Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53181 - 53200 Napsat příspěvek

KarelR

Oh yeah... :D:+
553936
Oh yeah... *:D**:+*
KarelR
0 0
reagovat

SGU

Tak poslední díl velkej náklep:+ Víc k tomu snad ani říci nejde.
553934
Tak poslední díl velkej náklep*:+* Víc k tomu snad ani říci nejde.
SGU
0 0
reagovat

Čína

Pro chytráky jak to s tou Asií a Čínou vůbec je:

link
553930
Pro chytráky jak to s tou Asií a Čínou vůbec je: http://dokumentarni.tv/penize-ekonomika/china-blue
Čína
0 0
reagovat

Fergusonovci

Tak kdo už viděl včerejší druhou dávku? "It's Secretariat!" :D link
553926
Tak kdo už viděl včerejší druhou dávku? "It's Secretariat!" *:D* http://www.youtube.com/watch?v=v0qux4fImZs
Fergusonovci
0 0
reagovat
rounder: Jižní Korea není Čína, to je jak říkat že Bahrajn a Saudská Arábie jsou na tom stejně protože jsou vedle sebe :)) A Čína vyrábí 90% všeho, jen nějaká elektronika a mechanika je v japonsku, JK a Taivanu, v Indii se vyrábí velký prd. O zbytku máš dost zkreslené až dětské představy. ?)
553923
rounder: Jižní Korea není Čína, to je jak říkat že Bahrajn a Saudská Arábie jsou na tom stejně protože jsou vedle sebe *:))* A Čína vyrábí 90% všeho, jen nějaká elektronika a mechanika je v japonsku, JK a Taivanu, v Indii se vyrábí velký prd. O zbytku máš dost zkreslené až dětské představy. *?)*
0 0
reagovat
jhr: ona ale je radova cinanka :o)
553920
jhr: ona ale je radova cinanka :o)
0 0
reagovat
Co máte proboha pořád s tou Čínou? Většina se dělá v Indii nebo Jížní Korei. JK je na 15. místě dle HDP, pochybuju o tom, že tam "jedí hlínu". Nezapomínejte na to, že sama ČR se dá z části považovat za pohou montovnu a taky tady lidi nepracují v nelidských podmínkách a nikdo tady nad dělníkama nemrská bičem
553917
Co máte proboha pořád s tou Čínou? Většina se dělá v Indii nebo Jížní Korei. JK je na 15. místě dle HDP, pochybuju o tom, že tam "jedí hlínu". Nezapomínejte na to, že sama ČR se dá z části považovat za pohou montovnu a taky tady lidi nepracují v nelidských podmínkách a nikdo tady nad dělníkama nemrská bičem
0 0
reagovat

dexter

muhehehe, ten závěr libovej :+
553915
muhehehe, ten závěr libovej *:+*
dexter
0 0
reagovat

Dexter 5x03

He´s back. Za prvé dva diely dostane M. C. Hall ďalšiu Emmmy... a teraz už začala tradičná dexterovská zábava.
553914
He´s back. Za prvé dva diely dostane M. C. Hall ďalšiu Emmmy... a teraz už začala tradičná dexterovská zábava.
Dexter 5x03
0 0
reagovat
Scroochy: Tak to pak chápu. Ale řadoví Číňani jsou na tom nesrovnatelně hůř.
553913
Scroochy: Tak to pak chápu. Ale řadoví Číňani jsou na tom nesrovnatelně hůř.
0 0
reagovat
scroochy:+
553912
scroochy*:+*
0 0
reagovat
Rouder: to bych chtěl vidět nějaké podklady pro to tvrzení. Jinak sice práce je v asii zatím dostatek, ale to vůbec nesouvisí s podmínkami - viz foxconn a další. A v americe především chybí nekvalifikovaná práce, která všechna přechází do asie, protože je to levnější.

553910
Rouder: to bych chtěl vidět nějaké podklady pro to tvrzení. Jinak sice práce je v asii zatím dostatek, ale to vůbec nesouvisí s podmínkami - viz foxconn a další. A v americe především chybí nekvalifikovaná práce, která všechna přechází do asie, protože je to levnější.
0 0
reagovat

jhr

On asi chtěl říct, že jeho přítelkyně v Číně vydělává v přepočtu jen 3000 Kč, ale tam je to normální plat, za kterej tam pořídíš to co tady za 15000 třeba. Takže si nestěžuje.
553908
On asi chtěl říct, že jeho přítelkyně v Číně vydělává v přepočtu jen 3000 Kč, ale tam je to normální plat, za kterej tam pořídíš to co tady za 15000 třeba. Takže si nestěžuje.
jhr
0 0
reagovat
Spazz: Teď možná ne ale počkej za pár let. Za tři tisíce už dnnes, neuživí skoro ani sebe. Mluvím samozřejmě o stavu v ČR.
553901
Spazz: Teď možná ne ale počkej za pár let. Za tři tisíce už dnnes, neuživí skoro ani sebe. Mluvím samozřejmě o stavu v ČR.
0 0
reagovat
jhr: desitky hodin denne?

s minimalni mzdou mas sice pravdepodobne pravdu (vubec do tohohle tematu nevidim), ale je treba si taky uvedomit, ze tam neplati standard, na jaky jsi zvykly ty... moje pritelkyne ma treba vyplatu v prepoctu na koruny zhruba necele tri tisice mesicne a vykoristovana si rozhodne nepripada :o)
553899
jhr: desitky hodin denne? s minimalni mzdou mas sice pravdepodobne pravdu (vubec do tohohle tematu nevidim), ale je treba si taky uvedomit, ze tam neplati standard, na jaky jsi zvykly ty... moje pritelkyne ma treba vyplatu v prepoctu na koruny zhruba necele tri tisice mesicne a vykoristovana si rozhodne nepripada :o)
0 0
reagovat
Rouder: To že asijské firmy mají spoustu zakázek neznamená, že jejich zaměstnanci nepracůjí v nelidských podmínkách. Pravda je ta, že korporace zneužívají levnou pracovní sílu v Číně, ti pracují desítky hodin za minimální mzdu. Zaměstnat jejich kokegy v USA by se jim tedy nevyplatilo.
553900
Rouder: To že asijské firmy mají spoustu zakázek neznamená, že jejich zaměstnanci nepracůjí v nelidských podmínkách. Pravda je ta, že korporace zneužívají levnou pracovní sílu v Číně, ti pracují desítky hodin za minimální mzdu. Zaměstnat jejich kokegy v USA by se jim tedy nevyplatilo.
0 0
reagovat
Hellblazer > jisteze koukam :). 3D Burritos :D
553893
Hellblazer > jisteze koukam :). 3D Burritos *:D*
0 0
reagovat

Jeffy

Drtivá většina americké animované tvorby se dělá v Asii. FOX poskytuje scénář apod., ale samotnou výrobu animace už dávno nedělá. Já jsem chtěl jen poukázat na to, že Banksy se snažil naznačit, že zlé korporace využívají chudé země a chudáci Asiati jsou nuceni pracovat v nelidkých podmínkách, přitom opak je pravdou. Asijské firmy a animátoři mají spoustu zakázek a neustále rostou, zatímco jejich kolegové v USA nezavadí o práci
553892
Drtivá většina americké animované tvorby se dělá v Asii. FOX poskytuje scénář apod., ale samotnou výrobu animace už dávno nedělá. Já jsem chtěl jen poukázat na to, že Banksy se snažil naznačit, že zlé korporace využívají chudé země a chudáci Asiati jsou nuceni pracovat v nelidkých podmínkách, přitom opak je pravdou. Asijské firmy a animátoři mají spoustu zakázek a neustále rostou, zatímco jejich kolegové v USA nezavadí o práci
Jeffy
0 0
reagovat

verbst

Tak to se mám zejtra naco těšit ... :D

House 7x4
---spoiler--- - u mužského prostituta maséra jsem se válel smíchy ... :D ---spoiler---
553887
Tak to se mám zejtra naco těšit ... *:D* [b]House 7x4[/b] ---spoiler--- - u mužského prostituta maséra jsem se válel smíchy ... *:D* ---spoiler---
verbst
0 0
reagovat

Eastbound and down

To tu nikto nepozera? Genialna zalezitost, bal som sa zmeny prostredia, hercov atd., ale je to stale uzasne :+
"Don't get all excited, dude, 3D's gay. Nobody wants to sit on a couch wearing glasses, popping bubbles out of the air like some fucked-up Ray Charles."
"Well It's no mystery that ass has always been tits' greatest enemy......it's almost like a Muslim - Jewish thing, but with tits and ass.":D
553883
To tu nikto nepozera? Genialna zalezitost, bal som sa zmeny prostredia, hercov atd., ale je to stale uzasne *:+* "Don't get all excited, dude, 3D's gay. Nobody wants to sit on a couch wearing glasses, popping bubbles out of the air like some fucked-up Ray Charles." "Well It's no mystery that ass has always been tits' greatest enemy......it's almost like a Muslim - Jewish thing, but with tits and ass."*:D*
Eastbound and down
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist