju, že dobrá čtvrtina samotné knihy řeší různé příběhy ze Západozemí, které dokreslují celkový svět a občas odkazují i k aktuálním postavám, navíc některé postavy byly v seriálu v tomto ohledu dost okleštěny. A pochybuji, že když začneš číst Střet králů, že se v dohledné době vrátíš ke Hře o trůny. Ale jak už bylo řečeno, jde to. :)
572731
@verbst Dá se, nicméně bych to nedoporučoval. Hlavní nosná linka téměř všech postav navazuje přesně, nicméně budeš ochuzen o takové ty hlubší motivace jednotlivých postav co ses v seriálu nedozvěděl a i tu mytologii Západozemí budeš mít o něco ochuzenou, protože Martin je v tomhle ohledu podle mě mistr. Odhadem typuju, že dobrá čtvrtina samotné knihy řeší různé příběhy ze Západozemí, které dokreslují celkový svět a občas odkazují i k aktuálním postavám, navíc některé postavy byly v seriálu v tomto ohledu dost okleštěny. A pochybuji, že když začneš číst Střet králů, že se v dohledné době vrátíš ke Hře o trůny. Ale jak už bylo řečeno, jde to. *:)*
0 0
reagovat
Já začal taky až Střetem králů a bylo to bezproblémů.
572729
Já začal taky až Střetem králů a bylo to bezproblémů.
0 0
reagovat
Pravděpodobně tu ten dotaz proběhl, když to bylo aktuální, ale chtěl bych se zeptat, jestli se dá číst rovnou Střet Králů bez Hry o Trůny, když jsem Hru o Trůny viděl? Brácha mi chtěl původně koupit k narozkám oboje, jenže nějakej týpek před ním vybral tu poslední GoT... :'(

Memphis
:+
572728
Pravděpodobně tu ten dotaz proběhl, když to bylo aktuální, ale chtěl bych se zeptat, jestli se dá číst rovnou Střet Králů bez Hry o Trůny, když jsem Hru o Trůny viděl? Brácha mi chtěl původně koupit k narozkám oboje, jenže nějakej týpek před ním vybral tu poslední GoT... :'( [b]Memphis[/b] *:+*
0 0
reagovat
Tak přecejen Community získala Emmy! link :D:+
572721
Tak přecejen Community získala Emmy! http://tv.ign.com/articles/119/1192765p1.html *:D**:+*
0 0
reagovat

Ano sefe!

nejdrsnejsi dil
572720
nejdrsnejsi dil
Ano sefe!
0 0
reagovat
naprosto bozi byla vcerejsi omluva za to, ze byl ozralej :D
572718
naprosto bozi byla vcerejsi omluva za to, ze byl ozralej *:D*
0 0
reagovat

scroochy

Cítím to stejně :)):+
A jinak jsem to věděl. Super bylo taky jak byl Geoff na tý premiéře RED, nebo co to bylo :D
572716
Cítím to stejně *:))**:+* A jinak jsem to věděl. Super bylo taky jak byl Geoff na tý premiéře RED, nebo co to bylo *:D*
scroochy
0 0
reagovat

verbst

Jo, Josh Robert Thompson tam už několik tejdnů je každej den živě a namlouvá Geoffa v reálným čase (oproti dřívějšku, kdy jen přednahrál pár replik, který pak někdo při natáčení občas pustil). Nutno dodat, že se tím neskutečně zvedla zábavnost pořadu. Craig tím získal živýho sidekicka, s kterým může debatovat. Předtím to bylo víceméně jednosměrný a začínalo to bejt otravný, když Geoff jen občas řekl "Balls" nebo "In your pants".
572715
Jo, Josh Robert Thompson tam už několik tejdnů je každej den živě a namlouvá Geoffa v reálným čase (oproti dřívějšku, kdy jen přednahrál pár replik, který pak někdo při natáčení občas pustil). Nutno dodat, že se tím neskutečně zvedla zábavnost pořadu. Craig tím získal živýho sidekicka, s kterým může debatovat. Předtím to bylo víceméně jednosměrný a začínalo to bejt otravný, když Geoff jen občas řekl "Balls" nebo "In your pants".
verbst
0 0
reagovat
Ferguson má vlastního Morgana Freemana
Čůrám smíchy! :D:+
572714
Ferguson má vlastního [link="http://www.youtube.com/watch?v=ICg0ipOkI9M"]Morgana Freemana[/link] Čůrám smíchy! *:D**:+*
0 0
reagovat
:D:D
572687
*:D**:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se