Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53141 - 53160 Napsat příspěvek
Mimochodem - vrahem bez emocí přestal bejt už někdy ve třetí sérce...
554173
Mimochodem - vrahem bez emocí přestal bejt už někdy ve třetí sérce...
0 0
reagovat
No, černohumornejch situací já tam nacházím zaplaťpámbu pořád celkem dost. Jak ten výlet na grief counseling ve třetí epizodě :D
554172
No, černohumornejch situací já tam nacházím zaplaťpámbu pořád celkem dost. Jak ten výlet na grief counseling ve třetí epizodě *:D*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

"He is serial killer without emotions for Christ's sake!" :D

duro
Ty předešlé mi přišli super tady zatím nic moc, takže ano... možná, že mě jenom irituje nastavená zápletka z konce čtvrté série, Rita - šok a už hledá novou ženskou...
554166
"He is serial killer without emotions for Christ's sake!" *:D* [b]duro[/b] Ty předešlé mi přišli super tady zatím nic moc, takže ano... možná, že mě jenom irituje nastavená zápletka z konce čtvrté série, Rita - šok a už hledá novou ženskou...
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Mantreg

"He just lost his wife for Christ's sake!” ;)
554165
"He just lost his wife for Christ's sake!” *;)*
Mantreg
0 0
reagovat
Mantreg: Takže ty v podstate chceš, aby ti seriál zas a znovu dával to isté, čo v uplynulých sezónach. To, že má odvahu ísť teraz inou cestou, ja osobne oceňujem.
554157
Mantreg: Takže ty v podstate chceš, aby ti seriál zas a znovu dával to isté, čo v uplynulých sezónach. To, že má odvahu ísť teraz inou cestou, ja osobne oceňujem.
0 0
reagovat

Kostěj

Netvrdím, že to musí být nařachaná jízda, jen mě přijde, že se tam nic neděje... co tu hlavně postrádám je Dexterův černej humor, jeho úžasný komentáře z pohledu nic necítícího vraha... jediný náznak byla převyprávěná pohádka jinak nic... doufám, že se to nějak vyvine, ale pro mě je to zatím nemastné neslané...
554153
Netvrdím, že to musí být nařachaná jízda, jen mě přijde, že se tam nic neděje... co tu hlavně postrádám je Dexterův černej humor, jeho úžasný komentáře z pohledu nic necítícího vraha... jediný náznak byla převyprávěná pohádka jinak nic... doufám, že se to nějak vyvine, ale pro mě je to zatím nemastné neslané...
Kostěj
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Má James " Jimmy " Darmody aj nejaké historicky doložené pozadie, alebo je len čisto fiktívnou postavou ? Prípade, je Pittova postava totožná s iným gangstrom ?
554145
Má James " Jimmy " Darmody aj nejaké historicky doložené pozadie, alebo je len čisto fiktívnou postavou ? Prípade, je Pittova postava totožná s iným gangstrom ?
Boardwalk Empire
0 0
reagovat
Naprostej souhlas s jaLO, v jednom i druhým.
Nemusí to bejt brutální adrenalinová jízda jako čtyřka, aby to bylo dobrý. Fakt myslím, že "o ničem" není zrovna na místě.
554142
Naprostej souhlas s jaLO, v jednom i druhým. Nemusí to bejt brutální adrenalinová jízda jako čtyřka, aby to bylo dobrý. Fakt myslím, že "o ničem" není zrovna na místě.
0 0
reagovat

Dexter

Prva seria je dost precenena. Mne sa paci, kam sa to vyvija.
554140
Prva seria je dost precenena. Mne sa paci, kam sa to vyvija.
Dexter
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Tu už nieje o čom hovoriť. Chcem další diel :)
554139
Tu už nieje o čom hovoriť. Chcem další diel *:)*
Boardwalk Empire
0 0
reagovat
Tak Dexter je po prvních 4 dílech stále o ničem... mimo to taky vám přišlo, že to začala dělat banda amatérů... a to myslím i jak jsou natočené... některé scény mi přišli na facku... oproti geniální první řadě...
554138
Tak Dexter je po prvních 4 dílech stále o ničem... mimo to taky vám přišlo, že to začala dělat banda amatérů... a to myslím i jak jsou natočené... některé scény mi přišli na facku... oproti geniální první řadě...
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Výborný seriál, snáď prvý, ktorý po ukončení BSG naozaj žeriem. Akurát s tou sledovanosťou to vraj ide rapídne dolu ...
554137
Výborný seriál, snáď prvý, ktorý po ukončení BSG naozaj žeriem. Akurát s tou sledovanosťou to vraj ide rapídne dolu ...
Boardwalk Empire
0 0
reagovat

Phil cze

To víš! mám nachystaný poslední tři díly na zejtra!
554136
To víš! mám nachystaný poslední tři díly na zejtra!
Phil cze
0 0
reagovat

Phil cze

No dneska to doběhlo, takže doufám v maratón čtvrtý sérky příští víkend. Tudíž pls maximálně viditelně označujte případný spoilerování, kdybyste se tu o tom bavili. Jinak budu zabíjet :)
554134
No dneska to doběhlo, takže doufám v maratón čtvrtý sérky příští víkend. Tudíž pls maximálně viditelně označujte případný spoilerování, kdybyste se tu o tom bavili. Jinak budu zabíjet :)
Phil cze
0 0
reagovat
Sleduje tu vůbec někdo genialitu jménem Mad Men? Čtvrtá série výborná a finále lahůdkový :+
554133
Sleduje tu vůbec někdo genialitu jménem Mad Men? Čtvrtá série výborná a finále lahůdkový *:+*
0 0
reagovat

Boardwalk Empire 1x05

Stoupající tendence se potvrdily. Jednoznačně nejlepší díl. HBO si připisuje další perfektní seriál. :+
554131
Stoupající tendence se potvrdily. Jednoznačně nejlepší díl. HBO si připisuje další perfektní seriál. *:+*
Boardwalk Empire 1x05
0 0
reagovat
ja stele jeste nevidel druhou serii, cekam az dorazi na Blu :D
554130
ja stele jeste nevidel druhou serii, cekam az dorazi na Blu *:D*
0 0
reagovat

Fringe

Přesně tak, pilot byl opravdu nuda, ale další díly jsou už mnohem lepší. Jen mě mrzí, že jsou karty až moc odhalené...
554125
Přesně tak, pilot byl opravdu nuda, ale další díly jsou už mnohem lepší. Jen mě mrzí, že jsou karty až moc odhalené...
Fringe
0 0
reagovat
fringe 3 serka zatim... sračka :D
554114
fringe 3 serka zatim... sračka *:D*
0 0
reagovat
Fringe je fajn, ale pride mi to dost predvidatelne...
554113
Fringe je fajn, ale pride mi to dost predvidatelne...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist