Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52041 - 52060 Napsat příspěvek

Bachy

jaaa, vsech devet :+
567353
jaaa, vsech devet *:+*
Bachy
0 0
reagovat
Nakonec jsem si našel seznam jen příběhových dílů a ty jsem dal. Právě protože mi ty výplňový přišly už stejný;)
567352
Nakonec jsem si našel seznam jen příběhových dílů a ty jsem dal. Právě protože mi ty výplňový přišly už stejný*;)*
0 0
reagovat
Ty jo, to jste blázni. Já si řekl, že to zkusím a teď jsem na konci druhý řady a už nemůžu a začíná mě to zabíjet, jak je to pořád stejný.
567351
Ty jo, to jste blázni. Já si řekl, že to zkusím a teď jsem na konci druhý řady a už nemůžu a začíná mě to zabíjet, jak je to pořád stejný.
0 0
reagovat

Bachy

nedávno som začal len tretiu sériu :) ale do konca roka to snáď dám
567350
nedávno som začal len tretiu sériu *:)* ale do konca roka to snáď dám
Bachy
0 0
reagovat

Bachy

Ja iba všetko s Mulderom a Scullyovou. :)
567349
Ja iba všetko s Mulderom a Scullyovou. *:)*
Bachy
0 0
reagovat

Supernatural

Celá šestá řada byla taková "nijaká"... Po náseru, kterým byla pátá řada, byl tohle takovej večerníček. Ze začátku hodně nuda, a pak menší. Nejvíc světlými body týhle řady byla "speciály".
Pak přišla Eva, a zablýsklo se na lepší časy. Ale to se taky nestalo...
A pak přišel díl číslo 20 a já jsem se málem posral. Ta Castielova zpověď byla perfektní. Let it Bleed byla po dlouhé době epizoda, kde se vymítal démon latinsky. A při jejím konci jsem málem uronil slzu.
A finále? EPIC! Tohle jsem fakt nečekal. Doufal jsem, že to prostě skončí "hepáčem" ale toto ne.
Hodně dobrý!
A sedmá řada bude zajímavá
567348
Celá šestá řada byla taková "nijaká"... Po náseru, kterým byla pátá řada, byl tohle takovej večerníček. Ze začátku hodně nuda, a pak menší. Nejvíc světlými body týhle řady byla "speciály". Pak přišla Eva, a zablýsklo se na lepší časy. Ale to se taky nestalo... A pak přišel díl číslo 20 a já jsem se málem posral. Ta Castielova zpověď byla perfektní. Let it Bleed byla po dlouhé době epizoda, kde se vymítal démon latinsky. A při jejím konci jsem málem uronil slzu. A finále? EPIC! Tohle jsem fakt nečekal. Doufal jsem, že to prostě skončí "hepáčem" ale toto ne. Hodně dobrý! A sedmá řada bude zajímavá
Supernatural
0 0
reagovat
Hele, je tu někdo tak ošvíkanej, že zvládl kompletně celý Akta X?:D
567347
Hele, je tu někdo tak ošvíkanej, že zvládl kompletně celý Akta X?*:D*
0 0
reagovat
dneska na nej mrknu, kazdopadne the man who would be king bylo famozni, to ten serial potom, co sel s sestou sezonou tak dolu, potreboval uz dlouho
567346
dneska na nej mrknu, kazdopadne the man who would be king bylo famozni, to ten serial potom, co sel s sestou sezonou tak dolu, potreboval uz dlouho
0 0
reagovat
Inac ja som tiez bol v tom, ze to pred dvoma tyzdnami bolo finale, ale tento dvojdiel bol skvely :+
567343
Inac ja som tiez bol v tom, ze to pred dvoma tyzdnami bolo finale, ale tento dvojdiel bol skvely *:+*
0 0
reagovat
Jo, vyšli ešte dva diely. Obidva boli vysielané až tento týždeň ako "dvojdielné finále". I keď sú to v podstate dva regulérne diely. Je to divné, no na kvalite to nekleslo. :)
567338
Jo, vyšli ešte dva diely. Obidva boli vysielané až tento týždeň ako "dvojdielné finále". I keď sú to v podstate dva regulérne diely. Je to divné, no na kvalite to nekleslo. *:)*
0 0
reagovat

st

finále bylo tenhle tejden, po výpovědi vyšli ještě další dva díly
567337
finále bylo tenhle tejden, po výpovědi vyšli ještě další dva díly
st
0 0
reagovat
k supernaturalu - nejak si nejsem jistej, jestli sem videl finale nebo jen predposledni dil ... naposled sem sledoval tu castielovu vypoved. prislo jeste neco po tom?
567336
k supernaturalu - nejak si nejsem jistej, jestli sem videl finale nebo jen predposledni dil ... naposled sem sledoval tu castielovu vypoved. prislo jeste neco po tom?
0 0
reagovat

xxendxx

Z Dextera! Já věděl, že ten ksicht znám... Dík :+:)
567330
Z Dextera! Já věděl, že ten ksicht znám... Dík *:+**:)*
xxendxx
0 0
reagovat

verbst

567329
http://www.imdb.com/name/nm0888496/
verbst
0 0
reagovat

xxendxx

Docela nic neříkající... ?) Ale jak se ten chlap jmenuje? Nebo kde hrál?
567328
Docela nic neříkající... *?)* Ale jak se ten chlap jmenuje? Nebo kde hrál?
xxendxx
0 0
reagovat

Serialovej Kuryr - mlask !

567323
http://serialy.kinema.sk/wp-content//2011/05/transporter-Ex-ElitesoldatFrankMartin-ChrisVance2.jpg
Serialovej Kuryr - mlask !
0 0
reagovat

TBBT

Já jsem se teda nasmál dost. Jedna věc mi ale vadí: Nechápu, proč tohle musí taky mít cliffhanger. Ten seriál je sitcom, který funguje v rámci dílů, v rámci samostatných gagů a ty vztahy jsou tam jen tak aby se neřeklo. (minimálně to tak působí a jestli si tvůrci slibují něco jiného, tak jsou naivní) Proč se tam teda v posl. díle semele víc věcí? Tohle na mě působilo stylem všichni maj cliffhangery, tak si taky jeden uděláme...
567316
Já jsem se teda nasmál dost. Jedna věc mi ale vadí: Nechápu, proč tohle musí taky mít cliffhanger. Ten seriál je sitcom, který funguje v rámci dílů, v rámci samostatných gagů a ty vztahy jsou tam jen tak aby se neřeklo. (minimálně to tak působí a jestli si tvůrci slibují něco jiného, tak jsou naivní) Proč se tam teda v posl. díle semele víc věcí? Tohle na mě působilo stylem všichni maj cliffhangery, tak si taky jeden uděláme...
TBBT
0 0
reagovat

Supernatural 6x21,22

Tak dvojdielné finále super, rovnako ako celá druhá polovica tejto série aneb "sounds sexy" 8) :D

A konečne už máme aj postavu Boha v príbehu.
567308
Tak dvojdielné finále super, rovnako ako celá druhá polovica tejto série aneb "sounds sexy" *8)* *:D* [spoiler]A konečne už máme aj postavu Boha v príbehu.[/spoiler]
Supernatural 6x21,22
0 0
reagovat

xxendxx

Tak měl bejt dneska konec světa, takže tohle eště jde :D
567307
Tak měl bejt dneska konec světa, takže tohle eště jde *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

@zahron

Můžeš upřesnit co si napsal? Klidně přes vzkazník ať nespojlerujeme další sezónu. Díky
567304
Můžeš upřesnit co si napsal? Klidně přes vzkazník ať nespojlerujeme další sezónu. Díky
@zahron
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se