Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52181 - 52200 Napsat příspěvek
Sakra, v knížce přeci žádná gay scéna nebyla...nebo jo? taky se ptám kdo?
566908
Sakra, v knížce přeci žádná gay scéna nebyla...nebo jo? taky se ptám kdo?
0 0
reagovat
Gay scéna v GoT? WTF? Kdo?
566907
Gay scéna v GoT? WTF? Kdo?
0 0
reagovat

Loki

Teď jsi mě navnadil. Jen co budou k dispozici české titulky, tak se na to taky podívám. 8) Ikdyž - podíval bych se na to tak jako tak, ten seriál je výborný.:)
566906
Teď jsi mě navnadil. Jen co budou k dispozici české titulky, tak se na to taky podívám. *8)* Ikdyž - podíval bych se na to tak jako tak, ten seriál je výborný.*:)*
Loki
0 0
reagovat
Luc44: Hej, ako klasicky tam nic nevidis, ale urcite zvuky tam su.:D
566905
Luc44: Hej, ako klasicky tam nic nevidis, ale urcite zvuky tam su.*:D*
0 0
reagovat

GoT 5

Skvely, skvely diel v ktorom sa zurocilo pomale tempo minulych epizod. A True Blood ma "horsie","vyzivnejsie"(vyberte podla preferencii :D) gay sceny.
566904
Skvely, skvely diel v ktorom sa zurocilo pomale tempo minulych epizod. A True Blood ma "horsie","vyzivnejsie"(vyberte podla preferencii :D) gay sceny.
GoT 5
0 0
reagovat
Wow. Tak vidím, že som spravil dobre, keď som to už pred pár týždňami prestal sledovať.
566903
Wow. Tak vidím, že som spravil dobre, keď som to už pred pár týždňami prestal sledovať.
0 0
reagovat

Loki

say what? gay scéna? :o
566902
say what? gay scéna? *:o*
Loki
0 0
reagovat

Mozno pidi spoilery na GoT

Ok a teraz nieco zmysluplnejsie. Proste po vsetkych strankch V-Y-B-O-R-N-Y diel. Jedna lepsia scena ako druha. Od zaciatocnej bitky a mlaskani u gay sceny, cez SUPROVY rozhovor medzi kralom a kralovnou az po ten zaverecny duel.
566901
Ok a teraz nieco zmysluplnejsie. Proste po vsetkych strankch V-Y-B-O-R-N-Y diel. Jedna lepsia scena ako druha. Od zaciatocnej bitky a mlaskani u gay sceny, cez SUPROVY rozhovor medzi kralom a kralovnou az po ten zaverecny duel.
Mozno pidi spoilery na GoT
0 0
reagovat

Game of Thrones

Ja vela vykrikov do tmy nerobim, ale teraz si to neodpustim.

KURVA TO BOLO MASO!!!!!!!!!! UAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!
566900
Ja vela vykrikov do tmy nerobim, ale teraz si to neodpustim. KURVA TO BOLO MASO!!!!!!!!!! UAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!
Game of Thrones
0 0
reagovat
já bych to shrnul do věty... 2. sezóna True Blood bolí doteď :D
566899
já bych to shrnul do věty... 2. sezóna True Blood bolí doteď :D
0 0
reagovat

Pravá krev - 2. série

Výborná sezóna. Jen mě mrzel odchod Godrika. Sice to nebylo v posledním díle, ale v jednom z těch dřívějších, ale bolí to doteď.
566898
Výborná sezóna. Jen mě mrzel [spoiler]odchod Godrika.[/spoiler] Sice to nebylo v posledním díle, ale v jednom z těch dřívějších, ale bolí to doteď.
Pravá krev - 2. série
0 0
reagovat

speta.jr

Tak evidentně to podle vyjadřování není člověk, ale spambot.
566896
Tak evidentně to podle vyjadřování není člověk, ale spambot.
speta.jr
0 0
reagovat

