Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53101 - 53120 Napsat příspěvek

Weeds 6

naprosto našlapaná řada s parádnim koncem. Druhej seriál, u kterýho mám strach, aby to další řada nějak nepokazila, protože tohle funguje výborně i jako series finale. U Scrubs to podělali ukázkově, snad má Jenji Kohan koule (heh) na to, aby 7. řada nebyla jen nastavovaná kaše.
556214
naprosto našlapaná řada s parádnim koncem. Druhej seriál, u kterýho mám strach, aby to další řada nějak nepokazila, protože tohle funguje výborně i jako series finale. U Scrubs to podělali ukázkově, snad má Jenji Kohan koule (heh) na to, aby 7. řada nebyla jen nastavovaná kaše.
Weeds 6
0 0
reagovat

Luc44

nesedi to v tom, ze rikal, ze se s matkou poznal na svatbe toho kamose, co ho furt mlátí (z minulýho dílu)
556213
nesedi to v tom, ze rikal, ze se s matkou poznal na svatbe toho kamose, co ho furt mlátí (z minulýho dílu)
Luc44
0 0
reagovat

Mephis

Charlieho nový tetování :D
556209
Charlieho nový tetování *:D*
Mephis
0 0
reagovat
HIMYM opravdu dobrý :+ cameo skvělý, Blitz :D konečně něco ze života...

TaaHM taky povedený, začal sem to sledovat pravidelně a rozhodně nelituju.

556208
HIMYM opravdu dobrý *:+* cameo skvělý, Blitz *:D* konečně něco ze života... TaaHM taky povedený, začal sem to sledovat pravidelně a rozhodně nelituju.
0 0
reagovat

Vincent

Já jsem čekal, že by to mohlo mít větší rozpočet a díky tomu by to mohlo být víc epic.

Testy jsou v pořádku, ale těm moderátorům jsem prostě tu honičku s vrtulníkem nevěřil ani omylem a tím to jde pak celé do kopru. Stiga jen suše představili a celkově ty vtipy nebo hlášky...hrůza.
556206
Já jsem čekal, že by to mohlo mít větší rozpočet a díky tomu by to mohlo být víc epic. Testy jsou v pořádku, ale těm moderátorům jsem prostě tu honičku s vrtulníkem nevěřil ani omylem a tím to jde pak celé do kopru. Stiga jen suše představili a celkově ty vtipy nebo hlášky...hrůza.
Vincent
0 0
reagovat

Gorecki

Souhlas nej díl série, i tak si ale mohli ušetřit např. "fórek gentleman" u večeře, tam už to zas hraničilo mezi nudou a trapností.

btw. v čem to nesedí?
556204
Souhlas nej díl série, i tak si ale mohli ušetřit např. "fórek gentleman" u večeře, tam už to zas hraničilo mezi nudou a trapností. btw. v čem to nesedí?
Gorecki
0 0
reagovat

SOUTH PARK 14X14

Parádka, takováhle parodie na teleshoppingy a ,,It´s daddy tv time.´´ :D
556203
Parádka, takováhle parodie na teleshoppingy a ,,It´s daddy tv time.´´ *:D*
SOUTH PARK 14X14
0 0
reagovat
US Top Gear jsem viděl.. a popravdě.. vy jste čekali že to bude něco extra? Byl jsem celkem spokojenej.. je to holt hodně "americký".. samozřejmě to nesahá UK verzi ani po kotníky :)
556202
US Top Gear jsem viděl.. a popravdě.. vy jste čekali že to bude něco extra? Byl jsem celkem spokojenej.. je to holt hodně "americký".. samozřejmě to nesahá UK verzi ani po kotníky :)
0 0
reagovat

Fringe

Vyjádření ředitele vysílání Kevina Reillyho k přesunu seriálu na pátek :
“Seriál tímto nepohřbíváme. Během minulého týdne si čas vysílání pčesunulo přes 45% diváků. Tudíž téměř polovina oddaných diváků si seriál zaznamenává na rekordéry. Až tak to bylo loajální publikum. Opravdu se mě dotkne, pokud se divácká základna rozhodne nesledovat seriál jen proto, že se vysílání o den posunulo. Doufám, že se s tím smíří, a pokud ne, mají možnost se jej nahrát na rekordéry. Pokud si seriál povede alespoň tak, jak si vedl ve čtvrteční večery, můžeme ho na novém času nechat, neboť by pro nás mohl být velkou výhrou. “

