Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52081 - 52100 Napsat příspěvek

TBBT

Tak toto bolo FINÁLE! 8):+
567251
Tak toto bolo FINÁLE! *8)**:+*
TBBT
0 0
reagovat

Bachy

Pobavilo hodne, mam rady tyhle prekombinovane dily
567241
Pobavilo hodne, mam rady tyhle prekombinovane dily
Bachy
0 0
reagovat

The Office

Hmm, ten díl byl super jen tím, jak skvěle dokázal shrnout bezradnost celé sedmé řady. Finále k uzoufání... :o:-
567234
Hmm, ten díl byl super jen tím, jak skvěle dokázal shrnout bezradnost celé sedmé řady. Finále k uzoufání... *:o**:-*
The Office
0 0
reagovat

The Office

Ricky to tým cameom pekne zabil :D A celkovo super diel, len ten koniec naštval. To bude dlhé čakanie na ďalšiu sériu...
567231
Ricky to tým cameom pekne zabil *:D* A celkovo super diel, len ten koniec naštval. To bude dlhé čakanie na ďalšiu sériu...
The Office
0 0
reagovat
Bachy: ano
567229
Bachy: ano
0 0
reagovat

Bachy

Minimálně u mě jo :D:+
567228
Minimálně u mě jo *:D**:+*
Bachy
0 0
reagovat
nebylo to uplne nenjhorsi... ale zadna hitparada
567225
nebylo to uplne nenjhorsi... ale zadna hitparada
0 0
reagovat

South Park

Mimochodem South Park tentokráte již zabodoval u všech, ne?
567223
Mimochodem South Park tentokráte již zabodoval u všech, ne?
South Park
0 0
reagovat
Letos ty finále vážně stojí za prd. Až na toho Mentalistu zatím.
567211
Letos ty finále vážně stojí za prd. Až na toho Mentalistu zatím.
0 0
reagovat
Tak Mentalista sice byl trošku průhlednější, ale emoce z toho jen prýštily a souboj mozků na konci byl skvělý. Takhle se ukončuje řada. A ne nějakými levnými cliffhangery.
567209
Tak Mentalista sice byl trošku průhlednější, ale emoce z toho jen prýštily a souboj mozků na konci byl skvělý. Takhle se ukončuje řada. A ne nějakými levnými cliffhangery.
0 0
reagovat

TBBT

New homo in town not so homo after all. :D:D:D Ale jo, celkem dobrá série.:+
567196
[spoiler]New homo in town not so homo after all. *:D**:D**:D* Ale jo, celkem dobrá série.*:+*[/spoiler]
TBBT
0 0
reagovat
me bavi o dost vic Psych... u castla ani mentalisty sem se nedostal pres 5. dil.
567180
me bavi o dost vic Psych... u castla ani mentalisty sem se nedostal pres 5. dil.
0 0
reagovat

Castle

Nechtěl jsem vyvolat flame a žádný svůj názor nepokládám za objektivní pravdu. Navíc Castlea už jsem snad 2 roky neviděl (naposledy, když u Beckett v bytě bouchla nějaká bomba nebo co). Prostě mi v Mentalistovi příjde, že má líp namíchanou kombinaci vtip/atmosféra. A nevím jestli se změnily případy v Castleovi teď, ale tehdy mi přišly strašně nezajímavé.
567160
Nechtěl jsem vyvolat flame a žádný svůj názor nepokládám za objektivní pravdu. Navíc Castlea už jsem snad 2 roky neviděl (naposledy, když u Beckett v bytě bouchla nějaká bomba nebo co). Prostě mi v Mentalistovi příjde, že má líp namíchanou kombinaci vtip/atmosféra. A nevím jestli se změnily případy v Castleovi teď, ale tehdy mi přišly strašně nezajímavé.
Castle
0 0
reagovat

Loki

Hmm, tak pravda, chybí ještě dokoukat čtyři díly, a asi si dovedu představit, na jakou pilu tlačí. Chtělo by udělat rázný řez a jet z novým "setupem".
567158
Hmm, tak pravda, chybí ještě dokoukat čtyři díly, a asi si dovedu představit, na jakou pilu tlačí. Chtělo by udělat rázný řez a jet z novým "setupem".
Loki
0 0
reagovat
Luc44: Na zaciatku to bol fakt lahky fajn serial, teraz strasne tlacia na pilu. A nehovorim len o finale.
567153
Luc44: Na zaciatku to bol fakt lahky fajn serial, teraz strasne tlacia na pilu. A nehovorim len o finale.
0 0
reagovat
Tss, Fillionův Castle je absolutně nedostižnej! Howgh! :D

Jinak mi teda nepřijde, že by ze Castla chtěli dělat drama jako od Shakespeara... Mentalista mě nebaví už z podstaty celé "zápletky".
567151
Tss, Fillionův Castle je absolutně nedostižnej! Howgh! *:D* Jinak mi teda nepřijde, že by ze Castla chtěli dělat drama jako od Shakespeara... Mentalista mě nebaví už z podstaty celé "zápletky".
0 0
reagovat
Ja mam momentalne o DOST radsej Mentalistu ako Castla. Necpu tam tu blbu romanticku linku(hlavne tak nevkusne) a hlavne to ma Red Johna, ktory sa kazdy druhy treti diel pripomenie. Pripad Beckettovej matky je uz tazka nuda. Naviac Mentalista vie, ze je odpocinkovy a nakopne sa do inej roviny az ked je treba, z Castla chcu scenaristi pomaly spravit drama ako od Shakespeara, co im vobec nejde.
567147
Ja mam momentalne o DOST radsej Mentalistu ako Castla. Necpu tam tu blbu romanticku linku(hlavne tak nevkusne) a hlavne to ma Red Johna, ktory sa kazdy druhy treti diel pripomenie. Pripad Beckettovej matky je uz tazka nuda. Naviac Mentalista vie, ze je odpocinkovy a nakopne sa do inej roviny az ked je treba, z Castla chcu scenaristi pomaly spravit drama ako od Shakespeara, co im vobec nejde.
0 0
reagovat

aba

"Zdaleka.." To bych rozhodně netvrdil. A vyjmenuj mi prosimtě ještě nějaký zajímavý vedlejší postavy kromě LaRoche. ?) Zrovna v tomhle směru Mentalista na Castlea ztrácí, pro mě osobně:

Beckett > Lisbon
Ryan + Esposito > Rigsby + Cho
Jane > Castle (o fous)

Castle mě přecejen baví trochu víc, díky svojí nadsásce a cheesy zápletkám, Mentalista jede podle klasičtějšího mustru a celej seriál táhne Baker sám...
567143
"Zdaleka.." To bych rozhodně netvrdil. A vyjmenuj mi prosimtě ještě nějaký zajímavý vedlejší postavy kromě LaRoche. *?)* Zrovna v tomhle směru Mentalista na Castlea ztrácí, pro mě osobně: Beckett > Lisbon Ryan + Esposito > Rigsby + Cho Jane > Castle (o fous) Castle mě přecejen baví trochu víc, díky svojí nadsásce a cheesy zápletkám, Mentalista jede podle klasičtějšího mustru a celej seriál táhne Baker sám...
aba
0 0
reagovat

Castle

Castle na Mentalistu ani zdaleka nemá. V Castlovi nejsou zajímavé vedlejší postavy a případy snad nezajímavější být ani nemůžou. Skončil jsem někdy ve druhé řadě, protože mi připadalo, že sleduju pořád jeden díl. Jak řekl podzimator, je to jak přes kopírák.
567139
Castle na Mentalistu ani zdaleka nemá. V Castlovi nejsou zajímavé vedlejší postavy a případy snad nezajímavější být ani nemůžou. Skončil jsem někdy ve druhé řadě, protože mi připadalo, že sleduju pořád jeden díl. Jak řekl podzimator, je to jak přes kopírák.
Castle
0 0
reagovat
Ok, vidím to večer na poslední díl a konec. Zkusím holt sáhnout po něčem trochu jiném. Díky;)
567129
Ok, vidím to večer na poslední díl a konec. Zkusím holt sáhnout po něčem trochu jiném. Díky*;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se