Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2901 - 2920 Napsat příspěvek
Reacher... Imo prvni tri epizody jsou dost slusne, ctvrta a pata vyplnovky nejhrubsiho zna, sesta super, v sedme se to rozpada dramaturgicky... Vice mene je uz jasny, ze to bude horsi jak prvni rada a lepsi jak druha. Bohuzel to teda zamirilo do vod "pouze pro fanousky". Coz ja jsem, ale...

Adolescence... Uplne chapu, proc to nejak rezonuje a pise se o tom "vsude"... Prvni epka je moc super, ale za me to ma docela klesajici uroven, kdy v tech trech nasledujicich jsem mel subjektivne pocit, ze je to cely stopazi mnohem delsi a finalni me komplet minula. Na druhou stranu, dostal jsem chut si po letech zopakovat Boy A a Rudderless, ktery teda oboji doporucuji. :)
935512
Reacher... Imo prvni tri epizody jsou dost slusne, ctvrta a pata vyplnovky nejhrubsiho zna, sesta super, v sedme se to rozpada dramaturgicky... Vice mene je uz jasny, ze to bude horsi jak prvni rada a lepsi jak druha. Bohuzel to teda zamirilo do vod "pouze pro fanousky". Coz ja jsem, ale... Adolescence... Uplne chapu, proc to nejak rezonuje a pise se o tom "vsude"... Prvni epka je moc super, ale za me to ma docela klesajici uroven, kdy v tech trech nasledujicich jsem mel subjektivne pocit, ze je to cely stopazi mnohem delsi a finalni me komplet minula. Na druhou stranu, dostal jsem chut si po letech zopakovat Boy A a Rudderless, ktery teda oboji doporucuji. :)
0 0
reagují: studo
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Díky díky. Tak brzo doženu. 
935510
Díky díky. Tak brzo doženu. 
935504
0 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Matthew Fox!! Okey im in. 
935509
Matthew Fox!! Okey im in. 
935506
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Asi poslední, zase tam není imho důvod se moc dlouho zasekávat pokud to dopadne jak si myslím, že dopadne

Snad brzo dorazí info k tomu 1944 či jak se to mělo jmenovat, letos pak určitě The Madison s Pfeiffer a Matthew Foxem
935506
Asi poslední, zase tam není imho důvod se moc dlouho zasekávat pokud to dopadne jak si myslím, že dopadne Snad brzo dorazí info k tomu 1944 či jak se to mělo jmenovat, letos pak určitě The Madison s Pfeiffer a Matthew Foxem
935503
0 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: hroubek
Určitě bude konečná. Sklenar už dokonce hypeoval uplne posledni dil.
935504
Určitě bude konečná. Sklenar už dokonce hypeoval uplne posledni dil.
935503
0 0
reagují: hroubek
reagovat
Na Bosch Legacy se těším jako malej kluk ale asi počkám až bude celá řada venku. 

U 1923 čekám na rozhodnutí jestli druhá rada bude konečná nebo se bude pokračovat. 
935503
Na Bosch Legacy se těším jako malej kluk ale asi počkám až bude celá řada venku.  U 1923 čekám na rozhodnutí jestli druhá rada bude konečná nebo se bude pokračovat. 
935499
0 0
reagují: do_Od, TedGeorge
reagovat
Tenhle poslední dil 1923 uz se konečně objevili i hodní lidi  a za me to nakonec az tak depresivní nebylo.  Jinak souhlas. 
935502
Tenhle poslední dil 1923 uz se konečně objevili i hodní lidi  a za me to nakonec az tak depresivní nebylo.  Jinak souhlas. 
935499
2 0
reagovat
Bílý lotos S3 - ty dvě zbývající ep rozhodnou, jestli to celý bylo mistrovství v unhinged edgingu, nebo tomu fakt chyběly celou dobu koule, ale jako baví mě to furt a velice, jen fakt doufám, že to teprve exploduje

Reacher S3 - první 3 ep jsem to chválil a říkal si, jak je super, že se to zase víc blíží té první sérce, ale teda co se děje poslední týdny a zejména v té předposlední ep, to je taková mizérie... Z hlavní postavy je ňouma co s Reacherem z první série má už společnou jen tu muskulaturu, všichni kolem jsou úplně tupí a ještě tam narvali ten nejošklivější a nejzbytečnější do očí bijící green screen, co mohli, tfuj

1923 S2 - přijde mi to třeba tak trojnásobně víc depresivní, než byla ta první série a jakože tam fakt není nic, ale absolutně nic, co by se v každé epizodě totálně neposralo. což z toho dělá vynikající TV, protože fakt chcete, aby ty postavy měly chvíli klid, našly to svý štěstí, ale místo toho musí pořád řešit klacky pod nohama, univerzálně to asi nebude patřit k těm nejoblíbenějším sheridanovkám, ale pro mě osobně kombinace špičkového obsazení (ford, mirren, dalton, sklenar a spol.) spolu s dobou i smyslem pro detail (polovina jedné epizody věnovaná příjezdu imigrantů do New Yorku a procesu, jakým si museli v té době projít) z toho dělají fakt snad moje n.1 (těsně v závěsu je Lioness, až pak dál bych dal třeba 1883 a první čtyři série Yellowstoneu, pak dlouho nic, Mayor, Landman, dlouho nic, Tulsa King, Bass Reeves).

Tenhle týden mě čeká maraton Severance S2, tak jsem zvědavej na to. A taky bude začínat Studio od Applu a Bosch Legacy S3
935499
[b]Bílý lotos S3[/b] - ty dvě zbývající ep rozhodnou, jestli to celý bylo mistrovství v unhinged edgingu, nebo tomu fakt chyběly celou dobu koule, ale jako baví mě to furt a velice, jen fakt doufám, že to teprve exploduje [b]Reacher S3[/b] - první 3 ep jsem to chválil a říkal si, jak je super, že se to zase víc blíží té první sérce, ale teda co se děje poslední týdny a zejména v té předposlední ep, to je taková mizérie... Z hlavní postavy je ňouma co s Reacherem z první série má už společnou jen tu muskulaturu, všichni kolem jsou úplně tupí a ještě tam narvali ten nejošklivější a nejzbytečnější do očí bijící green screen, co mohli, tfuj [b]1923 S2[/b] - přijde mi to třeba tak trojnásobně víc depresivní, než byla ta první série a jakože tam fakt není nic, ale absolutně nic, co by se v každé epizodě totálně neposralo. což z toho dělá vynikající TV, protože fakt chcete, aby ty postavy měly chvíli klid, našly to svý štěstí, ale místo toho musí pořád řešit klacky pod nohama, univerzálně to asi nebude patřit k těm nejoblíbenějším sheridanovkám, ale pro mě osobně kombinace špičkového obsazení (ford, mirren, dalton, sklenar a spol.) spolu s dobou i smyslem pro detail (polovina jedné epizody věnovaná příjezdu imigrantů do New Yorku a procesu, jakým si museli v té době projít) z toho dělají fakt snad moje n.1 (těsně v závěsu je Lioness, až pak dál bych dal třeba 1883 a první čtyři série Yellowstoneu, pak dlouho nic, Mayor, Landman, dlouho nic, Tulsa King, Bass Reeves). Tenhle týden mě čeká maraton Severance S2, tak jsem zvědavej na to. A taky bude začínat [b]Studio[/b] od Applu a [b]Bosch Legacy S3[/b]. 
2 0
reagují: hroubek, TedGeorge
reagovat

Adolescent

Velká pecka, která mě emocionálně rozsekala. Slyšel jsem na seriál samou chválu, a tak jsem si řekl, že se o těch kvalitách přesvědčím osobně, a popravdě jsem nečekal, že dostanu, takhle velkou pecku. Seriál je opravdu hodně moc kvalitní a povedený, a na sto procent si zaslouží vaší pozornost. Ne jen kvůli tématu, které je čím dál aktuálnější, ale také kvůli formě vyprávění.

Tvůrci seriálu Jack Thorne, Stephen Graham a režisér Philip Barantini odvedli luxusní práci. Od scénáře, přes režii, vyprávění v reálném čase přes úžasné a úchvatné herecké výkony. Obrovskou pochvalu si zaslouží kameraman Matthew Lewis, protože musel být neskutečně kreativní a hravý, aby se mu povedlo seriál natočit, tak jak si tvůrci přáli.

Velmi oceňuji jakým způsobem tvůrci vypraví svůj příběh, kdy každá epizoda je uzavřená a vždy odvypráví to, co odvyprávět má. Nic víc, nic míň. Hodně se spoléhá na inteligenci diváků, protože nám tvůrci nedají kompletní obrázek. Řeknou nám co se stalo, jak se to stalo, proč se to "asi" stalo, a co se bude dít dál. Přesto nelze tvrdit, že dostaneme kompletní obraz. A tady se ukáže, že to ani nebyl tvůrčí cíl. Tvůrci nikdy nechtěli natočit reálnou detektivku. Chtěli natočit něco hlubšího a silnějšího. A to se jim povedlo skvěle. Někomu to určitě nesedne, a já tomu dost dobře rozumím, ale pokud hned přijmete fakt, že tohle není klasický detektivní příběh, tak budete ještě více spokojený.

V seriálu herci předvádí fantastické herecké výkony a je radost sledovat jak opravdově a lidsky hrají. Stephen Graham je výborný herec, ale to co předvedl zde je naprosto fenomenální herecký výkon, za který si zaslouží všechny ceny, co existují. Owen Cooper nikde nikdy nehrál, a já nedovedu pochopit jak zvládl takhle skvěle zahrát svou postavu. Cooper je neskutečně talentovaný a snad dostane mnoho rolí v budoucnosti. Ashley Walters a Faye Marsay jsou skvělí a mají parádní chemii, a moc se mi líbil jejich výkon, a celkem mě mrzelo, že nemají více prostoru. Erin Doherty se objeví jen v jedné epizodě, ale je v ní výborná a hraje skvěle. Na menším prostoru jsou velmi dobré Christine Tremarco a Amelie Pease, které skvěle zahrály své postavy a posunuly emoce zas o kousek dál.

Jak už psal, seriál mě totálně rozsekal a nebylo příjemné to sledovat. Často jsem si při sledování říkal, jak bych se sám zachoval, kdyby se můj syn dostal do této situace, a to pomyšlení vůbec nebylo příjemné. Seriál vypráví velmi nepříjemné téma a vypráví to až nepříjemně realisticky. Adolescent je opravdu povedený a skvěle natočený seriál, který musíte vidět. 9/10
935497
Velká pecka, která mě emocionálně rozsekala. Slyšel jsem na seriál samou chválu, a tak jsem si řekl, že se o těch kvalitách přesvědčím osobně, a popravdě jsem nečekal, že dostanu, takhle velkou pecku. Seriál je opravdu hodně moc kvalitní a povedený, a na sto procent si zaslouží vaší pozornost. Ne jen kvůli tématu, které je čím dál aktuálnější, ale také kvůli formě vyprávění. Tvůrci seriálu Jack Thorne, Stephen Graham a režisér Philip Barantini odvedli luxusní práci. Od scénáře, přes režii, vyprávění v reálném čase přes úžasné a úchvatné herecké výkony. Obrovskou pochvalu si zaslouží kameraman Matthew Lewis, protože musel být neskutečně kreativní a hravý, aby se mu povedlo seriál natočit, tak jak si tvůrci přáli. Velmi oceňuji jakým způsobem tvůrci vypraví svůj příběh, kdy každá epizoda je uzavřená a vždy odvypráví to, co odvyprávět má. Nic víc, nic míň. Hodně se spoléhá na inteligenci diváků, protože nám tvůrci nedají kompletní obrázek. Řeknou nám co se stalo, jak se to stalo, proč se to "asi" stalo, a co se bude dít dál. Přesto nelze tvrdit, že dostaneme kompletní obraz. A tady se ukáže, že to ani nebyl tvůrčí cíl. Tvůrci nikdy nechtěli natočit reálnou detektivku. Chtěli natočit něco hlubšího a silnějšího. A to se jim povedlo skvěle. Někomu to určitě nesedne, a já tomu dost dobře rozumím, ale pokud hned přijmete fakt, že tohle není klasický detektivní příběh, tak budete ještě více spokojený. V seriálu herci předvádí fantastické herecké výkony a je radost sledovat jak opravdově a lidsky hrají. Stephen Graham je výborný herec, ale to co předvedl zde je naprosto fenomenální herecký výkon, za který si zaslouží všechny ceny, co existují. Owen Cooper nikde nikdy nehrál, a já nedovedu pochopit jak zvládl takhle skvěle zahrát svou postavu. Cooper je neskutečně talentovaný a snad dostane mnoho rolí v budoucnosti. Ashley Walters a Faye Marsay jsou skvělí a mají parádní chemii, a moc se mi líbil jejich výkon, a celkem mě mrzelo, že nemají více prostoru. Erin Doherty se objeví jen v jedné epizodě, ale je v ní výborná a hraje skvěle. Na menším prostoru jsou velmi dobré Christine Tremarco a Amelie Pease, které skvěle zahrály své postavy a posunuly emoce zas o kousek dál. Jak už psal, seriál mě totálně rozsekal a nebylo příjemné to sledovat. Často jsem si při sledování říkal, jak bych se sám zachoval, kdyby se můj syn dostal do této situace, a to pomyšlení vůbec nebylo příjemné. Seriál vypráví velmi nepříjemné téma a vypráví to až nepříjemně realisticky. Adolescent je opravdu povedený a skvěle natočený seriál, který musíte vidět. [b]9/10[/b]
Adolescent
7 0
reagovat

Severance S02

Čekaní na druhou řadu Odloučení bylo opravdu velmi dlouhé. Naštěstí mohu napsat, že se to čekání vyplatilo, a tvůrci nám to vynahradili špičkovou podívanou, na kterou se skvěle kouká a herci zde podávají fantastické výkony. Druhá řada si opět udržela kvality té první a v několika epizodách je dokonce hravě převýšila a nabídla nám emocionálně silné epizody, které mě osobně poslali do kolen.

Největší síla seriálu je čistě z mého pohledu ve scénáři. Ten scénář je výborně napsaný, je originální, je plný všech lidských emocí, a taky u něho musíte přemýšlet. Odloučení není odpočinkový seriál po náročném dnu. Je to náročný seriál, co vyžaduje stoprocentní pozornost, a kde skoro na každém dialogu záleží. Mnohé scény působí zbytečně a nezajímavě, a za pár minut se na nich vystaví úžasná scéna plná emocí. První řada nebyla oddechovou podívanou a druhá v tomto pokračuje ještě více. Nicméně pokud budete pozorný a trpělivý, tak vám slibuji, že dostanete skutečně kvalitní a působivý seriál.

Seriál má hodně specifickou vizuální stránku a já jsem z ní nadšený. Z každé scény je vidět, že si tvůrci vyhráli i s těmi nejmenšími detaily. Stovky záběrů jsou úžasně natočený a mají v sobě neskutečnou dynamiku, vnitřní choreografii, a to ani nemluvím celkové kompozici a záběrování. Opravdu nepřeháním. Po audiovizuální stránce se na seriál kouká luxusně a skoro každý záběr je filmařsky nádherný.

Píšu, že největší síla vychází ze scénáře. Jenže, ten kvalitní scénář musí někdo odehrát, aby nám předvedl tu genialitu. A to se zde povedlo. Adam Scott je zde neskutečný a já jsem to s ním prožíval od začátku až do konce. Velkou radost mi udělal herecký projev Britt Lower, jelikož má mnohem více prostoru a zahrála to skvěle. Výborný je i Trammell Tillman se svým "děsivým" úsměvem. Spousta herců ve vedlejších rolích nemá tolik prostoru, přesto když jsou na scéně, tak podávají naprosto přesné a působivé výkony.

Jsem hodně spokojený, a to více mě mrzí, že nemohu napsat, že jsem totálně nadšený. Můj asi největší problém je ten, že některým epizodám chybí tah na bránu, a děj je zbytečně brzděn. Místo odpovědí a posunutí v ději, přichází další otázky, další nečekané zvraty a čím dál šílenější mytologie o zakladateli společnosti. Jsou to drobné výtky, které nic nemění na tom, že Odloučení je povedený a hodně kvalitní seriál, který musíte vidět Takže ho běžte prosím dohnat. 8,5/10
935472
Čekaní na druhou řadu Odloučení bylo opravdu velmi dlouhé. Naštěstí mohu napsat, že se to čekání vyplatilo, a tvůrci nám to vynahradili špičkovou podívanou, na kterou se skvěle kouká a herci zde podávají fantastické výkony. Druhá řada si opět udržela kvality té první a v několika epizodách je dokonce hravě převýšila a nabídla nám emocionálně silné epizody, které mě osobně poslali do kolen. Největší síla seriálu je čistě z mého pohledu ve scénáři. Ten scénář je výborně napsaný, je originální, je plný všech lidských emocí, a taky u něho musíte přemýšlet. Odloučení není odpočinkový seriál po náročném dnu. Je to náročný seriál, co vyžaduje stoprocentní pozornost, a kde skoro na každém dialogu záleží. Mnohé scény působí zbytečně a nezajímavě, a za pár minut se na nich vystaví úžasná scéna plná emocí. První řada nebyla oddechovou podívanou a druhá v tomto pokračuje ještě více. Nicméně pokud budete pozorný a trpělivý, tak vám slibuji, že dostanete skutečně kvalitní a působivý seriál. Seriál má hodně specifickou vizuální stránku a já jsem z ní nadšený. Z každé scény je vidět, že si tvůrci vyhráli i s těmi nejmenšími detaily. Stovky záběrů jsou úžasně natočený a mají v sobě neskutečnou dynamiku, vnitřní choreografii, a to ani nemluvím celkové kompozici a záběrování. Opravdu nepřeháním. Po audiovizuální stránce se na seriál kouká luxusně a skoro každý záběr je filmařsky nádherný. Píšu, že největší síla vychází ze scénáře. Jenže, ten kvalitní scénář musí někdo odehrát, aby nám předvedl tu genialitu. A to se zde povedlo. Adam Scott je zde neskutečný a já jsem to s ním prožíval od začátku až do konce. Velkou radost mi udělal herecký projev Britt Lower, jelikož má mnohem více prostoru a zahrála to skvěle. Výborný je i Trammell Tillman se svým "děsivým" úsměvem. Spousta herců ve vedlejších rolích nemá tolik prostoru, přesto když jsou na scéně, tak podávají naprosto přesné a působivé výkony. Jsem hodně spokojený, a to více mě mrzí, že nemohu napsat, že jsem totálně nadšený. Můj asi největší problém je ten, že některým epizodám chybí tah na bránu, a děj je zbytečně brzděn. Místo odpovědí a posunutí v ději, přichází další otázky, další nečekané zvraty a čím dál šílenější mytologie o zakladateli společnosti. Jsou to drobné výtky, které nic nemění na tom, že Odloučení je povedený a hodně kvalitní seriál, který musíte vidět Takže ho běžte prosím dohnat. [b]8,5/10[/b]
Severance S02
1 0
reagují: Memphis
reagovat

White Lotus S03E06

Zlepšuje se to. Stále si myslím, že je to seriál na binge watch než na týdenní koukání. Finální díly snad budou stát za to. Jinak nejsympatičtější postava celého seriálu Mook, a navíc je naprosto nádherná a kouzelná.
935471
Zlepšuje se to. Stále si myslím, že je to seriál na binge watch než na týdenní koukání. Finální díly snad budou stát za to. Jinak nejsympatičtější postava celého seriálu Mook, a navíc je naprosto nádherná a kouzelná.
White Lotus S03E06
1 0
reagovat
Finále druhé řady Lotosu je naprosto výborné. 
Tak moc jsem si to šetřil, až jsem dal za víkend pět dílů...
Tak ve středu najedu na třetí a poslední dva díly už můžu řešit fresh se všemi8)
A miluju tu znělku.
935411
Finále druhé řady Lotosu je naprosto výborné.  Tak moc jsem si to šetřil, až jsem dal za víkend pět dílů... Tak ve středu najedu na třetí a poslední dva díly už můžu řešit fresh se všemi*8)* A miluju tu znělku.
5 0
reagovat
Taky chvalim The Pitt. Sice zatim jen po trech epkach, ale urcite nabeh na letosni serialoviu Top 10 tam je zjevny.
Navic, podobne jak Paradise, to v US dela kazdy tyden Top10 v Americe, cili takova ta vec, kterou v kalendari zakrouzkovanou moc lidi nemelo, ale publikum zareagovalo na kvality. :+

A vlastne nakonec i trochu pochvalim When No One Sees Us. Porad to neni True Detective a zjevne ani nikdy nebude, ale ten cast, Andalusie a fakt ze dalsi epky maji jen 30 minut z toho pro me nakonec delaji fajn pokoukani, i kdyz je to de facto pouze level ceska kriminalka plus vyssi remeslne kvality minus vselijaky ty wtf podivnosti. ?)
935379
Taky chvalim The Pitt. Sice zatim jen po trech epkach, ale urcite nabeh na letosni serialoviu Top 10 tam je zjevny. Navic, podobne jak Paradise, to v US dela kazdy tyden Top10 v Americe, cili takova ta vec, kterou v kalendari zakrouzkovanou moc lidi nemelo, ale publikum zareagovalo na kvality. *:+* A vlastne nakonec i trochu pochvalim When No One Sees Us. Porad to neni True Detective a zjevne ani nikdy nebude, ale ten cast, Andalusie a fakt ze dalsi epky maji jen 30 minut z toho pro me nakonec delaji fajn pokoukani, i kdyz je to de facto pouze level ceska kriminalka plus vyssi remeslne kvality minus vselijaky ty wtf podivnosti. *?)*
7 0
reagovat

Animezone - Paranoia Agent

Nebo též Mousou Dairinin či Posel klamů
Je obrovská škoda, že tady už Satoshi Kon není, protože jeho tvorbu bych si určitě dál užíval.
Já si doplnil vzdělání tímhle seriálem. Nebudu moc spoilerovat, ale napíšu jen, že to je jeho typická tvorba (špetka Perfect Blue a spousta Papriky). Hodně mysteriózní mindfuck. 
Ono se stačí podívat na ten skvělý Opening :D
A mimochodem 8.díl je ultra zábavný. 
935359
Nebo též [b]Mousou Dairinin[/b] či [b][url=https://www.csfd.cz/film/223716-posel-klamu/prehled/]Posel klamů[/url][/b].  Je obrovská škoda, že tady už Satoshi Kon není, protože jeho tvorbu bych si určitě dál užíval. Já si doplnil vzdělání tímhle seriálem. Nebudu moc spoilerovat, ale napíšu jen, že to je jeho typická tvorba (špetka Perfect Blue a spousta Papriky). Hodně mysteriózní mindfuck.  Ono se stačí podívat na ten skvělý [url=https://youtu.be/nuncFLIR1Qw?si=WjYDW9D8ejoRB8Ep]Opening[/url] *:D* A mimochodem 8.díl je ultra zábavný. 
Animezone - Paranoia Agent
1 0
reagovat

Superstore

Aka Obchoďák sedmého nebe, když  padla otázka v TVzone live na ne tolik známe sitcomy, tak já si občas pustím jako kulisu tohle. Každý kdo někdy dělal byt je brigádu někde v obchoďáku, tohle musí docenit. Ale vážně supr postavy, bizarní situace, jeden dul něco málo přes 20 minut a je to skvělý. Každý si tam někoho najde komu bude fandit. Oddechovka 
935348
Aka Obchoďák sedmého nebe, když  padla otázka v TVzone live na ne tolik známe sitcomy, tak já si občas pustím jako kulisu tohle. Každý kdo někdy dělal byt je brigádu někde v obchoďáku, tohle musí docenit. Ale vážně supr postavy, bizarní situace, jeden dul něco málo přes 20 minut a je to skvělý. Každý si tam někoho najde komu bude fandit. Oddechovka 
Superstore
5 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ma to byt pristi rok uz. Podle nekterych se to uz pry i nataci...
935293
Ma to byt pristi rok uz. Podle nekterych se to uz pry i nataci...
935292
1 0
reagovat
Severance — Season 3 Renewal

Snad to zase nebude trvat 3 roky.
935292
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Ydp7cNF5p74]Severance — Season 3 Renewal [/url] Snad to zase nebude trvat 3 roky.
1 0
reagují: speta.jr
reagovat
Já mám asi problém, protože nejlepší mi tam přijde šedovlasá Katherine LaNasa. 
935290
Já mám asi problém, protože nejlepší mi tam přijde šedovlasá Katherine LaNasa. 
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ona není materiál do bitev, moc v ní vidím jejího otce, tak má jasné crazy eyes.
Ale je to taková ta sympatická kamarádka,  kterou chceš mít.
935289
Ona není materiál do bitev, moc v ní vidím jejího otce, tak má jasné crazy eyes. Ale je to taková ta sympatická kamarádka,  kterou chceš mít.
935279
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jdi do bitev vedle  a jmeno  plus foto prosím
935279
Jdi do bitev vedle  a jmeno  plus foto prosím
935277
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se