Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52221 - 52240 Napsat příspěvek

Merlin

Ja som vyjavený teda bol, pretože som sa už vnútorne zmieroval s tým, že nám ich proste neukáže. Myslel som si, že maximálne uvidíme ich tiene alebo siluety a do toho budeme počuť ich rev. Preto som zostal s otvorenou hubou a príjemne prekvapený :)
571502
Ja som vyjavený teda bol, pretože som sa už vnútorne zmieroval s tým, [spoiler]že nám ich proste neukáže. Myslel som si, že maximálne uvidíme ich tiene alebo siluety a do toho budeme počuť ich rev. Preto som zostal s otvorenou hubou a príjemne prekvapený *:)*[/spoiler]
Merlin
0 0
reagovat

Merlin

Ano, byl jsem dojatý. 8)
571500
Ano, byl jsem dojatý. *8)*
Merlin
0 0
reagovat
kurňa, já si tu Hru o trůny snad dám podruhý, to se nedá vydržet:D. Mimochodem, nestalo se vám taky
že když ve finále GoT ukázaly draky, že jste z nich byli vyjevení, jako byste je viděli poprvé v životě, nevzdory tomu, že více či méně kvalitní filmy se jimi jen hemží?
571499
kurňa, já si tu Hru o trůny snad dám podruhý, to se nedá vydržet*:D*. Mimochodem, nestalo se vám taky [spoiler]že když ve finále GoT ukázaly draky, že jste z nich byli vyjevení, jako byste je viděli poprvé v životě, nevzdory tomu, že více či méně kvalitní filmy se jimi jen hemží? [/spoiler]
0 0
reagovat

True Blood S04E07

Aj keď to nezačínalo bohvieako, tak sa z toho naozaj vykľubala jedna z najlepších epizód minimálne tejto série.
571498
Aj keď to nezačínalo bohvieako, tak sa z toho naozaj vykľubala jedna z najlepších epizód minimálne tejto série.
True Blood S04E07
0 0
reagovat

True Blood S04E07

Strasne sa mi pacila atmosfera paniky medzi upirmi, maly rozhovor medzi Jessicou a Billom , vsetko okolo Pam, plus samotne kuzlo... Podla mna jedna z najlepsich epizod serialu vobec, ktora zrychlila dej z nuly na stovku za par sekund.
571493
[spoiler]Strasne sa mi pacila atmosfera paniky medzi upirmi, maly rozhovor medzi Jessicou a Billom , vsetko okolo Pam, plus samotne kuzlo...[/spoiler] Podla mna jedna z najlepsich epizod serialu vobec, ktora zrychlila dej z nuly na stovku za par sekund.
True Blood S04E07
0 0
reagovat

david.ehm.struh

Stejně tak byli dva z CT v Community: link Obojí se totiž točí v Culver Studios.
571487
Stejně tak byli dva z CT v Community: http://www.youtube.com/watch?v=wIXEYq4R5NY&feature=related Obojí se totiž točí v Culver Studios.
david.ehm.struh
0 0
reagovat
:D:+
571483
*:D**:+*
0 0
reagovat

community cougar town crossover, Abed mě rozesměje i dokuď jen dělá jen pozadí

571482
http://www.youtube.com/watch?v=cWfJYJMrYa0&feature=feedrec_grec_index
community cougar town crossover, Abed mě rozesměje i dokuď jen dělá jen pozadí
0 0
reagovat

GoT

Taky jsem tenhle víkend shlédl celou první sérii a prostě dokonalý.
571478
Taky jsem tenhle víkend shlédl celou první sérii a prostě dokonalý.
GoT
0 0
reagovat

Game of Thrones

Tak mezi sebou máte dalšího. Byl volnej víkend, tak jsem to konečně viděl. Asi nemá cenu se moc rozepisovat, všechno už bylo řečeno - vrchol televizní tvorby, formát, který je naprosto dokonalou formou pro adaptování knižních předloh a který, s vyjímkou Pána Prstenů, strká všechny pokusy o televizní a filmovou fantasy do kapsy.

