Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2921 - 2940 Napsat příspěvek
Ja si říkal, že ta sympatická slečna s ofinou z Urgentu je mi povědomá a to je dcera Brada Dourifa, kterou znám hlavně z Chuckyho posledních eskapád.
Ofina ji fakt sluší a na 43 bych ji teda netipl:+
935277
Ja si říkal, že ta sympatická slečna s ofinou z Urgentu je mi povědomá a to je dcera Brada Dourifa, kterou znám hlavně z Chuckyho posledních eskapád. Ofina ji fakt sluší a na 43 bych ji teda netipl*:+*
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: fabec
Ja to nezavrhl, už jsem si myslím dost tu telenovelu vytrpěl po sedmnáctý díl - z úcty k mým oblíbeným postavám a lásce k těm dívčím (hlavně v bistru)
Teď už by to mělo být údajně lepší. 
Jen z bilance 4 díly po sobě se staly dva do týdne. 
A beze srandy nenávidím postavu Andyho, to je takový vocas!

Jo a dal jsem první díl Urgentu, protože je pátek, zrovna jsem se dodíval na Lotos (dovolil jsem si jen jeden denně, ať si to šetřím), šel jsem debil sem do diskuze a zalibilo se mi, že to narozdil od Netflixu má čím dál tím kratší stopáž a jako kombinace 24 hodin a nemocničního seriálu? Proč to nenapadlo někoho dřív?
Takže dik vole do_Ode:D
935274
Ja to nezavrhl, už jsem si myslím dost tu telenovelu vytrpěl po sedmnáctý díl - z úcty k mým oblíbeným postavám a lásce k těm dívčím (hlavně v bistru) Teď už by to mělo být údajně lepší.  Jen z bilance 4 díly po sobě se staly dva do týdne.  A beze srandy nenávidím postavu Andyho, to je takový vocas! Jo a dal jsem první díl Urgentu, protože je pátek, zrovna jsem se dodíval na Lotos (dovolil jsem si jen jeden denně, ať si to šetřím), šel jsem debil sem do diskuze a zalibilo se mi, že to narozdil od Netflixu má čím dál tím kratší stopáž a jako kombinace 24 hodin a nemocničního seriálu? Proč to nenapadlo někoho dřív? Takže dik vole do_Ode*:D*
935266
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
And fuck you to :D
935273
And fuck you to *:D*
935271
0 0
reagovat
Ještě štěstí, že nemám všechny ty platformy. :D
935272
Ještě štěstí, že nemám všechny ty platformy. *:D*
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Uz jsi videl Oriola? :D
935271
Uz jsi videl Oriola? *:D*
935261
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jestli chceš dodat něco hezkého,  tak promluv 
935269
Jestli chceš dodat něco hezkého,  tak promluv 
935268
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já to mám za sebou :)
935268
Já to mám za sebou *:)*
935261
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Rozhodně se k tomu zkus někdy vrátit. Třetí řada je stejný klenot a zároveň velký unikát a TV mezník, jako první řada (počítaje i první polovinu druhé řady).
935266
Rozhodně se k tomu zkus někdy vrátit. Třetí řada je stejný klenot a zároveň velký unikát a TV mezník, jako první řada (počítaje i první polovinu druhé řady).
935259
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: do_Od
Baldýnský to taky dost nekriticky chválil.
935263
Baldýnský to taky dost nekriticky chválil.
935257
2 0
reagovat
Kuš!!! Zrovna, když uvažuju na mrknutí na Soprány a Odpočívej v pokoji, si zas všichni najednou vzpomenete na nejlepší seriály po Sluncem! Nemám vás rád a jste pěkně otravný, abyste věděli...
935262
Kuš!!! Zrovna, když uvažuju na mrknutí na Soprány a Odpočívej v pokoji, si zas všichni najednou vzpomenete na nejlepší seriály po Sluncem! Nemám vás rád a jste pěkně otravný, abyste věděli...
2 0
reagovat
Ale na ten Ráj fakt mrkněte  :DDD
935261
Ale na ten Ráj fakt mrkněte  :DDD
1 0
reagují: speta.jr, AndyKaufman
reagovat
Jděte všichni do prdele, jsem se zarekl ze novy serialy kvuli casu maximalne omezim  a pak tady ctu takové hypy na Lotus  a tedka Urgent? Co bude dal? Frieren dostane hodnocení 13/10 a lifechanging experience?  :D
935260
Jděte všichni do prdele, jsem se zarekl ze novy serialy kvuli casu maximalne omezim  a pak tady ctu takové hypy na Lotus  a tedka Urgent? Co bude dal? Frieren dostane hodnocení 13/10 a lifechanging experience?  :D
5 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Neee, kvůli vašemu doporučení White Lotusu jsem zazdil Twin Peaks (což bohužel ve druhé půlce druhé řady nebylo nic těžkého) a Odpočívejte v pokoji.
Teď jsem si přečetl premisu a chci to vidět...
935259
Neee, kvůli vašemu doporučení White Lotusu jsem zazdil Twin Peaks (což bohužel ve druhé půlce druhé řady nebylo nic těžkého) a Odpočívejte v pokoji. Teď jsem si přečetl premisu a chci to vidět...
935257
1 0
reagují: fabec
reagovat
Jestli někdo sleduje ze seriálů jen takový ty věci jako Černobyl, tak doporučuju pomalu usednout k Urgentu. Dvanáctá ep momentálně 100 % na ČSFD a 9,8 na IMDB zcela právem. Moc lepšího toho v televizi nevzniklo.
935257
Jestli někdo sleduje ze seriálů jen takový ty věci jako Černobyl, tak doporučuju pomalu usednout k Urgentu. Dvanáctá ep momentálně 100 % na ČSFD a 9,8 na IMDB zcela právem. Moc lepšího toho v televizi nevzniklo.
7 0
reagují: AndyKaufman, (=LIFTY=)
reagovat
Na Martyna Forda jsem zvědavý, jaký bude jako Shao Kahn v Mortal Kombat 2.
Minimálně vzhledově ho vybrali skvěle. 
935246
Na Martyna Forda jsem zvědavý, jaký bude jako Shao Kahn v Mortal Kombat 2. Minimálně vzhledově ho vybrali skvěle. 
935178
0 0
reagovat
reaguje na: okkac
Je to kombinace mirneho nahrbeni, ale taky tim, že dotycny stoji bliz objektivu (pro proporcni srovnani by meli mit oba plus minus stejně velkou hlavu) - je to "hobiti" efekt a na selfíčkách je to snad pokaždé. 188 je už nadprůměr a třeba to video  s Kratosem hezky ukazuje, že v běžném davu to není "tak markatní", převyšuje všechny o tu hlavu a něco...
935238
Je to kombinace mirneho nahrbeni, ale taky tim, že dotycny stoji bliz objektivu (pro proporcni srovnani by meli mit oba plus minus stejně velkou hlavu) - je to "hobiti" efekt a na selfíčkách je to snad pokaždé. 188 je už nadprůměr a třeba to video  s Kratosem hezky ukazuje, že v běžném davu to není "tak markatní", převyšuje všechny o tu hlavu a něco...
935218
1 0
reagovat
Eddie musí být trochu skrčený, protože mezi nima je rozdíl 30 cm, což opticky na té fotce vypadá spíše na 60 cm
935218
Eddie musí být trochu skrčený, protože mezi nima je rozdíl 30 cm, což opticky na té fotce vypadá spíše na 60 cm
935212
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
Tohle je brutální. Vedle něj stojí Eddie Hall, který má 188 a 130 kg. link
935212
Tohle je brutální. Vedle něj stojí Eddie Hall, který má 188 a 130 kg. https://www.facebook.com/share/1BA3utRZMC/
935178
4 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Přijde mi, že si to docela dával na to že je to totální neherec na úrovni cosplaye ještě pod všemi těmi "herci" typu Nathan Jones, Martyn Ford apod.

Jako zaporacky sidekick a kuriozita by se mohl chytit.
935178
Přijde mi, že si to docela dával na to že je to totální neherec na úrovni cosplaye ještě pod všemi těmi "herci" typu Nathan Jones, Martyn Ford apod. Jako zaporacky sidekick a kuriozita by se mohl chytit.
935165
0 0
reagují: (=LIFTY=), AndyKaufman
reagovat
935165
[url=https://youtu.be/E4ha-l9R_0Y?si=CqGBFJ3pm4LjJnSH&t=306]Paulie z Reachera je můj Kratos pro Amazon.*:+*[/url]
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se