Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53101 - 53120 Napsat příspěvek
prasátko verbstík: Jak v ráži ty ňoumo? Tohle si o Aliasu přečteš z více zdrojů...
555166
prasátko verbstík: Jak v ráži ty ňoumo? Tohle si o Aliasu přečteš z více zdrojů...
0 0
reagovat

verbst

No.. a teď si vem... 2012.. konec světa a nebudeš znát jak to skončí :D8)
555164
No.. a teď si vem... 2012.. konec světa a nebudeš znát jak to skončí *:D**8)*
verbst
0 0
reagovat
DRAGO je zase dneska v náladě... Nejlepší ALIAS je čtvrtá řada...

A Perry- to já rdaši když vím, že mě na konci něco čeká, a že se rto bude řešit celou dobu, a ne jen dva tři díly za řadu...

Abrams je génius... O tom žádná
555161
DRAGO je zase dneska v náladě... Nejlepší ALIAS je čtvrtá řada... A Perry- to já rdaši když vím, že mě na konci něco čeká, a že se rto bude řešit celou dobu, a ne jen dva tři díly za řadu... Abrams je génius... O tom žádná
0 0
reagovat

Perry-

Mě teda nepřijde, že by se v jeho seriálech něco nevysvětlilo.
555155
Mě teda nepřijde, že by se v jeho seriálech něco nevysvětlilo.
Perry-
0 0
reagovat
Mě u jeho seriálů vadí, že jsou roztahané a nikdo neví jak to skončí. Akorát se kupí otázky a nakonec se vysvětlí ani ne 20%.
Upřednostňuji seriály, kdy jsou jednotlivé díly uzavřené (Castle, Bones, Leverage...). Popř. ještě série, ale prostě abych věděl kdy bude nějaký konec. Jsem spíš pro nějakou dějovou linku přes všechny díly, která se občas objeví a pak je zase chvíli klid.
555147
Mě u jeho seriálů vadí, že jsou roztahané a nikdo neví jak to skončí. Akorát se kupí otázky a nakonec se vysvětlí ani ne 20%. Upřednostňuji seriály, kdy jsou jednotlivé díly uzavřené (Castle, Bones, Leverage...). Popř. ještě série, ale prostě abych věděl kdy bude nějaký konec. Jsem spíš pro nějakou dějovou linku přes všechny díly, která se občas objeví a pak je zase chvíli klid.
0 0
reagovat
DRAGO : Musím souhlasit jeho seriály mě nikdy moc nebavily.
555143
DRAGO : Musím souhlasit jeho seriály mě nikdy moc nebavily.
0 0
reagovat
U Alias jedině druhá serie, jinak je to dost průmerný až podprumerný. Ale stejnym neduhem trpí všechny jeho seriály. Max jedna povedená sérka, jinak nic. Undercovers nebudou mít ani to.
555141
U Alias jedině druhá serie, jinak je to dost průmerný až podprumerný. Ale stejnym neduhem trpí všechny jeho seriály. Max jedna povedená sérka, jinak nic. Undercovers nebudou mít ani to.
0 0
reagovat

DRAGO

No Alias byla solidní záležitos si myslím.
555137
No Alias byla solidní záležitos si myslím.
DRAGO
0 0
reagovat
Oni Abramsovy seriály kromě pár povedenejch serií obecně nejsou žádná velká hitparáda 8)
555129
Oni Abramsovy seriály kromě pár povedenejch serií obecně nejsou žádná velká hitparáda *8)*
0 0
reagovat
Tak rozhodně je to nejslabší z Abramsových "dětí". Ale i tak mě to docela bavilo... To ta Caprica mě teda mrzí mnohem víc...
555130
Tak rozhodně je to nejslabší z Abramsových "dětí". Ale i tak mě to docela bavilo... To ta Caprica mě teda mrzí mnohem víc...
0 0
reagovat
asi tak. pilot byl imo příšerně nudnej
555123
asi tak. pilot byl imo příšerně nudnej
0 0
reagovat

verbst

No pokud se to po tom pilotu zázračně nezvedlo tak se ani nedivim
555122
No pokud se to po tom pilotu zázračně nezvedlo tak se ani nedivim
verbst
0 0
reagovat

Undercovers

Crap! :( link
555120
Crap! *:(* http://www.collider.com/2010/11/04/nbc-cancels-undercovers-orders-community/
Undercovers
0 0
reagovat
30 Rock opat pecka:+
"How dare you to hang up on me?! I’m a corrupt cop, my brother is a corrupt fireman, he is gonna set you on fire and I am not gonna investigate it!":D
555099
30 Rock opat pecka*:+* "How dare you to hang up on me?! I’m a corrupt cop, my brother is a corrupt fireman, he is gonna set you on fire and I am not gonna investigate it!"*:D*
0 0
reagovat

Spazz

Jojo dobra minisérie... dost to ale plýtvá svým potenciálem... mohlo to být daleko lepší... nápad je výbornej...
555083
Jojo dobra minisérie... dost to ale plýtvá svým potenciálem... mohlo to být daleko lepší... nápad je výbornej...
Spazz
0 0
reagovat
resp. je to teda 5ti dilna miniserie
555082
resp. je to teda 5ti dilna miniserie
0 0
reagovat
Mate nekdo nakoukany serial Dead Set? .... zatim jsem videl pilot a byla to docela solidni parada....

vpodstate je to Big Brother zkombinovany s libovolnym (DOBRYM) zombie horrorem :o) potesi hlavne celkem prijemna brutalita :o)
555081
Mate nekdo nakoukany serial Dead Set? .... zatim jsem videl pilot a byla to docela solidni parada.... vpodstate je to Big Brother zkombinovany s libovolnym (DOBRYM) zombie horrorem :o) potesi hlavne celkem prijemna brutalita :o)
0 0
reagovat
Sledujete někdo The Venture Bros.? Spolu se SP nejlepší současný cartoon pro dospělé, můžu jen doporučet
555074
Sledujete někdo The Venture Bros.? Spolu se SP nejlepší současný cartoon pro dospělé, můžu jen doporučet
0 0
reagovat

SP

Kdyby vyšel nějakej Coon and Friends komiks ve stylu těch artworků kterýma to tam prokládali, to by bylo žůžo :) Jinak index zhulenosti tohoto dílu fakt extrémně vysoký ?)
555067
Kdyby vyšel nějakej Coon and Friends komiks ve stylu těch artworků kterýma to tam prokládali, to by bylo žůžo *:)* Jinak index zhulenosti tohoto dílu fakt extrémně vysoký *?)*
SP
0 0
reagovat
Coulda, Woulda, Shoulda :D
555066
Coulda, Woulda, Shoulda *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist