Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53161 - 53180 Napsat příspěvek
Karel: Toto nám nerob, takto neskoro večer... :))
554108
Karel: Toto nám nerob, takto neskoro večer... *:))*
0 0
reagovat
alternative universe je jedna z nejzábavnějších věcí, se kterejma seriál přišel. Nepopsatelně mě baví sledovat, jak tvůrci realizujou rozdíly, mezi naší realitou a tou druhou. Ať se jedná o obří vzducholodě, nebo malinký detaily, jakejma jsou obaly alternativních komixů atd. Maj to vymazlený
554106
alternative universe je jedna z nejzábavnějších věcí, se kterejma seriál přišel. Nepopsatelně mě baví sledovat, jak tvůrci realizujou rozdíly, mezi naší realitou a tou druhou. Ať se jedná o obří vzducholodě, nebo malinký detaily, jakejma jsou obaly alternativních komixů atd. Maj to vymazlený
0 0
reagovat

Fringe

Pilot příšernej, zbytek zatim parádní. Jen už prosim ukončit ten "alternative universe", na finále druhý série to bylo fajn, ale už je to dost okoukaný.
554105
Pilot příšernej, zbytek zatim parádní. Jen už prosim ukončit ten "alternative universe", na finále druhý série to bylo fajn, ale už je to dost okoukaný.
Fringe
0 0
reagovat
ovšem bacha na její čtyři bratry :D
554104
ovšem bacha na její čtyři bratry *:D*
0 0
reagovat
Úplně vpředu ne, ale hned za Craigem a jejím oblíbeným hokejovým týmem :) link
554102
Úplně vpředu ne, ale hned za Craigem a jejím oblíbeným hokejovým týmem :) http://www.youtube.com/watch?v=tQYq68Kx4YI
0 0
reagovat

Luc

Úplne vpredu na Stanku stojí KarelR.

Claire: Tam budeš sám, not my cup of tea. :-)
554099
Úplne vpredu na Stanku stojí KarelR. Claire: Tam budeš sám, not my cup of tea. :-)
Luc
0 0
reagovat

scroochy

jsem rád že nejsem sám, protože na pátky se těším jak malej jarda .. :D:+
554094
jsem rád že nejsem sám, protože na pátky se těším jak malej jarda .. *:D**:+*
scroochy
0 0
reagovat

zahron

Pro mě osobně je Fringe seriál, který mě momentálně baví ze všech, co sleduju, snad nejvíc. :+
554093
Pro mě osobně je Fringe seriál, který mě momentálně baví ze všech, co sleduju, snad nejvíc. *:+*
zahron
0 0
reagovat
Sakra, fronta na Stanku, člověk tady chvíli neni a už je na konci a dokonce už i na mladou Castlovou... No nic, já si teda stoupnu do fronty na nejlepší MCBP současné seriálové tvorby Claire Dunphy! :D
554091
Sakra, fronta na Stanku, člověk tady chvíli neni a už je na konci a dokonce už i na mladou Castlovou... No nic, já si teda stoupnu do fronty na nejlepší MCBP současné seriálové tvorby Claire Dunphy! *:D*
0 0
reagovat
prvni dil se mi nelibil, ale dalsi tri jsou paradni
554089
prvni dil se mi nelibil, ale dalsi tri jsou paradni
0 0
reagovat

Fringe

Nikdo ani zmíňku o Fringe, já jsem velkej fanda - proto jsem se nechtěl vyjadřovat, ale celkem mě zajímá i neutrální názor na startovní díly s3 :D
554088
Nikdo ani zmíňku o Fringe, já jsem velkej fanda - proto jsem se nechtěl vyjadřovat, ale celkem mě zajímá i neutrální názor na startovní díly s3 *:D*
Fringe
0 0
reagovat
:D;)
554087
*:D**;)*
0 0
reagovat

duro

Promluvil otec 8):D
554086
Promluvil otec *8)**:D*
duro
0 0
reagovat
To sa asi skôr dostanem ku Castlovej dcére. O rok má 18, už bude pojazdná. :D
554077
To sa asi skôr dostanem ku Castlovej dcére. O rok má 18, už bude pojazdná. *:D*
0 0
reagovat
Tak nepředbíhejte
554076
Tak nepředbíhejte
0 0
reagovat
A poriadne dlhej. :)
554071
A poriadne dlhej. *:)*
0 0
reagovat

duro

Musíš do fronty:))
554067
Musíš do fronty*:))*
duro
0 0
reagovat

Castle 3x04

Chcem pretiahnuť Stanu Katic.
554066
Chcem pretiahnuť Stanu Katic.
Castle 3x04
0 0
reagovat

TBBT 4x04

Trošku slabšie ako prvé tri diely, ale scény so Starbuck a Georgom Takeim geniálne. :+ "Použi jazyk, asi takto!" :D
554065
Trošku slabšie ako prvé tri diely, ale scény so Starbuck a Georgom Takeim geniálne. *:+* "Použi jazyk, asi takto!" *:D*
TBBT 4x04
0 0
reagovat
Někdo tu asi nechápe proč je TBBT vtipný?)
554063
Někdo tu asi nechápe proč je TBBT vtipný*?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist