Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52201 - 52220 Napsat příspěvek

Jeffy

Jediné co se opravdu svým stylem podobá Code Geass a Death Note je One Outs.

566831
Jediné co se opravdu svým stylem podobá Code Geass a Death Note je One Outs.
Jeffy
0 0
reagovat
tak Initial D je naprosto ultimátní 8) každopádně, jestli chceš něco sofistikovaného a náhodou, z nějakého záhadného důvodu by jsi to ještě neviděl: Ghost in the Shell - film a seriál - hlavně ten seriál je jednou z mých nejoblíbenějších věcí mezi filmy a seriály vůbec.
566829
tak Initial D je naprosto ultimátní *8)* každopádně, jestli chceš něco sofistikovaného a náhodou, z nějakého záhadného důvodu by jsi to ještě neviděl: [b]Ghost in the Shell [/b]- film a seriál - hlavně ten seriál je jednou z mých nejoblíbenějších věcí mezi filmy a seriály vůbec.
0 0
reagovat
Jeffy: Cowboy Bebop je klasika, to by si snad nikdo kdo se kdy díval na anime neměl nechat ujít.. navíc těch 26 epizod uteče jako voda :)

Potom se mi taky velice líbil Heat Guy J, kterej mi Bebopa tak trochu vzdáleně připomínal a moc příjemně se mi na to koukalo.

Pokud chceš vidět zajímavou podívanou z prostředí japonskýho driftování s troškou nadsázky a srandy, tak zkus Initial D.. imf by mohl vyprávět ;)
566827
Jeffy: Cowboy Bebop je klasika, to by si snad nikdo kdo se kdy díval na anime neměl nechat ujít.. navíc těch 26 epizod uteče jako voda :) Potom se mi taky velice líbil Heat Guy J, kterej mi Bebopa tak trochu vzdáleně připomínal a moc příjemně se mi na to koukalo. Pokud chceš vidět zajímavou podívanou z prostředí japonskýho driftování s troškou nadsázky a srandy, tak zkus Initial D.. imf by mohl vyprávět ;)
0 0
reagovat

Jeffy

Evangelion (chytré až moc, psychologie).
Tengen toppa gueren lagan (takové lepší a šílenější transformers, aka chytrý popcorn).
Berserk (hnusné špinavé fantasy).
Cowboy Bebop (space opera ala různé žánry, space western, space noir, atd., pohodička).
Baccano! (netypická gangster 1930s věc:D )
Gungrave (jeden z nejlepších mafiánských příběhů)
Wolfs rain
Samurai Champloo (pohodovka)

to jsou mí favoriti, ještě mám rád hodně Trigun, ale to se nemusí líbit, ty nahoře jsou už ale vážně kvalitky, u nich záleží jen na náladě.
566826
Evangelion (chytré až moc, psychologie). Tengen toppa gueren lagan (takové lepší a šílenější transformers, aka chytrý popcorn). Berserk (hnusné špinavé fantasy). Cowboy Bebop (space opera ala různé žánry, space western, space noir, atd., pohodička). Baccano! (netypická gangster 1930s věc:D ) Gungrave (jeden z nejlepších mafiánských příběhů) Wolfs rain Samurai Champloo (pohodovka) to jsou mí favoriti, ještě mám rád hodně Trigun, ale to se nemusí líbit, ty nahoře jsou už ale vážně kvalitky, u nich záleží jen na náladě.
Jeffy
0 0
reagovat
Code Geass, Death note zkouknuto během jednoho týdne, nechce se mi psát o tom jak moc se mi to líbilo - ale musím říct, že ty japonci sakra umí psát scénáře, americké seriály jsou na šíleně jednoduché a předvídatelné oproti tomuhle. Může mi někdo doporučit nějaká další animé? Mám jediný požadavek - aby o bylo stejně chytré jako tyhle, žádné dragonball z.:))
566825
Code Geass, Death note zkouknuto během jednoho týdne, nechce se mi psát o tom jak moc se mi to líbilo - ale musím říct, že ty japonci sakra umí psát scénáře, americké seriály jsou na šíleně jednoduché a předvídatelné oproti tomuhle. Může mi někdo doporučit nějaká další animé? Mám jediný požadavek - aby o bylo stejně chytré jako tyhle, žádné dragonball z.*:))*
0 0
reagovat

verbst

Sice jsem to nepobral :D ale všiml jsem si jich no ....

