Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53121 - 53140 Napsat příspěvek

True blood

Divím se, proč se na to ještě dívám. Seriál je čím dál tupější, nechtutnější, nelogičtější a všichni jsou naprosto ujetí. Jako.....šu*at s mrtvým týpkem, kterej se právě vyhrabe z hrobu a je celej od bahna je fakt něco. Ze začátku mi aspoň Sookie byla sympatická, ale po pár dílech ji nenávidím stejně jako všechny ostatní postavy v seriálu. Nashle, sbohem, adie...už to nikdy nezapnu.
554897
Divím se, proč se na to ještě dívám. Seriál je čím dál tupější, nechtutnější, nelogičtější a všichni jsou naprosto ujetí. Jako.....šu*at s mrtvým týpkem, kterej se právě vyhrabe z hrobu a je celej od bahna je fakt něco. Ze začátku mi aspoň Sookie byla sympatická, ale po pár dílech ji nenávidím stejně jako všechny ostatní postavy v seriálu. Nashle, sbohem, adie...už to nikdy nezapnu.
True blood
0 0
reagovat
Walking Dead byla opravdova parada. Z toho comba odstrelovacka / park mrazilo.. Emotivni jak svin :o)
554881
Walking Dead byla opravdova parada. Z toho comba odstrelovacka / park mrazilo.. Emotivni jak svin :o)
0 0
reagovat
Hellblazer: :+
554879
Hellblazer: *:+*
0 0
reagovat

Dexter 5x06

Líbilo se mi to moc moc moc.

ZAČÁTEK SPOILERU

Tajný ,,odposlech´´ Dextera pana dětského doktora, zatímco volal komplicům/ Harrisonovo die die/ Pan Igelit a Krvavé trenky... Pravda, fakt nejnapínavější díl téhle série, snad se tempo ještě zlepší. A jak Dexter naháněl pana Igelita, tak jsem myslel, že dostanu infarkt.
:D

KONEC SPOILERU
554870
Líbilo se mi to moc moc moc. ZAČÁTEK SPOILERU Tajný ,,odposlech´´ Dextera pana dětského doktora, zatímco volal komplicům/ Harrisonovo die die/ Pan Igelit a Krvavé trenky... Pravda, fakt nejnapínavější díl téhle série, snad se tempo ještě zlepší. A jak Dexter naháněl pana Igelita, tak jsem myslel, že dostanu infarkt. *:D* KONEC SPOILERU
Dexter 5x06
0 0
reagovat

duro

Tak sledovanost WD bola jednoducho...wow...:o
"5.3 million viewers and a 3.2 national adults 18-49 rating (3.6 million adults 18-49), the best premiere of any cable series premiere for 2010."
554869
Tak sledovanost WD bola jednoducho...wow...*:o* "5.3 million viewers and a 3.2 national adults 18-49 rating (3.6 million adults 18-49), the best premiere of any cable series premiere for 2010."
duro
0 0
reagovat
Walking Dead paradne, strach o hlavnu postavu funguje, emocie a napatie tiez super a hudobna bodka na zaver vyborna :) tesim sa na druhy diel :+
554868
[b]Walking Dead[/b] paradne, strach o hlavnu postavu funguje, emocie a napatie tiez super a hudobna bodka na zaver vyborna :) tesim sa na druhy diel *:+*
0 0
reagovat

Walking Dead

Walking Dead už má svoji sekci na edně - i s titulky.
554862
Walking Dead už má svoji sekci na edně - i s titulky.
Walking Dead
0 0
reagovat

Boardwalk Empire 07

spoilery Napriek lesbickej scéne si myslím, že najlepší moment siedmeho dielu bol so sniperom za zvukov varhán :D :+ Inak mám ale veľmi nepríjemný feeling že zabijú Darmodyho, čiže silne dúfam, že je to naozaj len blbý pocit, v opačnom prípade mi popravia najsympatickejšiu postavu v seriáli. spoilery
Keby jednotlivé diely boli okresané o dej v Chicagu, seriál by ma jednoducho tak nenadchol.
554861
[b]spoilery[/b] Napriek lesbickej scéne si myslím, že najlepší moment siedmeho dielu bol so sniperom za zvukov varhán *:D* *:+* Inak mám ale veľmi nepríjemný feeling že zabijú Darmodyho, čiže silne dúfam, že je to naozaj len blbý pocit, v opačnom prípade mi popravia najsympatickejšiu postavu v seriáli. [b]spoilery[/b] Keby jednotlivé diely boli okresané o dej v Chicagu, seriál by ma jednoducho tak nenadchol.
Boardwalk Empire 07
0 0
reagovat

a4am

Nejlepší je, jak se Terriers neskutečně rozjížděj! jestli tě pilot navnadil, tak zbytek tě odrovná! Každej tejden se nemůžu dočkat na další!
554857
Nejlepší je, jak se Terriers neskutečně rozjížděj! jestli tě pilot navnadil, tak zbytek tě odrovná! Každej tejden se nemůžu dočkat na další!
a4am
0 0
reagovat
Walking Dead spolu s Boardwalk Empire letošní špička u mě.
Jinak halloweenský zombie díl Comunnity byl fajn, pořád to hodně ztrácí na minulou sezónu, ale je to fajn fajn.
A zkoukl jsem první díl Terriers, má to náběh na mou srdcovku. Špinavá detektivka, sympatické a dobře napsané hlavní postavy, krása.
554854
Walking Dead spolu s Boardwalk Empire letošní špička u mě. Jinak halloweenský zombie díl Comunnity byl fajn, pořád to hodně ztrácí na minulou sezónu, ale je to fajn fajn. A zkoukl jsem první díl Terriers, má to náběh na mou srdcovku. Špinavá detektivka, sympatické a dobře napsané hlavní postavy, krása.
0 0
reagovat

