Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53121 - 53140 Napsat příspěvek
me bavi o dost vic Psych... u castla ani mentalisty sem se nedostal pres 5. dil.
567180
me bavi o dost vic Psych... u castla ani mentalisty sem se nedostal pres 5. dil.
0 0
reagovat

Castle

Nechtěl jsem vyvolat flame a žádný svůj názor nepokládám za objektivní pravdu. Navíc Castlea už jsem snad 2 roky neviděl (naposledy, když u Beckett v bytě bouchla nějaká bomba nebo co). Prostě mi v Mentalistovi příjde, že má líp namíchanou kombinaci vtip/atmosféra. A nevím jestli se změnily případy v Castleovi teď, ale tehdy mi přišly strašně nezajímavé.
567160
Nechtěl jsem vyvolat flame a žádný svůj názor nepokládám za objektivní pravdu. Navíc Castlea už jsem snad 2 roky neviděl (naposledy, když u Beckett v bytě bouchla nějaká bomba nebo co). Prostě mi v Mentalistovi příjde, že má líp namíchanou kombinaci vtip/atmosféra. A nevím jestli se změnily případy v Castleovi teď, ale tehdy mi přišly strašně nezajímavé.
Castle
0 0
reagovat

Loki

Hmm, tak pravda, chybí ještě dokoukat čtyři díly, a asi si dovedu představit, na jakou pilu tlačí. Chtělo by udělat rázný řez a jet z novým "setupem".
567158
Hmm, tak pravda, chybí ještě dokoukat čtyři díly, a asi si dovedu představit, na jakou pilu tlačí. Chtělo by udělat rázný řez a jet z novým "setupem".
Loki
0 0
reagovat
Luc44: Na zaciatku to bol fakt lahky fajn serial, teraz strasne tlacia na pilu. A nehovorim len o finale.
567153
Luc44: Na zaciatku to bol fakt lahky fajn serial, teraz strasne tlacia na pilu. A nehovorim len o finale.
0 0
reagovat
Tss, Fillionův Castle je absolutně nedostižnej! Howgh! :D

Jinak mi teda nepřijde, že by ze Castla chtěli dělat drama jako od Shakespeara... Mentalista mě nebaví už z podstaty celé "zápletky".
567151
Tss, Fillionův Castle je absolutně nedostižnej! Howgh! *:D* Jinak mi teda nepřijde, že by ze Castla chtěli dělat drama jako od Shakespeara... Mentalista mě nebaví už z podstaty celé "zápletky".
0 0
reagovat
Ja mam momentalne o DOST radsej Mentalistu ako Castla. Necpu tam tu blbu romanticku linku(hlavne tak nevkusne) a hlavne to ma Red Johna, ktory sa kazdy druhy treti diel pripomenie. Pripad Beckettovej matky je uz tazka nuda. Naviac Mentalista vie, ze je odpocinkovy a nakopne sa do inej roviny az ked je treba, z Castla chcu scenaristi pomaly spravit drama ako od Shakespeara, co im vobec nejde.
567147
Ja mam momentalne o DOST radsej Mentalistu ako Castla. Necpu tam tu blbu romanticku linku(hlavne tak nevkusne) a hlavne to ma Red Johna, ktory sa kazdy druhy treti diel pripomenie. Pripad Beckettovej matky je uz tazka nuda. Naviac Mentalista vie, ze je odpocinkovy a nakopne sa do inej roviny az ked je treba, z Castla chcu scenaristi pomaly spravit drama ako od Shakespeara, co im vobec nejde.
0 0
reagovat

aba

"Zdaleka.." To bych rozhodně netvrdil. A vyjmenuj mi prosimtě ještě nějaký zajímavý vedlejší postavy kromě LaRoche. ?) Zrovna v tomhle směru Mentalista na Castlea ztrácí, pro mě osobně:

Beckett > Lisbon
Ryan + Esposito > Rigsby + Cho
Jane > Castle (o fous)

Castle mě přecejen baví trochu víc, díky svojí nadsásce a cheesy zápletkám, Mentalista jede podle klasičtějšího mustru a celej seriál táhne Baker sám...
567143
"Zdaleka.." To bych rozhodně netvrdil. A vyjmenuj mi prosimtě ještě nějaký zajímavý vedlejší postavy kromě LaRoche. *?)* Zrovna v tomhle směru Mentalista na Castlea ztrácí, pro mě osobně: Beckett > Lisbon Ryan + Esposito > Rigsby + Cho Jane > Castle (o fous) Castle mě přecejen baví trochu víc, díky svojí nadsásce a cheesy zápletkám, Mentalista jede podle klasičtějšího mustru a celej seriál táhne Baker sám...
aba
0 0
reagovat

Castle

Castle na Mentalistu ani zdaleka nemá. V Castlovi nejsou zajímavé vedlejší postavy a případy snad nezajímavější být ani nemůžou. Skončil jsem někdy ve druhé řadě, protože mi připadalo, že sleduju pořád jeden díl. Jak řekl podzimator, je to jak přes kopírák.
567139
Castle na Mentalistu ani zdaleka nemá. V Castlovi nejsou zajímavé vedlejší postavy a případy snad nezajímavější být ani nemůžou. Skončil jsem někdy ve druhé řadě, protože mi připadalo, že sleduju pořád jeden díl. Jak řekl podzimator, je to jak přes kopírák.
Castle
0 0
reagovat
Ok, vidím to večer na poslední díl a konec. Zkusím holt sáhnout po něčem trochu jiném. Díky;)
567129
Ok, vidím to večer na poslední díl a konec. Zkusím holt sáhnout po něčem trochu jiném. Díky*;)*
0 0
reagovat

Bachy

Castle je i dál zoufale nudnej s případama jak přes kopírák. Mě u toho držela jen občasná Fillionova hláška a Castleova krásná dcera. Kriminálek je x lepších.
567128
Castle je i dál zoufale nudnej s případama jak přes kopírák. Mě u toho držela jen občasná Fillionova hláška a Castleova krásná dcera. Kriminálek je x lepších.
Bachy
0 0
reagovat
chemie :D to je děsnej výraz ...

Bachy:
nicméně jakmile tě něchytly ty první, tak to rovnou pusť k vodě ... jseš ztracenej případ :D
567122
chemie *:D* to je děsnej výraz ... Bachy: nicméně jakmile tě něchytly ty první, tak to rovnou pusť k vodě ... jseš ztracenej případ *:D*
0 0
reagovat
Ale chemie mezi Castlem a Beckettovou je perfektní. Od první řady.
567121
Ale chemie mezi Castlem a Beckettovou je perfektní. Od první řady.
0 0
reagovat

Bachy

Klasika... první díly si moc nepamatuju (navíc sem to sledoval pozpátku :D), ale mam pocit, že se to rozjede až v druhý sezóně.

Pokud tě ovšem nikdy nebavily seriály jak CSI nebo Mentalista, tak tě dost možná nechytne ani tohle, pořád je to hlavně o řešení případů.
567120
Klasika... první díly si moc nepamatuju (navíc sem to sledoval pozpátku *:D*), ale mam pocit, že se to rozjede až v druhý sezóně. Pokud tě ovšem nikdy nebavily seriály jak CSI nebo Mentalista, tak tě dost možná nechytne ani tohle, pořád je to hlavně o řešení případů.
Bachy
0 0
reagovat

Sigi

:D taky, taky :)
567119
*:D* taky, taky *:)*
Sigi
0 0
reagovat

Loki

Ano :)) myslim, ze to asi kazdy ..
567117
Ano *:))* myslim, ze to asi kazdy ..
Loki
0 0
reagovat
Ten serial min. prve dve serie drzi stale rovnaky feeling, takze ak ta to nebavi po troch, tak si nemyslim, ze zacne po 6-7.
567113
Ten serial min. prve dve serie drzi stale rovnaky feeling, takze ak ta to nebavi po troch, tak si nemyslim, ze zacne po 6-7.
0 0
reagovat

Castle

Dotaz pro znalce: Jak dlouho mám vydržet u Castla? Viděl jsem první tři díly a už asi nemám na další sílu, ale přitom, když vidím tu místní chválu.
567112
Dotaz pro znalce: Jak dlouho mám vydržet u Castla? Viděl jsem první tři díly a už asi nemám na další sílu, ale přitom, když vidím tu místní chválu.
Castle
0 0
reagovat
Tiez si si kontroloval ci sa nieco neposralo?:))
567111
Tiez si si kontroloval ci sa nieco neposralo?*:))*
0 0
reagovat

The Sopranos

Myslel jsem ze nemuze nic trumfnout 5. serii 24ky ale 6. serie Sopranovcu to dokazala :) .. no a ten konec, klobouk dolu:o
567110
Myslel jsem ze nemuze nic trumfnout 5. serii 24ky ale 6. serie Sopranovcu to dokazala *:)* .. no a ten konec, klobouk dolu*:o*
The Sopranos
0 0
reagovat

Russians, so many Russians!

Proč nemůže být každej Chuck tak AWESOME jak finále? Fakt jsem se královsky bavil. A možná i víc! Sice od jisté události a jistého telefonátu to bylo jistý, a po slunečních brejlích ještě jistější, ale:
Freelance spies. Men and women of action and adventure. Under the radar, above the law. Oh, man, this is gonna be so much fun.
:+:+:+:+
567075
Proč nemůže být každej [b]Chuck[/b] tak AWESOME jak finále? Fakt jsem se královsky bavil. A možná i víc! Sice od jisté události a jistého telefonátu to bylo jistý, a po slunečních brejlích ještě jistější, ale: [b]Freelance spies. Men and women of action and adventure. Under the radar, above the law. Oh, man, this is gonna be so much fun.[/b] *:+**:+**:+**:+*
Russians, so many Russians!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se