Smallwille

Tak evidentne existuji lide, kterym se to libilo, tak pro pobaveni posilam jeden anonymni z FB: "To byla bomba kur***vaaa!!!!nejlepsi zakonceni serie vsech dob, tutuduuu tututudududuuu!! Vsechno bylo....superman je po 8 letech prizne na svete, maso.. ;-D"
566895
Tak evidentne existuji lide, kterym se to libilo, tak pro pobaveni posilam jeden anonymni z FB: "To byla bomba kur***vaaa!!!!nejlepsi zakonceni serie vsech dob, tutuduuu tututudududuuu!! Vsechno bylo....superman je po 8 letech prizne na svete, maso.. ;-D"
Smallwille
0 0
reagovat

The Office S07E24

Super. Teší ma, že to funguje aj bez Michaela a neskutočne sa teším na finále, kde bude jedno cameo za druhým a hlavne Ricky! :D
566879
Super. Teší ma, že to funguje aj bez Michaela a neskutočne sa teším na finále, kde bude jedno cameo za druhým a hlavne Ricky! *:D*
The Office S07E24
0 0
reagovat

Castle 23

Naprosto parádní díl. Nutno dodat, že jsem za ten seriál strašně rád, protože jeho styl mi vyloženě sedí a kvalita v zásadě není kolísavá. Je příjemné těšit se na další díl bez doufání, aby nebyl špatný.:+
566868
Naprosto parádní díl. Nutno dodat, že jsem za ten seriál strašně rád, protože jeho styl mi vyloženě sedí a kvalita v zásadě není kolísavá. Je příjemné těšit se na další díl bez doufání, aby nebyl špatný.*:+*
Castle 23
0 0
reagovat

TBBT 4x23

Geniálne je slabé slovo. 8)
566860
Geniálne je slabé slovo. *8)*
TBBT 4x23
0 0
reagovat

Jeffy:

Z těch opravdu majstrštyků u anime jsou přesně ty co vypsali + u mě teda Haruhi, Fullmetal alchemist jak původní série tak tak novější Brotherhood podle mangy ... a spousta Shonenů jako One Piece, Deadman Wonderland, Hajime no Ippo a dalších :)
PS - Dragon Ball je boží :D
566849
Z těch opravdu majstrštyků u anime jsou přesně ty co vypsali + u mě teda Haruhi, Fullmetal alchemist jak původní série tak tak novější Brotherhood podle mangy ... a spousta Shonenů jako One Piece, Deadman Wonderland, Hajime no Ippo a dalších :) PS - Dragon Ball je boží :D
Jeffy:
0 0
reagovat
Díky za odpovědi, NGE a Ghost in shell mám dávno zkouknuté, asi začnu tím Bebopem (i když to jméno mě hrozně irituje z nějakého důvodu. :)))
566841
Díky za odpovědi, NGE a Ghost in shell mám dávno zkouknuté, asi začnu tím Bebopem (i když to jméno mě hrozně irituje z nějakého důvodu. *:))*)
0 0
reagovat

Smallville

Hrôza, des a ešte raz hrôza. Aj keď posledné série boli nekonečným trápením, seriál si zaslúžil lepšie finále. Toto bolo peklo v pravom slova zmysle. Na druhú stranu, aspoň už skončilo.
566839
Hrôza, des a ešte raz hrôza. Aj keď posledné série boli nekonečným trápením, seriál si zaslúžil lepšie finále. Toto bolo peklo v pravom slova zmysle. Na druhú stranu, aspoň už skončilo.
Smallville
0 0
reagovat
Hmm, tak se dívám, že stanice už na podzim odsouhlasily pár zajímavých kousků. Pro mě teda: Apt. 23, The New Girl, Two Broken Girls, Person of Interest a i Charlie's Angels by mohla být celkem zábavná blbinka. :)
566836
Hmm, tak se dívám, že stanice už na podzim odsouhlasily pár zajímavých kousků. Pro mě teda: Apt. 23, The New Girl, Two Broken Girls, Person of Interest a i Charlie's Angels by mohla být celkem zábavná blbinka. *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se