Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53241 - 53260 Napsat příspěvek

Fluke

Blu-ray LOTRa v Big Bangu byla snad největší PR zoufalost, jakou jsem za poslední dobu viděl. Seriously :-
555216
Blu-ray LOTRa v Big Bangu byla snad největší PR zoufalost, jakou jsem za poslední dobu viděl. Seriously *:-*
Fluke
0 0
reagovat
btw. jaktože tu nejsou komentáře o posledním geniálním díle Big Bangu?:) Blu-ray Pán Prstenů a cameo Neila Degrasse:+ Naprostá pecka8)
555212
btw. jaktože tu nejsou komentáře o posledním geniálním díle Big Bangu?:) Blu-ray Pán Prstenů a cameo Neila Degrasse*:+* Naprostá pecka*8)*
0 0
reagovat

Bachy

jednoznačně Shield, jestli chces akcni pecku.... The Wire, jestli chces ukecanejsi vyborny policejni drama
555208
jednoznačně Shield, jestli chces akcni pecku.... The Wire, jestli chces ukecanejsi vyborny policejni drama
Bachy
0 0
reagovat
jinak poslední díl community byl parádní :+:+
555198
jinak poslední díl community byl parádní *:+**:+*
0 0
reagovat
... a závidím ti ?)
555206
... a závidím ti *?)*
0 0
reagovat
The Wire, bez rozmýšlení :))
555205
The Wire, bez rozmýšlení *:))*
0 0
reagovat

dotaz

Mohu poprosit o radu pro ne tak zkušeného diváka seriálů? Dojel jsem LOST (nadšen), klasiky (South Park, Futuramu, IT, Black Books) mám najetý. Heroes mě neberou, stejně tak mě zklamal Pokoj č. 10. A teď bych potřeboval radu, do čeho se pustit dál. Láká mě Breaking bad nebo The Wire. Ale rád kouknu i na něco jinačího. Díky moc
555203
Mohu poprosit o radu pro ne tak zkušeného diváka seriálů? Dojel jsem LOST (nadšen), klasiky (South Park, Futuramu, IT, Black Books) mám najetý. Heroes mě neberou, stejně tak mě zklamal Pokoj č. 10. A teď bych potřeboval radu, do čeho se pustit dál. Láká mě Breaking bad nebo The Wire. Ale rád kouknu i na něco jinačího. Díky moc
dotaz
0 0
reagovat
Tak jam Family Guy nová série je otřesně trapná, tak America Dad (alespoň zatím 100 vyrocní) jede hodně dobře.
555194
Tak jam Family Guy nová série je otřesně trapná, tak America Dad (alespoň zatím 100 vyrocní) jede hodně dobře.
0 0
reagovat
Chcete řešit seriály, nebo si budete jenom nadávat?
555172
Chcete řešit seriály, nebo si budete jenom nadávat?
0 0
reagovat
Ty si fakt dement Drago...
555171
Ty si fakt dement Drago...
0 0
reagovat

Spazz

:D
555170
*:D*
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Thumbs Up youtube style! :D:+:+
Ale bacha aby tě nazabanovali tady... To už se mi jednou stalo, když jsem vyjádřil svůj názor ohledně tohoto individua...
(se vší úctou k redakci );)
555169
Thumbs Up youtube style! *:D**:+**:+* Ale bacha aby tě nazabanovali tady... To už se mi jednou stalo, když jsem vyjádřil svůj názor ohledně tohoto individua... (se vší úctou k redakci )*;)*
Spazz
0 0
reagovat
panecku, ten nas Drago... to je mi ale kokot
555168
panecku, ten nas Drago... to je mi ale kokot
0 0
reagovat
(ignorace demence)

Dvě mouchy jednou ranou! Emma z Glee u Fergusona!!! link :+:+:+
555167
(ignorace demence) Dvě mouchy jednou ranou! Emma z Glee u Fergusona!!! http://www.youtube.com/watch?v=5iCloteL1fA *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
No tááák dragouškuuu, otevřeme pusinku a dáme si práášeček na uklidnění ju? ... No vídíš jak to jde. Hoooodnej chlapeček ?)
555163
No tááák dragouškuuu, otevřeme pusinku a dáme si práášeček na uklidnění ju? ... No vídíš jak to jde. Hoooodnej chlapeček *?)*
0 0
reagovat
Luc44: Tvoje stará? Jej, to mě mrzí...
555162
Luc44: Tvoje stará? Jej, to mě mrzí...
0 0
reagovat
tady si zas někdo nevzal prášky...
555165
tady si zas někdo nevzal prášky...
0 0
reagovat
prasátko verbstík: Jak v ráži ty ňoumo? Tohle si o Aliasu přečteš z více zdrojů...
555166
prasátko verbstík: Jak v ráži ty ňoumo? Tohle si o Aliasu přečteš z více zdrojů...
0 0
reagovat

verbst

No.. a teď si vem... 2012.. konec světa a nebudeš znát jak to skončí :D8)
555164
No.. a teď si vem... 2012.. konec světa a nebudeš znát jak to skončí *:D**8)*
verbst
0 0
reagovat
DRAGO je zase dneska v náladě... Nejlepší ALIAS je čtvrtá řada...

A Perry- to já rdaši když vím, že mě na konci něco čeká, a že se rto bude řešit celou dobu, a ne jen dva tři díly za řadu...

Abrams je génius... O tom žádná
555161
DRAGO je zase dneska v náladě... Nejlepší ALIAS je čtvrtá řada... A Perry- to já rdaši když vím, že mě na konci něco čeká, a že se rto bude řešit celou dobu, a ne jen dva tři díly za řadu... Abrams je génius... O tom žádná
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist