Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53121 - 53140 Napsat příspěvek
Já jsem právě ten, kterej čte všechny komentáře. Ať už sračkoidně krátký, nebo zbytečně dlouhý ;) Ale nezmínit to by byl hřích stejně jako si nerejpnout do Modrásků... Sorry :P
562052
Já jsem právě ten, kterej čte všechny komentáře. Ať už sračkoidně krátký, nebo zbytečně dlouhý *;)* Ale nezmínit to by byl hřích stejně jako si nerejpnout do Modrásků... Sorry :P
0 0
reagovat

verbst

přečetl sis pořádně co jhr napsal nebo jsi dostal alergii když si přečetl slovo "buffy" ?
- zmínil se o buffy jako o seriálu, ale o sitcomu byla celá ta spodní pasáž v podobě 3,5/4 komentáře :D
562050
přečetl sis pořádně co jhr napsal nebo jsi dostal alergii když si přečetl slovo "buffy" ? - zmínil se o buffy jako o seriálu, ale o sitcomu byla celá ta spodní pasáž v podobě 3,5/4 komentáře *:D*
verbst
0 0
reagovat

Family Guy

Od Vianoc konečne zase absolútne geniálny diel.:+
562049
Od Vianoc konečne zase absolútne geniálny diel.*:+*
Family Guy
0 0
reagovat
Jejda. To se to přes noc zvrhlo :D
Strašně moc bych chtěl napsat, že se stavím na stranu jednoho nebo druhýho (z těch hlavních), ale pravda je taková, že oba měli NĚCO do sebe.
A nejlepší sitcom? U mně je to hodně na těsno:
Rules of Engagement
Jistě pane ministře/premiére

A Buffy semka tahat fakt nebudeme...
562046
Jejda. To se to přes noc zvrhlo *:D* Strašně moc bych chtěl napsat, že se stavím na stranu jednoho nebo druhýho (z těch hlavních), ale pravda je taková, že oba měli NĚCO do sebe. A nejlepší sitcom? U mně je to hodně na těsno: Rules of Engagement Jistě pane ministře/premiére A Buffy semka tahat fakt nebudeme...
0 0
reagovat

KarelR - ad diskuze s blacklistem

Vůbec to není problém, můžeš například dané příspěvky jen skrýt (minimalizovat), takže tě neprudí, nebijou ti do očí, ale přečíst si je můžeš, např. když na ně někdo reaguje (podobně jako třeba spoilery). Problém osobně vidím jen v (ne)snaze o vylepšování stávající platformy, protože MZ po technické stránce a přívětivosti k pravidelnějšímu čtenáři hodně strádá (sledované diskuze, spoilertagy, blacklist, rozbalení rolovací lišty, poslední komentáře, pod filmem odděleny minirecenze od diskuze atd atp). Vyloženě to vypadá, jakoby vám chyběl kodér, co u toho semtam sedí a přemýšlí, jak to vylepšit.

PS: Ne, implementace FB palce (ve vlastním, obrovském boxu = autor na hrad) u článků to nezachrání.
562022
Vůbec to není problém, můžeš například dané příspěvky jen skrýt (minimalizovat), takže tě neprudí, nebijou ti do očí, ale přečíst si je můžeš, např. když na ně někdo reaguje (podobně jako třeba spoilery). Problém osobně vidím jen v (ne)snaze o vylepšování stávající platformy, protože MZ po technické stránce a přívětivosti k pravidelnějšímu čtenáři hodně strádá (sledované diskuze, spoilertagy, blacklist, rozbalení rolovací lišty, poslední komentáře, pod filmem odděleny minirecenze od diskuze atd atp). Vyloženě to vypadá, jakoby vám chyběl kodér, co u toho semtam sedí a přemýšlí, jak to vylepšit. PS: Ne, implementace FB palce (ve vlastním, obrovském boxu = autor na hrad) u článků to nezachrání.
KarelR - ad diskuze s blacklistem
0 0
reagovat
Určit nejlepší sitcom? To je podle mě celkem složité a hlavně subjektivní, každému se líbí něco jiného, má rád jiný styl humoru a těžko se pak dá zavděčit všem. Upřímně, zatím co u seriálu obecně, budu vždy obhajovat a propagovat jen Buffy (nikdy mě nikdy nedokáže přesvědčit, že buffy není nejlepší seriál co kdy vzniknul ;) ), tak u sitcomu jeden určit nedokážu. Mezi moje oblíbené patří jak Přátelé tak i M*A*S*H, dokonce mě velmi baví Jistě pane ministře a jeho pokračování Jistě pane premiére, ale také mezi moje jisté srdcovky patří třeba Sabrina - mladá čarodějnice, já vím je to hovadina ale v době kdy to jsem to viděl poprvé tak jsem byl ve správném věku aby mě to bavilo a dodnes bych se nato klidně díval znovu. Třeba Kancl mě osobně strašně nebaví ale i tak se pár lepších epizod najde. I přes veškerou kritiku mám jednoznačně rád jak HIMYM tak TBBT a je mi jedno, že se to třeba pořád opakuje, nebo že je to předvídatelné a tak podobně. Mě to prostě baví a upřímně už jsem si na to tak nějak zvyknul a doslova na některé okamžiky čekám a když by chyběli tak bych byl zklamaný. Další z mích současných oblíbených sitcomů je samozřejmě 30 rock a důvody zde byli vyjmenovány mnohokrát a já se pod ně mohu jen podepsat, mohl bych jmenovat i další ale to by už asi nikdo nechtěl číst. Ale určit jeden nejlepší sitcom to prostě nedokážu.
562009
Určit nejlepší sitcom? To je podle mě celkem složité a hlavně subjektivní, každému se líbí něco jiného, má rád jiný styl humoru a těžko se pak dá zavděčit všem. Upřímně, zatím co u seriálu obecně, budu vždy obhajovat a propagovat jen Buffy (nikdy mě nikdy nedokáže přesvědčit, že buffy není nejlepší seriál co kdy vzniknul *;)* ), tak u sitcomu jeden určit nedokážu. Mezi moje oblíbené patří jak Přátelé tak i M*A*S*H, dokonce mě velmi baví Jistě pane ministře a jeho pokračování Jistě pane premiére, ale také mezi moje jisté srdcovky patří třeba Sabrina - mladá čarodějnice, já vím je to hovadina ale v době kdy to jsem to viděl poprvé tak jsem byl ve správném věku aby mě to bavilo a dodnes bych se nato klidně díval znovu. Třeba Kancl mě osobně strašně nebaví ale i tak se pár lepších epizod najde. I přes veškerou kritiku mám jednoznačně rád jak HIMYM tak TBBT a je mi jedno, že se to třeba pořád opakuje, nebo že je to předvídatelné a tak podobně. Mě to prostě baví a upřímně už jsem si na to tak nějak zvyknul a doslova na některé okamžiky čekám a když by chyběli tak bych byl zklamaný. Další z mích současných oblíbených sitcomů je samozřejmě 30 rock a důvody zde byli vyjmenovány mnohokrát a já se pod ně mohu jen podepsat, mohl bych jmenovat i další ale to by už asi nikdo nechtěl číst. Ale určit jeden nejlepší sitcom to prostě nedokážu.
0 0
reagovat

xxendexx

anglickej humor mám rád velice, to nic nemění na tom, že ta dvojka je nudná, a ani to, že dotyčná hrála v Black Books (naposledy jsem si je dával před třema měsícema a mám to velmi rád). VELKÝ zklamání
562007
anglickej humor mám rád velice, to nic nemění na tom, že ta dvojka je nudná, a ani to, že dotyčná hrála v Black Books (naposledy jsem si je dával před třema měsícema a mám to velmi rád). VELKÝ zklamání
xxendexx
0 0
reagovat
*o skvělých výkonech... no jo, už je pozdě :D
562004
*o skvělých výkonech... no jo, už je pozdě *:D*
0 0
reagovat

Ad nejlepší sitcom

Tím je samozřejmě Jistě, pane ministře. Už několik let se na to dívám pořád dokola a nedokáže mě to omrzet. Naopak, s každým dalším zhlédnutím je to lepší a lepší. O geniálně napsaných postavách a skvělými výkony jejich představitelů se tu snad nemusím zmiňovat. 8)
562003
Tím je samozřejmě Jistě, pane ministře. Už několik let se na to dívám pořád dokola a nedokáže mě to omrzet. Naopak, s každým dalším zhlédnutím je to lepší a lepší. O geniálně napsaných postavách a skvělými výkony jejich představitelů se tu snad nemusím zmiňovat. *8)*
Ad nejlepší sitcom
0 0
reagovat
Mal som chuť teraz napísať tak 15-riadkový precízny komentár, prečo je to dobrý diel, ale... zase až tak nemusíme. :)
562002
Mal som chuť teraz napísať tak 15-riadkový precízny komentár, prečo je to dobrý diel, ale... zase až tak nemusíme. *:)*
0 0
reagovat
:D
562001
*:D*
0 0
reagovat
:D
562000
*:D*
0 0
reagovat

Castle 3x15

Boží diel. Stanka je sooo hot!

Nie, vážne - jedna z najlepších epizód tejto sezóny, možno najlepšia.
561999
Boží diel. Stanka je sooo hot! Nie, vážne - jedna z najlepších epizód tejto sezóny, možno najlepšia.
Castle 3x15
0 0
reagovat

Luc, xxendxx

Díky. Že tam hraje Tamsin Greig samozřejmě vim. Kvůli Joeymu tomu asi šanci dam...
561998
Díky. Že tam hraje Tamsin Greig samozřejmě vim. Kvůli Joeymu tomu asi šanci dam...
Luc, xxendxx
0 0
reagovat
ani nahodou... jesli mas rad anglickej humor, tak do toho rozhodne jdi... nejen kvuli tomu ze ta zenska je ta alkoholicka z black books :)
561997
ani nahodou... jesli mas rad anglickej humor, tak do toho rozhodne jdi... nejen kvuli tomu ze ta zenska je ta alkoholicka z black books :)
0 0
reagovat

Memphis

Episodes je překvapivě slabý i když přetrpíš první díl, kterej je teda zoufalej. Ta naglické dvojka je nudná a nesympatická a člověk jim přeje jen to nejhorší (pokud to tak tvůrci mysleli, tak klobouk dolu). Nahoru to vylítne jen když je v záběru Matt, což bohužel není ani zdaleka tolik, kolik by si člověk přál...
561996
Episodes je překvapivě slabý i když přetrpíš první díl, kterej je teda zoufalej. Ta naglické dvojka je nudná a nesympatická a člověk jim přeje jen to nejhorší (pokud to tak tvůrci mysleli, tak klobouk dolu). Nahoru to vylítne jen když je v záběru Matt, což bohužel není ani zdaleka tolik, kolik by si člověk přál...
Memphis
0 0
reagovat

HAL

Jak říkám, taky mi to ze začátku nesedělo, ty první díly sem znova neviděl, takže nemůžu soudit, nakolik se to případně od těch nových liší. Ale zkus namátkou třeba předposlední díl, s05e14, narážky na Kanadu, rozpad vztahu, velmi "dějový" díl jeden z nejlepších z poslední sezóny, imho... (plus je tam hodně Matta Damona a Elizabeth Banks)
561995
Jak říkám, taky mi to ze začátku nesedělo, ty první díly sem znova neviděl, takže nemůžu soudit, nakolik se to případně od těch nových liší. Ale zkus namátkou třeba předposlední díl, s05e14, narážky na Kanadu, rozpad vztahu, velmi "dějový" díl jeden z nejlepších z poslední sezóny, imho... (plus je tam hodně Matta Damona a Elizabeth Banks)
HAL
0 0
reagovat

Memphis

Buffy :D To už je přímo legendární MZ running joke :D

Ad 30 Rock: Přemýšlel jsem už o tom jestli toto může být podobný případ, ale když mám problém přímo se samotným stylem humoru a hlavně ústředními postavami (to co předvání Tracy Jordan mě vyloženě odpuzuje... a prý v dílech po pilotu méně prostoru rozhodně nemá, ten producent mě také nijak zvlášť nenadchl)... tak to asi nemá moc význam. Seriálů je mnoho, času je málo, tak proč se přemáhat když to zjevně nebude mít kýžený efekt ;)
561994
Buffy *:D* To už je přímo legendární MZ running joke *:D* Ad 30 Rock: Přemýšlel jsem už o tom jestli toto může být podobný případ, ale když mám problém přímo se samotným stylem humoru a hlavně ústředními postavami (to co předvání Tracy Jordan mě vyloženě odpuzuje... a prý v dílech po pilotu méně prostoru rozhodně nemá, ten producent mě také nijak zvlášť nenadchl)... tak to asi nemá moc význam. Seriálů je mnoho, času je málo, tak proč se přemáhat když to zjevně nebude mít kýžený efekt *;)*
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Episodes je prekvapive dost dobry, kdyz pretrpis prvni dil
561993
Episodes je prekvapive dost dobry, kdyz pretrpis prvni dil
Memphis
0 0
reagovat

KarelR

Chjo, no ne že by mě to překvapovalo :D

Jako vyloženě natvrdo profiltrování to přímo ze záměru webmasterů neexistuje myslím nikde, vím ale že třeba na csfd diskuzích měli někteří uživatelské skripty které to nějak částečně dokázaly (nezkoušel jsem, v diskuzích tam se objevím jednou za půl roku maximálně... ale chápu že tam to občas je hodně potřeba).

Ale různé bodovací/plusovací systémy jsou běžné (tzn když má post hodně plusů tak je zvýrazněný, když hodně mínusů tak zešedne nebo se sbalí do "rozbalovacího odkazu") a to samé jde udělat i v kombinaci se seznamem oblíbených/neoblíbených uživatelů. Reakce "na někoho" se v diskuzích obvykle dělají i s odkazem na konkrétní příspěvek, takže si jde otevřít celé vlákno. Viz třeba nyx nebo okoun.
561992
Chjo, no ne že by mě to překvapovalo *:D* Jako vyloženě natvrdo profiltrování to přímo ze záměru webmasterů neexistuje myslím nikde, vím ale že třeba na csfd diskuzích měli někteří uživatelské skripty které to nějak částečně dokázaly (nezkoušel jsem, v diskuzích tam se objevím jednou za půl roku maximálně... ale chápu že tam to občas je hodně potřeba). Ale různé bodovací/plusovací systémy jsou běžné (tzn když má post hodně plusů tak je zvýrazněný, když hodně mínusů tak zešedne nebo se sbalí do "rozbalovacího odkazu") a to samé jde udělat i v kombinaci se seznamem oblíbených/neoblíbených uživatelů. Reakce "na někoho" se v diskuzích obvykle dělají i s odkazem na konkrétní příspěvek, takže si jde otevřít celé vlákno. Viz třeba nyx nebo okoun.
KarelR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se