Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53181 - 53200 Napsat příspěvek

Loki

Mna sa to praveze vobec nedotklo, ma to mrzi kvoli durovi, lebo sa tym komentom totalne zhovadil
561960
Mna sa to praveze vobec nedotklo, ma to mrzi kvoli durovi, lebo sa tym komentom totalne zhovadil
Loki
0 0
reagovat

kyller

po tom co das jako nejlepsi sitcom office a jeste napises ze to ma skvelej dabing, nikdo te tu nemuze brat vazne...
561959
po tom co das jako nejlepsi sitcom office a jeste napises ze to ma skvelej dabing, nikdo te tu nemuze brat vazne...
kyller
0 0
reagovat
Najlepší sitcom je samozrejme The Office (US verzia > UK verzia, ale aj UK je dobrá...hlavne teda vianočný špeciál a blind date rulez) a navyše US verzia s dabingom je rovnako skvelá ako originál.

Inak k Friends. Takých 8 rokov dozadu som to považoval za "the best ever" ale dnes už to moc nemusím. V stave núdze, keby bola nuda a nič lepšie po ruke, tak by som to bol schopný v pohode pozrieť celé znova, ale už to proste nie je môj obľúbený typ humoru.
561957
Najlepší sitcom je samozrejme The Office (US verzia > UK verzia, ale aj UK je dobrá...hlavne teda vianočný špeciál a blind date rulez) a navyše US verzia s dabingom je rovnako skvelá ako originál. Inak k Friends. Takých 8 rokov dozadu som to považoval za "the best ever" ale dnes už to moc nemusím. V stave núdze, keby bola nuda a nič lepšie po ruke, tak by som to bol schopný v pohode pozrieť celé znova, ale už to proste nie je môj obľúbený typ humoru.
0 0
reagovat

xxendxx

Ano jistě trpaslík u mě vede taky, ale znám lidi kteří to považují za stupidní frašku :D
561958
Ano jistě trpaslík u mě vede taky, ale znám lidi kteří to považují za stupidní frašku *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
duro: Celkom podpasovka clovece, zvlast na Goreckiho...
561956
duro: Celkom podpasovka clovece, zvlast na Goreckiho...
0 0
reagovat

duro

Oh my god :D

Btw, můj hlas jde samozřejmě Přátelům, Scrubs sem nadhodil jen tak pro osvěžení diskuze...
561954
Oh my god *:D* Btw, můj hlas jde samozřejmě Přátelům, Scrubs sem nadhodil jen tak pro osvěžení diskuze...
duro
0 0
reagovat
za sebe musim jako best sitcom ever jedine Cervenyho Trpaslika
561953
za sebe musim jako best sitcom ever jedine Cervenyho Trpaslika
0 0
reagovat

duro

sorry, ale toto bol velky fail z tvojej strany a mrzi ma, ze som to musel napisat:-
561952
sorry, ale toto bol velky fail z tvojej strany a mrzi ma, ze som to musel napisat*:-*
duro
0 0
reagovat
Gorecki: Prihlás sa do SMERu, si veľmi schopný demagóg, a pokiaľ ti to aj náhodou niekto nežerie, umlátiš ho rozsahom textu - človeku sa to nechce celé prečítať, tak proste rezignuje.
561951
Gorecki: Prihlás sa do SMERu, si veľmi schopný demagóg, a pokiaľ ti to aj náhodou niekto nežerie, umlátiš ho rozsahom textu - človeku sa to nechce celé prečítať, tak proste rezignuje.
0 0
reagovat

KarelR

Tak s tym Forrestom je to jasne, ale narusilo by to moju argumentaciu:D
561950
Tak s tym Forrestom je to jasne, ale narusilo by to moju argumentaciu*:D*
KarelR
0 0
reagovat
Tak best ever film je samozřejmě Forest Gump a můžeme se o tom... Sorry, to nešlo :D:D

Musím Memphise zklamat, ale Scrubs není sitcom. Je to klasickej komediální seriál. Já každopádně dávám svůj hlas klasice všech sitcomovejch klasik... M*A*S*H forever, baby 8)
561949
Tak best ever film je samozřejmě Forest Gump a můžeme se o tom... Sorry, to nešlo *:D**:D* Musím Memphise zklamat, ale Scrubs není sitcom. Je to klasickej komediální seriál. Já každopádně dávám svůj hlas klasice všech sitcomovejch klasik... M*A*S*H forever, baby *8)*
0 0
reagovat
A to vtipne na tom je, ze ked si nebodaj niekto dovoli oznacit Friends len za prinajlepsom nadpriemerny, hned sa nanho znesu obvinenia o haterovi, ako keby bol medzi fanusickami Twilight ci co:)
561948
A to vtipne na tom je, ze ked si nebodaj niekto dovoli oznacit Friends len za prinajlepsom nadpriemerny, hned sa nanho znesu obvinenia o haterovi, ako keby bol medzi fanusickami Twilight ci co:)
0 0
reagovat

Memphis

Hovorim Seinfeld, vsetky atributy, ktore si vymenoval plus doslova ucebnica sit-comu o zivote, vesmire a vobec. Ale je to rovnako nezmyselne oznacenie ako snazit sa najst best ever film. Mozes sa opriet o milion atributov, ale naco? Proste ma len zaujima, ako niekto moze vyhlasovat toto o seriali, ked pri filme by si to nedovolil. A to som na webe, kde si ludia vedia akekolvek svoje vykriky aj obhajit:)
561947
Hovorim Seinfeld, vsetky atributy, ktore si vymenoval plus doslova ucebnica sit-comu o zivote, vesmire a vobec. Ale je to rovnako nezmyselne oznacenie ako snazit sa najst best ever film. Mozes sa opriet o milion atributov, ale naco? Proste ma len zaujima, ako niekto moze vyhlasovat toto o seriali, ked pri filme by si to nedovolil. A to som na webe, kde si ludia vedia akekolvek svoje vykriky aj obhajit:)
Memphis
0 0
reagovat
Ok, takže od teď sem každej hodí svůj názor na "nejlepší sitcom všech dob," máte jen jeden pokus a nezapomínejte, kdokoliv, kdo s váma nebude souhlasit, je vemeno, v životě nic neviděl, nebyl v Rusku a podle všeho je to nesvéprávnej chovanec nějakýho ústavu...

