Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53241 - 53260 Napsat příspěvek

Gonzi

ve Spartakovi se mi prave libilo ze ta nahota a explicitnost nebyla tak samoucelna jako napriklad v Rime 8)
554328
ve Spartakovi se mi prave libilo ze ta nahota a explicitnost nebyla tak samoucelna jako napriklad v Rime *8)*
Gonzi
0 0
reagovat

30 Rock

Stanica spravila zaujímavý experiment (i keď nie sú prvý) a ostatnú časť 30 Rock minulý týždeň vysielala naživo. A to až 2 krát - pre východ a západ.
554323
Stanica spravila zaujímavý experiment (i keď nie sú prvý) a ostatnú časť 30 Rock minulý týždeň vysielala naživo. A to až 2 krát - pre východ a západ.
30 Rock
0 0
reagovat

Mantreq

tak tak, celkově mi tel. produkce poslední dobou přijde originálnější a víc s koulema. Spartakus brutální, nahost v každém díle atd (někdy už samoúčelná). Tady je to vyloženě tak akorát, takže když se něco stane, tak člověk nemá nutkání se smát tomu, jak kamera uhýbá atd. :+ Pak seriály typu Californication, nebo Dexter...
554322
tak tak, celkově mi tel. produkce poslední dobou přijde originálnější a víc s koulema. Spartakus brutální, nahost v každém díle atd (někdy už samoúčelná). Tady je to vyloženě tak akorát, takže když se něco stane, tak člověk nemá nutkání se smát tomu, jak kamera uhýbá atd. *:+* Pak seriály typu Californication, nebo Dexter...
Mantreq
0 0
reagovat

Balder

Moje řeč a očekávání je o to větší, protože si do akce nebere žádné servítky... :+
554317
Moje řeč a očekávání je o to větší, protože si do akce nebere žádné servítky... *:+*
Balder
0 0
reagovat

Gonzi

Taktiež dúfam. Pilot bol výborný, v treťom dieli ( ktorý bol imho zatiaľ najlepší ) to nabralo pre mňa ten správny smer a keďže posledné dva sa venovali najmä vzťahom, dúfam, že čoskoro sa to opäť rozbehne a konečne dôjde aj k vybavovaniu účtov ( zatiaľ si všetci robia len také menšie naschvály a ja naozaj očakávam, že čoskoro tá bublina praskne, lebo v opačnom prípade budem veľmi sklamaný ).
554307
Taktiež dúfam. Pilot bol výborný, v treťom dieli ( ktorý bol imho zatiaľ najlepší ) to nabralo pre mňa ten správny smer a keďže posledné dva sa venovali najmä vzťahom, dúfam, že čoskoro sa to opäť rozbehne a konečne dôjde aj k vybavovaniu účtov ( zatiaľ si všetci robia len také menšie naschvály a ja naozaj očakávam, že čoskoro tá bublina praskne, lebo v opačnom prípade budem veľmi sklamaný ).
Gonzi
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

ten seriál má celkem grády, ale z velké části je to dáno dobou a osobně bych tam hodně ocenil častější pasáže se zbraněmi, zátahy poldů, přepadení auta atd atp.
554301
ten seriál má celkem grády, ale z velké části je to dáno dobou a osobně bych tam hodně ocenil častější pasáže se zbraněmi, zátahy poldů, přepadení auta atd atp.
Boardwalk Empire
0 0
reagovat
Dexter
Tak me to konecne v tomto dilu chytlo... zacina se libit, kazda dejova linie ma neco do sebe a nepochybuju, ze to za 4-5 dilu bdue rozehrate jeste vic a budu se zas kousat do nehtu!

SGU
Dalo by se napsat "Stara dobra SGU" :-D me proste tyto psychologictejsi, ktere vlastne ani moc psychologicke nejsou sedi. Linie s matkou me i dojala... Chloe zabit! Zdar! :D
554298
[b]Dexter[/b] Tak me to konecne v tomto dilu chytlo... zacina se libit, kazda dejova linie ma neco do sebe a nepochybuju, ze to za 4-5 dilu bdue rozehrate jeste vic a budu se zas kousat do nehtu! [b]SGU[/b] Dalo by se napsat "Stara dobra SGU" :-D me proste tyto psychologictejsi, ktere vlastne ani moc psychologicke nejsou sedi. Linie s matkou me i dojala... Chloe zabit! Zdar! *:D*
0 0
reagovat
Na tejto stránke sú k epizódam rôzne poznámky ohľadom historických detailov. Inak Jimmy Darmody vyzerá na fiktívnu postavu. Napokon, aj Thompson je fiktívny, hoci založený na reálnej osobe.

link
554296
Na tejto stránke sú k epizódam rôzne poznámky ohľadom historických detailov. Inak Jimmy Darmody vyzerá na fiktívnu postavu. Napokon, aj Thompson je fiktívny, hoci založený na reálnej osobe. http://www.boardwalk-empire.4fan.cz/
0 0
reagovat

