Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2681 - 2700 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Tak hlavně tvůj průměr je 7, takže nic zvláštního.

Jinak Reacher... To finále bylo to nejlepší na celé řadě, každopádně jsem kvůli tomu viděl znovu první a druhou řadu se ženou a ... 1. řada je celkově hodně fajn, druhá řada překvapivě taky, když jsem věděl, že akce bude o ničem a překvapivě nejhůř z toho vyšla ta třetí řada, která mě někde od půlky prvního po řekněme 4. díl vyloženě nudila a pak se to zlepšilo na nějaký meh zážitek se solidním finále. :D

Ale v čem je hodnocení seriálů na csfd zavádějící už se tu psalo vícekrát. Tebe Rýčer nebaví a tak tam ty "3/5" na pozdější díly nedáš = pozdější díly mají hodnocení jen od lidí, které to bavilo.
936702
Tak hlavně tvůj průměr je 7, takže nic zvláštního. Jinak Reacher... To finále bylo to nejlepší na celé řadě, každopádně jsem kvůli tomu viděl znovu první a druhou řadu se ženou a ... 1. řada je celkově hodně fajn, druhá řada překvapivě taky, když jsem věděl, že akce bude o ničem a překvapivě nejhůř z toho vyšla ta třetí řada, která mě někde od půlky prvního po řekněme 4. díl vyloženě nudila a pak se to zlepšilo na nějaký meh zážitek se solidním finále. *:D* Ale v čem je hodnocení seriálů na csfd zavádějící už se tu psalo vícekrát. Tebe Rýčer nebaví a tak tam ty "3/5" na pozdější díly nedáš = pozdější díly mají hodnocení jen od lidí, které to bavilo.
936700
3 0
reagovat
Když už jsme u toho přivolávání Ondry - hlavně proboha nezkoušejte říkat před zrcadlem 5x za sebou "do_Od".

Candyman hadr, ani sprej proti kanibalismu link vám nepomůže.
936701
Když už jsme u toho přivolávání Ondry - hlavně proboha nezkoušejte říkat před zrcadlem 5x za sebou "do_Od". Candyman hadr, ani sprej proti kanibalismu https://www.slepicar.cz/105831-sprej-proti-kanibalismu-400-ml.html vám nepomůže.
1 0
reagovat
Ok, už jste zase moje jméno zmínili tolikrát, že jsem byl přivolán.

Sedmá epizoda byla klid před bouří, chápu, že po týdnu to nemusí tak fungovat, ale jako stavět na tom příklad toho, jak je Disney v hajzlu, když je ten seriál jako celek viditelně lepší než cokoli, co z té jejich seriálové produkce doteď vzešlo - ehm. Asi bych se fakt klidnil, i na ČSFD a IMDB to je furt vysoko v červených, takže nevím, proč se tu mává jen mnou.

Já třeba furt neviděl to finále Reachera, protože až tak mě ta nová řada znudila. A přitom má 81 %. Taky sem nechodím na to nějak víc flusat potom, co to někteří pochválili.

Jinak že nejsem tak přísný jako dejme tomu Cival, nedejbože tady Joker, kterému se líbí za rok jedna věc, asi nikdo nerozporuje a je mi to fakt fuk, já chci koukat na dobrý věci a nechci koukat na špatný, podle toho si vybírám, na co se dívám, a podle toho pak vypadá moje hodnocení, protože už dokážu docela odhadnout, jestli je něco pro mě, nebo ne. A těch věcí "pro mě" je rozhodně víc než co mají mí kolegové a klidně i vy a já jsem s tím fakt v míru. :) Naopak. Já jsem za to rád.
936700
Ok, už jste zase moje jméno zmínili tolikrát, že jsem byl přivolán. Sedmá epizoda byla klid před bouří, chápu, že po týdnu to nemusí tak fungovat, ale jako stavět na tom příklad toho, jak je Disney v hajzlu, když je ten seriál jako celek viditelně lepší než cokoli, co z té jejich seriálové produkce doteď vzešlo - ehm. Asi bych se fakt klidnil, i na ČSFD a IMDB to je furt vysoko v červených, takže nevím, proč se tu mává jen mnou. Já třeba furt neviděl to finále Reachera, protože až tak mě ta nová řada znudila. A přitom má 81 %. Taky sem nechodím na to nějak víc flusat potom, co to někteří pochválili. Jinak že nejsem tak přísný jako dejme tomu Cival, nedejbože tady Joker, kterému se líbí za rok jedna věc, asi nikdo nerozporuje a je mi to fakt fuk,[b] já chci koukat na dobrý věci[/b] a [b]nechci koukat na špatný[/b], podle toho si vybírám, na co se dívám, a podle toho pak vypadá moje hodnocení, protože už dokážu docela odhadnout, jestli je něco pro mě, nebo ne. A těch věcí "pro mě" je rozhodně víc než co mají mí kolegové a klidně i vy a já jsem s tím fakt v míru. *:)* Naopak. Já jsem za to rád.
19 0
reagují: The Joker, Gonzi
reagovat
reaguje na: The Joker
Každopádně svého času jsem měl i ambice udělat  škatulkující/řadící hodnocení, protože to absolutní je k ničemu.
Když rozlišuješ filmy na palec nahoru a dolů, tak se to převede na 25% a 75%.
Když používáš 5 škatulek (csfd) tak máš 10%, 30%, 50%, 70% a 90%...
(čili čím méně rozlišuješ, tím méně extrémní tvá čísla můžou být).

Mno a hlavně... ty škatulky by se přepočítávaly podle toho, kolik v nich máš věcí, jak daleko jsi od normální distribuce apod. (nebyl by pak problém "normalizovat" nečí hodnocení na stupnici, kde průměrný film je 50%). Tím by se řešilo přesně to, cos tu nahodil, že by někdo obecně hodnotil mnohem pozitivněji, nebo negativněji.

IMHO by to hodně zvýšilo vypovídající hodnotu pro hodnocení... bylo by třeba o dost těžší něco review bombovat, protože bez "kvalitní" stupnice bys tomu těch 0% neměl jak dát a s kvalitní stupnicí by ti bylo asi i líto si ji nějak zasírat. Svým způsobem je i mentálně jednodušší "Sněhurce" dát odpad, než ji postavit za "Bastardy".
936698
Každopádně svého času jsem měl i ambice udělat  škatulkující/řadící hodnocení, protože to absolutní je k ničemu. Když rozlišuješ filmy na palec nahoru a dolů, tak se to převede na 25% a 75%. Když používáš 5 škatulek (csfd) tak máš 10%, 30%, 50%, 70% a 90%... (čili čím méně rozlišuješ, tím méně extrémní tvá čísla můžou být). Mno a hlavně... ty škatulky by se přepočítávaly podle toho, kolik v nich máš věcí, jak daleko jsi od normální distribuce apod. (nebyl by pak problém "normalizovat" nečí hodnocení na stupnici, kde průměrný film je 50%). Tím by se řešilo přesně to, cos tu nahodil, že by někdo obecně hodnotil mnohem pozitivněji, nebo negativněji. IMHO by to hodně zvýšilo vypovídající hodnotu pro hodnocení... bylo by třeba o dost těžší něco review bombovat, protože bez "kvalitní" stupnice bys tomu těch 0% neměl jak dát a s kvalitní stupnicí by ti bylo asi i líto si ji nějak zasírat. Svým způsobem je i mentálně jednodušší "Sněhurce" dát odpad, než ji postavit za "Bastardy".
936695
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Zajimave info, diky. :) Akorat se divam, ze jsem tady naposledy hodnotil Rogue One, pak si dal od MZ skoro pet let pauzu (ne vezeni, kupodivu) a pak si nevzpomnel, ze to tady vlastne jde. ?)
936695
Zajimave info, diky. *:)* Akorat se divam, ze jsem tady naposledy hodnotil Rogue One, pak si dal od MZ skoro pet let pauzu (ne vezeni, kupodivu) a pak si nevzpomnel, ze to tady vlastne jde. *?)*
936694
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: The Joker
Nevím jak na csfd, ale tady má avg 6.99 (já 6.95, ty 5.6 a Cival 6.2), což docela sedí na to, že "7 je moderních 5".
936694
Nevím jak na csfd, ale tady má avg 6.99 (já 6.95, ty 5.6 a Cival 6.2), což docela sedí na to, že "7 je moderních 5".
936693
1 0
reagují: SeldomSeen, The Joker
reagovat
reaguje na: hroubek
Mozna se pletu, ale prisahal bych, ze jednou nekdo redakci spocital jejich prumerne hodnoceni na csfd a do_od mel hodne pres 80%. Jestli je jeho vychozi bod tohle, tak vkus dotycneho je spis jestli jde u neceho do minusu. Tam pak moc nefunguje, jestli on neco pochvali a ty bys mel teda zbystrit, ale naopak jestli mu neco spadne pod ten jeho prumer. Proste... Nepozenes se do restaurace jen proto, ze ji chvali i nekdo nadsenej ze ctyr rohliku a 20 deka parizana. ?)
936693
Mozna se pletu, ale prisahal bych, ze jednou nekdo redakci spocital jejich prumerne hodnoceni na csfd a do_od mel hodne pres 80%. Jestli je jeho vychozi bod tohle, tak vkus dotycneho je spis jestli jde u neceho do minusu. Tam pak moc nefunguje, jestli on neco pochvali a ty bys mel teda zbystrit, ale naopak jestli mu neco spadne pod ten jeho prumer. Proste... Nepozenes se do restaurace jen proto, ze ji chvali i nekdo nadsenej ze ctyr rohliku a 20 deka parizana. *?)*
936688
4 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: DarkSith
Ondra měl screen na všechny díly. A když to vidíš najednou tak to mohlo fungovat lépe než s týdenními rozestupy. 
936688
Ondra měl screen na všechny díly. A když to vidíš najednou tak to mohlo fungovat lépe než s týdenními rozestupy. 
936685
5 0
reagují: The Joker
reagovat

Jason Isaacs pro Vulture

'It wasn’t a holiday. Some people got very close, there were friendships that were made and friendships that were lost. All the things you would imagine with a group of people unanchored from their home lives on the other side of the world, in the intense pressure cooker of the working environment with eye-melting heat and insects and late nights. They say in the show, 'What happens in Thailand stays in Thailand', but there’s an off-screen White Lotus as well, with fewer deaths but just as much drama."

Tak to asi zas taková měsíční dovolená v Thajsku možná nebude...:D
936687
'It wasn’t a holiday. Some people got very close, there were friendships that were made and friendships that were lost. All the things you would imagine with a group of people unanchored from their home lives on the other side of the world, in the intense pressure cooker of the working environment with eye-melting heat and insects and late nights. They say in the show, 'What happens in Thailand stays in Thailand', but there’s an off-screen White Lotus as well, with fewer deaths but just as much drama." Tak to asi zas taková měsíční dovolená v Thajsku možná nebude...*:D*
Jason Isaacs pro Vulture
5 0
reagovat

Daredevil - ep 7

Je to o dost slabší než předchozí díly. Na jedné straně si říkám, že to mohlo dopadnout podstatně hůře, ale zároveň mě ta neschopnost Disneyho štve. Netuším  proč z toho byl Do_od tak nadšený, ale třeba budou další díly nečekaně skvělé. Ovšem tomu moc nevěřím. 8)
936685
Je to o dost slabší než předchozí díly. Na jedné straně si říkám, že to mohlo dopadnout podstatně hůře, ale zároveň mě ta neschopnost Disneyho štve. Netuším  proč z toho byl Do_od tak nadšený, ale třeba budou další díly nečekaně skvělé. Ovšem tomu moc nevěřím. *8)*
Daredevil - ep 7
2 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: holub109
Řeknu to velmi jednoduše: Disneyho lenost. Disney si myslel že za úspěchem DD na Netflixu může to že je to drsné, brutální, dospělé a nekompromisní. A chtěl to udělat stejně. Problém je, že poslední dobou v MCU chybí srdce - u kolika projektů z MCU jste při sledování cítili srdce, radost tvůrců z projektu a samotnou lásku k postavám a k příběhu. Tady opravdu problém v tom, že Born Again je neskutečně uspěchaný a čím dál více nevyrovnanější. Kingpin jako starost jeden díl, Muse dva díly, White Tiger dva díly. Na Netflixu by každá z těchto zápletek trvala dvakrát tak dlouho a bylo by tam znát větší hloubka a důraz na to, že všechno není tak černobílé jak se zdá. 

Disney prostě okopíroval to co fungovalo na Netflixu ale když dva dělají totéž, tak málokdy je to podobně dobré. Obrovská škoda. 
936678
Řeknu to velmi jednoduše: Disneyho lenost. Disney si myslel že za úspěchem DD na Netflixu může to že je to drsné, brutální, dospělé a nekompromisní. A chtěl to udělat stejně. Problém je, že poslední dobou v MCU chybí srdce - u kolika projektů z MCU jste při sledování cítili srdce, radost tvůrců z projektu a samotnou lásku k postavám a k příběhu. Tady opravdu problém v tom, že Born Again je neskutečně uspěchaný a čím dál více nevyrovnanější. Kingpin jako starost jeden díl, Muse dva díly, White Tiger dva díly. Na Netflixu by každá z těchto zápletek trvala dvakrát tak dlouho a bylo by tam znát větší hloubka a důraz na to, že všechno není tak černobílé jak se zdá.  Disney prostě okopíroval to co fungovalo na Netflixu ale když dva dělají totéž, tak málokdy je to podobně dobré. Obrovská škoda. 
936657
3 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Na základě znělky jsem se k tomu konečně dokopal:D
Ocas.
936676
Na základě znělky jsem se k tomu konečně dokopal*:D* Ocas.
936672
2 0
reagovat
"White Lotus" composer Cristóbal Tapia de Veer quits over creative differences, talks tension with creator Mike White and fan outrage over new theme

Tak White je potom pěkný kretén... Nechtěl ani TU znělku pro první dvě řady a přitom půlku toho seriálu dělá hudba. A fanoušci taky, protože teď nedostali své wolololo:-

Přitom v celé znělce to zazní a je to aura as fuck.
936672
[url=https://www.stereogum.com/2302789/white-lotus-composer-quits-over-creative-differences-talks-tension-with-mike-white-and-fan-outrage-over-new-theme/news/]"White Lotus" composer Cristóbal Tapia de Veer quits over creative differences, talks tension with creator Mike White and fan outrage over new theme [/url] Tak White je potom pěkný kretén... Nechtěl ani TU znělku pro první dvě řady a přitom půlku toho seriálu dělá hudba. A fanoušci taky, protože teď nedostali své wolololo*:-* Přitom v celé [url=https://youtu.be/Q-xTYfAjQEU?si=yNddrWvaPeM00iHc]znělce[/url] to zazní a je to aura as fuck.
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Paradise

dokoukano, sedmá epka ten konec světa podala parádně ale poslední díl mě zklamal, vrah a motiv je meh a celej setup pro další řadu je slabej a zase tam v tom vidím druhou řadu Sila
Když se ohlednu, tak mě na tom nejvíc bavil Marsdenuv prezident (chci s ním hned nakou pecku v hl. roli) Kdo/proč a jak se stal konec světa a tohle všechno je vlastně pro další řadu pryč, takže z konce trochu pachuť 
936659
dokoukano, sedmá epka ten [spoiler]konec světa[/spoiler] podala parádně ale poslední díl mě zklamal, [spoiler]vrah a motiv je meh a celej setup pro další řadu je slabej [/spoiler]a zase tam v tom vidím druhou řadu Sila Když se ohlednu, tak mě na tom nejvíc bavil Marsdenuv prezident (chci s ním hned nakou pecku v hl. roli) [spoiler]Kdo/proč a jak se stal konec světa a tohle všechno je vlastně pro další řadu pryč,[/spoiler] takže z konce trochu pachuť 
Paradise
2 0
reagovat
Proč se tam sakra všechno zajímavé děje tak strašně rychle. White Tiger moc dlouho nevydržel a Muse taky ne, přitom oba by klidně utáhli celou sérii příběhu. Snad je to způsobeno tím přepisováním a přetáčením, ale nesedí mi ta epizodičnost a jak rychle se potenciálně zajímavé věci hází do kopru. Být to první DD seriál, tak jsem s tím asi v pohodě a uzivam si to jako nadprůměrný MCU kousek, ale takhle jsem pořád docela zklamaný, když vím, o kolik lepší ten seriál býval prakticky ve všem.
936657
Proč se tam sakra všechno zajímavé děje tak strašně rychle. White Tiger moc dlouho nevydržel a Muse taky ne, přitom oba by klidně utáhli celou sérii příběhu. Snad je to způsobeno tím přepisováním a přetáčením, ale nesedí mi ta epizodičnost a jak rychle se potenciálně zajímavé věci hází do kopru. Být to první DD seriál, tak jsem s tím asi v pohodě a uzivam si to jako nadprůměrný MCU kousek, ale takhle jsem pořád docela zklamaný, když vím, o kolik lepší ten seriál býval prakticky ve všem.
936638
1 0
reagují: hroubek
reagovat
ja určite chcem vidieť Daredevila, Franka, Karen, čo najviac a najdlhšie, ale ozaj dúfam, že toto je iba úvodné potknutie, za ktoré môže nesmelosť, neistota ako nadviazať a hlavne nutnosť pretáčať a spájať pôvodnú víziu pre Born Again s "vylepšenou". Pri druhej sezóne min. pretáčky (asi?) už nebudú, tak hádam sa to vyšvihne, ja budem jedine rád.

A propos komiks: paradoxne jedna z mojich výčitiek smeruje k tomu, že Muse je v predlohe oveľa zaujímavejší a záhadnejší záporák. Ani tam sa dlho neohreje, ale je tam vyťažený milionkrát dôkladnejšie a má aj určite superschopnosti, ktoré znevýhodňujú Matta a presne sa hodia do sveta Daredevila a Punishera - t.j. sci-fi/fantasy áno, sme predsa v MCU, no relatívne nenápadné a držiace sa pri zemi. A oni z neho normálne spravia nezaujímavú, rutinnú záležitosť na 2 časti, build-up nula, proste je tu sériový vrah Muse a už ho Matt objaví a bije sa s ním a sundáva ho (ak by sa viac inšpirovali komiksom, toto by sa rozhodne nestalo, nie tak ľahko) a nasledujúcu časť už aj Muse je odhalený a zabitý, čiže klimax nula. Sorry, ale takéto niečo by napísal aj 13-14-ročný študent, proste bod A-B-C a hotovo, bez premýšľania, bez dramaturgie, bez prebádania charakteru... 

Jeden klad to má, popri tomuto krásne spätne môže každý jedinec doceniť rozpačité Defenders a nedocenenú druhú sérku Punishera, to sú skvosty oproti Born Again. 
936652
ja určite chcem vidieť Daredevila, Franka, Karen, čo najviac a najdlhšie, ale ozaj dúfam, že toto je iba úvodné potknutie, za ktoré môže nesmelosť, neistota ako nadviazať a hlavne nutnosť pretáčať a spájať pôvodnú víziu pre Born Again s "vylepšenou". Pri druhej sezóne min. pretáčky (asi?) už nebudú, tak hádam sa to vyšvihne, ja budem jedine rád. A propos komiks: paradoxne jedna z mojich výčitiek smeruje k tomu, že Muse je v predlohe oveľa zaujímavejší a záhadnejší záporák. [spoiler]Ani tam sa dlho neohreje, ale je tam vyťažený milionkrát dôkladnejšie a má aj určite superschopnosti, ktoré znevýhodňujú Matta a presne sa hodia do sveta Daredevila a Punishera - t.j. sci-fi/fantasy áno, sme predsa v MCU, no relatívne nenápadné a držiace sa pri zemi. A oni z neho normálne spravia nezaujímavú, rutinnú záležitosť na 2 časti, build-up nula, proste je tu sériový vrah Muse a už ho Matt objaví a bije sa s ním a sundáva ho (ak by sa viac inšpirovali komiksom, toto by sa rozhodne nestalo, nie tak ľahko) a nasledujúcu časť už aj Muse je odhalený a zabitý[/spoiler], čiže klimax nula. Sorry, ale takéto niečo by napísal aj 13-14-ročný študent, proste bod A-B-C a hotovo, bez premýšľania, bez dramaturgie, bez prebádania charakteru...  Jeden klad to má, popri tomuto krásne spätne môže každý jedinec doceniť rozpačité Defenders a nedocenenú druhú sérku Punishera, to sú skvosty oproti Born Again. 
936638
0 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
To zas bude boží🔥🔥🔥porad mě to bavi a přijde mi to relevantní 
936646
To zas bude boží🔥🔥🔥porad mě to bavi a přijde mi to relevantní 
936611
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tímhle tempem z toho bude Orville: The Next Generation...
936644
Tímhle tempem z toho bude Orville: The Next Generation...
936643
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Nejlepší Star Trek - Orville bohužel pořád nikde. :-(
936643
Nejlepší Star Trek - Orville bohužel pořád nikde. :-(
936639
3 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: Ravenous
To vypadá, že se Matt a Trey opravdu nedrželi zpátky. Nemůžu se dočkat. :D:+
936642
To vypadá, že se Matt a Trey opravdu nedrželi zpátky. Nemůžu se dočkat. *:D**:+*
936611
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se