Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52121 - 52140 Napsat příspěvek
áno áno, včera bol nový diel po prestávke :+... konečne
572298
áno áno, včera bol nový diel po prestávke *:+*... konečne
0 0
reagovat
To už je zpět?!
Paráda!!!
572293
To už je zpět?! Paráda!!!
0 0
reagovat

Doctor Who

radosť, ako obyčajne, po dlhom čakaní, aj keď táto epizóda nebola jedna z najlepších...
572292
radosť, ako obyčajne, po dlhom čakaní, aj keď táto epizóda nebola jedna z najlepších...
Doctor Who
0 0
reagovat

Balder

Na oficiálních stránkách mají k tomuto traileru zezačátku úplně jinou hudbu...:o
572245
Na oficiálních stránkách mají k tomuto traileru zezačátku úplně jinou hudbu...*:o*
Balder
0 0
reagovat

Balder

Přijde mi to už malinko navíc, ten první teaser byl stejně nejlepší 8)
572244
Přijde mi to už malinko navíc, ten první teaser byl stejně nejlepší *8)*
Balder
0 0
reagovat

Louie druhá séria

Uz ani ta prva nebola ukazkova komedia, obcas skor drama o zivote emocionalne spustoseneho cloveka, no druha seria este pridala na sebareflexii, temnych tonoch a po epizodach ako Eddie alebo najnovsia o vystupovani v Afganistane musim povedat, ze Louie je najlepsi "ne"komedialny serial aky momentalne davaju a obcas je tak genialny, ze upadam do komy blaha. Nebude sediet kazdemu, ale minimalne podla reakcii zo zahranicia, sadne vela ludom a sadne im velmi. Ak by ste mali zaujem, pokojne zacnite aj druhou seriou, absolutne na predchadzajucu nenadvazuje. Odporucam vsetkym, co maju radi kvalitne a inteligentne serialy.
572242
Uz ani ta prva nebola ukazkova komedia, obcas skor drama o zivote emocionalne spustoseneho cloveka, no druha seria este pridala na sebareflexii, temnych tonoch a po epizodach ako Eddie alebo najnovsia o vystupovani v Afganistane musim povedat, ze Louie je najlepsi "ne"komedialny serial aky momentalne davaju a obcas je tak genialny, ze upadam do komy blaha. Nebude sediet kazdemu, ale minimalne podla reakcii zo zahranicia, sadne vela ludom a sadne im velmi. Ak by ste mali zaujem, pokojne zacnite aj druhou seriou, absolutne na predchadzajucu nenadvazuje. Odporucam vsetkym, co maju radi kvalitne a inteligentne serialy.
Louie druhá séria
0 0
reagovat

Boardwalk Empire season II trailer II

572236
[link="http://www.youtube.com/watch?v=MW6XHApigE8&hd=1"]link[/link]
Boardwalk Empire season II trailer II
0 0
reagovat
:D:+
572227
*:D**:+*
0 0
reagovat
omylem jsem přepnul z haterský klávesmice na eMoKlaÁwEshNiczKu ^^ XD
572226
omylem jsem přepnul z haterský klávesmice na eMoKlaÁwEshNiczKu ^^ XD
0 0
reagovat
Nikdy bych neveřil, že xxendxxova klávesnice je vůbec schopna napsat < a 3 vedle sebe :D
572224
Nikdy bych neveřil, že xxendxxova klávesnice je vůbec schopna napsat < a 3 vedle sebe *:D*
0 0
reagovat

Zpívaná znělka GoT <3

572216
http://www.youtube.com/watch?v=RAsCt4GF6WU
Zpívaná znělka GoT <3
0 0
reagovat
prvni pulka serie je mnohem lepsi nez to co nasleduje...
572200
prvni pulka serie je mnohem lepsi nez to co nasleduje...
0 0
reagovat
Nevím u kolikátého dílu jsem skončil já, ale blbost to byla čím dál větší.
572197
Nevím u kolikátého dílu jsem skončil já, ale blbost to byla čím dál větší.
0 0
reagovat

Persons Unknown

Tak jsem si po roce konecne pustil tenhle serial. Mam za sebou 5 dilu a zatim bych to hodnotil tak 20%:-. Ma cenu tim dale ztracet cas, zmeni se to nejak nebo to evidentne neni pro me? Dik
572193
Tak jsem si po roce konecne pustil tenhle serial. Mam za sebou 5 dilu a zatim bych to hodnotil tak 20%*:-*. Ma cenu tim dale ztracet cas, zmeni se to nejak nebo to evidentne neni pro me? Dik
Persons Unknown
0 0
reagovat
Niektori ludia pouzivaju "najhorsi diel" nejak moc casto, ja osobne netusim co na tej casti bolo zle :D
572154
Niektori ludia pouzivaju "najhorsi diel" nejak moc casto, ja osobne netusim co na tej casti bolo zle *:D*
0 0
reagovat

speta.jr

nechápu tě ....

Naprosto skvělej díl ... sen od Sookie byl nejlepší .. :D
572144
nechápu tě .... Naprosto skvělej díl ... sen od Sookie byl nejlepší .. *:D*
speta.jr
0 0
reagovat

okkac

Tak si mal nakoniec pravdu, Malta je out.
572133
Tak si mal nakoniec pravdu, Malta je out.
okkac
0 0
reagovat

Wallander

Tak na vsechny tyhle nadsene doporuceni jsem dal a behem dvou dnu sjel vsechny dily... Takze 1. rada bezkonkurencni 2. dil 100% nejlepsi jednou jsem se malem pripo.ral leknutim, 3. dil tez vyborny, 2. rada uz je takova nadstandardni detektivka v pojedi prvnich rad Midsummeru... Neskutecne me ale stvala dejova linie s otcem a taky je v prvni rade vetsi looser.
572111
Tak na vsechny tyhle nadsene doporuceni jsem dal a behem dvou dnu sjel vsechny dily... Takze 1. rada bezkonkurencni 2. dil 100% nejlepsi jednou jsem se malem pripo.ral leknutim, 3. dil tez vyborny, 2. rada uz je takova nadstandardni detektivka v pojedi prvnich rad Midsummeru... Neskutecne me ale stvala dejova linie s otcem a taky je v prvni rade vetsi looser.
Wallander
0 0
reagovat

True Blood S04E09

Az na tu zminovanou hlasku tezce o nicem, asi nejhorsi dil
572103
Az na tu zminovanou hlasku tezce o nicem, asi nejhorsi dil
True Blood S04E09
0 0
reagovat
572100
[link="http://www.thedailybeast.com/articles/2011/04/13/game-of-thrones-for-dummies.html"]Game of Thrones for Dummies[/link]
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se