Z fanouškovské stránky na facebooku
556197
[b]Vyjádření ředitele vysílání Kevina Reillyho k přesunu seriálu na pátek [/b]: “Seriál tímto nepohřbíváme. Během minulého týdne si čas vysílání pčesunulo přes 45% diváků. Tudíž téměř polovina oddaných diváků si seriál zaznamenává na rekordéry. Až tak to bylo loajální publikum. Opravdu se mě dotkne, pokud se divácká základna rozhodne nesledovat seriál jen proto, že se vysílání o den posunulo. Doufám, že se s tím smíří, a pokud ne, mají možnost se jej nahrát na rekordéry. Pokud si seriál povede alespoň tak, jak si vedl ve čtvrteční večery, můžeme ho na novém času nechat, neboť by pro nás mohl být velkou výhrou. “ [b]Z fanouškovské stránky na facebooku[/b]
Fringe
0 0
reagovat

xxendxx

jj, na Ashes to Ashes se taky musím dokopat:+
556192
jj, na Ashes to Ashes se taky musím dokopat*:+*
xxendxx
0 0
reagovat
Ashes to Ashes se mi líbí ještě o fous víc, takže až dojedeš UK verzi, tak směle do toho (je to spin-off). US verze je strašná blitka, která nesahá originálu ani po kotníky
556180
Ashes to Ashes se mi líbí ještě o fous víc, takže až dojedeš UK verzi, tak směle do toho (je to spin-off). US verze je strašná blitka, která nesahá originálu ani po kotníky
0 0
reagovat

rcorp

ehm, ty si koukal na ten nepovedenej americkej remake?:D to už Prima nemá, co vysílat?:D

Běž a sežeň si dvousezónní UK originál, je to jedna z nejlepších minisérií, co existuje. Od inspirací ze Sweenyho, Profesionálů a dalších drsnejch detektivních uk seriálů 70. let, až po skvělý herecký výkony:+
556176
ehm, ty si koukal na ten nepovedenej americkej remake?:D to už Prima nemá, co vysílat?:D Běž a sežeň si dvousezónní UK originál, je to jedna z nejlepších minisérií, co existuje. Od inspirací ze Sweenyho, Profesionálů a dalších drsnejch detektivních uk seriálů 70. let, až po skvělý herecký výkony*:+*
rcorp
0 0
reagovat
s tou Jennifer ako Matkou to beriem spat, nesedi to, skoda:)
556175
s tou Jennifer ako Matkou to beriem spat, nesedi to, skoda*:)*
0 0
reagovat

How I Met Your Mother

Asi naj z tejto serie a cameo luxusne:D:+

Btw, pevne verim, ze to bude Jennifer Morrison, presne moj typ8)
556172
Asi naj z tejto serie a cameo luxusne*:D**:+* Btw, pevne verim, ze to bude Jennifer Morrison, presne moj typ*8)*
How I Met Your Mother
0 0
reagovat
Pojďte podpořit Capricu! Třeba to nepomůže, ale zkusit se to může! link
556171
Pojďte podpořit [b]Capricu[/b]! Třeba to nepomůže, ale zkusit se to může! http://www.gopetition.com/petitions/caprica-for-season-2.html
0 0
reagovat
US Top Gear byl nejen slabý, ale místy hodně trapný a můžou za to moderátoři.
556170
US Top Gear byl nejen slabý, ale místy hodně trapný a můžou za to moderátoři.
0 0
reagovat

st39.6

Že má tahle série jen tak málo dílů jsem do dneška netušil a i tak předpokládám že nebude poslední.
556169
Že má tahle série jen tak málo dílů jsem do dneška netušil a i tak předpokládám že nebude poslední.
st39.6
0 0
reagovat
HAL > to bude dost tezky stihnout behem dvou dilu, ne?
Videl nekdo US Top Gear? ... docela (dost) slaby :-
556167
HAL > to bude dost tezky stihnout behem dvou dilu, ne? Videl nekdo US Top Gear? ... docela (dost) slaby *:-*
0 0
reagovat

duro

Zrovna tohle bylo fajn... dokud to nezabili pointou (kterou jsem vlastně čekal).

scroochy
Njn, právě proto se bojím že do podobné soap opery se bude trochu zvrhávat i WD.
556164
Zrovna tohle bylo fajn... dokud to nezabili pointou (kterou jsem vlastně čekal). [b]scroochy[/b] Njn, právě proto se bojím že do podobné soap opery se bude trochu zvrhávat i WD.
duro
0 0
reagovat

Walking Dead a iné oné...

HAL: Celý diel je o tom, ako nejaký chlap scvokne a začne z neznámeho dôvod kopať hroby a ty povieš, že tam nikto nereaguje na extrémnu situáciu? :)

Inak čo sa týka nedeľných seriálov, WD super, BE super, ale čo sa týka vyvolávania pocitu "okamžite chcem vidieť ďalšiu časť!" (ktorý by u seriálu mal byť základný), opäť suverénne vládne Dex. Milujem to, táto séria už je lepšia ako trojka a rýchlo sa doťahuje na štvorku a dvojku.
556163
HAL: Celý diel je o tom, ako nejaký chlap scvokne a začne z neznámeho dôvod kopať hroby a ty povieš, že tam nikto nereaguje na extrémnu situáciu? *:)* Inak čo sa týka nedeľných seriálov, WD super, BE super, ale čo sa týka vyvolávania pocitu "okamžite chcem vidieť ďalšiu časť!" (ktorý by u seriálu mal byť základný), opäť suverénne vládne Dex. Milujem to, táto séria už je lepšia ako trojka a rýchlo sa doťahuje na štvorku a dvojku.
Walking Dead a iné oné...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist