Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52181 - 52200 Napsat příspěvek

okkac

Tv ripy z ČT, ktoré som našiel sú 16:9. A že to stačí v dabingu som si povedal preto, lebo aj tak vlastne hrajú švédov briti. :D
571687
Tv ripy z ČT, ktoré som našiel sú 16:9. A že to stačí v dabingu som si povedal preto, lebo aj tak vlastne hrajú švédov briti. *:D*
okkac
0 0
reagovat

BranoZ

Ty tvripy z CT jsou v ořezu 4:3, lepsi HDTV ripy, ale pokud chces dabing...
571684
Ty tvripy z CT jsou v ořezu 4:3, lepsi HDTV ripy, ale pokud chces dabing...
BranoZ
0 0
reagovat

okkac

Na toho Wallandera si ma nalákal. Našiel som aj tv ripy všetkých 6 dielov z ČT a už sa chystám v najbližšej dobe pozerať.
571682
Na toho Wallandera si ma nalákal. Našiel som aj tv ripy všetkých 6 dielov z ČT a už sa chystám v najbližšej dobe pozerať.
okkac
0 0
reagovat
To bych se na to asi fakt měl už podívat...

Ale na některý starší díly Midsomer Murders se nechytá nic.
571678
To bych se na to asi fakt měl už podívat... Ale na některý starší díly Midsomer Murders se nechytá nic.
0 0
reagovat

Kostěj

Wallander je především klasičtější detektivka a liší se to třeba tím, že Luther zapadá do škatulky, kdy je hlavní postava geniální a strašně utírá všechny okolo, zatímco Wallander je jen zkušený detektiv zničený životem. Luther se zaobírá psychopaty ve velkoměstě, kdežto tady máš "vraždy na vesnici", ale mnohem zajímavější než třeba Midsomer a plus se to vždycky dotýká nějakého ožehavějšího tématu. V podstatě to co napsal okkac, i když to neviděl (kéž bych si to přečet, než jsem toto začal psát ;))
571677
Wallander je především klasičtější detektivka a liší se to třeba tím, že Luther zapadá do škatulky, kdy je hlavní postava geniální a strašně utírá všechny okolo, zatímco Wallander je jen zkušený detektiv zničený životem. Luther se zaobírá psychopaty ve velkoměstě, kdežto tady máš "vraždy na vesnici", ale mnohem zajímavější než třeba Midsomer a plus se to vždycky dotýká nějakého ožehavějšího tématu. V podstatě to co napsal okkac, i když to neviděl (kéž bych si to přečet, než jsem toto začal psát *;)*)
Kostěj
0 0
reagovat

Kostěj

Nevím Luthera jsem neviděl a tež jsem o něm nějak neslyšel, ale jak se dívám na hodnocení a komentáře na CSFD, tak to také nevypadá špatně a hodně podobně. Ale když to usoudím z komentářů, tak postava Wallandera neužívá žádné neortodoxní metody, není ani žádný drsňák, prostě jen neskutečně hodně ztrápený, životem unavený člověk, kdy mu život hazí takové klacky pod nohy až se z něho stane skoro úplně psychicky vyčerpaná troska, a seriál sází spíše na melancholickou atmosféru, než nějakou drsnou nebo strašidelnou.

Každopádně Luthera už mám v hledáčkou a v blízké době se pokusím zkouknout.
571676
Nevím Luthera jsem neviděl a tež jsem o něm nějak neslyšel, ale jak se dívám na hodnocení a komentáře na CSFD, tak to také nevypadá špatně a hodně podobně. Ale když to usoudím z komentářů, tak postava Wallandera neužívá žádné neortodoxní metody, není ani žádný drsňák, prostě jen neskutečně hodně ztrápený, životem unavený člověk, kdy mu život hazí takové klacky pod nohy až se z něho stane skoro úplně psychicky vyčerpaná troska, a seriál sází spíše na melancholickou atmosféru, než nějakou drsnou nebo strašidelnou. Každopádně Luthera už mám v hledáčkou a v blízké době se pokusím zkouknout.
Kostěj
0 0
reagovat

okkac

To zní úplně jako Luther, ale úplně.
Můžeš to nějak porovnat?
571675
To zní úplně jako Luther, ale úplně. Můžeš to nějak porovnat?
okkac
0 0
reagovat

The good wife

Dal jsem tomu pár dílů a nechápu v čem to má být lepší, než ostatní seriálová produkce z právnického prostředí. Těžký průměr a hlavní hrdinka je otravná svou jednorozměrností už po pár dílech.
571674
Dal jsem tomu pár dílů a nechápu v čem to má být lepší, než ostatní seriálová produkce z právnického prostředí. Těžký průměr a hlavní hrdinka je otravná svou jednorozměrností už po pár dílech.
The good wife
0 0
reagovat

okkac

Díky za tip! ;):+
571673
Díky za tip! *;)**:+*
okkac
0 0
reagovat

Wallander

CSFD: link
Trailer: link

Tak jsem ze zvědavosti a díky příznivému hodnocení shlédl tento seriál a u mne velká spokojenost. Jsem překvapen, že nějak tak prosvištěl bez většího zájmu. Dávám sem můj komentář z ČSFD, který ještě potřebuje trochu doupravit, ale i tak:

Kurt Wallander je asi ta nejdepresivnější a nejsmutnější postava detektiva, která kdy spatřila obrazovku nebo plátno. Zajímavé je, že se už jedná asi o 3 adaptaci knižní detektivní série, kterou nejprve logicky zfilmovali Švédi jako filmy a pak následně jako seriál, aby se na to vrhli Britové. Musím pochválit, že se nerozhodli přenést děj do Británie, ale nechali ho stále ve Švédsku ve městečku Ystad, kde se natáčelo a natáčeli se i předchozí adaptace. Dokonce se ve stejné oblasti pohybovaly najednou 2 filmařské týmy točící právě osudy detektiva Wallandera. Jak britský, tak švédský. Ale působí malinko úsměvně, když všechny postavy hovoři anglicky, ale čtou si švédské noviny, nebo když píší email, tak nahlas předčítají text v angličtině, aby byl pak záběr na obrazovku s textem ve švédštině. Nicméně zpět k postavě Wallandera. Někoho tak unaveného a zničeného životem jste asi ještě neviděli. Kurt má rozpadlé manželství, těžké vztahy s otcem a v rámci případů mu umírá celkem dost velký okruh přátel, spolupracovníků nebo očitých svědků a to většinou přímo před jeho očima a pozůstalí si na něm vybíjejí zlost. Zkrátka jeho práce ho ničí, ale je to skoro to jediné co má, takže se jí věnuje v podstatě nepřetržitě. Není proto divu, že svoje pocity pak utápí v alkoholu, zanedbává hygienu a jeho fyzický a duševní stav není nejlepší. Většinu lidí by už tohle dohnalo k sebevraždě. To vše v naprostém brilantním hereckém podání Kennetha Brannagha, kdy mu uvěříte každou emoci. Všechny díly jsou velmi nádherně nasnímány. Kamera zabírá záběry pěkné, ale zároveň trochu temné a tajemné krajiny jižního Švédska. A vše podepřeno velmi tklivou melancholickou hudbou. Nemůřu se dočkat 3. série, která se právě natáčí.

Rozhodně doporučuji a Sherlock se na to u mne nechytá ;)
571671
CSFD: http://www.csfd.cz/film/255630-wallander/ Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=CUYeGPK3OFs Tak jsem ze zvědavosti a díky příznivému hodnocení shlédl tento seriál a u mne velká spokojenost. Jsem překvapen, že nějak tak prosvištěl bez většího zájmu. Dávám sem můj komentář z ČSFD, který ještě potřebuje trochu doupravit, ale i tak: Kurt Wallander je asi ta nejdepresivnější a nejsmutnější postava detektiva, která kdy spatřila obrazovku nebo plátno. Zajímavé je, že se už jedná asi o 3 adaptaci knižní detektivní série, kterou nejprve logicky zfilmovali Švédi jako filmy a pak následně jako seriál, aby se na to vrhli Britové. Musím pochválit, že se nerozhodli přenést děj do Británie, ale nechali ho stále ve Švédsku ve městečku Ystad, kde se natáčelo a natáčeli se i předchozí adaptace. Dokonce se ve stejné oblasti pohybovaly najednou 2 filmařské týmy točící právě osudy detektiva Wallandera. Jak britský, tak švédský. Ale působí malinko úsměvně, když všechny postavy hovoři anglicky, ale čtou si švédské noviny, nebo když píší email, tak nahlas předčítají text v angličtině, aby byl pak záběr na obrazovku s textem ve švédštině. Nicméně zpět k postavě Wallandera. Někoho tak unaveného a zničeného životem jste asi ještě neviděli. Kurt má rozpadlé manželství, těžké vztahy s otcem a v rámci případů mu umírá celkem dost velký okruh přátel, spolupracovníků nebo očitých svědků a to většinou přímo před jeho očima a pozůstalí si na něm vybíjejí zlost. Zkrátka jeho práce ho ničí, ale je to skoro to jediné co má, takže se jí věnuje v podstatě nepřetržitě. Není proto divu, že svoje pocity pak utápí v alkoholu, zanedbává hygienu a jeho fyzický a duševní stav není nejlepší. Většinu lidí by už tohle dohnalo k sebevraždě. To vše v naprostém brilantním hereckém podání Kennetha Brannagha, kdy mu uvěříte každou emoci. Všechny díly jsou velmi nádherně nasnímány. Kamera zabírá záběry pěkné, ale zároveň trochu temné a tajemné krajiny jižního Švédska. A vše podepřeno velmi tklivou melancholickou hudbou. Nemůřu se dočkat 3. série, která se právě natáčí. Rozhodně doporučuji a Sherlock se na to u mne nechytá *;)*
Wallander
0 0
reagovat

