Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53121 - 53140 Napsat příspěvek

Dexter

Linka Deb začíná nabírat na obrátkách... Dex stále stagnuje... nicméně se smyčka začíná stahovat... je sice maličká, ale alespoň nějaká...
555758
Linka Deb začíná nabírat na obrátkách... Dex stále stagnuje... nicméně se smyčka začíná stahovat... je sice maličká, ale alespoň nějaká...
Dexter
0 0
reagovat
Dexter potěšil, jsem zvědav jak to ukončí a taky doufám, že se na Wellera nenajde nějakej škraloup, aby to ospravedlnilo jeho případnou likvidaci.
555741
Dexter potěšil, jsem zvědav jak to ukončí a taky doufám, že se na Wellera nenajde nějakej škraloup, aby to ospravedlnilo jeho případnou likvidaci.
0 0
reagovat
Jak me dotedka Boardwalk Empire nechaval povetsinou chladnym, tenhle dil byl fakt paradni.....
555724
Jak me dotedka Boardwalk Empire nechaval povetsinou chladnym, tenhle dil byl fakt paradni.....
0 0
reagovat

krajec

Já to říkal! Já to říkal! Já to říkal! :D:D:D:D:D
Ta holka jim to tam prostě jenom kazí! Bez ní to bylo super, ale teď zase průměr. Ten poslední díl jsem trpěl... Ale Indy potěšil...
555722
Já to říkal! Já to říkal! Já to říkal! *:D**:D**:D**:D**:D* Ta holka jim to tam prostě jenom kazí! Bez ní to bylo super, ale teď zase průměr. Ten poslední díl jsem trpěl... Ale Indy potěšil...
krajec
0 0
reagovat

Dexter s05e08 spoilery

Než začala sezóna, tak jsem se moc bál, aby Quin nezopakoval akorát roli, kterou měl v druhé sérii ten černoch (hlavně aby příběh nebyl blízce totožný). Jsem rád, že tomu tak není, že nová sezóna je opět jiná než ty předešlé. Jinak část v hotelu, rozbité dveře a tak, paráda, napětí. Jediné co mě zarazilo, že v hotelu si oněch rozbitých dveřích nikdo s personálu nevšiml, imho hodně riskantní pro Dextra párat vevnitř toho chlapíka.
555720
Než začala sezóna, tak jsem se moc bál, aby Quin nezopakoval akorát roli, kterou měl v druhé sérii ten černoch (hlavně aby příběh nebyl blízce totožný). Jsem rád, že tomu tak není, že nová sezóna je opět jiná než ty předešlé. Jinak část v hotelu, rozbité dveře a tak, paráda, napětí. Jediné co mě zarazilo, že v hotelu si oněch rozbitých dveřích nikdo s personálu nevšiml, imho hodně riskantní pro Dextra párat vevnitř toho chlapíka.
Dexter s05e08 spoilery
0 0
reagovat

scroochy

Tak měl trochu narostlý vousy, což by ukazovalo na dny. Kytka byla na stolku dokonale suchá, což do tohohle stavu, kor když byla ve vodě, minimálně 14 dní... tedy alespoň podle seriálu. (Kdyby ležel dýl měl by poměrně velký proleženiny, otázka je, jestli to prostě scénáristi neignorují, že :-))
555719
Tak měl trochu narostlý vousy, což by ukazovalo na dny. Kytka byla na stolku dokonale suchá, což do tohohle stavu, kor když byla ve vodě, minimálně 14 dní... tedy alespoň podle seriálu. (Kdyby ležel dýl měl by poměrně velký proleženiny, otázka je, jestli to prostě scénáristi neignorují, že :-))
scroochy
0 0
reagovat

Boardwalk Empire #9

Ty vole, ešte stále predýchavam čo sa stalo tento týždeň v Atlantic City :o :+ Kto má teraz do kelu čakať do nedele ?! :-
555717
Ty vole, ešte stále predýchavam čo sa stalo tento týždeň v Atlantic City *:o* *:+* Kto má teraz do kelu čakať do nedele ?! *:-*
Boardwalk Empire #9
0 0
reagovat

the walking dead 1x03

To už je zas konec dílu? Já se picnu. Ubíhá to rychleji než kdejaká dvacetiminutová šou. Další super díl.
555716
To už je zas konec dílu? Já se picnu. Ubíhá to rychleji než kdejaká dvacetiminutová šou. Další super díl.
the walking dead 1x03
0 0
reagovat

STALKER seriál

555715
[link="http://games.tiscali.cz/tema/serialovy-s-t-a-l-k-e-r-pod-kontrolou-tvurcu-hry-54198"]STALKER seriál info[/link]
STALKER seriál
0 0
reagovat

The Walking Dead

Nevíte někdo, kolik uběhlo času mezi Rickovo postřelením a jeho probuzením v nemocnici?
555714
Nevíte někdo, kolik uběhlo času mezi Rickovo postřelením a jeho probuzením v nemocnici?
The Walking Dead
0 0
reagovat

Dexter

:o:+:+
555713
*:o**:+**:+*
Dexter
0 0
reagovat
tak to abysme evakuovali moviezone :D
555712
tak to abysme evakuovali moviezone *:D*
0 0
reagovat

Dexter s05e08

BOMBA
555711
BOMBA
Dexter s05e08
0 0
reagovat

krajec

máš recht, něco na té penny bude :D
555707
máš recht, něco na té penny bude *:D*
krajec
0 0
reagovat

tbbt

Tak po pár supr dílech přišla Penny a zase to padlo. To není náhoda. A Amy by tam už fakt nemusela být.
555687
Tak po pár supr dílech přišla Penny a zase to padlo. To není náhoda. A Amy by tam už fakt nemusela být.
tbbt
0 0
reagovat

tbbt

episoda ušla, ikdyž se nemůžu zbavit dojmu, že Leonard je z té 4 nejslabší článek...
555685
episoda ušla, ikdyž se nemůžu zbavit dojmu, že Leonard je z té 4 nejslabší článek...
tbbt
0 0
reagovat
V druhé sérii Community mě zatím opravdu dostal jen Abedův Ježíš. To bylo parádní:+
555647
V druhé sérii Community mě zatím opravdu dostal jen Abedův Ježíš. To bylo parádní*:+*
0 0
reagovat

TBBT

Skvělý díl. Spoiler: Sheldonův útěk z kina jeden z nejlepších momentů seriálu:D:+
555645
Skvělý díl. Spoiler: Sheldonův útěk z kina jeden z nejlepších momentů seriálu*:D**:+*
TBBT
0 0
reagovat

Community

včera jsem si našel čas na těch několik dílů druhé série co vyšlo a nářez. Ten seriál válí. BTW zombies FTW :+
555608
včera jsem si našel čas na těch několik dílů druhé série co vyšlo a nářez. Ten seriál válí. BTW zombies FTW *:+*
Community
0 0
reagovat

Its always sunny...

Suhlasim, hned po skonceni som sa siel pozriet na YT ci tam nie je Die Hard 5 :D
Kazdopadne, po prvych dvoch slabych epizodach sa to zlepsilo a posledne 3 casti boli skvele :+
555595
Suhlasim, hned po skonceni som sa siel pozriet na YT ci tam nie je Die Hard 5 *:D* Kazdopadne, po prvych dvoch slabych epizodach sa to zlepsilo a posledne 3 casti boli skvele *:+*
Its always sunny...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist