Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52021 - 52040 Napsat příspěvek
On tam pak je ještě dodatek, který by se dal považovat za ten všemi očekávaný cliffhanger. I když celý film na tom bude stavěný těžko.
572899
On tam pak je ještě dodatek, který by se dal považovat za ten všemi očekávaný cliffhanger. I když celý film na tom bude stavěný těžko.
0 0
reagovat

Entourage finale

presne jak pise Gorecki. Málem jsem se rozbrečel a i kdyby nebyl film, tak je mi to jedno. S koncem jsem spokojenej a poslední věta co pronese Drama to úplně zazdila.
572898
presne jak pise Gorecki. [spoiler]Málem jsem se rozbrečel a i kdyby nebyl film, tak je mi to jedno. S koncem jsem spokojenej a poslední věta co pronese Drama to úplně zazdila.[/spoiler]
Entourage finale
0 0
reagovat

True Blood

Jako vždycky, když se tu mluví o tomhle seriálu, jeden velký
První 2 třetiny posledního dílu nic moc. Spíš nic než moc. Ale posledních 15 minut? Holly dolly. Jessica měla nejvíc hot scénu vůbec, šíleně mi připomíná bejvalku (řekněme, že bejvalka by na stupnici byla 6, Jessica je 11, ale podobnost tam prostě je :D ) ale š´´ací scéna bez orálního sexu by asi neměla bejt to hlavní, co si z tohodle dílu odnesem. Bill s Ericem extrémně překvapili tím spojenectví a vyřešením situace s protivnou blondýnou, co hraje hospodyňku v Super 8. V další sérii je vidím jako psance na útěku, a to se mi dost zamlouvá. Doufám, že z nich neudělají teplý upíry. Těch už na světě běhá až moc.

Ty řetězy na parkovišti... Russel? Really? Chtějí do oběhu vrátit nejcharizmatičtější postavu seriálu vůbec? Já říkám ok, sem s ním. Sookie vraždící Debbie je fajn, jenom doufám, že Tara to nepřežila. Po Tommym by to byla další protivná postava pryč a za to bych samozřejmě tleskal.

Suma sumárum. Na další sérii se těším. Nějak sem čekal, že se ještě objeví fucking fairies, aby ten začátek série nebyl taková pěst na voko, ale čert to vem. Furt mě to baví, je tam Jessica, a to je to hlavní...
572894
Jako vždycky, když se tu mluví o tomhle seriálu, jeden velký [spoiler]První 2 třetiny posledního dílu nic moc. Spíš nic než moc. Ale posledních 15 minut? Holly dolly. Jessica měla nejvíc hot scénu vůbec, šíleně mi připomíná bejvalku (řekněme, že bejvalka by na stupnici byla 6, Jessica je 11, ale podobnost tam prostě je :D ) ale š´´ací scéna bez orálního sexu by asi neměla bejt to hlavní, co si z tohodle dílu odnesem. Bill s Ericem extrémně překvapili tím spojenectví a vyřešením situace s protivnou blondýnou, co hraje hospodyňku v Super 8. V další sérii je vidím jako psance na útěku, a to se mi dost zamlouvá. Doufám, že z nich neudělají teplý upíry. Těch už na světě běhá až moc. Ty řetězy na parkovišti... Russel? Really? Chtějí do oběhu vrátit nejcharizmatičtější postavu seriálu vůbec? Já říkám ok, sem s ním. Sookie vraždící Debbie je fajn, jenom doufám, že Tara to nepřežila. Po Tommym by to byla další protivná postava pryč a za to bych samozřejmě tleskal. Suma sumárum. Na další sérii se těším. Nějak sem čekal, že se ještě objeví fucking fairies, aby ten začátek série nebyl taková pěst na voko, ale čert to vem. Furt mě to baví, je tam Jessica, a to je to hlavní...[/spoiler]
True Blood
0 0
reagovat

disk

Smrt Andyho se narozdíl od hokejistů nebude probírat v médiích nonstop po několik dní a nebude z toho davová hysterie. Raději se zamysli, než kecneš něco a porovnáváš komára a velblouda.
572895
Smrt Andyho se narozdíl od hokejistů nebude probírat v médiích nonstop po několik dní a nebude z toho davová hysterie. Raději se zamysli, než kecneš něco a porovnáváš komára a velblouda.
disk
0 0
reagovat
Nechci být zlý, ale přesně tohle vám vadilo u hokejistů zemřelých u Jaroslavle.
572893
Nechci být zlý, ale přesně tohle vám vadilo u hokejistů zemřelých u Jaroslavle.
0 0
reagovat
Zbohom, Andy :(
572892
Zbohom, Andy :(
0 0
reagovat

