Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2941 - 2960 Napsat příspěvek
Ještě když zmíním Adolescent, tak ta jejich dcera by byla boží Abby8)
935162
Ještě když zmíním Adolescent, tak ta jejich dcera by byla boží Abby*8)*
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Yup. Funguje to, Lost se nekoná, spokojenost.

(Nakonec jsem si přivstal. :D)
935156
Yup. Funguje to, Lost se nekoná, spokojenost. (Nakonec jsem si přivstal. *:D*)
935154
2 0
reagovat

Adolescent

Včera dodíváno a pokud jste viděli Bod varu, tak máte přesnou představu o stylu, jakým je seriál natočen.
Velmi silné, až pro mě na slabší druhý díl - ne tématem, ale spíš mi tam chyběli oba seriáloví tahouni a byl za mě trochu zmatečný.
Steve Graham a jeho psí oči jsou pro roli otce zmateného okolnostmi naprosto výborné a jde vidět, že si s pár hereckými kolegy odskočil od Tisíce ran - kdyby tam někoho vybombil, tak ho pravděpodobně zabije.
Hlavně ten malý kluk má na svou první roli neskutečný herecký výkon, což se projeví hlavně ve třetím díle.
Nechápu ty jedny hvězdičky u posledního dílu na csfd, jednodušší lidé to chtěli mít asi doslovné, ale o tom to vůbec není.
Neříkám, že by se mi nelíbily ještě třeba dva díly - (soud a vězení) ale i tak si myslím, že seriál řekl přesně to, co říct chtěl.
A jak jsem už psal, pro rodiče to musí být dvakrát tak silný zážitek.
935155
Včera dodíváno a pokud jste viděli Bod varu, tak máte přesnou představu o stylu, jakým je seriál natočen. Velmi silné, až pro mě na slabší druhý díl - ne tématem, ale spíš mi tam chyběli oba seriáloví tahouni a byl za mě trochu zmatečný. Steve Graham a jeho psí oči jsou pro roli otce zmateného okolnostmi naprosto výborné a jde vidět, že si s pár hereckými kolegy odskočil od Tisíce ran - kdyby tam někoho vybombil, tak ho pravděpodobně zabije. Hlavně ten malý kluk má na svou první roli neskutečný herecký výkon, což se projeví hlavně ve třetím díle. Nechápu ty jedny hvězdičky u posledního dílu na csfd, jednodušší lidé to chtěli mít asi doslovné, ale o tom to vůbec není. Neříkám, že by se mi nelíbily ještě třeba dva díly - [spoiler](soud a vězení)[/spoiler] ale i tak si myslím, že seriál řekl přesně to, co říct chtěl. A jak jsem už psal, pro rodiče to musí být dvakrát tak silný zážitek.
Adolescent
4 0
reagovat

Severance s02e10

Třetí nejlepší epizoda seriálu, Stiller dal tentokrát přednost událostem před formou (stále si ale dokáže vyhrát i minimalisticky) a tato epka ždíme emoce na max!  Ultimátní vysvětlení se nedostavilo, ale i to málo na bazální úrovni funguje a pokud by žádná třetí řada nebyla, jednalo by se dokonce i o důstojné zakončení celého seriálu!
935154
Třetí nejlepší epizoda seriálu, Stiller dal tentokrát přednost událostem před formou (stále si ale dokáže vyhrát i minimalisticky) a tato epka ždíme emoce na max!  Ultimátní vysvětlení se nedostavilo, ale i to málo na bazální úrovni funguje a pokud by žádná třetí řada nebyla, jednalo by se dokonce i o důstojné zakončení celého seriálu!
Severance s02e10
4 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Disketa1
Včera jsem dal dvě epizody a podepisuji. Obrovská pecka. Velká filmařina a vynikají herecké výkony. 
935150
Včera jsem dal dvě epizody a podepisuji. Obrovská pecka. Velká filmařina a vynikají herecké výkony. 
935142
2 0
reagovat

Daredevil

Disney chytře vydá pátou a šestou epizodu naráz příští týden. 
935143
Disney chytře vydá pátou a šestou epizodu naráz příští týden. 
Daredevil
7 0
reagovat

Adolescent

Výjimečný tvůrčí počin, který si zaslouží maximální diváckou pozornost. Skutečně zabil třináctiletý Jamie svou spolužačku? Čtyřdílná minisérie Adolescent nenabízí jednoznačnou odpověď, naopak celý na první pohled jasný případ výborným způsobem problematizuje. Nejde pouze o Jamieho, ale také o jeho nejbližší okolí, které se musí vyrovnat s realitou, že byl zatčen třináctiletý kluk a pravděpodobný vrah. Adolescent není jednoduchý ani pro publikum, které je tak nuceno být při sledování neustále ve střehu, i díky jednozáběrovému snímání - naprosto špičková práce kameramana Matthewa Lewise. Především třetí díl je divácky nejsilnější a Owen Cooper v roli Jamieho je fantastickým hereckým objevem. Adolescent vás zasáhne, podmaní si vás a na tento divácký zážitek jen tak nezapomenete.

P.S.: Pro pepa ze střihačského hlediska povinnost - schválně, jestli objeví místa, kde došlo ke skrytému střihu. ;)
935142
Výjimečný tvůrčí počin, který si zaslouží maximální diváckou pozornost. Skutečně zabil třináctiletý Jamie svou spolužačku? Čtyřdílná minisérie Adolescent nenabízí jednoznačnou odpověď, naopak celý na první pohled jasný případ výborným způsobem problematizuje. Nejde pouze o Jamieho, ale také o jeho nejbližší okolí, které se musí vyrovnat s realitou, že byl zatčen třináctiletý kluk a pravděpodobný vrah. Adolescent není jednoduchý ani pro publikum, které je tak nuceno být při sledování neustále ve střehu, i díky jednozáběrovému snímání - naprosto špičková práce kameramana Matthewa Lewise. Především třetí díl je divácky nejsilnější a Owen Cooper v roli Jamieho je fantastickým hereckým objevem. Adolescent vás zasáhne, podmaní si vás a na tento divácký zážitek jen tak nezapomenete. P.S.: Pro pepa ze střihačského hlediska povinnost - schválně, jestli objeví místa, kde došlo ke skrytému střihu. *;)*
Adolescent
6 0
reagují: hroubek
reagovat
Je to super, videl jsem celou prvni radu. Michelle Randolph je ve skutecnosti 27 let, tak se nemusis stydet za to jak se ti v tom serialu moc libi :D PS: BBT si to samozrejme dava krasne; it's a wild ride!
935106
Je to super, videl jsem celou prvni radu. Michelle Randolph je ve skutecnosti 27 let, tak se nemusis stydet za to jak se ti v tom serialu moc libi *:D* PS: BBT si to samozrejme dava krasne; it's a wild ride!
935040
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Uspal Pavla Kříže:D
935092
Uspal Pavla Kříže*:D*
935046
4 0
reagovat
Kdybych nebyl od rána do večera v práci tak bych na to kouknul hned jak to vyjde ven. 
935074
Kdybych nebyl od rána do večera v práci tak bych na to kouknul hned jak to vyjde ven. 
935060
1 0
reagovat
Díky. Apple si teď platím, ale vstávám do práce v šest. To asi nedám. :D
935073
Díky. Apple si teď platím, ale vstávám do práce v šest. To asi nedám. *:D*
935062
0 0
reagovat
Ja som to chvilku pozeral ale potom tam dali jeho 17 rocnu dceru, ktora mu rozpravala o tom ako sa jej priatel na nu vystriekal a v dalsej scene sa zacala polonaha predvadzat pred nadrzanymi starcami, ktori ju ocumovali + jej mama/jeho ex je podobne demente napisana a mal som dost. Pritom ale vsetko okrem toho je celkom zaujimave a BBT je skvely.
935066
Ja som to chvilku pozeral ale potom tam dali jeho 17 rocnu dceru, ktora mu rozpravala o tom ako sa jej priatel na nu vystriekal a v dalsej scene sa zacala polonaha predvadzat pred nadrzanymi starcami, ktori ju ocumovali + jej mama/jeho ex je podobne demente napisana a mal som dost. Pritom ale vsetko okrem toho je celkom zaujimave a BBT je skvely.
935040
0 0
reagovat
reaguje na: Memphis
NA AppleTV by to melo byt 1-2:00 CET, na ostatnich internetech predpokldam tak od 4:00 CET
935062
NA AppleTV by to melo byt 1-2:00 CET, na ostatnich internetech predpokldam tak od 4:00 CET
935061
1 0
reagují: Memphis
reagovat
V kolik hodin to bývá online?
935061
V kolik hodin to bývá online?
935060
0 0
reagují: speta.jr
reagovat

Severance finale

Kdo to bude zitra ladit hned po ranu? 8)
935060
Kdo to bude zitra ladit hned po ranu? *8)*
Severance finale
1 0
reagují: hroubek, Memphis
reagovat
Čtvrtá řada Invincible 2026.
Dabing hotov.
Thragg  obsazen. :+

To by těch osm řad mohli stihnout akorát do konce dekády.
935056
Čtvrtá řada Invincible 2026. Dabing hotov. [spoiler]Thragg  [/spoiler]obsazen. *:+* To by těch osm řad mohli stihnout akorát do konce dekády.
3 0
reagovat

Josh Holloway

Colony dostala tři sezóny a hrál v deseti dílech Yellowstone, takže se asi úplně nenudil.
935054
[i]Colony[/i] dostala tři sezóny a hrál v deseti dílech [i]Yellowstone[/i], takže se asi úplně nenudil.
Josh Holloway
2 0
reagovat
Byl v jedné scéně na začátku MI 4
935046
Byl v jedné scéně na začátku MI 4
935041
5 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat

Adolescent

Dal jsem první dva díly této britské minisérie. Je to hodně silné drama, jehož ústřední postavou je třináctiletý kluk obviněný z vraždy své spolužačky. Adolescent má tísnivou atmosféru a výborné zpracování, především jednozáběrové snímání každé epizody, čímž je podpořena komplexnost celého počinu. Přijde mi to jako dost odvážný projekt, který vyvolává mnohé morální otázky. Jsem zvědav na zbývající dva díly, určitě budu hodně překvapený.
934962
Dal jsem první dva díly této britské minisérie. Je to hodně silné drama, jehož ústřední postavou je třináctiletý kluk obviněný z vraždy své spolužačky. Adolescent má tísnivou atmosféru a výborné zpracování, především jednozáběrové snímání každé epizody, čímž je podpořena komplexnost celého počinu. Přijde mi to jako dost odvážný projekt, který vyvolává mnohé morální otázky. Jsem zvědav na zbývající dva díly, určitě budu hodně překvapený.
Adolescent
3 0
reagovat
reaguje na: connor
"He's good looking. Like Network TV good looking."

"My name is Elroy Patashnik and from 2006 to 2009 I was addicted to encouraging white people."

Menší Community reunion. Vypadá to překvapivě dobře.
934916
[i]"He's good looking. Like Network TV good looking." [/i][i]"My name is Elroy Patashnik and from 2006 to 2009 I was addicted to encouraging white people." [/i]Menší Community reunion. Vypadá to překvapivě dobře.
934911
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se