Já to asi 5x rozepsal a zase smazal, je mi to k ní hrozně blbé. A ten seriál je extrémně skvělý. Ale Bella Ramsey je prostě nejslabší článek toho všeho. I masivně přeceňovaný Pedro je tam top, ale ona fakt ne ty jo...
Jo, snaží se, je to milá mladá holka, všechno! Ale trochu mi to připomíná známkování na těláku s naším sadistickým učitelem, všichni jsme za všechno měli výkon 5, snaha 1. Jenom já měl jednou 4 z vrhu koulí, protože jsem byl tlustej.
Byla tam obsazená fakt blbě a je to k ní nefér, ale nemá na to vizuálně ani rejstříkem. Je to umění, tady se nedávají medaile za snahu a reciproční uznání za kyberšikanu od kreténů.
Hry jsem nehrál, netuším komu to šláplo do úsměvu a čím. Ale svým způsobem mi hrozně vadí, jak se v tom ta holka mlátí jak nudle v bandě. A jak byla osudová scéna, kde se střídají emoce, to jsem se smál ještě víc než u Harryho s Hermionou ve stanu. A jo, zdánlivě ji přehrávala i Isabela Merced, což je maximálně bečková hororová herečka při pohledu na kterou většina z nás nehodnotí mozkem, ale kalhotama.
Ale má to obří produkční hodnotu, skvělý praktický efekty a zakomponované CGI lépe než 99 % filmového volume pekla. Škoda, že se to víc nechválí a místo toho se diskuze točí okolo tak nenápadného twistu, že ho i nehráči mohou sledovat z orbitální stanice a okolo miscastu a šikany mladý holky.
TLOU s02e04
|
reagovat
|