Entourage finale

Takmer som od dojatia plakal ako maly chlapec. Bola to popici jazda, serial skoncil v podstate uzavreto, ze mi ten film ani nebude chybat. Ale ako taky maly bonus potesi.
572891
[spoiler]Takmer som od dojatia plakal ako maly chlapec. Bola to popici jazda, serial skoncil v podstate uzavreto, ze mi ten film ani nebude chybat. Ale ako taky maly bonus potesi.[/spoiler]
Entourage finale
0 0
reagovat
Ja som Spartakusa nedávno dopozeral. Fajn herec tešil som sa že ho uvidím ešte v nejakom filme či seriáli. :-
572882
Ja som Spartakusa nedávno dopozeral. Fajn herec tešil som sa že ho uvidím ešte v nejakom filme či seriáli. *:-*
0 0
reagovat
Spartaca jsem neviděl, ale stejně hodně smutná zpráva :-
572881
Spartaca jsem neviděl, ale stejně hodně smutná zpráva *:-*
0 0
reagovat

True Blood S04E12

"What a mess."

Celkovo diel nič moc, ale ten koniec posunul príbeh ďalej, než celá séria.
572877
"What a mess." Celkovo diel nič moc, ale ten koniec posunul príbeh ďalej, než celá séria.
True Blood S04E12
0 0
reagovat

okkac

Já už bulím. :-
572874
Já už bulím. *:-*
okkac
0 0
reagovat
link Velmi smutné, až se mi skoro chce brečet :-:- R.I.P.
572871
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=81980 Velmi smutné, až se mi skoro chce brečet *:-**:-* R.I.P.
0 0
reagovat

Joker

Asi tak, nevím co si o tom zatím myslet. Zooey svou otravnost snad už ani nehraje, ona je taková. Taky tomu dám tak 2,3 díly, ale pokud se to na něčem nechytne tak goodbye. A žádnej lacinej "dollar jar" tomu nepomůže.
572856
Asi tak, nevím co si o tom zatím myslet. Zooey svou otravnost snad už ani nehraje, ona je taková. Taky tomu dám tak 2,3 díly, ale pokud se to na něčem nechytne tak goodbye. A žádnej lacinej "dollar jar" tomu nepomůže.
Joker
0 0
reagovat

New Girl

Čekal jsem od pilotu teda trochu víc... Ne jen podezřele otravnou Zooey Deschanel. Ale pár dílů ještě určitě zkusím.
572854
Čekal jsem od pilotu teda trochu víc... Ne jen podezřele otravnou Zooey Deschanel. Ale pár dílů ještě určitě zkusím.
New Girl
0 0
reagovat
572853
[link="http://www.youtube.com/watch?v=EfvXooGRxKU&feature=player_embedded"]Ultimátna ukážka "dva v jednom" na 2. sériu An Idiot Abroad a Life's Too Short.[/link] *:D*
0 0
reagovat
Archer nemá konkurenci.. nedokážu si představit 90% vtipů přeloženejch lol.. A naučte se lidi anglicky, oceníte to :)
572826
Archer nemá konkurenci.. nedokážu si představit 90% vtipů přeloženejch lol.. A naučte se lidi anglicky, oceníte to :)
0 0
reagovat
Archer je skvost, chytře napsané rychlé dialogy a šílené vtípky.Kolikrát si říkám, že ten kdo to píše musí být genius.
572804
Archer je skvost, chytře napsané rychlé dialogy a šílené vtípky.Kolikrát si říkám, že ten kdo to píše musí být genius.
0 0
reagovat
Archer je skvely. ale pokial clovek nevie dobre anglicky tak tym vazne dost straca, kazdopadne taky Ugly Americans, ktorych sleduje snad este menej ludi je este lepsi :)
572797
Archer je skvely. ale pokial clovek nevie dobre anglicky tak tym vazne dost straca, kazdopadne taky Ugly Americans, ktorych sleduje snad este menej ludi je este lepsi :)
0 0
reagovat

Sigi

Ceske titulky na Archera zabijaju strasne vla vtipu. Na druhej strane serial je velmi tazky na preklad.

xxendxx
Podla mna je archer dokonaly uz od prveho dielu. :)
572792
Ceske titulky na Archera zabijaju strasne vla vtipu. Na druhej strane serial je velmi tazky na preklad. xxendxx Podla mna je archer dokonaly uz od prveho dielu. :)
Sigi
0 0
reagovat
archer je hrozna nuda... prvnich par dilu, pak se to hodně zlepší
572790
archer je hrozna nuda... prvnich par dilu, pak se to hodně zlepší
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se