Dexter

Kéž by byl zbytek série jako výborná část v přístavu, kdy se začne všechno posírat...
554850
Kéž by byl zbytek série jako výborná část v přístavu, kdy se začne všechno posírat...
Dexter
0 0
reagovat
verbst: Este, ze uz som ten zostrih par krat videl, lebo by som mal tiez chut si to zas pozriet.:))

"I swear to fucking Christ, we will beat you longer and harder than you beat your own dick!":D
554849
verbst: Este, ze uz som ten zostrih par krat videl, lebo by som mal tiez chut si to zas pozriet.*:))* "I swear to fucking Christ, we will beat you longer and harder than you beat your own dick!"*:D*
0 0
reagovat

deiwi

Služebníček! :D
554846
Služebníček! *:D*
deiwi
0 0
reagovat
Fuck you verbst, teď mám chuť to sjet celý znova! :D
554844
Fuck you verbst, teď mám chuť to sjet celý znova! *:D*
0 0
reagovat

For all my Wire buddies out here

Nekoukat, pokud jste neviděli The Wire celej až do konce... link :+
554840
Nekoukat, pokud jste neviděli The Wire celej až do konce... http://www.youtube.com/watch?v=-Sgj78QG9Bg *:+*
For all my Wire buddies out here
0 0
reagovat

Eastbound and down

Tak pozitivna cast snad este nebola, kazdopadne opat skvele a uz sa tesim na finale a trochu dufam, ze sa to neposerie zase vsetko...

Najlepsia sprava je, ze HBO objednalo dalsiu seriu :+
554833
Tak pozitivna cast snad este nebola, kazdopadne opat skvele a uz sa tesim na finale a trochu dufam, ze sa to neposerie zase vsetko... Najlepsia sprava je, ze HBO objednalo dalsiu seriu *:+*
Eastbound and down
0 0
reagovat

Nový Dexter

Pro mě nejlepší díl asi za poslední 3 sezony, nabitej od začátku do konce.:+
554827
Pro mě nejlepší díl asi za poslední 3 sezony, nabitej od začátku do konce.*:+*
Nový Dexter
0 0
reagovat

duro

hmm tak velka 5ka ma kazdy den sledovanost zverejnenu po 17tej toto je kablovka tam je to neskor, teda nevsimol som si zeby to kablovky zverejnovali hned v ten den...
aj ja som zvedavy na to cislo

btw. 1.cast bola paradna :))
554826
hmm tak velka 5ka ma kazdy den sledovanost zverejnenu po 17tej toto je kablovka tam je to neskor, teda nevsimol som si zeby to kablovky zverejnovali hned v ten den... aj ja som zvedavy na to cislo btw. 1.cast bola paradna *:))*
duro
0 0
reagovat
Neviete, akú malo sledovanosť Walking Dead?
554825
Neviete, akú malo sledovanosť Walking Dead?
0 0
reagovat
Cougar Town / Modern Family / Community - jedny z nejlepších Halloweenskejch dílů, co jsem kdy viděl. Bob Kelso v Cougar Townu, Spiderman v ModernFamily a zombíci v Community s voice overem George Takei... :+:+:+:+:+

Terriers - čím dál tím lepčejší!

Undercovers - Takovej průměr. Mohlo být líp. Na to, že je to Abramsův seriál,
tak to celkem stagnuje... Ale Hoyt je nejlepší!

The Big Bang Theory - Geniální díl! Možná se mi to zdá, ale poslední dva díly byly nejlepší od druhé řady. A možná je to práve absencí Penny...

Supernatural - Nic extraordinárního to nebylo. Čekal jsem víc.

Boardwalk Empire - Doháněl jsem pátej a šestej díl, a fakt nářez. Na to se tak pěkně kouká... :D Vůbec celá ta doba a tak... St. Pattys day byl perfektní, a dobře se to začíná vyvýjet s vdouvou Schroederovou:+
554805
‎[b]Cougar Town / Modern Family / Community[/b] - jedny z nejlepších Halloweenskejch dílů, co jsem kdy viděl. Bob Kelso v Cougar Townu, Spiderman v ModernFamily a zombíci v Community s voice overem George Takei... *:+**:+**:+**:+**:+* [b]Terriers[/b] - čím dál tím lepčejší! [b]Undercovers[/b] - Takovej průměr. Mohlo být líp. Na to, že je to Abramsův seriál, tak to celkem stagnuje... Ale Hoyt je nejlepší! [b]The Big Bang Theory[/b] - Geniální díl! Možná se mi to zdá, ale poslední dva díly byly nejlepší od druhé řady. A možná je to práve absencí Penny... [b]Supernatural[/b] - Nic extraordinárního to nebylo. Čekal jsem víc. [b]Boardwalk Empire[/b] - Doháněl jsem pátej a šestej díl, a fakt nářez. Na to se tak pěkně kouká... *:D* Vůbec celá ta doba a tak... St. Pattys day byl perfektní, a dobře se to začíná vyvýjet s vdouvou Schroederovou*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist