Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52221 - 52240 Napsat příspěvek

flashpoint

Paráda, k plnému hodnocení chybí jen víc využití zásahového potenciálu na teroristech, bankovních loupežích atd. Jakože obecně mi zápletky šíleně vyhovují, jen bych něco podobného ocenil třeba ve finále řady apod.
(zatím viděno po půlku druhé řady)
574669
Paráda, k plnému hodnocení chybí jen víc využití zásahového potenciálu na teroristech, bankovních loupežích atd. Jakože obecně mi zápletky šíleně vyhovují, jen bych něco podobného ocenil třeba ve finále řady apod. (zatím viděno po půlku druhé řady)
flashpoint
0 0
reagovat

Person of Interest e04

Už som rozmýšľal, že to prestanem pozerať, ale táto časť ma bavila zatiaľ najviac. I keď ten koniec bol divný.
574647
Už som rozmýšľal, že to prestanem pozerať, ale táto časť ma bavila zatiaľ najviac. I keď ten koniec bol divný.
Person of Interest e04
0 0
reagovat

HIMYM

Directed by McG
tak to mě dostalo :D
574633
[spoiler]Directed by McG[/spoiler] tak to mě dostalo *:D*
HIMYM
0 0
reagovat
Dexter sa parádne rozbieha :+
574606
Dexter sa parádne rozbieha *:+*
0 0
reagovat

RainMakeR

On to zas až tak velký spoiler není, jen jsem se pozastavil nad koncem epizody kde opravdu platí rčení: "Na každou svini se vaří voda"... Hold jsem to té postavě přál :D
574605
On to zas až tak velký spoiler není, jen jsem se pozastavil nad koncem epizody kde opravdu platí rčení: "Na každou svini se vaří voda"... Hold jsem to té postavě přál *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat

Mantreg

chtěl jsem ještě počkat ale omylem jsem kliknul na ten tvůj spoiler a jdu si 4 díl pustit, no vlastně už mě běží uvodní titulky :)))))
574604
chtěl jsem ještě počkat ale omylem jsem kliknul na ten tvůj spoiler a jdu si 4 díl pustit, no vlastně už mě běží uvodní titulky :)))))
Mantreg
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Muhaha :D

A Komodor je v háji :D
574603
Muhaha *:D* [spoiler]A Komodor je v háji *:D*[/spoiler]
Boardwalk Empire
0 0
reagovat

Castle 4x05

Skvělej díl, ve 4tý sérii rozhodně nejlepší, asi v top 5ce celýho seriálu. Stana Katic je neskutečně cute. A to čím dál víc. :+:+
574602
Skvělej díl, ve 4tý sérii rozhodně nejlepší, asi v top 5ce celýho seriálu. Stana Katic je neskutečně cute. A to čím dál víc. *:+**:+*
Castle 4x05
0 0
reagovat
Ne.
574588
Ne.
0 0
reagovat

HIMYM

už byl díl s Katie Holmes ?
574587
už byl díl s Katie Holmes ?
HIMYM
0 0
reagovat
HIMYM - konečně můžu i já říct, že to začíná být zase vtipný, ale je to jen díky nové postavě

574586
[b]HIMYM[/b] - konečně můžu i já říct, že to začíná být zase vtipný, ale je to jen díky nové postavě
0 0
reagovat
link Plnohodnotný trailer na Life's Too Short Rickyho Gevaisa a Stephena Merchanta.:+
574585
http://www.youtube.com/watch?v=lRabd0TsjLA Plnohodnotný trailer na Life's Too Short Rickyho Gevaisa a Stephena Merchanta.*:+*
0 0
reagovat

Revenge

Viděl někdo .. jestli má smysl tomu věnovat pozornost? Obsazení není špatné.
574582
Viděl někdo .. jestli má smysl tomu věnovat pozornost? Obsazení není špatné.
Revenge
0 0
reagovat

Dexter

:-) parada, biblicky veci ozivaj :+
574577
:-) parada, biblicky veci ozivaj *:+*
Dexter
0 0
reagovat

WD 2x1

u mě spokojenost, scéna na dálnici byla skvělá už z traileru jsem se na to moc těšil
závěr slabší
jestli to má mít 13 dílů tak doufám že teď dostali pořádnej rozpočet, ikdyž ukázky na konci dílu slibují i vrtulníky takže snad to dopadne dobře a bude pořádná akce :))
574575
u mě spokojenost, scéna na dálnici byla skvělá už z traileru jsem se na to moc těšil závěr slabší jestli to má mít 13 dílů tak doufám že teď dostali pořádnej rozpočet, ikdyž ukázky na konci dílu slibují i vrtulníky takže snad to dopadne dobře a bude pořádná akce :))
WD 2x1
0 0
reagovat
13
574572
13
0 0
reagovat
kolik bude dílů? Zase 6?
574570
kolik bude dílů? Zase 6?
0 0
reagovat
me strasne vytocilo, jak sem tam z niceho nic objevily stovky zombies, to fakt vypadalo strasne logicky ?) ... a vubec mi to prislo jako dost hloupej dil. ale cliffhanger skvelej :)
574568
me strasne vytocilo, jak sem tam z niceho nic [spoiler]objevily stovky zombies[/spoiler], to fakt vypadalo strasne logicky *?)* ... a vubec mi to prislo jako dost hloupej dil. ale cliffhanger skvelej :)
0 0
reagovat

walking dead 2x01

Návrat k přízemnějšímu dramatu tomu sluší. I když se z té hodiny se dalo vymáčknout víc, příjemně to uteklo a docela se těším na další díl. Mnohem lepší, než závěrečné díly první řady, ale zdaleka ne tak kvalitní jako pilot.
574567
Návrat k přízemnějšímu dramatu tomu sluší. I když se z té hodiny se dalo vymáčknout víc, příjemně to uteklo a docela se těším na další díl. Mnohem lepší, než závěrečné díly první řady, ale zdaleka ne tak kvalitní jako pilot.
walking dead 2x01
0 0
reagovat
Tenhle tejden jsem měl hrozně nabitej, takže se k Dexovi (a zbytku) dostávám až teď... Ad Mos Def Podle mně se tam rozhodně ještě objeví, vzhledem k povahám těch rituálních vražd. Když je teda kněz...

No a Charlie Cox v Boardwalk Empire je pěknej badass! Vypadá to, že Jack Huston dostane nemesis :)):+
A vůbec celý se to hrozně moc rozjíždí. :+
574525
Tenhle tejden jsem měl hrozně nabitej, takže se k [b]Dexovi[/b] (a zbytku) dostávám až teď... Ad Mos Def [spoiler]Podle mně se tam rozhodně ještě objeví, vzhledem k povahám těch rituálních vražd. Když je teda kněz...[/spoiler] No a Charlie Cox v [b]Boardwalk Empire[/b] je pěknej badass! Vypadá to, že Jack Huston dostane nemesis *:))**:+* A vůbec celý se to hrozně moc rozjíždí. *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se