Seriál jako takový je dokonalý - výprava, postavy, herci, všechno bez poskvrny. Absence bitev mi vůbec nevadila, jestli se ale v další sérii nějaká objeví, budu štěstím bez sebe. Co dál...Tyrion je samozřejmě nejlepší, můj osobní favorit je Arya (ta herečka v sobě prostě má něco kouzelného), odkrouhnutí vy-víte-koho v předposledním díle mě doslova zvedlo ze židle a poslední záběr série bylo jedno velké Fuck yeaaah!!

PS: Zhruba po čtvrtém díle jsem odložil rozečtenou Lolitu a zavrtal se do Martinova eposu:-)
571477
Tak mezi sebou máte dalšího. Byl volnej víkend, tak jsem to konečně viděl. Asi nemá cenu se moc rozepisovat, všechno už bylo řečeno - vrchol televizní tvorby, formát, který je naprosto dokonalou formou pro adaptování knižních předloh a který, s vyjímkou Pána Prstenů, strká všechny pokusy o televizní a filmovou fantasy do kapsy. Seriál jako takový je dokonalý - výprava, postavy, herci, všechno bez poskvrny. Absence bitev mi vůbec nevadila, jestli se ale v další sérii nějaká objeví, budu štěstím bez sebe. Co dál...Tyrion je samozřejmě nejlepší, můj osobní favorit je Arya (ta herečka v sobě prostě má něco kouzelného), odkrouhnutí vy-víte-koho v předposledním díle mě doslova zvedlo ze židle a poslední záběr série bylo jedno velké Fuck yeaaah!! PS: Zhruba po čtvrtém díle jsem odložil rozečtenou Lolitu a zavrtal se do Martinova eposu:-)
Game of Thrones
0 0
reagovat

TedGeorge

:D :+
571476
*:D* *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

Ravenhorn

Vyberu si nepsanou dohodou danou kvótu urážek na měsíc, a řeknu, že si vůl.
A toho smajlíka tam na konci klidně taky dám :))
571474
Vyberu si nepsanou dohodou danou kvótu urážek na měsíc, a řeknu, že si vůl. A toho smajlíka tam na konci klidně taky dám *:))*
Ravenhorn
0 0
reagovat

Kostěj

Takže Game of Thrones (nejlepší seriál za posledních 10 let) = takže nezavadit ani okem, když se mi to tolik líbí? :D
571473
Takže Game of Thrones (nejlepší seriál za posledních 10 let) = takže nezavadit ani okem, když se mi to tolik líbí? *:D*
Kostěj
0 0
reagovat

Futurama, s06e21

Jeden z nejujetějších a nejlepších dílů vůbec :)):+
571471
Jeden z nejujetějších a nejlepších dílů vůbec *:))**:+*
Futurama, s06e21
0 0
reagovat
:D
571470
*:D*
0 0
reagovat
Aha. Takže určitě nekoukat. Díky Rave za doporučení :D
571465
Aha. Takže určitě nekoukat. Díky Rave za doporučení *:D*
0 0
reagovat

Sigi

Mě se ten seriál líbí dost a po té, co je sucho, je to jediný seriál, na kterých z aktuálně běžících koukám.
571462
Mě se ten seriál líbí dost a po té, co je sucho, je to jediný seriál, na kterých z aktuálně běžících koukám.
Sigi
0 0
reagovat

Falling Skies

Je to tak špatné až je to zábavné. Ale kde jsou ty časy, kdy slůvko Spielberg bylo zárukou kvality :-
571459
Je to tak špatné až je to zábavné. Ale kde jsou ty časy, kdy slůvko Spielberg bylo zárukou kvality *:-*
Falling Skies
0 0
reagovat
Dik za info, vyzkousim. Koukam, ze epizody maji jen kolem 20min, takze by to melo rychle odsejpat:+
571451
Dik za info, vyzkousim. Koukam, ze epizody maji jen kolem 20min, takze by to melo rychle odsejpat*:+*
0 0
reagovat

Spravy z FX

Wilfred dostane druhu seriu(meh), Louie bol obnoveny na tretiu seriu (extremne dokonala sprava) a It´s always sunny in Phila. dostal dalsie dve serie, cize osmu a deviatu( :+ )
571447
Wilfred dostane druhu seriu(meh), Louie bol obnoveny na tretiu seriu (extremne dokonala sprava) a It´s always sunny in Phila. dostal dalsie dve serie, cize osmu a deviatu( *:+* )
Spravy z FX
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se