Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53261 - 53280 Napsat příspěvek

SP

Kdyby vyšel nějakej Coon and Friends komiks ve stylu těch artworků kterýma to tam prokládali, to by bylo žůžo :) Jinak index zhulenosti tohoto dílu fakt extrémně vysoký ?)
555067
Kdyby vyšel nějakej Coon and Friends komiks ve stylu těch artworků kterýma to tam prokládali, to by bylo žůžo *:)* Jinak index zhulenosti tohoto dílu fakt extrémně vysoký *?)*
SP
0 0
reagovat
Coulda, Woulda, Shoulda :D
555066
Coulda, Woulda, Shoulda *:D*
0 0
reagovat

SP

Mysterion, Hindsight and his three trusty companions :o:D:+

snad jeden z nejlepších dílů vůbec :D
555063
Mysterion, Hindsight and his three trusty companions *:o**:D**:+* snad jeden z nejlepších dílů vůbec *:D*
SP
0 0
reagovat

SGU 1. řada

Možné spoilery
Hooodně velká inspriace BSG - občas kamera, hudba, děj postrádající akci.... atd. A je to určitě jen dobře. Obzvlášť první půlka první řady mi přišla vynikajcí. Postavy nejsou černobílé jako bylo ve zvyku v SG světa. Dokonce procházejí i určitým vývojem. Občasné camea Daniela, Sam a Jacka vždy potěší. Ztotožňují geekovksá postava Eliho je taky fajn. Začal jsem v půlce série bát, že to klesne ke klasickému stereotypu SG-1 a SGA, tedy jdem na planetu, uděláme si nepřátele/přátele a nikdy se o tom již nezmíníme. Takových vycpávkových dílů naštěstí bylo jen pár - viz halucinogenní klíšťata.
Sice koncept zůstává hodně stejný - modrý emzáci chtějící Destiny = Wraithové chtějící Atlantis - Luciánská aliance aneb závěrečný dvojdíl a invaze na Destiny totálně okopírovaná podle Geniiská invaze na Atlantis v půlce první sérky SGA. To mě hodně zklamalo. Originalita nikde. Ale v podstatě je to dobrej seriál, určitě o několik tříd nad SGA. Ale je to z velké části zásluha dobře napsaných a zahraných postav. A taky toho, že přestali s těmi šílenými závěry každé epizody v SGA a posledních řad SG-1 = vždycky všechno jen tak tak vyjde. SGU je v tomhle o dost realističtější, páč jim tam nevýchází prakticky nic.
Ale i tak zde zůstávají klasické neduhy SG světa - hlavní postavy umírají pouze a jenom v alternativních realitách nebo v posunech časem.

Jo a jestli postava Greera není inspirována Bronsonem Toma Hardyho, tak fakt nevím... Ta intonace, mimika, chování... :D
555044
Možné spoilery Hooodně velká inspriace BSG - občas kamera, hudba, děj postrádající akci.... atd. A je to určitě jen dobře. Obzvlášť první půlka první řady mi přišla vynikajcí. Postavy nejsou černobílé jako bylo ve zvyku v SG světa. Dokonce procházejí i určitým vývojem. Občasné camea Daniela, Sam a Jacka vždy potěší. Ztotožňují geekovksá postava Eliho je taky fajn. Začal jsem v půlce série bát, že to klesne ke klasickému stereotypu SG-1 a SGA, tedy jdem na planetu, uděláme si nepřátele/přátele a nikdy se o tom již nezmíníme. Takových vycpávkových dílů naštěstí bylo jen pár - viz halucinogenní klíšťata. Sice koncept zůstává hodně stejný - modrý emzáci chtějící Destiny = Wraithové chtějící Atlantis - Luciánská aliance aneb závěrečný dvojdíl a invaze na Destiny totálně okopírovaná podle Geniiská invaze na Atlantis v půlce první sérky SGA. To mě hodně zklamalo. Originalita nikde. Ale v podstatě je to dobrej seriál, určitě o několik tříd nad SGA. Ale je to z velké části zásluha dobře napsaných a zahraných postav. A taky toho, že přestali s těmi šílenými závěry každé epizody v SGA a posledních řad SG-1 = vždycky všechno jen tak tak vyjde. SGU je v tomhle o dost realističtější, páč jim tam nevýchází prakticky nic. Ale i tak zde zůstávají klasické neduhy SG světa - hlavní postavy umírají pouze a jenom v alternativních realitách nebo v posunech časem. Jo a jestli postava Greera není inspirována Bronsonem Toma Hardyho, tak fakt nevím... Ta intonace, mimika, chování... *:D*
SGU 1. řada
0 0
reagovat

The Wire fans

Pokud je někdo v okolí Barrandovských ateliérů, může zaskočit pozdravit Rawlse link :D
555043
Pokud je někdo v okolí Barrandovských ateliérů, může zaskočit pozdravit Rawlse http://kultura.idnes.cz/v-cesku-vznika-renesancni-dallas-s-dokonalymi-kulisami-a-spoustou-sexu-139-/filmvideo.asp?c=A101103_175833_filmvideo_tt *:D*
The Wire fans
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Dobehol som 6. a 7. časť. Ten seriál neustále stúpa k výšinám. Ale aspoň už vieme, prečo je väčšina filmov v kinách tak mizerne napísaná. Všetci dobrí scenáristi pracujú pre káblovky.
555042
Dobehol som 6. a 7. časť. Ten seriál neustále stúpa k výšinám. Ale aspoň už vieme, prečo je väčšina filmov v kinách tak mizerne napísaná. Všetci dobrí scenáristi pracujú pre káblovky.
Boardwalk Empire
0 0
reagovat
Walking Dead jen 6 dílů a pak rok nic? Damn!
555036
Walking Dead jen 6 dílů a pak rok nic? Damn!
0 0
reagovat

Vardant

Achjo... Ale genialní stránka! Díkec :)))
555011
Achjo... Ale genialní stránka! Díkec :)))
Vardant
0 0
reagovat
I zbytek měl pauzu - link
555010
I zbytek měl pauzu - http://pogdesign.co.uk/cat/
0 0
reagovat

Revan

Už to čtu na bsg.cz... Stahuju si to postupně, ale nechávám na později. To přijde dřív než jsem čekal. KURVA!!! Tak tohle mě fakt sere!

Ale The Good Wife / No Ordinary Family taky nemůžu nikde "najít" :-
555008
Už to čtu na bsg.cz... Stahuju si to postupně, ale nechávám na později. To přijde dřív než jsem čekal. KURVA!!! Tak tohle mě fakt sere! Ale The Good Wife / No Ordinary Family taky nemůžu nikde "najít" *:-*
Revan
0 0
reagovat

verbst

Glee má pauzu, Capricu už zaplať pánbůh zrušili.
555007
Glee má pauzu, Capricu už zaplať pánbůh zrušili.
verbst
0 0
reagovat

Malone

6, další sezóny by pak měli mít po 13.
555006
6, další sezóny by pak měli mít po 13.
Malone
0 0
reagovat

Walking Dead

Na Pilot to nebylo vůbec špatný 80% , sice jsem měl ze začátku problém s tempem ale časem jsem se do toho dostal . Jinak nevíte někdo kolik má mít dílů první serie ?
555005
Na Pilot to nebylo vůbec špatný 80% , sice jsem měl ze začátku problém s tempem ale časem jsem se do toho dostal . Jinak nevíte někdo kolik má mít dílů první serie ?
Walking Dead
0 0
reagovat
Dneska mají seriály jako nějakou pauzu?

- Glee
- The Good Wife
- No Ordinary Family
- Caprica

jako nic? :(:-
555004
Dneska mají seriály jako nějakou pauzu? - Glee - The Good Wife - No Ordinary Family - Caprica jako nic? *:(**:-*
0 0
reagovat

deiwi

Ne, vydavatelství Vuze. Na vydavatelství WarForum nejsem registrován. :D
554996
Ne, vydavatelství Vuze. Na vydavatelství WarForum nejsem registrován. *:D*
deiwi
0 0
reagovat
Zrejme byla skoda si pustit jako prvni zatim asi nejnapinavejsi dil pate serie Dextera a az potom Boardwalk Empire a Walking Dead, protoze oba dily mi prisly nehorazne rozvlacne a pomale. Kazdopadne jsem zvedavy na dalsi pokracovani.
554965
Zrejme byla skoda si pustit jako prvni zatim asi nejnapinavejsi dil pate serie [b]Dextera[/b] a az potom [b]Boardwalk Empire[/b] a [b]Walking Dead[/b], protoze oba dily mi prisly nehorazne rozvlacne a pomale. Kazdopadne jsem zvedavy na dalsi pokracovani.
0 0
reagovat
Tak ja som napr. na 78 cisle WD :D
Ked si clovek uvedomi, ze cely pilot bol LEN necele dve cisla, tak serial musi byt o nieco lepsie napisany a zaujimavejsi. V comicse by to bolo moc nudne uz....
Ak to pojde takto dalej, tak sa tesim na 2 a 3 serku, pretoze po 12 cisle to zacina byt najlepsie :))
554959
Tak ja som napr. na 78 cisle WD *:D* Ked si clovek uvedomi, ze cely pilot bol LEN necele dve cisla, tak serial musi byt o nieco lepsie napisany a zaujimavejsi. V comicse by to bolo moc nudne uz.... Ak to pojde takto dalej, tak sa tesim na 2 a 3 serku, pretoze po 12 cisle to zacina byt najlepsie *:))*
0 0
reagovat

vegasss7771

Vydavatelství WarForum, co? :))
554958
Vydavatelství WarForum, co? *:))*
vegasss7771
0 0
reagovat

Walking Dead

Prečítal som si prvé dva zošity, podľa ktorých je pilot natočený a musím povedať, že seriál je omnoho lepšie napísaný a zaujímavejšie sa pohráva s jednotlivými situáciami. :+
554954
Prečítal som si prvé dva zošity, podľa ktorých je pilot natočený a musím povedať, že seriál je omnoho lepšie napísaný a zaujímavejšie sa pohráva s jednotlivými situáciami. *:+*
Walking Dead
0 0
reagovat

xxENDxx

A kdo říkal, že je mám v češtině, ty šmoulo? Prostě mi to nedalo, tak jsem si je sehnal a prohlížím si je v CDisplay.
554946
A kdo říkal, že je mám v češtině, ty šmoulo? Prostě mi to nedalo, tak jsem si je sehnal a prohlížím si je v CDisplay.
xxENDxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist