Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52141 - 52160 Napsat příspěvek

True Blood S04E09

Dobré wtf :D:+

"You got it, bitch."
572097
Dobré wtf *:D**:+* "You got it, bitch."
True Blood S04E09
0 0
reagovat

Entourage

Já se na to snad budu muset přestat dívat, protože čím víc dílů je venku, tím víc jsem naštvaný, že už další nebudou :(
572093
Já se na to snad budu muset přestat dívat, protože čím víc dílů je venku, tím víc jsem naštvaný, že už další nebudou *:(*
Entourage
0 0
reagovat

okkac

On Maltu doplní, nenahradí (aspoň pokiaľ ja viem).
572071
On Maltu doplní, nenahradí (aspoň pokiaľ ja viem).
okkac
0 0
reagovat

Food revolution

Vím, že se nejedná o seriál v pravém slova smyslu, nicméně by mě jen zajímalo, jestli dal téhle "reality-show" někdo šanci... Já jsem právě dokoukal druhou sezónu a některé díly nebyly vůbec špatné - především první série je docela brutální a nad něčím zůstává rozum stát... Druhá série je už spíše nudná, hodně politiky a už se tolik nevěnuje jídlu jako první série...
572065
Vím, že se nejedná o seriál v pravém slova smyslu, nicméně by mě jen zajímalo, jestli dal téhle "reality-show" někdo šanci... Já jsem právě dokoukal druhou sezónu a některé díly nebyly vůbec špatné - především první série je docela brutální a nad něčím zůstává rozum stát... Druhá série je už spíše nudná, hodně politiky a už se tolik nevěnuje jídlu jako první série...
Food revolution
0 0
reagovat

GoT plagáty

fuu, tak zajtra idem do faxcopy... aspoň budem mať čo zavesiť na tie hrozné steny na intráku :+
572058
fuu, tak zajtra idem do faxcopy... aspoň budem mať čo zavesiť na tie hrozné steny na intráku *:+*
GoT plagáty
0 0
reagovat

GoT

Tak Maltu pro Kings Landing v druhé sezóně asi nahradí Dubrovník. S tím, že poslouží i pro další lokace link
572057
Tak Maltu pro Kings Landing v druhé sezóně asi nahradí Dubrovník. S tím, že poslouží i pro další lokace http://winter-is-coming.net/2011/08/dubrovnik-filming-locations-revealed/#more-10661
GoT
0 0
reagovat
Prvá tak trochu ukážka priamo zo seriálu "Life's Too Short" a proste nejaké bližšie info... link
572056
Prvá tak trochu ukážka priamo zo seriálu "Life's Too Short" a proste nejaké bližšie info... [link="http://youtu.be/joAiDyHBLE0?t=3m34s"]link[/link]
0 0
reagovat
to je dost hrozný :) škoda že těch plakátů není ještě víc :)
572041
to je dost hrozný :) škoda že těch plakátů není ještě víc :)
0 0
reagovat
Takhle teď vypadá moje plocha 8) link
572040
Takhle teď vypadá moje plocha *8)* http://imageshack.us/photo/my-images/638/screenshotuk.jpg/
0 0
reagovat

Snipsley

so awesome:+
572036
so awesome*:+*
Snipsley
0 0
reagovat

doplnění

Tady jsou všechny plakáty link
572024
Tady jsou všechny plakáty http://www.flickr.com/photos/liquidsouldesign/sets/72157627410677518/
doplnění
0 0
reagovat

Game of Thrones

link TOHLE chci na ZDECH! Na všech!
572023
http://www.forevergeek.com/2011/08/game-of-thrones-minimalist-posters/ TOHLE chci na ZDECH! Na všech!
Game of Thrones
0 0
reagovat

killerzeli

Dokonale si to vystihol. :)
572013
Dokonale si to vystihol. *:)*
killerzeli
0 0
reagovat

scroochy

totalne ma to rozsekalo, dik:D:+
572012
totalne ma to rozsekalo, dik*:D**:+*
scroochy
0 0
reagovat
Pilkington je skvělej, ale člověk si k němu musí najít cestu a musí mu přirůst k srdci, navíc Disk v něm nemůže vidět zábavného člověka, nýbrž přímou konkurenci?)
572006
Pilkington je skvělej, ale člověk si k němu musí najít cestu a musí mu přirůst k srdci, navíc Disk v něm nemůže vidět zábavného člověka, nýbrž přímou konkurenci*?)*
0 0
reagovat

kyller

Jo, Pilkington je borec :) Měl by se spíš jmenovat Simpleton :D

Jinak pro neznalý: link
572004
Jo, Pilkington je borec :) Měl by se spíš jmenovat Simpleton :D Jinak pro neznalý: http://www.videacesky.cz/skece/the-ricky-gervais-show-opicak-ve-vesmiru
kyller
0 0
reagovat

xxendxx

Tak v tomto trailery ma totálne rozsekal Karl, hlavne na konci to jeho "Fucking twat!" Nechápem ako tam Karla dostali. :D
572001
Tak v tomto trailery ma totálne rozsekal Karl, hlavne na konci to jeho "Fucking twat!" Nechápem ako tam Karla dostali. *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
2 typci ktery posilaj pohodlnyho jednoduchyho debila na mista, kam by se kazdej chtel podivat, ale on to tam nesnasi a bavej se tim, jak moc je z toho nastvanej. Na tom traileru neni vtipny skoro nic (pokud nekdo jako kyller nepovazuje za nutny umirat smichy, kdykoli se žervé objeví v záběru), ale seriál jako takovej je příjemný osvěžení oproti klasickejm dokumentum na discovery channelu a vtipny to celkem je.
572000
2 typci ktery posilaj pohodlnyho jednoduchyho debila na mista, kam by se kazdej chtel podivat, ale on to tam nesnasi a bavej se tim, jak moc je z toho nastvanej. Na tom traileru neni vtipny skoro nic (pokud nekdo jako kyller nepovazuje za nutny umirat smichy, kdykoli se žervé objeví v záběru), ale seriál jako takovej je příjemný osvěžení oproti klasickejm dokumentum na discovery channelu a vtipny to celkem je.
0 0
reagovat

Disketa

Karl Pilkington, Ricky Gervais a Steve Merchant. Čo viac treba dodať? Buď ich miluješ alebo nenávidíš. :D
571991
Karl Pilkington, Ricky Gervais a Steve Merchant. Čo viac treba dodať? Buď ich miluješ alebo nenávidíš. *:D*
Disketa
0 0
reagovat

kyller

V čem to má být vtipné? ?)
571990
V čem to má být vtipné? *?)*
kyller
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se