Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52001 - 52020 Napsat příspěvek
Sakra, a já tomu Nedovi tak fandím...
567416
Sakra, a já tomu Nedovi tak fandím...
0 0
reagovat
Macejko dávno ví, že není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř ;)
567415
Macejko dávno ví, že není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř *;)*
0 0
reagovat

Loki

Ja som čitateľ, viem, čo sa stane :)
567414
Ja som čitateľ, viem, čo sa stane *:)*
Loki
0 0
reagovat
Macejko:Sak pockaj, aj ten tyzden ti bude pripadat dlho.:D
567413
Macejko:Sak pockaj, aj ten tyzden ti bude pripadat dlho.*:D*
0 0
reagovat
Tak vám treba, nedočkavci ;)
567412
Tak vám treba, nedočkavci *;)*
0 0
reagovat
Kokos, ten koniec 7. dielu...to je v prdeli...a najhorsie, ze teraz budem musiet cakat dva tyzdne na dalsi...:(
567411
Kokos, ten koniec 7. dielu...to je v prdeli...a najhorsie, ze teraz budem musiet cakat dva tyzdne na dalsi...*:(*
0 0
reagovat
Ale Cliffhanger v sedmičce hodně naštval :D Proč se v tom seriálu musí vždycky všechny dobrý věci posrat? :(
567410
Ale Cliffhanger v sedmičce hodně naštval :D Proč se v tom seriálu musí vždycky všechny dobrý věci posrat? :(
0 0
reagovat

GoT, epizody 6 a 7

No sakra :o Chci víc...

Nadšeni z prvního dílu je zpátky, takhle se hraje o trůny :+
567409
No sakra *:o* Chci víc... Nadšeni z prvního dílu je zpátky, takhle se hraje o trůny *:+*
GoT, epizody 6 a 7
0 0
reagovat
Oh, cool :+
567400
Oh, cool *:+*
0 0
reagovat

Kostěj

To snad ani nechceš vědět. 8)

Ale můžeš hádat, proč se epizoda jmenuje A Golden Crown. 8)
567399
To snad ani nechceš vědět. *8)* [spoiler]Ale můžeš hádat, proč se epizoda jmenuje A Golden Crown. *8)*[/spoiler]
Kostěj
0 0
reagovat

Macejko

A co korunovace? Bude?
567397
A co korunovace? Bude?
Macejko
0 0
reagovat

speta.jr

Riešil vzťahy a staral sa o farmu. A tiež mal veľkú dilemu, či sa má stať hrdinom alebo nie, ktorá trvala niekoľko posledných sérií :D
567396
Riešil vzťahy a staral sa o farmu. A tiež mal veľkú dilemu, či sa má stať hrdinom alebo nie, ktorá trvala niekoľko posledných sérií *:D*
speta.jr
0 0
reagovat

Game of Thrones, epizóda 6:

Gradujeme, gradujeme! Skvelo zrežírovaný diel, ktorému by som vytkol maximálne scénu s Branom a Divokými, ktorá pôsobí trochu uponáhľane a ušetrenie života Oše nedáva pre nečitateľa veľký zmysel (a pritom sa to dalo jednoducho zvrátiť vetičkou o jej vypočutí a získaní informácií... čo už). Zvyšok sa nedá inak, než vychvaľovať do nebies. Scéna s Dany pojedajúcou srdce je správne nechutná, mystická a mrazivá, Tyrionovo "priznanie" je zatiaľ najvtipnejším momentom seriálu, pričom na päty mu šľapú skvostné Aryine reakcie na Sansino básnenie o budúcnosti s Joffreym ("Seven hells..."). Zimomriavky vyvolávajú scény s odsúdením Gregora Clegana a s odhalením Joffreyho nebaratheonovského pôvodu (Djawadiho hudba skvelo dokresľuje). No a záver... jednoducho hardcore. (10/10)
567395
Gradujeme, gradujeme! Skvelo zrežírovaný diel, ktorému by som vytkol maximálne [spoiler]scénu s Branom a Divokými, ktorá pôsobí trochu uponáhľane a ušetrenie života Oše nedáva pre nečitateľa veľký zmysel (a pritom sa to dalo jednoducho zvrátiť vetičkou o jej vypočutí a získaní informácií... čo už).[/spoiler] Zvyšok sa nedá inak, než vychvaľovať do nebies. [spoiler]Scéna s Dany pojedajúcou srdce je správne nechutná, mystická a mrazivá, Tyrionovo "priznanie" je zatiaľ najvtipnejším momentom seriálu, pričom na päty mu šľapú skvostné Aryine reakcie na Sansino básnenie o budúcnosti s Joffreym ("Seven hells..."). Zimomriavky vyvolávajú scény s odsúdením Gregora Clegana a s odhalením Joffreyho nebaratheonovského pôvodu (Djawadiho hudba skvelo dokresľuje). No a záver... jednoducho hardcore.[/spoiler] (10/10)
Game of Thrones, epizóda 6:
0 0
reagovat

Akta X

Jo, nakonec jste mě včera donutili touhle debatou doject druhou řadu, ale nevím, jestli dneska večer po učení budu mít náladu ject ještě dál. Ta houbovitá věc mě taky dostala. Pak ještě z těch nejlepších si pamatuju, jak brutálně rychle stárli na ztracený lodi. Ty "příběhový" jsou zatím relativně zajímavý, ale slyšel jsem ode všech, že se to dožene do strašnejch kravin.
567394
Jo, nakonec jste mě včera donutili touhle debatou doject druhou řadu, ale nevím, jestli dneska večer po učení budu mít náladu ject ještě dál. Ta houbovitá věc mě taky dostala. Pak ještě z těch nejlepších si pamatuju, jak brutálně rychle stárli na ztracený lodi. Ty "příběhový" jsou zatím relativně zajímavý, ale slyšel jsem ode všech, že se to dožene do strašnejch kravin.
Akta X
0 0
reagovat

speta.jr

co si pamatuju, tak rychle běhal :D
567392
co si pamatuju, tak rychle běhal *:D*
speta.jr
0 0
reagovat
coz me privadi k tomu, ze by me zajimalo co tam ten borec 10 rad delal, kdyz se naucil letat az v poslednim dile :D
567391
coz me privadi k tomu, ze by me zajimalo co tam ten borec 10 rad delal, kdyz se naucil letat az v poslednim dile *:D*
0 0
reagovat

Smallville

omg :D mě překvapuje, jaký ten seriál má úspěch, kdysi jsem na něj koukala na základce a i tehdy mě brzy omrzel, ale třeba ho podceňuju a ty další řady mají vyšší úroveň :)
567390
omg *:D* mě překvapuje, jaký ten seriál má úspěch, kdysi jsem na něj koukala na základce a i tehdy mě brzy omrzel, ale třeba ho podceňuju a ty další řady mají vyšší úroveň *:)*
Smallville
0 0
reagovat

Luc44

Oooooh Americaaaaaaaaaaaaa :D:D:D Musim rict, ze serial jsem nevidel ani nechci, ale tohle s tim "dabingem" me dost bavilo :D a chapu co se mu na tom tak libilo :)
567389
Oooooh Americaaaaaaaaaaaaa *:D**:D**:D* Musim rict, ze serial jsem nevidel ani nechci, ale tohle s tim "dabingem" me dost bavilo *:D* a chapu co se mu na tom tak libilo *:)*
Luc44
0 0
reagovat
:D eL Ou eL :D
567388
*:D* eL Ou eL *:D*
0 0
reagovat

Smallville

link kam se hrabou fanynky Twilightu! Tenhle u toho několikrát vyvrcholil a zřejmě naposledy v životě... :o
567387
http://www.youtube.com/watch?v=z07MMlFqGvQ&feature=player_embedded kam se hrabou fanynky Twilightu! Tenhle u toho několikrát vyvrcholil a zřejmě naposledy v životě... *:o*
Smallville
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se