Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52141 - 52160 Napsat příspěvek

Snipsley

Mě to přestalo zajímat, když sem po první sérii zjistil, že ta dotyčná není Robin. V první sérii měli IMHO úžasnou chemii a konec tý sérky je nezapomenutelnej. Pak už to šlo jenom z kopce. Já osobně sem na dno dorazil ve 3tí sérii a tím to pro mě zhaslo

Ale tak chápu to, no. Když tenhle typ seriálu běží tak dlouho, tak se musí vyčerpat snad všechny možnosti partnerského soužití všech přítomných. Matthew Perry vtipkoval, že kdyby běželi Přátelé ještě další dvě sezóny, tak by Chandler asi začal chodit s Rossem :D
567003
[spoiler]Mě to přestalo zajímat, když sem po první sérii zjistil, že ta dotyčná není Robin. V první sérii měli IMHO úžasnou chemii a konec tý sérky je nezapomenutelnej. Pak už to šlo jenom z kopce. Já osobně sem na dno dorazil ve 3tí sérii a tím to pro mě zhaslo[/spoiler] Ale tak chápu to, no. Když tenhle typ seriálu běží tak dlouho, tak se musí vyčerpat snad všechny možnosti partnerského soužití všech přítomných. Matthew Perry vtipkoval, že kdyby běželi Přátelé ještě další dvě sezóny, tak by Chandler asi začal chodit s Rossem :D
Snipsley
0 0
reagovat

HIMYM

Já věděl, že to byla Barneyho svatba :+ ale fakt jsem doufal, že Ted už konečně potká Matku.
566999
[spoiler]Já věděl, že to byla Barneyho svatba *:+* ale fakt jsem doufal, že Ted už konečně potká Matku.[/spoiler]
HIMYM
0 0
reagovat
Tohle tu moc lidí asi nebude zajímat, ale Jon Stewart se (podle všeho ZASE) obul do FoxNEWS. Tentokrát v tématu, který mě docela zajímá:
Tady je vlastně začátek (Jinej, lepší link jsem nenašel...)
A takhle to pokračovalo, když se setkali v O'Reillyho Factoru: link & link
Ten chlap naprosto neveděl! Stewart z něho udělal takovýho idiota, že bych se styděl kdykoliv do konce života veřejně vystoupit v televizi... :D:+
566998
Tohle tu moc lidí asi nebude zajímat, ale Jon Stewart se (podle všeho ZASE) obul do FoxNEWS. Tentokrát v tématu, který mě docela zajímá: [link="http://www.killerhiphop.com/lyric-controversy-jon-stewart-slams-fox-news-over-common-issue/"]Tady je vlastně začátek[/link] (Jinej, lepší link jsem nenašel...) A takhle to pokračovalo, když se setkali v O'Reillyho Factoru: http://www.youtube.com/watch?v=Im8WhG-8FGw & http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G7fIjufCPsg Ten chlap naprosto neveděl! Stewart z něho udělal takovýho idiota, že bych se styděl kdykoliv do konce života veřejně vystoupit v televizi... *:D**:+*
0 0
reagovat
Jak byl HIMYM uhádnutelnej (a docela nudnej), tak Castle mě vyrazil dech, vehnal slzy do očí, na chvilku uklidnil aby mě pak ještě víc vyrazil dech.
Jde to do top 3 dílů Castla.
A zařazuju jako jeden z nejlepších cliffhangerů, který jsem kdy viděl!

Podle četby spoilerů tady usuzuju, že budu v menšině. Ale co, mě stačí málo...
566997
Jak byl HIMYM uhádnutelnej (a docela nudnej), tak Castle mě vyrazil dech, vehnal slzy do očí, na chvilku uklidnil aby mě pak ještě víc vyrazil dech. Jde to do top 3 dílů Castla. A zařazuju jako jeden z nejlepších cliffhangerů, který jsem kdy viděl! Podle četby spoilerů tady usuzuju, že budu v menšině. Ale co, mě stačí málo...
0 0
reagovat

GoT5

Někdo to tu už psal a měl pravdu, že v tomhle díle se zúročily složité vztahy mezi postavami. Konečně jsme taky viděli nějaký ten souboj.
566995
Někdo to tu už psal a měl pravdu, že v tomhle díle se zúročily složité vztahy mezi postavami. Konečně jsme taky viděli nějaký ten souboj.
GoT5
0 0
reagovat

HIMYM

Sakra i když jsem věděl prakticky všechny překvapení z tohoto dílu (nebylo to totiž vůbec těžké si odvodit z minulých dílů), tak úplnej závěr mi vhrkl slzly do očí.;)Ještě na začátku série to vypadalo s himym hodně bídně, ale lepší se to:+
566984
[spoiler]Sakra i když jsem věděl prakticky všechny překvapení z tohoto dílu (nebylo to totiž vůbec těžké si odvodit z minulých dílů), tak úplnej závěr mi vhrkl slzly do očí.*;)*Ještě na začátku série to vypadalo s himym hodně bídně, ale lepší se to*:+*[/spoiler]
HIMYM
0 0
reagovat
HIMYM finišuje parádně :+
566985
HIMYM finišuje parádně *:+*
0 0
reagovat
Jn, piste to. A treba u GoT jestli spoilerujete jen dany dil nebo nebo neco z vetsi budoucnosti z knizky.
Jinak posledni 2 velke spoilery dole jsou na posledni dil Castla.
566983
Jn, piste to. A treba u GoT jestli spoilerujete jen dany dil nebo nebo neco z vetsi budoucnosti z knizky. Jinak posledni 2 velke spoilery dole jsou na posledni dil Castla.
0 0
reagovat
Napište aspoň do předmětu, čeho se ty spoilery týkají :D
566981
Napište aspoň do předmětu, čeho se ty spoilery týkají *:D*
0 0
reagovat
Tak ten cliffhanger nakonci s tou Kate uz mi ani nezdvihol obocie. Proste od zaciatku mna ten diel akurat sral. Najprv uplne na palicu scena vo vaznici, kde by ti dvaja vezni nemali byt spolu vobec(jeden z nich mal byt v uplne inej vaznici) a hlavne to, ako sa ten byvaly policajt uz vzdal, ze mu uz nikto nepomoze a to stacilo zavolat na straze. A potom tam namiesto s obuskami nabehli so zbranami medzi partu muklov. No hlavne, ze to vyzeralo... Dalsia vec bol samotny twist, ktory bol totalne vycucany z prstu. Hentakym sposobom to mohol byt ten zly snad kazdy. Proste bolo vidiet ze to vymysleli 2 epizody predtym, kedy tam zacali viac cpat kapitana. A ten koniec na letisku bol uz uplne na hlavu. A ze ju samozrejme pustil az sa tam skoncil ten divoky zapad(aj ked nevedeli kto zabil koho) je uz proste moc.
566980
[spoiler]Tak ten cliffhanger nakonci s tou Kate uz mi ani nezdvihol obocie. Proste od zaciatku mna ten diel akurat sral. Najprv uplne na palicu scena vo vaznici, kde by ti dvaja vezni nemali byt spolu vobec(jeden z nich mal byt v uplne inej vaznici) a hlavne to, ako sa ten byvaly policajt uz vzdal, ze mu uz nikto nepomoze a to stacilo zavolat na straze. A potom tam namiesto s obuskami nabehli so zbranami medzi partu muklov. No hlavne, ze to vyzeralo... Dalsia vec bol samotny twist, ktory bol totalne vycucany z prstu. Hentakym sposobom to mohol byt ten zly snad kazdy. Proste bolo vidiet ze to vymysleli 2 epizody predtym, kedy tam zacali viac cpat kapitana. A ten koniec na letisku bol uz uplne na hlavu. A ze ju samozrejme pustil az sa tam skoncil ten divoky zapad(aj ked nevedeli kto zabil koho) je uz proste moc.[/spoiler]
0 0
reagovat
Když to vezmeš z hlediska scénáře, tak to bylo plné klasických klišé a u normálního filmu by to na mě taky vůbec nefungovalo. Jenže tohle je seriál, kde už je člověk s těma postavama tak sžitý, že jim to zklámání při zjištění, že je do toho zapojený i kapitán prostě věříš. I když se přiznám, že v ten moment kdy mi poprvé došlo, kam to bude směřovat jsem byl na ně taky naštvaný.

Finálový cliffhanger se střelením Kate byl v tomhle ohledu daleko horší. Hlavně když člověk ví, že je další sezóna jistá.

Horší už může být snad jenom to, že si z toho nebude příště nic pamatovat.
566979
[spoiler]Když to vezmeš z hlediska scénáře, tak to bylo plné klasických klišé a u normálního filmu by to na mě taky vůbec nefungovalo. Jenže tohle je seriál, kde už je člověk s těma postavama tak sžitý, že jim to zklámání při zjištění, že je do toho zapojený i kapitán prostě věříš. I když se přiznám, že v ten moment kdy mi poprvé došlo, kam to bude směřovat jsem byl na ně taky naštvaný. Finálový cliffhanger se střelením Kate byl v tomhle ohledu daleko horší. Hlavně když člověk ví, že je další sezóna jistá. Horší už může být snad jenom to, že si z toho nebude příště nic pamatovat.[/spoiler]
0 0
reagovat
Ja som sa uz vyhukal na nasom fore, ale ta epizoda bola des a hruza. Scenar jak od 10 decka, debilne twisty akurat mna to nasralo.
566978
Ja som sa uz vyhukal na nasom fore, ale ta epizoda bola des a hruza. Scenar jak od 10 decka, [spoiler]debilne twisty[/spoiler] akurat mna to nasralo.
0 0
reagovat
No do řiti, člověk přijde už ve dvě ze školy, a už je diskuze plná nadšených výkřiků, nemůžete počkat aspoň pár hodin :D

Jinak Community jsem začal podruhý, až taková je to návykovka :D
566977
No do řiti, člověk přijde už ve dvě ze školy, a už je diskuze plná nadšených výkřiků, nemůžete počkat aspoň pár hodin *:D* Jinak Community jsem začal podruhý, až taková je to návykovka *:D*
0 0
reagovat
Není potvrzení další sezóny spoiler sám o sobě? :)

Každopádně to stálo za to, ale cliffhanger už tu byl lepší.
566975
Není potvrzení další sezóny spoiler sám o sobě? *:)* Každopádně to stálo za to, ale cliffhanger už tu byl lepší.
0 0
reagovat

zahron

Finále sezóny, co sem shlídnul cca před hodinou, je naprosto neuvěřitelný. Pokud tu někdo zaspoileruje, tak ho zastřelte. Suveréně nejvíc šokující díl ze všech dosavadních sezón, a poviná čelist dole pro všechny, co to sledujou. Nabízí se jenom "WOW" a hodně dlouhý čekání na další, již odkejvnutou sezónu.
566974
Finále sezóny, co sem shlídnul cca před hodinou, je naprosto neuvěřitelný. Pokud tu někdo zaspoileruje, tak ho zastřelte. Suveréně nejvíc šokující díl ze všech dosavadních sezón, a poviná čelist dole pro všechny, co to sledujou. Nabízí se jenom "WOW" a hodně dlouhý čekání na další, již odkejvnutou sezónu.
zahron
0 0
reagovat

zahron

No tak tentokrát opravdu ty anglický zkus, protože finální epizoda je výborná a možná nejlepší díl Castla vůbec( a to opravdu neříkám často). A ten konec:o Na další sérii se bude čekat hodně těžko.:+
566973
No tak tentokrát opravdu ty anglický zkus, protože finální epizoda je výborná a možná nejlepší díl Castla vůbec( a to opravdu neříkám často). A ten konec*:o* Na další sérii se bude čekat hodně těžko.*:+*
zahron
0 0
reagovat

TedGeorge

Vy mě ale štvete, s titulkama jsou pozadu víc jak o týden :D teprv dneska uvidím 23, přemýšlel jsem že to zvládnu ze slovenskejma, ale já prostě nejsem multiřečnický typ ... :D ( možná někdy skusím anglický title )
566972
Vy mě ale štvete, s titulkama jsou pozadu víc jak o týden *:D* teprv dneska uvidím 23, přemýšlel jsem že to zvládnu ze slovenskejma, ale já prostě nejsem multiřečnický typ ... *:D* ( možná někdy skusím anglický title )
TedGeorge
0 0
reagovat
Dovolte mi jedno slovo...

CASTLE

!!!
566971
Dovolte mi jedno slovo... CASTLE !!!
0 0
reagovat

Finále himym

Zase se snaží šokovat. A musím říct, že poprvé od konce první série se jim to docela povedlo.
Díky bohu, že se Ted na Zoey nakonec vys*al a díky bohu, že se vrátí Norah. To je aspoň kočka
566964
Zase se snaží šokovat. A musím říct, že poprvé od konce první série se jim to docela povedlo. [spoiler]Díky bohu, že se Ted na Zoey nakonec vys*al a díky bohu, že se vrátí Norah. To je aspoň kočka[/spoiler]
Finále himym
0 0
reagovat

Doctor Who

První dva díly moc super, další dva poněkud nudnější, ale pořád mnohem lepší než některé kousky s Tennantem ;)
566951
První dva díly moc super, další dva poněkud nudnější, ale pořád mnohem lepší než některé kousky s Tennantem *;)*
Doctor Who
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se