Já říkám Scrubs :D

Seriously, deset řad, sledovanost až po střechu, kulturní dopad, milion cen... Ukažte mi jedinej podobnej seriál ?)
561946
Ok, takže od teď sem každej hodí svůj názor na "nejlepší sitcom všech dob," máte jen jeden pokus a nezapomínejte, kdokoliv, kdo s váma nebude souhlasit, je vemeno, v životě nic neviděl, nebyl v Rusku a podle všeho je to nesvéprávnej chovanec nějakýho ústavu... Já říkám Scrubs *:D* Seriously, deset řad, sledovanost až po střechu, kulturní dopad, milion cen... Ukažte mi jedinej podobnej seriál *?)*
0 0
reagovat
Loki to rozsekol:)
561945
Loki to rozsekol:)
0 0
reagovat
Najlepsi sitcom ever je Frasier. HOWGH. A kto nevidel aspon 5 dielov v originale nech sa neozyva.:)):)
561944
Najlepsi sitcom ever je Frasier. HOWGH. A kto nevidel aspon 5 dielov v originale nech sa neozyva.*:))**:)*
0 0
reagovat

a4am

Ta celosvetova popularita prispieva k mytu "nedostihnutelnosti", ale nie je hlavnym dovodom samozrejme. A nostalgia ma len efekt na podobne kategoricke vyhlasenia v style "best ever" a podobne, samozrejme, ze netvrdim, ze sa paci KVOLI tomu. Proste je to moj nazor, Friends mam velmi rad, je u mna v prvej desiatke, takze nie som ziadny hater. Len nechapem, preco maju niektori ludia si priznat pri nejakom seriali to, s cim by nemali problem pri hodnoteni nejakeho ich oblubeneho filmu z detstva/dospievania/zamilovavania sa/whatever (dosad lubovolne), ktori si proste zamilovali. A ked sa raz zamilujes, vsetko ide bokom:) Ale ved to pozname.
561943
Ta celosvetova popularita prispieva k mytu "nedostihnutelnosti", ale nie je hlavnym dovodom samozrejme. A nostalgia ma len efekt na podobne kategoricke vyhlasenia v style "best ever" a podobne, samozrejme, ze netvrdim, ze sa paci KVOLI tomu. Proste je to moj nazor, Friends mam velmi rad, je u mna v prvej desiatke, takze nie som ziadny hater. Len nechapem, preco maju niektori ludia si priznat pri nejakom seriali to, s cim by nemali problem pri hodnoteni nejakeho ich oblubeneho filmu z detstva/dospievania/zamilovavania sa/whatever (dosad lubovolne), ktori si proste zamilovali. A ked sa raz zamilujes, vsetko ide bokom:) Ale ved to pozname.
a4am
0 0
reagovat

Gorecki

Ale to ohánění celosvětovou popularitou a s tím, že to nic neznamená... who cares tady v diskusích:)
Jinak jen proto že se to líbí, tak je to nostalgie? Vůbec. Seinfeld je skvělý a taky bych ho řadil do topky (dabing to zničil), ale u něj taky klidně může někdo říct, že je to "vyhypovaná sračka a basta, konec diskuse", ale to přece o ničem nevypovídá. Prostě ti to nesedne, věř mi, že je hodně z nás, kteří z toho pod stůl padáme (a celkem i rozumím, že se ti to nelíbí, když tvůj oblíbený Seinfeld má úplně jiný druh humoru).
561942
Ale to ohánění celosvětovou popularitou a s tím, že to nic neznamená... who cares tady v diskusích:) Jinak jen proto že se to líbí, tak je to nostalgie? Vůbec. Seinfeld je skvělý a taky bych ho řadil do topky (dabing to zničil), ale u něj taky klidně může někdo říct, že je to "vyhypovaná sračka a basta, konec diskuse", ale to přece o ničem nevypovídá. Prostě ti to nesedne, věř mi, že je hodně z nás, kteří z toho pod stůl padáme (a celkem i rozumím, že se ti to nelíbí, když tvůj oblíbený Seinfeld má úplně jiný druh humoru).
Gorecki
0 0
reagovat

stranger

Nikto na nic nenadava. Len vyjadruje nazor, ktory nie je ekvivalentom vykrikov pri orgazme vesmirnych rozmerov. A usmieva sa najma pri vyjadreniach "best ever" od ludi, ktori podla svojich vlastnych slov velmi komedialnym serialom neholduju:)
561940
Nikto na nic nenadava. Len vyjadruje nazor, ktory nie je ekvivalentom vykrikov pri orgazme vesmirnych rozmerov. A usmieva sa najma pri vyjadreniach "best ever" od ludi, ktori podla svojich vlastnych slov velmi komedialnym serialom neholduju:)
stranger
0 0
reagovat

TBBT4x16

Slabšia epizóda, ale ešte sa to dalo. A inak nechápem, čo ľudia majú proti Howardovi. Podľa mňa najvtipnejšia postava z celého seriálu.
561939
Slabšia epizóda, ale ešte sa to dalo. A inak nechápem, čo ľudia majú proti Howardovi. Podľa mňa najvtipnejšia postava z celého seriálu.
TBBT4x16
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se