Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52161 - 52180 Napsat příspěvek
scroochy: To snad né :))
571936
scroochy: To snad né *:))*
0 0
reagovat

The Office

Jim vs. Dwight in real life :D link
571934
Jim vs. Dwight in real life :D http://www.27bslash6.com/f26a.html
The Office
0 0
reagovat

vardant

weeds 7x07

paráda. smutný, že se v jednom díle stalo víc, než v celým zbytku série, ale tohle bylo zatraceně dobrý a hned chci další díl!
571826
weeds 7x07 paráda. smutný, že se v jednom díle stalo víc, než v celým zbytku série, ale tohle bylo zatraceně dobrý a hned chci další díl!
vardant
0 0
reagovat

The L Word

Včera Prima Cool odysílala pilotní díl tohoto seriálu v originálním znění s titulky.. Co k tomu říct? Velmi dobré. Postavy zajímavé (hlavně Bette a Tina) a celé to slušně odsýpá. :+
571819
Včera Prima Cool odysílala pilotní díl tohoto seriálu v originálním znění s titulky.. Co k tomu říct? Velmi dobré. Postavy zajímavé (hlavně Bette a Tina) a celé to slušně odsýpá. *:+*
The L Word
0 0
reagovat

Weeds

Tak poslední díl se vážně povedl :+
571817
Tak poslední díl se vážně povedl *:+*
Weeds
0 0
reagovat
Ja teraz este napozeravam Case Histories s Jasonom Isaacsom. Tiez fakt v pohode vec. Mozno z toho nesadam na zadok, ale je to fajn odpocinkovka s nehollywoodskymi maniermi.:+:+
571795
Ja teraz este napozeravam Case Histories s Jasonom Isaacsom. Tiez fakt v pohode vec. Mozno z toho nesadam na zadok, ale je to fajn odpocinkovka s nehollywoodskymi maniermi.*:+**:+*
0 0
reagovat

xxendxx

já si zase vždycky říkal, že by to mohlo být ještě o trošičku delší:-)
571751
já si zase vždycky říkal, že by to mohlo být ještě o trošičku delší:-)
xxendxx
0 0
reagovat

Burn Notice s5

začátek série byl dost bída, ale rozjelo se to naprosto špičkově
571743
začátek série byl dost bída, ale rozjelo se to naprosto špičkově
Burn Notice s5
0 0
reagovat

xxendxx

:+
571740
*:+*
xxendxx
0 0
reagovat
A pořád jsem v pokušení si hodit do telefonu Wallanderovo zvonění :) Snad nejvíc exponovaná melodie telefonu hned po 24. I když co jsem koukal na imdb, tak jí dost lidí nenávidí.
571738
A pořád jsem v pokušení si hodit do telefonu Wallanderovo zvonění :) Snad nejvíc exponovaná melodie telefonu hned po 24. I když co jsem koukal na imdb, tak jí dost lidí nenávidí.
0 0
reagovat
Jinak k tomu srovnání s Lutherem - podle mě to nemá společného vůbec nic. To že je tam detektiv bez manželky a dělali to britové je asi tak všechno. Pokud se někomu líbil jeden z těhle seriálů, rozhodně bych si nevsadil, že se mu musí líbit i ten druhý.

okkac: konec toho dílů v kontextu trochu přepísknuli, to jo. Ale díl jako celek se mi líbil hodně.
571737
Jinak k tomu srovnání s Lutherem - podle mě to nemá společného vůbec nic. To že je tam detektiv bez manželky a dělali to britové je asi tak všechno. Pokud se někomu líbil jeden z těhle seriálů, rozhodně bych si nevsadil, že se mu musí líbit i ten druhý. okkac: konec toho dílů v kontextu trochu přepísknuli, to jo. Ale díl jako celek se mi líbil hodně.
0 0
reagovat
u sherloka by bylo super, kdyby mela epizoda klasickejch britskejch 50 minut. pri ty 90minutovy stopazi jsem se obcas pristihl, jak si v duchu rikam "uz by mohl byt konec" i kdyz je to skvely
571735
u sherloka by bylo super, kdyby mela epizoda klasickejch britskejch 50 minut. pri ty 90minutovy stopazi jsem se obcas pristihl, jak si v duchu rikam "uz by mohl byt konec" i kdyz je to skvely
0 0
reagovat
Wallander je gut, ale Luther a Sherlock lepší.
571732
Wallander je gut, ale Luther a Sherlock lepší.
0 0
reagovat
Předchozí spoileroidní komentář smazán, na který patrně reagoval xxendxx, tentokrát se spoiler tagem

Nejhoší dle mého byla druhá epizoda, kdy se zápletka o globálním kyberterorismu do tohoto prostředí moc nehodí. První díl byl v pohodě. V podstatě trochu šokuje hned úvodní scénou, kdy se před Wallanderem zaživa upálí mladá dívka.

BTW. První díl Luthera už zkouknut a taky hodně zajímavé.
571717
Předchozí spoileroidní komentář smazán, na který patrně reagoval xxendxx, tentokrát se spoiler tagem [spoiler]Nejhoší dle mého byla druhá epizoda, kdy se zápletka o globálním kyberterorismu do tohoto prostředí moc nehodí. První díl byl v pohodě. V podstatě trochu šokuje hned úvodní scénou, kdy se před Wallanderem zaživa upálí mladá dívka.[/spoiler] BTW. První díl Luthera už zkouknut a taky hodně zajímavé.
0 0
reagovat
Wallander je výborný. I když víc se mi líbily díly z druhé sezóny. První díl je asi nejhorší. A koukat v dabingu by byla hodně škoda. Branagh je neskutečnej.
571713
Wallander je výborný. I když víc se mi líbily díly z druhé sezóny. První díl je asi nejhorší. A koukat v dabingu by byla hodně škoda. Branagh je neskutečnej.
0 0
reagovat

Sigi

Tak to je škoda.
Juliana tam válí jak sviňa a ten seriál je díl od dílu lepší...
571697
Tak to je škoda. Juliana tam válí jak sviňa a ten seriál je díl od dílu lepší...
Sigi
0 0
reagovat

Loki

Na dabingu netrvám, sám som bol prekvapený, keď mi vyhľadávač našiel medzi výsledkami tvrip z ČT. Už som ďalej nehľadal.
Ale bežne uprednostňujem originál zvukovú stopu. Ako väčšina návštevníkov MZ.;)
571695
Na dabingu netrvám, sám som bol prekvapený, keď mi vyhľadávač našiel medzi výsledkami tvrip z ČT. Už som ďalej nehľadal. Ale bežne uprednostňujem originál zvukovú stopu. Ako väčšina návštevníkov MZ.*;)*
Loki
0 0
reagovat
BranoZ: Ja len nechapem preco na tom dabingu trvas.:D
571693
BranoZ: Ja len nechapem preco na tom dabingu trvas.*:D*
0 0
reagovat
Musím to prežiť aj s dabingom. No keď budem chcieť si pripomenúť herecké majstrovstvo Kennetha Branagha, pustím si film, kde hral nejakú veľkú dramatickú postavu... Napr. Wild Wild West. :D
571692
Musím to prežiť aj s dabingom. No keď budem chcieť si pripomenúť herecké majstrovstvo Kennetha Branagha, pustím si film, kde hral nejakú veľkú dramatickú postavu... Napr. Wild Wild West. *:D*
0 0
reagovat
BranoZ: Ale vies, ze si zabijes polku hereckeho vykonu Kennetha Branagha, ze?
571691
BranoZ: Ale vies, ze si zabijes polku hereckeho vykonu Kennetha Branagha, ze?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se