Gonzi

Pýtal som sa na to isté, len pár príspevkov pred tebou :D Tiež som hľadal niečo na internete, ale k ničomu konkrétnemu som sa bohužiaľ nedopátral, najmä ma zaujíma Jimmy Darmody.
554295
Pýtal som sa na to isté, len pár príspevkov pred tebou *:D* Tiež som hľadal niečo na internete, ale k ničomu konkrétnemu som sa bohužiaľ nedopátral, najmä ma zaujíma Jimmy Darmody.
Gonzi
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

rychlé googlování nepomohlo, takže nevíte někdo, kde by se dalo nějak najít, co je v jaké epizodě založeno na faktech a co je fikce? Historie mě obecně nezajímá tak, abych to šel "studovat", ale třeba by mě fakt zajímalo, jestli al capone takhle začal, jestli jakýsi Jimmy existoval atd
554293
rychlé googlování nepomohlo, takže nevíte někdo, kde by se dalo nějak najít, co je v jaké epizodě založeno na faktech a co je fikce? Historie mě obecně nezajímá tak, abych to šel "studovat", ale třeba by mě fakt zajímalo, jestli al capone takhle začal, jestli jakýsi Jimmy existoval atd
Boardwalk Empire
0 0
reagovat

House S7E5

Pěkně se připravuje Greg na roli tatínka, jestli teda nechce Cuddyovou opustit. A nakonec ho malá pěkně upálila. :D
554288
Pěkně se připravuje Greg na roli tatínka, jestli teda nechce Cuddyovou opustit. A nakonec ho malá pěkně upálila. *:D*
House S7E5
0 0
reagovat
netřeba vidět od začátku, ale je to jednoznačně lepší
554286
netřeba vidět od začátku, ale je to jednoznačně lepší
0 0
reagovat

Spazz

vobec ti netreba vidiet od zaciatku, ja som najprv kukol 3. az 4. seriu a teraz pozeram 2. a popritom pozeram kazdy tyzden novy diel z 5 serie :D
554278
vobec ti netreba vidiet od zaciatku, ja som najprv kukol 3. az 4. seriu a teraz pozeram 2. a popritom pozeram kazdy tyzden novy diel z 5 serie *:D*
Spazz
0 0
reagovat

House S7

Musím říct, že sedmá sérka je zatím naprosto famózní:+ Fajn případy a perfektní dění, jen tak dál8)
554276
Musím říct, že sedmá sérka je zatím naprosto famózní*:+* Fajn případy a perfektní dění, jen tak dál*8)*
House S7
0 0
reagovat

HIMYM

Matka se po páté nemastné neslané sérii zvedá a pro mě se vrítila do svých zajetých kolejí během prvních třech sérií. Jen doufám že jí to vydrží.:+
554263
Matka se po páté nemastné neslané sérii zvedá a pro mě se vrítila do svých zajetých kolejí během prvních třech sérií. Jen doufám že jí to vydrží.*:+*
HIMYM
0 0
reagovat

HIMYM

Souhlas, poslední díl parádní:D:+
554259
Souhlas, poslední díl parádní*:D**:+*
HIMYM
0 0
reagovat

Pe7er

"vesele a dětinsky si hvízdul" ... Ano zdá .. :D
554256
"vesele a dětinsky si hvízdul" ... Ano zdá .. *:D*
Pe7er
0 0
reagovat

Fringe

tiež sa vám zdá, že Olivia je s každým dielom čoraz viac sexy ? :D
554255
tiež sa vám zdá, že Olivia je s každým dielom čoraz viac sexy ? *:D*
Fringe
0 0
reagovat
Je u Rules of Engagement nutna znalost predchozich serii? Za prve mam fakt malo co, sledovat, tak vetsinou cas zabijim jenom chlastem, coz se mi vzhledem ke stupnujicim se kocovinam prestava libit.... za druhe to tu furt nekdo strasne chvali, takze bych to rad zkusil..... jenze ty starsi serie proste ne a ne sehnat............................. (ano, mluvim o zpusobu, o kterem se nemluvi... a o tech jinych - hanba mi - mluvit nebudu)
554246
Je u Rules of Engagement nutna znalost predchozich serii? Za prve mam fakt malo co, sledovat, tak vetsinou cas zabijim jenom chlastem, coz se mi vzhledem ke stupnujicim se kocovinam prestava libit.... za druhe to tu furt nekdo strasne chvali, takze bych to rad zkusil..... jenze ty starsi serie proste ne a ne sehnat............................. (ano, mluvim o zpusobu, o kterem se nemluvi... a o tech jinych - hanba mi - mluvit nebudu)
0 0
reagovat
Nevím jak to dělaj, ale Rules of Engagement po necelých pěti minutách zase (!!!) potvrzují, že jsou nejlepší komediální dvacetiminutovkou "on air"... :+
554236
Nevím jak to dělaj, ale Rules of Engagement po necelých pěti minutách zase (!!!) potvrzují, že jsou nejlepší komediální dvacetiminutovkou "on air"... *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist