Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2961 - 2980 Napsat příspěvek

Duster

934911
[url=https://www.youtube.com/watch?v=XBls7YdS_IA]Sawyer se vrací. [/url]*:)*
Duster
2 0
reagují: Memphis
reagovat

Daredevil E04

Výborné momenty, které střídají momenty, které mě nebavili a lehce uráželi. Naštěstí jedno setkání a konec to tahá nahoru. 7,5/10
934902
Výborné momenty, které střídají momenty, které mě nebavili a lehce uráželi. Naštěstí jedno setkání a konec to tahá nahoru. 7,5/10
Daredevil E04
1 0
reagovat

Daredevil E4

Pořád solidní. Tempo je pomalejší, akce žádná, ale jeden dlouho očekávaný návrat stál za to. Snad už do toho ale tvůrci pořádně šlápnou, přeci jen už jsme skoro v půlce. Stále je největším problémem to vydávání po týdnu, které tomu vůbec nesvědčí. 
934895
Pořád solidní. Tempo je pomalejší, akce žádná, ale jeden dlouho očekávaný návrat stál za to. Snad už do toho ale tvůrci pořádně šlápnou, přeci jen už jsme skoro v půlce. Stále je největším problémem to vydávání po týdnu, které tomu vůbec nesvědčí. 
Daredevil E4
0 0
reagovat

Bílý Lotos

Tak jak pomalu a nenápadně plyne děj a místní konflikty, tak jsem se postupem času dostal do fáze, že ze všech seriálů, které aktuálně sleduju, se u tohoto nejvíc těším, až dojdu z práce a dám si další díl.
Pomalu končím první řadu a už jen skrz Itálii, kde jsem na rozdíl od Havaje byl, se hned pustím do druhé.
934881
Tak jak pomalu a nenápadně plyne děj a místní konflikty, tak jsem se postupem času dostal do fáze, že ze všech seriálů, které aktuálně sleduju, se u tohoto nejvíc těším, až dojdu z práce a dám si další díl. Pomalu končím první řadu a už jen skrz Itálii, kde jsem na rozdíl od Havaje byl, se hned pustím do druhé.
Bílý Lotos
7 0
reagovat
The live-action ‘GOD OF WAR’ series has been greenlit for 2 seasons at Prime Video.

Showrunner Ronald D. Moore said he couldn’t figure out how to play the game — “I'm not a gamer”. 

Mno, tak tam obsaďte Deborah Ann Woll a udělejte z toho sérii, jak se Kratos dostal na sever a potkal Faye.
934864
The live-action ‘GOD OF WAR’ series has been greenlit for 2 seasons at Prime Video. Showrunner Ronald D. Moore said he couldn’t figure out how to play the game — “I'm not a gamer”.  Mno, tak tam obsaďte Deborah Ann Woll a udělejte z toho sérii, jak se Kratos dostal na sever a potkal Faye.
8 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Taky mě první rada bavila víc, potěšil mě hodně Jon Gries , výborný herec, kterého jsem žral ve Fright Night 2 kde hrál vlkodlačího upíra 😀 hrál ho fakt dobře. Pak jsem na nej narazil v 96 hodin  no a teď konečně role za odměnu v Bílém Lotosu 
934832
Taky mě první rada bavila víc, potěšil mě hodně Jon Gries , výborný herec, kterého jsem žral ve Fright Night 2 kde hrál vlkodlačího upíra 😀 hrál ho fakt dobře. Pak jsem na nej narazil v 96 hodin  no a teď konečně role za odměnu v Bílém Lotosu 
934733
2 0
reagovat
reaguje na: HotShot
stale nevim, jestli lituju, ze sem se nechal chytit do pasti a neskoncil s tim po prvnim dile prvni rady, jak jsem puvodne udelal, ale pak me kamos prekecal. Ale pokud v kazde rade vyprodukuji neco jako posledni dil prvni rady, nebo ctvrty teto, tak asi budu spoko.
934790
stale nevim, jestli lituju, ze sem se nechal chytit do pasti a neskoncil s tim po prvnim dile prvni rady, jak jsem puvodne udelal, ale pak me kamos prekecal. Ale pokud v kazde rade vyprodukuji neco jako posledni dil prvni rady, nebo ctvrty teto, tak asi budu spoko.
934773
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Obojí bych tak tipnul, no :D
934782
Obojí bych tak tipnul, no *:D*
934781
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Sázku a důstojnost.:D
934781
Sázku a důstojnost.*:D*
934778
0 0
reagují: verbst
reagovat
Cos prohrál? :D
934778
Cos prohrál? *:D*
934768
3 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: speta.jr

Severance

Když jsem koukal na tu první, tak jsem měl přesně ten pocit, kdy koukám na něco tak originálního a opravdu si to užívám, že u toho jenom vnitřně doufám, aby to měli promyšlené a celé se to uzavřelo na ploše té jedné série a byla to šleha od začátku do konce.

Ta tvoje informace, že bude třetí série mě docela znepokojuje a začínám se lehce bát, aby z toho nebyl další Westworld. 
934773
Když jsem koukal na tu první, tak jsem měl přesně ten pocit, kdy koukám na něco tak originálního a opravdu si to užívám, že u toho jenom vnitřně doufám, aby to měli promyšlené a celé se to uzavřelo na ploše té jedné série a byla to šleha od začátku do konce. Ta tvoje informace, že bude třetí série mě docela znepokojuje a začínám se lehce bát, aby z toho nebyl další Westworld. 
Severance
934742
1 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: TedGeorge
A ještě víc.:D
934768
A ještě víc.*:D*
934767
1 0
reagují: verbst
reagovat
Funguje tam v tom hotelu take zamestnanecky program "Know your product"? :D
934767
Funguje tam v tom hotelu take zamestnanecky program "Know your product"? :D
934764
1 0
reagovat
To nejlepší v tom popisku není.:D
934764
To nejlepší v tom popisku není.*:D*
934763
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Neodolal sem a našel: His actions become increasingly questionable, including engaging in a sexual encounter with Dillon, using drugs, and propositioning Mark. Jako bez komentáře  :D
934763
Neodolal sem a našel: [spoiler]His actions become increasingly questionable, including engaging in a sexual encounter with Dillon, using drugs, and propositioning Mark. Jako bez komentáře  :D[/spoiler]
934753
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To je nejlepší postava první řady :D Musim se už dokopat k tý druhý, pořád mi to nějak utíká.
934762
To je nejlepší postava první řady *:D* Musim se už dokopat k tý druhý, pořád mi to nějak utíká.
934753
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Zajímavé, mám opět přesně opačný dojem. Jak píšeš, klasické "mysterybox" seriály by si s tímhle vklidu vystačily jako s finále. Takže já to beru tak, že je více-méně uklizeno a připraveno na finále, které už může jenom překvapit. Já doufám, že toho zodpoví hodně a pak pro další serii vytáhnou z rukávu novou nečekanou související linku.
934757
Zajímavé, mám opět přesně opačný dojem. Jak píšeš, klasické "mysterybox" seriály by si s tímhle vklidu vystačily jako s finále. Takže já to beru tak, že je více-méně uklizeno a připraveno na finále, které už může jenom překvapit. Já doufám, že toho zodpoví hodně a pak pro další serii vytáhnou z rukávu novou nečekanou související linku.
934742
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
A víš že jsem si na něj u postavy Armonda párkrát vzpomněl?:D
934753
A víš že jsem si na něj u postavy Armonda párkrát vzpomněl?*:D*
934739
0 0
reagují: TedGeorge, Ash_Black
reagovat

Severance Season 2 5-9

Mno, tak mám pocit, že tady se v posledním díle první liga hrát nebude, ale budu se rád mýlit. Rozdělil jsem si to tak, abych se mohl na poslední díl v pátek těšit, jako všichni ostatní. Ale devátý díl byl prostě divný. Takhle přesně spousta seriálů končí řady, mini-clifhangery všech postav a pak rok, dva čekání. Prdel by byla, kdyby se to všechno uzavřelo a to by to pak samozřejmě bylo geniální, ale třetí řada je na cestě...
934742
Mno, tak mám pocit, že tady se v posledním díle první liga hrát nebude, ale budu se rád mýlit. Rozdělil jsem si to tak, abych se mohl na poslední díl v pátek těšit, jako všichni ostatní. Ale devátý díl byl prostě divný. Takhle přesně spousta seriálů končí řady, mini-clifhangery všech postav a pak rok, dva čekání. Prdel by byla, kdyby se to všechno uzavřelo a to by to pak samozřejmě bylo geniální, ale třetí řada je na cestě...
Severance Season 2 5-9
1 0
reagují: HotShot, MarvinP
reagovat
Věř mi. Uvidíš. Jak dobré, tak ty špatné. 
934739
Věř mi. Uvidíš. Jak dobré, tak ty špatné. 
934735
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se