Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52041 - 52060 Napsat příspěvek
Archer je přeceněný jak prase .. nebo jsem měl imho špatný titulky ?)
572789
Archer je přeceněný jak prase .. nebo jsem měl imho špatný titulky *?)*
0 0
reagovat
Yes, KONECNE: link :D:+
572771
Yes, KONECNE: http://www.blu-ray.com/news/?id=7309 *:D**:+*
0 0
reagovat

Futurama

Závidím tvůrcům ten matroš ke kterému mají přístup, přesto (čti právě proto) nejvtipnější díl za dlouhou dobu ?)
572761
Závidím tvůrcům ten matroš ke kterému mají přístup, přesto (čti právě proto) nejvtipnější díl za dlouhou dobu *?)*
Futurama
0 0
reagovat
Radši ne, jak se znám, tak bych si to zase přečet... :D
572759
Radši ne, jak se znám, tak bych si to zase přečet... *:D*
0 0
reagovat
:D Původně jsem tam ten spoiler dávat nechtěl, ale jak tady znám ty prudérní nálady, zas by tady byla všeobecná hysterie... ;)
Ale klidně přihodím něco silnějšího, jestli chceš :D
572758
*:D* Původně jsem tam ten spoiler dávat nechtěl, ale jak tady znám ty prudérní nálady, zas by tady byla všeobecná hysterie... *;)* Ale klidně přihodím něco silnějšího, jestli chceš *:D*
0 0
reagovat
Jo jo.. Radši jsem si trochu odsednul a pak pomalu rozevíral prsty, ale při pohledu na to jedno slovo jsem se musel začít smát... :D
572757
Jo jo.. Radši jsem si trochu odsednul a pak pomalu rozevíral prsty, ale při pohledu na to [spoiler]jedno slovo[/spoiler] jsem se musel začít smát... *:D*
0 0
reagovat

Memphis

No, tak ono vzhledem k tomu, kolik postav už je tuhejch vlastně je :D jak vypadá "velmi opatrné kliknutí"? Držel sis druhou ruku před očima? :D:D:D
572756
No, tak ono vzhledem k tomu, kolik postav už je tuhejch vlastně je *:D* jak vypadá "velmi opatrné kliknutí"? Držel sis druhou ruku před očima? *:D**:D**:D*
Memphis
0 0
reagovat

Luc44

Velmi opatrně jsem kliknul na ten spoiler a byl připravenej na nejhorší, a on to nakonec ani spoiler neni :D
572755
Velmi opatrně jsem kliknul na ten spoiler a byl připravenej na nejhorší, a on to nakonec ani spoiler neni *:D*
Luc44
0 0
reagovat
Tanec s Draky je, přátele zatím výbornej, možná je to tím čekáním (proti fandům bylo to moje kraťoučký, ale i tak), ale prostě jistý postavy Tyrion si to pořád nehorázně dávaj!
572754
Tanec s Draky je, přátele zatím výbornej, možná je to tím čekáním (proti fandům bylo to moje kraťoučký, ale i tak), ale prostě jistý postavy [spoiler]Tyrion[/spoiler] si to pořád nehorázně dávaj!
0 0
reagovat
No a pochopitelně děkuju za feedback ;):+
572753
No a pochopitelně děkuju za feedback *;)**:+*
0 0
reagovat
Tak né, že by mi tohle moc pomohlo :D Ale nakonec asi vlítnu na ten Střet Králů. A Hru o Trůny dám určitě do roka 8)
A nějaká pauza mezi tou TV Show a knížkou mi stejně jen prospěje. Pamatuju si jak jsem hned den po premiéře Společenstva valil koupit knížku a v průběhu čtení jsem málem umřel nudou...
A teď si dávám všechno (Silmarillion, Nedokončený příběhy, Hobita a LOTRa) minimálně jednou za dva tři roky.
572752
Tak né, že by mi tohle moc pomohlo *:D* Ale nakonec asi vlítnu na ten Střet Králů. A Hru o Trůny dám určitě do roka *8)* A nějaká pauza mezi tou TV Show a knížkou mi stejně jen prospěje. Pamatuju si jak jsem hned den po premiéře Společenstva valil koupit knížku a v průběhu čtení jsem málem umřel nudou... A teď si dávám všechno (Silmarillion, Nedokončený příběhy, Hobita a LOTRa) minimálně jednou za dva tři roky.
0 0
reagovat
Mne to náhodou dost zajímá, ono se toho vlastně dost událo ještě předtím, než začal děj knih, tak si to studuji na wiki of ice and fire. V podstatě v Pánovi prstenů mne taky dost brala historie Středozemě, možná více, než hlavní děj :-)
572747
Mne to náhodou dost zajímá, ono se toho vlastně dost událo ještě předtím, než začal děj knih, tak si to studuji na wiki of ice and fire. V podstatě v Pánovi prstenů mne taky dost brala historie Středozemě, možná více, než hlavní děj :-)
0 0
reagovat
Vatou bych to nenazval, ale obejdeš se bez toho úplně v pohodě a zážitek ti to nějak nezkazí. Nevím jak vy, pánové, ale já tyhlety věci oceňuju většinou až při druhým, nebo třetím čtení ;)
572745
Vatou bych to nenazval, ale obejdeš se bez toho úplně v pohodě a zážitek ti to nějak nezkazí. Nevím jak vy, pánové, ale já tyhlety věci oceňuju většinou až při druhým, nebo třetím čtení *;)*
0 0
reagovat
Luban má pravdu, ale méně tolerantní čtenář (já ne) by to nazval "vatou" :D
572734
Luban má pravdu, ale méně tolerantní čtenář (já ne) by to nazval "vatou" *:D*
0 0
reagovat
Navíc Talpress má knihu na skladě, navíc za rozumnou cenu a doma to máš rychle :)
572733
Navíc Talpress má knihu na skladě, navíc za rozumnou cenu a doma to máš rychle *:)*
0 0
reagovat
@verbst
Dá se, nicméně bych to nedoporučoval. Hlavní nosná linka téměř všech postav navazuje přesně, nicméně budeš ochuzen o takové ty hlubší motivace jednotlivých postav co ses v seriálu nedozvěděl a i tu mytologii Západozemí budeš mít o něco ochuzenou, protože Martin je v tomhle ohledu podle mě mistr. Odhadem typuju, že dobrá čtvrtina samotné knihy řeší různé příběhy ze Západozemí, které dokreslují celkový svět a občas odkazují i k aktuálním postavám, navíc některé postavy byly v seriálu v tomto ohledu dost okleštěny. A pochybuji, že když začneš číst Střet králů, že se v dohledné době vrátíš ke Hře o trůny. Ale jak už bylo řečeno, jde to. :)
572731
@verbst Dá se, nicméně bych to nedoporučoval. Hlavní nosná linka téměř všech postav navazuje přesně, nicméně budeš ochuzen o takové ty hlubší motivace jednotlivých postav co ses v seriálu nedozvěděl a i tu mytologii Západozemí budeš mít o něco ochuzenou, protože Martin je v tomhle ohledu podle mě mistr. Odhadem typuju, že dobrá čtvrtina samotné knihy řeší různé příběhy ze Západozemí, které dokreslují celkový svět a občas odkazují i k aktuálním postavám, navíc některé postavy byly v seriálu v tomto ohledu dost okleštěny. A pochybuji, že když začneš číst Střet králů, že se v dohledné době vrátíš ke Hře o trůny. Ale jak už bylo řečeno, jde to. *:)*
0 0
reagovat
Já začal taky až Střetem králů a bylo to bezproblémů.
572729
Já začal taky až Střetem králů a bylo to bezproblémů.
0 0
reagovat
Pravděpodobně tu ten dotaz proběhl, když to bylo aktuální, ale chtěl bych se zeptat, jestli se dá číst rovnou Střet Králů bez Hry o Trůny, když jsem Hru o Trůny viděl? Brácha mi chtěl původně koupit k narozkám oboje, jenže nějakej týpek před ním vybral tu poslední GoT... :'(

Memphis
:+
572728
Pravděpodobně tu ten dotaz proběhl, když to bylo aktuální, ale chtěl bych se zeptat, jestli se dá číst rovnou Střet Králů bez Hry o Trůny, když jsem Hru o Trůny viděl? Brácha mi chtěl původně koupit k narozkám oboje, jenže nějakej týpek před ním vybral tu poslední GoT... :'( [b]Memphis[/b] *:+*
0 0
reagovat
Tak přecejen Community získala Emmy! link :D:+
572721
Tak přecejen Community získala Emmy! http://tv.ign.com/articles/119/1192765p1.html *:D**:+*
0 0
reagovat

Ano sefe!

nejdrsnejsi dil
572720
nejdrsnejsi dil
Ano sefe!
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se