True Blood

nestěžujte si, nenadávejte - tato zpráva je pouze informační :

SEASON 5 HAS OFFICIALLY BEEN ANNOUNCED! 12 all-new episodes will arrive summer 2012, only on HBO. A big thanks goes to YOU, Truebies. Excited? Let's hear it!
571662
nestěžujte si, nenadávejte - tato zpráva je pouze informační : SEASON 5 HAS OFFICIALLY BEEN ANNOUNCED! 12 all-new episodes will arrive summer 2012, only on HBO. A big thanks goes to YOU, Truebies. Excited? Let's hear it!
True Blood
0 0
reagovat

zahron

Podľa vyjadrenia SyFy: "The 2012 episodes are some of the best we've seen, and will bring this great series to a satisfying end."
571647
Podľa vyjadrenia SyFy: "The 2012 episodes are some of the best we've seen, and will bring this great series to a satisfying end."
zahron
0 0
reagovat

Garland, Vardant

Má bejt jeden bonusovej díl ať prej seriál skončí otevřeně - nebo uzavřeně ? teď nevím :D
571646
Má bejt jeden bonusovej díl ať prej seriál skončí otevřeně - nebo uzavřeně ? teď nevím *:D*
Garland, Vardant
0 0
reagovat
Zrušení Eureky mě vůbec nepřekvapuje. Už čtvrtá řada byla hodně slabá.
571645
Zrušení Eureky mě vůbec nepřekvapuje. Už čtvrtá řada byla hodně slabá.
0 0
reagovat

Black Dynamite

Ak sa vám páčil Black Dynamite, pozrite si pilot kresleného seriálu. Ak bude taká celá séria, tak :+

BD

A niečo nemilé pre fanúšikov seriálu Eureka (ak tu nejaký sú) - neviem, či to tu už bolo spomenuté, ale seriál skončí 5. sériou. SyFy zrušil natáčanie ďalších častí.
571644
Ak sa vám páčil Black Dynamite, pozrite si pilot kresleného seriálu. Ak bude taká celá séria, tak *:+* [link="http://video.adultswim.com/black-dynamite/black-dynamite-the-pilot.html"]BD[/link] A niečo nemilé pre fanúšikov seriálu Eureka (ak tu nejaký sú) - neviem, či to tu už bolo spomenuté, ale seriál skončí 5. sériou. SyFy zrušil natáčanie ďalších častí.
Black Dynamite
0 0
reagovat

Toren

TB není GoT ... jasně že Jessica bude pokračovat .. ?)
571638
TB není GoT ... jasně že Jessica bude pokračovat .. *?)*
Toren
0 0
reagovat
Ďuro: Ej, ty lichotník :D
571636
Ďuro: Ej, ty lichotník *:D*
0 0
reagovat
Macejko: Zrelý, trefný názor. To samozrejme tvrdím hlavne preto, že sa zhoduje s mojím. :D
571635
Macejko: Zrelý, trefný názor. To samozrejme tvrdím hlavne preto, že sa zhoduje s mojím. *:D*
0 0
reagovat

Duro and Zahron:

Ano, stihne to, nebo ji odvleče někdo jiný - je to potvrzený ale kdybych to nevěděl tak sem hodně smutnej :D
571634
[spoiler]Ano, stihne to, nebo ji odvleče někdo jiný - je to potvrzený ale kdybych to nevěděl tak sem hodně smutnej :D [/spoiler]
Duro and Zahron:
0 0
reagovat

duro

Klidně může běžet k jinému baráku a srazí se ve dveřích s Hoytem :D
571597
[spoiler]Klidně může běžet k jinému baráku a srazí se ve dveřích s Hoytem *:D*[/spoiler]
duro
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se