Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52021 - 52040 Napsat příspěvek
Snipsley: To odkial mas?
567385
Snipsley: To odkial mas?
0 0
reagovat

Snipsley

Ešte pár minút a idem na to ;) Druhú epizódu ale nedám, aj keď by unikla. Nevydržím čakať 2 týždňe na fungl novú.
567384
Ešte pár minút a idem na to *;)* Druhú epizódu ale nedám, aj keď by unikla. Nevydržím čakať 2 týždňe na fungl novú.
Snipsley
0 0
reagovat

Game of Thrones

Tak dneska by měli být k dispozici rovnou dva díly (ten druhý na HBOGO), finále šesté epizody je prý tak velké, že nechtějí diváky nechat čekat celý týden :D
567383
Tak dneska by měli být k dispozici rovnou dva díly (ten druhý na HBOGO), finále šesté epizody je prý tak velké, že nechtějí diváky nechat čekat celý týden *:D*
Game of Thrones
0 0
reagovat

Bachy

"k tomu si ještě občas lidi vzpomenou na tu přerostlou věc, co lezla ze záchodu"

To mi ani nepripomínaj. Ako som to videl, tak som sa bál chodiť na záchod celkom dlhú dobu :D
567382
"k tomu si ještě občas lidi vzpomenou na tu přerostlou věc, co lezla ze záchodu" To mi ani nepripomínaj. Ako som to videl, tak som sa bál chodiť na záchod celkom dlhú dobu *:D*
Bachy
0 0
reagovat
slovy deana ... sorry, v lete budu "busy having sex" :))
567381
slovy deana ... sorry, v lete budu "busy having sex" *:))*
0 0
reagovat
sakra, ze jsme s tim zacinali, ted mam chut si pres leto dat opacko vsech serii :-D
567380
sakra, ze jsme s tim zacinali, ted mam chut si pres leto dat opacko vsech serii :-D
0 0
reagovat

loki

Darkness Falls :)
567378
Darkness Falls :)
loki
0 0
reagovat
Já si pamatuju akorát, že to běželo ve čtvrtek večer :D
567377
Já si pamatuju akorát, že to běželo ve čtvrtek večer *:D*
0 0
reagovat
Mě se zase jako malýmu dala dost zabrat ta s tím houbovitým parazitem, co rostl lidem z krku :o, tuším že v druhý sérii. A pak ještě nějaká taková, co se točila okolo chlapíka, co když přišel o nějakou část těla, tak mu zase dorostla jako ještěrce, a za tím účelem kuchal z lidí rakovinotvorný nádory a požíral je. Docela hukot, na televizi :+
567376
Mě se zase jako malýmu dala dost zabrat ta s tím houbovitým parazitem, co rostl lidem z krku *:o*, tuším že v druhý sérii. A pak ještě nějaká taková, co se točila okolo chlapíka, co když přišel o nějakou část těla, tak mu zase dorostla jako ještěrce, a za tím účelem kuchal z lidí rakovinotvorný nádory a požíral je. Docela hukot, na televizi *:+*
0 0
reagovat
Ja si pamatam len jeden diel, kde boli v lesoch a drevorubcov tam likvidoval nejaky lietajuci smejd a museli sa nustale drzat vo svetle alebo nieco take.:+
567375
Ja si pamatam len jeden diel, kde boli v lesoch a drevorubcov tam likvidoval nejaky lietajuci smejd a museli sa nustale drzat vo svetle alebo nieco take.*:+*
0 0
reagovat
a nejlepsi epizoda je samozrejme ta z prvni rady, jak borec leze kominem a zere jatra,
pak jsem jeste nesnasel tu s duchem z vesmiru a velmi na me dopadl epizoda s lidskou larvou v kanalizaci... :D
567374
a nejlepsi epizoda je samozrejme ta z prvni rady, jak borec leze kominem a zere jatra, pak jsem jeste nesnasel tu s duchem z vesmiru a velmi na me dopadl epizoda s lidskou larvou v kanalizaci... *:D*
0 0
reagovat

Bachy

jestli se chces vyhnout debilnim dilum tak doporucuju jednu ceskou stranku kde ma kazda epizoda ciselne (nebo hvezdickove, uz si nepamatuju) ohodnoceni, kdyz to das dohromady s imdb a nebudes koukat na epizody pod 6/10 tak mas vyhrano
567373
jestli se chces vyhnout debilnim dilum tak doporucuju jednu ceskou stranku kde ma kazda epizoda ciselne (nebo hvezdickove, uz si nepamatuju) ohodnoceni, kdyz to das dohromady s imdb a nebudes koukat na epizody pod 6/10 tak mas vyhrano
Bachy
0 0
reagovat
Darkness Falls je moje nejoblibenejsi epka a v podstate take jedina, kterou si pamatuju dodnes...
567372
Darkness Falls je moje nejoblibenejsi epka a v podstate take jedina, kterou si pamatuju dodnes...
0 0
reagovat
Koukám, že všichni maj stejně oblíbený epizody...Darkness Falls (svítící pavouci) a Tooms...k tomu si ještě občas lidi vzpomenou na tu přerostlou věc, co lezla ze záchodu.
567368
Koukám, že všichni maj stejně oblíbený epizody...Darkness Falls (svítící pavouci) a Tooms...k tomu si ještě občas lidi vzpomenou na tu přerostlou věc, co lezla ze záchodu.
0 0
reagovat
U mna vladne epizoda s tymi pavukmi, doteraz si tu cast pamatam a neznasam pavukov. A este ked sa prvy krat objavil Tooms alebo ako sa volal :D
567367
U mna vladne epizoda s tymi pavukmi, doteraz si tu cast pamatam a neznasam pavukov. A este ked sa prvy krat objavil Tooms alebo ako sa volal :D
0 0
reagovat

Duro

Jo jo:D Opravdu jsem chtěl vědět, jak to dopadne.. A není to žádné terno. Pořád u mě vládne epizoda Škvíra a i její pokračování8)
567365
Jo jo*:D* Opravdu jsem chtěl vědět, jak to dopadne.. A není to žádné terno. Pořád u mě vládne epizoda Škvíra a i její pokračování*8)*
Duro
0 0
reagovat
V Aktech X byl nějaký příběh? :o In my defence, nikdy sem j pořádně nesledoval...
567364
V Aktech X byl nějaký příběh? *:o* In my defence, nikdy sem j pořádně nesledoval...
0 0
reagovat
"Príbehové" sú tie s čiernym olejom, Kuřákom a ostatnými nudnými sra*kami?
567362
"Príbehové" sú tie s čiernym olejom, Kuřákom a ostatnými nudnými sra*kami?
0 0
reagovat
Ja som napriklad videl snad vsetky vyplnove diely a tie pribehove ma absolutne nezaujimali, tak som ich prestal sledovavat. :)
567358
Ja som napriklad videl snad vsetky vyplnove diely a tie pribehove ma absolutne nezaujimali, tak som ich prestal sledovavat. :)
0 0
reagovat
Kromě deváté jsem dal celý Akta-X
567357
Kromě deváté jsem dal celý Akta-X
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se