|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 52161 - 52180
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2608
- 2609
- 2610
- .
- 3356
- 3357
Last night's Castle featured a brief appearance by Josh Hopkins as a cop who passes a file to Esposito and gives Beckett a cute smirk.
|
reagovat
|
uz me to nebavi... porad tu pět ódy na 2 broke girls... novej díl opět těžká paráda
2a1/2 chlapa taky výborný... zatím asi nejlepší díl 9. řady
HIMYM nepřestává překvapovat, jak moc tragický..... to oproti minulejm řadám NENI
House byl v prvním díle nový řady super a netradiční, druhej díl byl ok a třetí díl už je naprostá tragedie, kde nefungovalo vubec nic. Ordinace nachází novou konkurenci. To co se tam teď dělo, to nemá obdoby. Kdyby se davaly ceny za nejretardovanejsi vedlejsi postavy, House by vyhraval pravidelne. Ta sikmooka nerdka je k nepreziti. Nikdy jsem nemel nutkani dil pretacet, i kdyz byl sebehorsi, ale jakmile je tam ona, to se proste neda. Doufam ze brzo nejakym strasnym zpusobem chcipne nebo se ji stane neco hroznyho a zmizi pryc. To co predvadela ta druha nova a 13. v posledni epizode byla emo bida, opomenu-li, ze Wentworth Miller byl jako pacient divnej s naprosto debilni nemoci... 8x03 je proste hroznej fail jako celek
2a1/2 chlapa taky výborný... zatím asi nejlepší díl 9. řady
HIMYM nepřestává překvapovat, jak moc tragický..... to oproti minulejm řadám NENI
House byl v prvním díle nový řady super a netradiční, druhej díl byl ok a třetí díl už je naprostá tragedie, kde nefungovalo vubec nic. Ordinace nachází novou konkurenci. To co se tam teď dělo, to nemá obdoby. Kdyby se davaly ceny za nejretardovanejsi vedlejsi postavy, House by vyhraval pravidelne. Ta sikmooka nerdka je k nepreziti. Nikdy jsem nemel nutkani dil pretacet, i kdyz byl sebehorsi, ale jakmile je tam ona, to se proste neda. Doufam ze brzo nejakym strasnym zpusobem chcipne nebo se ji stane neco hroznyho a zmizi pryc. To co predvadela ta druha nova a 13. v posledni epizode byla emo bida, opomenu-li, ze Wentworth Miller byl jako pacient divnej s naprosto debilni nemoci... 8x03 je proste hroznej fail jako celek
|
reagovat
|
Memphis
Vsetci hlavni herci z Cougar Town sa teraz objavia v roznych serialoch...take promo na Cougar town...
|
reagovat
|
Všichni sledujeme Castla kvůli Nathanu Fillionovi, Stane Katic, hláškám a steampunkovým subkulturám, ale někdy je to ještě navíc skvělá detektivka 
2 Broke Girls
Dneska hodně nahláškovaný, asi to začnu sledovat pravidelně...

2 Broke Girls
Dneska hodně nahláškovaný, asi to začnu sledovat pravidelně...

|
reagovat
|
Slovo geniální používám snad až moc často, a zrovna teď toho lituju. Duchařskej Castle byl totiž geniální... 

|
reagovat
|
Ale ten HIMYM zaválel neskutečně! Fakt jsem zíral
To je jak kdyby poslední dvě řady vůbec nebyly! 
To je jak kdyby poslední dvě řady vůbec nebyly! 
|
reagovat
|
to je v americe nejakej mother´s day, ze je himym i dva a pul chlapa o zeneni se s vlastni matkou? :D
|
reagovat
|
verbst
Jo, tak to když jsem kdysi zjistil, že tam jsou ty čísla, tak jsem si ten díl pouštěl a poctivě hledal jestli je všechny najdu. 

|
reagovat
|
Tak tomu říkám pořádnej HIMYM fanda.
Zajímalo by mě, jestli to tak měli fakt vymyšlený, nebo jestli je to jen zbožný přání...
Zajímalo by mě, jestli to tak měli fakt vymyšlený, nebo jestli je to jen zbožný přání...

|
reagovat
|
Boardwalk Empire tak tady už jsem měl fakt strach, že se odbouchne! Fůůů! Jak já jsem si oddychl! Ale ta bratrská bitka, tak tam jsem si myslel, že to nakonec dopadne dobře...
A ten konec, to byl taky mazec!
The Good Wife
Lisa je tam jak doma. Todle byl naprosto perfektní díl!
A ten konec, to byl taky mazec!
The Good Wife
Lisa je tam jak doma. Todle byl naprosto perfektní díl!
|
reagovat
|
TOP Diskuze
134Avengers: Doomsday: Trailer 263Odyssea: Recenze 81Odyssea je obří kasovní hit, Nolan zaútočí na milliardu 38Marvel nezpomaluje, má plány až do roku 2042 32Clayface: Trailer 31Téma: Spider-Man s Hollandem a Zendayou zaútočí na miliardy, kinaře čekají žně 26Resident Evil: Trailer 17Trója: Trailer 4K remasteru 16Ebenezer: Vánoční koleda: Teaser 11Letní filmová škola startuje! Přinese Polanského, indie klenoty i MovieZone Live