Community byl fakt dobrej, a big bang z howardovou matkou taky .. :D
566823
Sice jsem to nepobral *:D* ale všiml jsem si jich no .... Community byl fakt dobrej, a big bang z howardovou matkou taky .. *:D*
verbst
0 0
reagovat

popik

Já na to teda nekoukám, ale myslim, že milionkrát se tu psalo, že se to rozjede až časem.8)
566821
Já na to teda nekoukám, ale myslim, že milionkrát se tu psalo, že se to rozjede až časem.*8)*
popik
0 0
reagovat

popik

Tak sem se podival na prvni 3 dily te tolik vami opevovane Community a rikam, ze je to naprostej prumer bohuzel...jedina nadprumerna je tam ta blondyna a ta je moc prc prc 8)
566820
Tak sem se podival na prvni 3 dily te tolik vami opevovane Community a rikam, ze je to naprostej prumer bohuzel...jedina nadprumerna je tam ta blondyna a ta je moc prc prc *8)*
popik
0 0
reagovat

krajec

Yep. 16:20 stál vedle ní :)
566812
Yep. 16:20 stál vedle ní *:)*
krajec
0 0
reagovat

verbst

Tam byl i Travis? Cool
566811
Tam byl i Travis? Cool
verbst
0 0
reagovat
no parádne akčné vyvrcholenie Community...i keď musím povedať že druhá séria mi prišla menej zábavna než prvá (až na pár nadpriemerných epizód)...mrzí ma zabitý potenciál Changa a Britta mi začala byť dosť nesympatická...ale i tak hodnotím druhú sérku stále pozitívne :+
566810
no parádne akčné vyvrcholenie Community...i keď musím povedať že druhá séria mi prišla menej zábavna než prvá (až na pár nadpriemerných epizód)...mrzí ma zabitý potenciál Changa a Britta mi začala byť dosť nesympatická...ale i tak hodnotím druhú sérku stále pozitívne *:+*
0 0
reagovat
Tak Community bylo G-E-N-I-Á-L-N-Í!
To jsem fakt viděl v televizi poprvý!

P.S.: Všilmnul si někdo Laurie a Travise z CougarTown? Jásali tam, když Peirce dal ty peníze Greendale... :D
566803
Tak Community bylo [b]G-E-N-I-Á-L-N-Í![/b] To jsem fakt viděl v televizi poprvý! P.S.: Všilmnul si někdo Laurie a Travise z CougarTown? Jásali tam, když [spoiler]Peirce dal ty peníze Greendale[/spoiler]... *:D*
0 0
reagovat
Star Wras narážky v posledním Chuckovi byly perfektní! A vlastně jediný co to drželo nad vodou. :D:+
566808
Star Wras narážky v posledním Chuckovi byly perfektní! A vlastně jediný co to drželo nad vodou. *:D**:+*
0 0
reagovat
Jo, to je názor většiny. V podstatě neznám nikoho dalšího, kdo žere ty kanadský díly. Mně to sedělo vždy, přišlo mi to, že je to takovej tvůrčí mindfuck a totální (slušně řečeno) kašlání na všechno okolo. Pro mě to jako oživení, kort po tak katastrofálním dílu funguje.
566807
Jo, to je názor většiny. V podstatě neznám nikoho dalšího, kdo žere ty kanadský díly. Mně to sedělo vždy, přišlo mi to, že je to takovej tvůrčí mindfuck a totální (slušně řečeno) kašlání na všechno okolo. Pro mě to jako oživení, kort po tak katastrofálním dílu funguje.
0 0
reagovat
kanadsky dily jsou imho ve vetsine pripadu naprosta tragedie vycucana z prstu... stejne jako tenhle dil... mit to 3 minuty, tak to bylo super... ale jako cela epizoda to byla strasna bida, i ktery sem se snad ani jednou nezasmal
566805
kanadsky dily jsou imho ve vetsine pripadu naprosta tragedie vycucana z prstu... stejne jako tenhle dil... mit to 3 minuty, tak to bylo super... ale jako cela epizoda to byla strasna bida, i ktery sem se snad ani jednou nezasmal
0 0
reagovat
Tak pro mne poslední díl South Parku první pořádnej v téhle řadě. Nadšení z prvního opadlo téměř okamžitě, druhej byl průšvih totální, ale tentokrát jsem se opravdu bavil. Je to asi tím, že já jim ty "kanadský" díly žeru.
566804
Tak pro mne poslední díl South Parku první pořádnej v téhle řadě. Nadšení z prvního opadlo téměř okamžitě, druhej byl průšvih totální, ale tentokrát jsem se opravdu bavil. Je to asi tím, že já jim ty "kanadský" díly žeru.
0 0
reagovat

snipsey

ne
566799
ne
snipsey
0 0
reagovat

Community

Právě jsem dokoukal první sérii, lehký nadprůměr. Druhá je ještě lepší? :) :+
566797
Právě jsem dokoukal první sérii, lehký nadprůměr. Druhá je ještě lepší? *:)* *:+*
Community
0 0
reagovat

Community

Tak tak.. Za týden obě série.. Šílený, přesně jak jsem před lety začal koukat na Scrubs:D:+
566796
Tak tak.. Za týden obě série.. Šílený, přesně jak jsem před lety začal koukat na Scrubs*:D**:+*
Community
0 0
reagovat
Všechna čast každýmu, kdo dokoukal Smallville až do konce, fanoušci Buffy hadr... :D

Community
Tak jsem dal za den celou druhou řadu, takhle jsem se naposledy bavil při prvním shlédnutí Scrubs :+
566795
Všechna čast každýmu, kdo dokoukal Smallville až do konce, fanoušci Buffy hadr... *:D* [b]Community[/b] Tak jsem dal za den celou druhou řadu, takhle jsem se naposledy bavil při prvním shlédnutí Scrubs *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se