Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53201 - 53220 Napsat příspěvek
Pro mě tuhle sezonu zatimm naplné čáře vede Rules of Engagement a Community, nějaké HIMYM a TBBT se může jít letos zahrabat 8)
554004
Pro mě tuhle sezonu zatimm naplné čáře vede Rules of Engagement a Community, nějaké HIMYM a TBBT se může jít letos zahrabat *8)*
0 0
reagovat
Community s02e04

Nene, u mě se žádné nové Modern Warfare nekoná. Celé to nebylo tak propracované, jak by si zaslužilo, připadalo mi to skoro až narychlo zpíchnuté (v první sérii mafiánský a akční díl byl v té dvacetiminutovce s přehledem zparodován a rozpitván, tady tohle mělo jen jakous takous kostru a pár vtípků). Druhá série je zatím hezká, nic víc. Ale to není vůbec problém, protože první měla taky rozjezd jakž takž hezký a nakonec z toho byla komediální pecka, kterou si pouštím několikrát.
554003
Community s02e04 Nene, u mě se žádné nové Modern Warfare nekoná. Celé to nebylo tak propracované, jak by si zaslužilo, připadalo mi to skoro až narychlo zpíchnuté (v první sérii mafiánský a akční díl byl v té dvacetiminutovce s přehledem zparodován a rozpitván, tady tohle mělo jen jakous takous kostru a pár vtípků). Druhá série je zatím hezká, nic víc. Ale to není vůbec problém, protože první měla taky rozjezd jakž takž hezký a nakonec z toho byla komediální pecka, kterou si pouštím několikrát.
0 0
reagovat

verbst

reagoval sem na Event
554002
reagoval sem na Event
verbst
0 0
reagovat

30 Rock

Pri najnovsom dieli som si uvedomil dve veci - ako velmi tu show milujem a ze jej humor nefunguje so zivym smejucim sa obecenstvom a je to len dobre.
554001
Pri najnovsom dieli som si uvedomil dve veci - ako velmi tu show milujem a ze jej humor nefunguje so zivym smejucim sa obecenstvom a je to len dobre.
30 Rock
0 0
reagovat

xxendxx

Just give it some time... ;)
554000
Just give it some time... *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

verbst

ani moc ne...
553999
ani moc ne...
verbst
0 0
reagovat

Community

Zdá se to neuvěřitelné, ale tenhle díl šlape hodně na paty Modern Warfare dílu. GENIÁLNÍ ! ! ! :D :D :D :D :D
553998
Zdá se to neuvěřitelné, ale tenhle díl šlape hodně na paty Modern Warfare dílu. GENIÁLNÍ ! ! ! *:D* *:D* *:D* *:D* *:D*
Community
0 0
reagovat
Kouká někdo na The Event? Stojí to za to? Je to dobrý?
553995
Kouká někdo na The Event? Stojí to za to? Je to dobrý?
0 0
reagovat

vardant

jsem se upsal. az si me opravil, tak jsem si uvedomil jaky trapas jsem zpusobil:)
553994
jsem se upsal. az si me opravil, tak jsem si uvedomil jaky trapas jsem zpusobil*:)*
vardant
0 0
reagovat
Neřekl bych, že "nascar" díl SP byl horší než "jersey shore" epizoda, spíš naopak.. jediný vtipný v novym díle byla snooki haha.. jinak nascar na plný čáře zvítězil.. he's a real champ all right :)
553993
Neřekl bych, že "nascar" díl SP byl horší než "jersey shore" epizoda, spíš naopak.. jediný vtipný v novym díle byla snooki haha.. jinak nascar na plný čáře zvítězil.. he's a real champ all right :)
0 0
reagovat
díky, tak to napravim ;)
553991
díky, tak to napravim *;)*
0 0
reagovat

Memphis

Propásl jsi právě ty nejlepší sérky z House:)
553989
Propásl jsi právě ty nejlepší sérky z House:)
Memphis
0 0
reagovat
Memphis : první a poslední tři díly z každé série, v šesté je taky super díl : wilson samotný, Cuddy a House s Cuddy na konferenci. přeskakovat díly je ale docela prasárna, house není CSI :))
553987
Memphis : první a poslední tři díly z každé série, v šesté je taky super díl : wilson samotný, Cuddy a House s Cuddy na konferenci. přeskakovat díly je ale docela prasárna, house není CSI *:))*
0 0
reagovat
Znáte někdo důvod proč bude mít Fringe měsíční přestávku ??
553986
Znáte někdo důvod proč bude mít Fringe měsíční přestávku ??
0 0
reagovat
Castle zatím nejlepší díl nový řady, SP taky dobrý ("It's a Jersey thing :D),

jinak dohánim House, sedmá sérka zatim hodně slušná, může mi někdo říct jak si proti ní stojí starší díly? skončil jsem někdy během čtvrtý série a chtěl bych přednostně sjet to nejzajímavější, čas se krátí... a nějaká kontinualita je mi celkem ukradená...
553985
Castle zatím nejlepší díl nový řady, SP taky dobrý ("It's a Jersey thing *:D*), jinak dohánim House, sedmá sérka zatim hodně slušná, může mi někdo říct jak si proti ní stojí starší díly? skončil jsem někdy během čtvrtý série a chtěl bych přednostně sjet to nejzajímavější, čas se krátí... a nějaká kontinualita je mi celkem ukradená...
0 0
reagovat

Rounder

Lost in translation :))

Omlouvám se, co týká outsourcingu simpsonových do JK, je to pravda, našel jsem relevantní články kde je to potvrzené a ty jsi tomu mohl předejít kdyby si poslal jeden relevantní podklad pro svoje tvrzení, když jsem tě o to požádal hned, v prvním příspěvku kde jsem na tebe reagoval a ne ignoroval komentář a četl co chtěl (ano ty seš ten arogantní)

Pak by nedošlo k některým omylům, které v komentářích byli - s čínou jsem to myslel jako s produkcí zboží obecně (stejně jako většina lidí tady) - proto mi věta "Většina se dělá v Indii nebo Jížní Korei." přišla naprosto nesmyslná, a ne animaci atd. Nikdo tady totiž nepsal o animaci (až na tebe) .

Stejně jako většina lidí co viděli to video a neznali kontext (což musela být drtivá většina) jsem předpokládal, že se jedná o metaforu konzumního života na západě (simpsonovi) a kruté podmínky v Číně které to umožňují (velmi levné zboží atd.), což stále částečně ta znělka je (vyrábění hraček a suvenýrů). Video takhle docela ztrácí kouzlo a poukázání na to, že FOX je zlá korporace je jak nošení dříví do lesa.
553984
Lost in translation *:))* Omlouvám se, co týká outsourcingu simpsonových do JK, je to pravda, našel jsem relevantní články kde je to potvrzené a ty jsi tomu mohl předejít kdyby si poslal jeden relevantní podklad pro svoje tvrzení, když jsem tě o to požádal hned, v prvním příspěvku kde jsem na tebe reagoval a ne ignoroval komentář a četl co chtěl (ano ty seš ten arogantní) Pak by nedošlo k některým omylům, které v komentářích byli - s čínou jsem to myslel jako s produkcí zboží obecně (stejně jako většina lidí tady) - proto mi věta "Většina se dělá v Indii nebo Jížní Korei." přišla naprosto nesmyslná, a ne animaci atd. Nikdo tady totiž nepsal o animaci (až na tebe) . Stejně jako většina lidí co viděli to video a neznali kontext (což musela být drtivá většina) jsem předpokládal, že se jedná o metaforu konzumního života na západě (simpsonovi) a kruté podmínky v Číně které to umožňují (velmi levné zboží atd.), což stále částečně ta znělka je (vyrábění hraček a suvenýrů). Video takhle docela ztrácí kouzlo a poukázání na to, že FOX je zlá korporace je jak nošení dříví do lesa.
Rounder
0 0
reagovat

Jeffy

Co to proboha meleš? Já jsem JK s Činou nikde nesrovnál, to ty ji neusále vythuješ, přestože má nulovou relevanci k tomuhle tématu. To že se v ČÍně vyrábí 90% všeho je jako argument aplsolutně mimo mísu a má NULOVOU relevanci, když já tady mluvím úplně od začátku o outsourcingu ANIMACE. The Walt Disney Company, Cartoon Network nebo MTV kupují vše z JK a převážně z Indie, protože Indie, jako bývalá Britská kolonie, nemá problém vytvářet pohyby rtů pasující na Angličtinu a má to tam velkou tradici. Tvůj naprosto nesmyslný komentář s nulovou hodnotou a především arogantní ton, který jsi použil je důkazem, že jediný, kdo tady má dětské představy jsi TY.

a jistý pan Tata by s tebou ohledně "v Indii se vyrábí velký prd" rozhodně nesouhlasil
553981
Co to proboha meleš? Já jsem JK s Činou nikde nesrovnál, to ty ji neusále vythuješ, přestože má nulovou relevanci k tomuhle tématu. To že se v ČÍně vyrábí 90% všeho je jako argument aplsolutně mimo mísu a má NULOVOU relevanci, když já tady mluvím úplně od začátku o outsourcingu ANIMACE. The Walt Disney Company, Cartoon Network nebo MTV kupují vše z JK a převážně z Indie, protože Indie, jako bývalá Britská kolonie, nemá problém vytvářet pohyby rtů pasující na Angličtinu a má to tam velkou tradici. Tvůj naprosto nesmyslný komentář s nulovou hodnotou a především arogantní ton, který jsi použil je důkazem, že jediný, kdo tady má dětské představy jsi TY. a jistý pan Tata by s tebou ohledně "v Indii se vyrábí velký prd" rozhodně nesouhlasil
Jeffy
0 0
reagovat
Jak na to koukáš, když si myslíš, že je to jeho sestra? :D
553979
Jak na to koukáš, když si myslíš, že je to jeho sestra? *:D*
0 0
reagovat

castle

posledni dil byl naprosto vyborny, Spoiler : Delorean na scene a jak castle zastrasil pritele sve sestry velice povedene. :)
553975
posledni dil byl naprosto vyborny, Spoiler : Delorean na scene a jak castle zastrasil pritele sve sestry velice povedene. *:)*
castle
0 0
reagovat
Snooki want smoosh smoosh :D
553974
Snooki want smoosh smoosh *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist